Forum
Osebe:
Ariana, 16:


Lilli, 16:


Ostale bom pa dala poj.
...............................
"Driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn driiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn"
Ahhhhhhhhhhhh, jutranji tek! Hitro sem se oblekla v to:
(predstavlejti da je modre barve):


in bosa odšla tečt na polje. To delava sicer s Lilli, ampak danes je odšla na morje. Prišla sem do drevesa, potem pa me je zmanjkalo(omedlela sem)
.....
Avv, kje sem!!???Avvvv, moje roke, pa noge, pa glavaaaaa!!!Nč ne vidim, je vse temno.... čaki!!"!!!!! premikamo se!!! A, ne!!!! ustavlamo se?? "Tresk!" čez par sekund pa me oblijesnočna svetloba. Skotalim se na tla(najbrž me je kdo potegnu) in spet omedlim.
.............
Kje pa sm zdej?! Nič ne vidim, čeprov je sveto. Nenadoma pa zaslišim pridušene glasove šepetanja... Ujamem nekaj delcev pogovora. "Če..... ne boš...... jaz.......... grobo!!!"" nato pa prijaznejši glas "Prav!! Jo........... samo ........ ti hočeš..........." Takrat se mi je posvetilo kaj mislita in začela ssem glasno jokati. Glasova sta potinila in nekdo je vstopil v sobo, jaz pa v še glasnejši jok..... Tisti, s prijaznejšim glasom je rekel"Hej, prosim umiri se da ti razložim.... Ti si devica kajne?" Pokimala sem, saj se je zdelo, da mi ne bo storil nič hudega."no tisti, drugi, si ga slišala?"Pokimam."no, on to ve in če...... te emmmmmm...... ne bom....... posiliu.... bo vedel... Jaz bom karseda nežen. Te bolijo noge in roke??" Pokimala sem in začel je odvezovati moje noge, potem pa še roke, a me je takoj prijel za roke, in opravijoče rekel" oprosti, sam če daš dol prevezo za oči, me bi potem lahko opisala policiji." rekla sem"O.K...... Te lahko nekaj vprašam??" rekel je ja, zato sem nadaljevala"Koliko časa bom tu?? In kako je tisti drugi vedel, da sem devica??"
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Next??
24. avgust 2012
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
27. avgust 2012
u60307
u60307
next
27. avgust 2012
še 1next
27. avgust 2012
27. avgust 2012
oooooooooooo kok smo prjazni Athletics_girl
29. avgust 2012
prosm se en next.
PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


31. avgust 2012
Zj do naslednga vikenda ne bom pisala nexta
08. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg