Forum
u54102
u54102
Olja!

tu bm objavljala horoskp za usa znamenja.
Usak teden pride en horoskup.
22. september 2011
u54102
u54102
HOROSKOP
datum: 19.9.-26.9.2011

OVEN: Nove delovne obveznosti so ti na glavo nakopale toliko skrbi, da pričenjaš zapostavljati svoje najboljše prijatelje. Takšen tempo ne more obetati nič novega, zato si v prihodnjih dneh ne pozabi vzeti nekaj časa tudi za družabno življenje.V sredo ali četrtek ne zamudi priložnost za sklepanje novih prijateljstev, mogoče katero od njih preraste v kaj več.

BIK: Zaplankani ljudje, ki ne znajo misliti s svojo glavo, ti bodo povzročili kar nekaj slabe volje. Poskušaj se izogibati dodatnim prepirom, saj ste po svojem prepričanju tako daleč vsak sebi, da boste težko prišli skupaj. Naučiti se moraš, da so lahko dobri prijatelji tudi ljudje, ki se v določenih primerih med sabo ne strinjajo.

DVOJČKA:V preteklih dneh so se določeni dogodki odvili bolje od pričakovanja, kar te bo navdajalo z optimizmom tudi v tem tednu. Ne zaman, kajti dobrim novicam ne tako hitro bo videti konca. Nikar ne dovoli, da ti dobro razpoloženje pokvarijo nekatere novice, ki na tvoje življenje tako ali tako ne bodo imele odločilnega vpliva.

RAK: Tvoja zunanjost ti zadnje čase ne povzroča samo sivih las ampak ti megli tudi pogled na okolico. Za domačo nalogo se zato vsaj pet dni ne glej v ogledalo, prepovedano pa je tudi ogledovanje svojega odseva v izložbah trgovin. Namesto tega poskusi opazovati ljudi okoli sebe. Spoznati utegneš marsikaj novega in zanimivega, kar ti utegne spremeniti celo življenje. Na bolje, seveda.

LEV:Če ti gresta opravičevanje in prošnje za odpuščanje slabo od rok, potem v prihodnjih dneh raje ne počni stvari, zaradi katerih bi kdo kasneje od tebe lahko zahteval kesanje. Namesto tega poskusi kakšnemu od bližnjih polepšati dan z dobrim delom ali vsaj kakšno drobno pozornostjo. Dobro se bo poplačalo s še boljšim.

DEVICA: Nekdo se igra s tvojimi čustvi, ti pa igri slepo nasedaš. Posledice trenutnega sladkega življenja se ti lahko kaj hitro vrnejo kot bumerang. Ne bo odveč, če si vzameš dan ali dva za premislek in poskusiš prepoznati tudi slabe plati takšnega ravnanja. Igro moraš vzeti v svoje roke in poskrbeti, da bodo za spremembo tudi drugi plesali tako, kot igraš ti.

TEHTNICA:Če bi telefoni tvojih prijateljev zvonili samo ob tvojih klicih, bi se na njih že davno nabralo nekaj centimetrov prahu. Seveda lahko spet najdeš tisoč in en izgovor, zakaj jih ne pokličeš, toda vseeno si poskusi v prihodnjih dneh utrgati nekaj trenutkov, da slišiš njihov glas. Že samo minuta pogovora te lahko namreč spravi v boljšo voljo in teden se bo končal precej bolje, kot bo mogoče soditi po njegovem začetku.
ŠKORPIJON:Tvoje čustveno stanje nekaterim ne bo po godu, zato poskusi v javnosti raje odigrati hladen in brezčuten obraz, ne glede na notranje boje, ki potekajo v tvojem srcu. Od vseh stvari so še posebej prepovedane solze! Le s trdnim značajem lahko dodobra pokvariš razpoloženje tistim, ki se sicer požvižgajo na tvoje počutje.

STRELEC: Tvoja raztresenost dosega že kar dramatične razsežnosti in na tem področju moraš čim prej nekaj korenito spremeniti, preden se ti pripeti, da kdaj po neumnem pozabiš zapreti vodo ali celo plin. Nekaj v tvojem življenju se mora torej korenito spremeniti, preden pride do katastrofe. Prav nič pa se ne bo spremenilo, dokler se za spremembo ne odločiš pri sebi.
KOZOROG: Zadnje čase ti prizadevanje za popolnost jemlje vse preveč energije. Nadaljevanje v takšnem tempu te bo v nekaj tednih pripeljalo do šokantnih podobnosti z Michaelom Jacksonom (začasa, ko je bil še živ). Navadi se, da so nekatere reči prav v redu tudi, kadar se ne bleščijo od popolnosti. Majhne napake jih namreč lahko naredijo še bolj prikupne.

VODNAR: Stanje negotovosti bo morebiti še trajalo nekaj dni, toda dobre novice te bodo prej ali slej dosegle. Pomembno je, da ob njih ohraniš jasne misli in se ne prepuščaš prevelikemu proslavljanju - zanj bo še dovolj časa v prihodnosti. dober občutek bo kronan z dogajanjem čez vikend, ki bo obudilo spomine na lepe stare čase.

RIBI: V prihodnjih dneh se bodo reči odvijale v nekoliko nepredvidljivih smereh, kar ti utegne nekoliko prekrižati načrte in povzročiti malo več slabe volje. Namesto tega poskusi na vse skupaj pogledati kot na popestritev življenja in v tem vsaj malo uživati. Saj se še spomniš, kako dolgočasno je bilo tvoje življenje še nedavno tega? In z dolgčasom bo zdaj kar za nekaj časa konec.
22. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg