ForumKLIKNI

Okej v tej temi lahko sodeluje kdor hoče
Morda je kdo ze slišal za Role play? No tukaj mamo nekaj takega; samo malo spremenjeno.
Tukaj bom dala slike volkov (so mistične in zelo različne) in opise teh vrst. Je pet vrst, za vsako dva volka; samec in samica. Te volkove boste lahko 'posvojili' in potem v njihovih vlogah pisali nekakšno zgodbo.
Ta tema je drugi del teme ADOPTABLES :3
Kasneje bom dala zemljevid, opise vrst, slike adoptablov in pravila.
Dodala bom še znake za vsak klan, ampak šele ko vidim koliko se vas bo prjavilo

P.S.: sweetvam.love bo moja co-editorka
UŽIVAJTE

Bos sodeloval?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. avgust 2013
JA SODELOVALA BOM
29. avgust 2013
Koncno prsla ta tema, a?
29. avgust 2013
Jaaaaa
29. avgust 2013
Ja
29. avgust 2013
Nika bos nalimala?
29. avgust 2013
kaj to?
29. avgust 2013
opise pa to
29. avgust 2013
Prosim k js sm na mobitelu
29. avgust 2013
aaa okej vrste volkocov misliš? že grem
29. avgust 2013
Sej sm ti napisala na adoptable :3
29. avgust 2013
a lohka sodelujem?
29. avgust 2013
Pise u naslovu d loh usi^^
29. avgust 2013
oki =)
29. avgust 2013
Sej hmali bomo dali gor use stvari d se loh lotmo
29. avgust 2013
aha

btw ful lepo rišeš
29. avgust 2013
Hvala <3
29. avgust 2013
Jej prva nova kandidatka D
29. avgust 2013- VRSTE VOLKOV -

1. Vrsta (čistina- čistinski volk)
Spodnja čeljustna dlaka podaljšana. Po vratu in glavi daljša dlaka ponavadi drugačne barve kot glavna. Rep ima zelo kratko dlako ter se proti koncu tanjša ter se konča v prazno. Okoli konca repa lahko lebdijo ali pa so pritrjen plameni različnih barv, kristali, minerali, voda, okoli lahko tudi kroži zrak itd....
Zelo vitke in kitaste postave. Dolge noge, srednje dolg in tanjši gobec. Namesto useš imajo roge (z rogmi tudi slišijo). Znamenje na obrazu potuje od spodnje strani oči naprej do nosa- lahko samo črne barve.
Male: rogje ukrivljeni včasih razvejani. Podaljšana čeljustna dlaka daljša kot pri samicah. 'Griva' se pri njih začne ze na glavi ter konča na repu. Nekoliko višji ter (če ne šteješ repa) daljši.
Female: Rogje ravni. Podaljšana čeljustna dlaka krajša kot pri samcih. Griva se začne pri tilniku ter konča pred repom. Njihov rep je rahlo daljši kot pri samcih.
Veljajo za eno izmed najbolj ponosnih in samovšečnih vrst. Pri drugih vrstah so ali oboževani ali zasovraženi. Zanani so po tem da si radi krasijo roge ter podaljšano čeljustno dlako; posebno samci. Izvirajo iz čistine, toda ko so se klani pomešali ter so iskali primerne klane ter zaveznike, so te našli le stežka. Dolgo zdržijo brez hrane in malce manj brez pijače. Niso posebno hitri ali močni ampak precej vzdržljivi.
So v daljnem sorodstvu z Otočnimi Volkovi. Vlage, dežja in vode ne prenašajo dobro. *
*Precej odporni proti infekcijam in boleznim ampak če kakšne ne prenašajo ravno ta velikokrat pokosi velik del tropa.
Svoj položaj v tropu označujejo s okrasjem na rogovih ali podaljšani čeljustni dlaki. Alfa volku položaja ne določa samo po sposobnostih ampak tudi po oznakah na obrazu in po repu.
➤Moči (sposobnosti) :Ima kamenje in lahko premika velike kose zemlje ali pa jo prisili v to da se zdrobi brez da bi se je dotaknil.
~ ~ ~

2. Vrsta (povsod- Nomadski volk):
Veliki in čokati z zelo gosto dlako. Srednje kratke čokate noge, ki so zelo močne. Kratek rep; značilen vzorec na repu. Z vrha ramena štrli ostra kost; ni namenjena bojevanju. Sami radi trdijo, da je ostanek kril, ki so jih nehali uporabljati, čeprav so ustale vrste skeptične. Značilen znak na obrazu je pod očesom in podolgovat; odvisno od posameznika. Izjemno dobro slišijo in precej dobro vohajo.
Male: Nekoliko večji od samic, ramenska kost pa je daljša, in ne štrli tako. Imajo nekoliko močnejso zgradbo lobanje. Znak na repu sega od konca hrbtenice do sredine repa. čeprav so vzdržljivi ne zdržijo dolgo brez hrane in vode. Odrasli volkovi so odporni na skoraj vsakršno bolezen, zato bolezni prizadanejo mlajše v tropu. Velikokrat se zgodi, da bolezen pomori vse mladiče. Začuda mrtve zakoplejejo in za njimi žalujejo dan ali dva, torej se v tistem ne premikajo.
Female: nekoliko manjše, z manjšimi, a več in ostrejšimi zobmi. Ramenska kost krajša a bolj ostra in štrleča. Hitrejše od samcev in približno isto vzdržljive.
Čeprav so nomadi in velikokrat tudi samotarji, se vedno odzovejo na klice svoje vrste. Posameznik je v boju dober, a njihova moč pride do izraza šele pri sodelovanju. Niso nečimerni in ne krasijo svojih ramenskih kosti. Dobrodošli so povsod kamor pridejo, saj nikoli ne pozabijo uslug; prav tako ne pozabijo krivic. Vsi bi jih radi na svoji strani, a ker so neutralni v sovraštvu med vrstami v boju vedno izberejo prijatelja za zaveznika.
*Rane se jim celijo zelo hitro, njihova slina pa je razkužilna. Rane si zato dosti ližejo; če je ne morejo doseči se ta velikokrat zagnoji, kar pa ta vrsta prenaša bolj slabo. Zagnojene rane jih pokopljejo hitro.
➤Moči (sposobnosti) : Ko se dotaknejo in osredotočijo na predmet lahko vidijo njegovo preteklost in mogoče namig prihodnosti.
~ ~ ~

3. Vrsta- Otoški volk (Otočje):
Suhi in majhni. Izmed vseh vrst so ti najmanjši. Samci so povprečno isto veliki kot samice Čistinskih volkov in malo manjši kot samci Morskih. Kratka in suha telesa ter vitke in kratke tace. Tudi ušesa so velika in tanka. Na sprednjih in zadnjih tacah imajo podaljšano dlako. Rep zvit kot pri huskyju. Srednje dolg in ozek gobec. Značilen vzorec imajo pod očesom proti ušesu. Na vsaki strani prsnega koša so tri pike različnih velikosti- pri posameznem volku se razlikujejo po postavitvi in oddaljenosti druga od druge.
Male: nekoliko večji kot samice, z malce širšimi ušesi. Imajo bolj košat rep. Podaljšana dlaka na sprednjih tacah je daljša, na zadnjih pa gostejša. Njihovo telo je nekoliko daljše. Gobec nekoliko močnejsi.
Female: daljša položnejša ušesa. Manj košati repi in krajše postave. Na zadnjih in sprednjih tacah je le malo podaljšane dlake. Dlaka na vratu gostejša in bolj košata kot pri samcih.
Znani po svoji hitrosti ter dobrem vidu sluhu in vohu. Ta vrsta ni namenjana bojevanju, so pa najboljši sledilci in mrhovinarji, tudi lovstvo jim ni tuje. Ponavadi se držijo zase in se ne vključujejo v boje zaradi svoje majhnosti. Zaradi tega so dobili sloves bojazljivih, čeprav je v mnogih primerih to krepko zgrešeno. Čeprav se za njih vrste ne potegnejo najraje, pa jih je dobro imeti pri sebi za obhode, zaradi njihovega izjemnega vida in sluha (čeprav tudi voh pomaga). Imajo izjemno močen ugriz in ostre in nazobčene zobe.
➤Moči (sposobnosti) : Glede na to, da se boju poskušajo izognit, lahko POLEG TEGA ustvarjajo iluzije, tako da lahko sovražnike pretentajo, da so večji in nevarnejši ali pa d a odvrnejo pozornost.
~ ~ ~

4. Vrsta: (Gorovja) Gorski volk:
Izjemno kratki in srednje široki gobci. Široka in pokončna ušesa in možna zgradba telesa. Dolge in čokate noge, zelo primerne za plezanje in skakanje. Gost in topel kožuh, pripraven za leden mraz in veter. Hitro se posušijo. Njihov rep izginja v meglici; vzrok za to ni znan. Značilna znamenja so med obemi očmi in na sprednjih in zadnjih nogah. Pri posamezniku se razlikujejo po obliki in poziciji na nogah (vsak volk ima na obeh parih nog te črte).
Male: večji in bolj čokati. Gobec je širši in spodnja čeljust močnejsa. Ušesa so bolj suha. Širsi vrat in večje ter močnejse tace.
Female: tanjši in se malce krajši gobčki. Na vrhu malce bolj okroglastih ušes imajo daljše dlake. Njihov rep se razbljinja manjšo, a bolj barvito meglico. Noge nekoliko bolj vitke, smrček pa komaj vidno strli.
Ta vrsta je nasprotje Čistinskih volkov. Za njih je trop vse in zelo strogo vzgajajo svoje mladiče. Čistinske volkove sovražijo in jih zaničujejo, ti pa jim čustva vracajo. V ta večni boj med tema dvema vrstama vpletajo še druge, ter jih silijo, da iznorajo strani. Gorski volkovi zaničujejo nečimrnost Čistinskih volkov in se za nobeno ceno ne bi krasili. Čeprav so po naravi precej mirni in skoraj vojaško obvladani, ob pogledu na kri ponavadi postanejo krvoločni. V boju so zato nevarni ali hkrati precej lahke tarče zaradi svoje lahkomiselnosti in trenutne vzkipljivosti. Ti volkovi vsako kršitev svojih pravil strogo kaznujejo in svoje kazni in pravil spoštujejo.
➤Moči (sposobnosti) : Vsak volk vpliva na nekaj svojega v vremenu. En na vlago v zraku, drugi na oblake, tretji na to kako močno sveti sonce...
~ ~ ~

5. Vrsta: Globinski volk (Morje):
Majhni a ne najmanjši. So vitki in precej dolgi. Imajo izjemno kratko dlako, pod katero se skrivajo ostanki lusk. Gobec izjemno dolg in se proti koncu oža, imajo značilno izboklino. Namesto ušes imajo plavutne kosti, med katerimi se napenja tanka usnjata koža. Kremplje imajo samo na sprednjih nogah, na zadnjih pa imajo plavalno kožico. Za plavutnimi kostmi na glavi se skriva slušna odprtina ki ni nikoli vidna. Njihova očesa imajo dvojne veke; ene prozorne za vodo in ene navadne- za spanje. Imajo tudi škrge, s katerimi dihajo pod vodo. Njihov rep je dolg in mišicast ter izjemno močen, konča se s veliko plavutjo. Z repom se pod vodo poganjajo in krmarijo. Značilna znamenja so nad očesom in se stegujejo proti ušesu. Prav tako so značilni znaki na zadnjih nogah, tik pred repom. Pri posameznikih se razlikujejo po poziciji, obliki in barvi.
Male: na gobcu imajo manjšo izboklino, škrge pa imajo na obrazu. Za razliko od samic imajo pet plavutnih kosti na glavi, ki so večje. So iste velikosti. Imajo močnejše zadnje noge, na repni plavuti pa so kosti bolj nazobčene. Rep je daljši.
Female: samo štiri plavutne kosti na obrazu-krajše kot pri samcih. Škrge imajo na vratu, izboklina na gobcu pa je močnejsa. Zadnje noge so bolj suhe. Čeprav je rep krajši in manj nazobčen kot pri samcih, pa je močnejsi in lahko zada prav takčno škodo ali pa jih hitro poganja skozi globine.
Vsta dobesedno živi v morju, čeprav pogosto prihaja iz nje, posebno, za prenočišče.
Njihov plen so ribe. Dobro sodeljuejo kot ekipa, a tudi sakotarjem ne gre slabo. Imajo izjemno goste ter tanke zobe, njihova slina pa je strupena. V boju uporabljajo tudi svoj rep, s katerim močno zamahnejo in s tem lomijo kosti. V vodi izjemno hitri in spretni, na kopnem pa malo bolj počasni. Na vročem soncu ne zdržijo predolgo in izjemno hitro dehidrirajo. Ker pod vodo ne morejo govoriti so razvili zelo poenostavljeno obliko telepatije.
➤Moči (sposobnosti) : Strupen ugriz (pri posameznikih ugriz različno strupen, strup učinkuje drugače in pri različnih organizmih), njihove moči morajo prav tako biti povezane s telepatijo! (komuniciranjem, zavajanjem, nečem kar bo povezano z njihovim prvotnim okoljem, ki je morje).

- Meta sorry ni se mi dalo čakat
30. avgust 2013
Jaiii!!! pršla nova tema!!!
30. avgust 2013
Zdej more sm še mety dat slikce
30. avgust 2013


30. avgust 2013


30. avgust 2013
jej
slike so že
30. avgust 2013
mhm
30. avgust 2013
PRAVILA!
1. Posvojimo lahko samo volkove, ki se niso posvojeni
2. Karakter, ki ga dodelite posvojenemu volku naj bo izviren in naj ustreza opisu vrst
3. Drzite se stalnic vsake vrste
4. Ko posvojimo dovolj volkov se bomo razdelili na dva tropa
5. Ko volkca posvojite mu dodaste ime, starost, opis zunanjosti, osebnost, kaj ima rad, kaj nima rad, odnosti z drugimi volkovi (npr. Hoces da ma tvoj vukec najbolsga prijatla in napises naj. Prijatelj-, al pa da ma fanta/punco; ljubezen-...), zgodovino (kasneje bom prilimala primer)
6. Za primer loh greste pogledat na staro temo ADOPTABLE
7. ZELIM, DA LOSVOJENEGA VOLKA NARISESTE!

Tko, za zacetek bi blo to use, vec pride kasneje
30. avgust 2013
jah...
30. avgust 2013
Ok
čistinski volk- samica
Karakter: bojevit, igriv
Ime: Fire
Starost: 3 1/2 leta
Opis zunanjosti: Znamenje ki se ji razteza od nosa do oči je rahlo nazobčano in temno sive/črne barve. Oči so modre. Znamenja na repu in daljša dlaka so rdeče barve medtem ko je glavna dlaka črna. Na koncu repa ima plamen.
Osebnost: Rada ima tek in šport. Rada se igra z ostalimi volkovi. Nemara nezaupanja in ttistih ki ji hočejo prevldati čeprav ni glavna. Zaupa Alfi in uboga ukaze.
Ima prijateljske odnose z večino drugih volkov v tropu.
Ljubezen- (ne vem kako si mislila Mety )
Zgodovina: Njen trop so uničili ko je bila še mladiček in zato se je skupaj z svojo najboljšo prijateljico izmuznila. Nekaj tednov pozneje ju je našla članica drugega tropa in ju posvojila. Do tedaj sta se naučili življenja v divjini. Z novim tropom je ostala malo več kot leto. Mladiči tam je niso marali. Vedno je bila izmeček v njihovih očeh. Kmalu sta odšli in se pridružili sedanjemu tropu.
::::::::
risba pride pol morem it
30. avgust 2013
še odnose.....
30. avgust 2013
kako si mislila to
da je moj volk prijatelj z enim drugim volkom ki ga imate vi? (naprimer moj volk je naj. prijatelj z tvojim? )
30. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg