Forum
Hello..(:
no js sm ful dobla še eno idejo za zgodbo in ne, ni od 1D ;P
najprej vam dam pa linke če se vam da prebrat še 2 moji zgodbi;
https://www.igre123.com/forum/tema/e-e-e-e/33551/1
https://www.igre123.com/forum/tema/o-e-a-s-one-direction-vkljuceni/34054/
Pa še to ko jo pišem z Elo:3
https://www.igre123.com/forum/tema/w-yo-clo-e-o-e/34239/

& še neki, mene oglaševanje vaših zgodb al pa top modelov ne moti. nevem zaka ste eni tak čudni da vas en link moti

---------------------------------------------------------------------------
Kratka vsebina zgodbe:
Miranda je 18 letno dekle, ki živi čisto običajno življenje v majhni hiši v New Yorku z svojo mamo Tino, mlajšo 12 letno sestro Lino in starejšim 21 letnim bratom Willom. Miranda je zelo pridna in ima v šoli same petice. Ima fanta Christiana (Chris), ki je iz njene šole in tudi njen sošolec. Nastane pa problem. Chrisova mama je navezana samo na denar in ker Miranda ni bogata, je Maria odločna da ju bo ločila, vendar na krut način. Maria se že dolgo želi znebit Chrisovega očeta, zato ga ubije in obtoži Mirando da ga je ubila ona. Chris to najprej ne verjame, a ga Maria in njegova sestra Lara prepričata v to. Mirando po nedolžnem zaprejo in tam preživi 2 leti. Tam se nauči ogromno stvari in je odločna da ji bo en dan le uspelo priti ven iz tiste luknje in bo Chrisa prepričala da je nedolžna ker ga še vedno ljubi. Tudi Chris je še ne more pozabit, čeprav ima drugo punco Lucy, ki je bogata in tudi 2 leti starejša od njega. Ali bo Miranda uspela prit iz zapora in spet videt Chrisa ter ga prepričat da ni kriva za smrt njegovega očeta?

*************************************************************************************************

Slike:
Miranda;
Chris;
(Miranda je zdaj v zaporu, spominja se vsega kar se ji je zgodilo, preden so jo obsodili po nedolžnem)
"Miranda! Chris te čaka.'' reče Lina pri vratih kopalnice. ''Takoj bom.'' odvrnem in stečem po stopnicah. V dnevni sobi sta sedela moj brat Will in Chris. Stekla sem mu v naročje, on pa me je poljubil. Pomenil mi je vse na svetu. ''Lepotička, si pripravljena na zabavo in da spoznaš mojo sestro, ter očeta in mamo?'' me vpraša. ''Seveda sem! Upam da jim bom všeč.'' rečem in se zasmejem. ''Lepo se imejta.'' reče mama pri vratih hiše. Objela sem jo in že sva se odpeljala po cesti, ki je vodila do njihove ogromne hiše. Samo obstala sem.

''Ok rekel si da imate veliko hišo, ampak to ni hiša ampak dvorec!'' ''Želja moje mame pač.'' reče in mi odpre vrata hiše. Noter je bilo polno ljudi, ker so imeli zabavo. ''Pridi, poiščiva mamo in Laro.'' reče in me prime za roko. Ustavila sva se pri neki visoki dolgolasi blondinki.

''Lara, naj ti predstavim mojo punco Mirando.''
Lara se je kislo nasmehnila in me s pogledom premerila od glave do pet. ''Si jo že predstavil mami?'' vpraša. ''Ne še.Kje je ona sploh?'' vpraša Chris. ''V dnevni sobi klepeta.'' odvrne Lara. ''Grem poiskat mamo, Lara poklepetaj z Mirando prosim.'' reče in se nasmehne meni ter odhiti v dnevno sobo. Lara ni rekla nič, le smejala se je in me opazovala. Upala sem da nimam kaj za zobmi. Očitno nisem bila po njenem okusu. Kmalu je prišel Chris in me prijel za roko, za njim pa je prišla neka ženska postava.
29. maj 2012
''Miranda, to je moja mama Maria.'' reče Chris ponosno. Ponudila sem ji roko, ona pa je hladno odkimala in me premerila s pogledom tako kot Lara. Mirno sem odmaknila roko in in se obrnila proti Chrisu, ki me je stisnil k sebi. ''Zakaj je tvoja mama tako hladna do mene?'' vprašam. ''Očitno ima slab dan, ne zameri ji.'' reče in se nasmehne. Nekaj časa sva še tam stala in klepetala z njegovimi prijatelji. ''Pridi zdaj, predstavil ti bom svojega očeta, ki pa je kot ponavadi v pisarni.'' reče in mi pokaže proti stopnicam. Sledila sem mu po stopnicah in po hodniku. Prišla sva do nekih vrat in Chris je počasi odprl. Za mizo je sedel nek starejši moški. ''O Chris.To je tvoja punca? Kar sedita.'' reče in se prijazno nasmehne ter pokaže na stole. Sedla sva za mizo in pogovarjali smo se vse mogoče.. On je bil najbolj prijazen od vseh iz Chrisove družine.
Zdaj pa vam ne bom več govorila o tem..Lahko vam rečem samo da sva z Chrisom bila srečna. Potem pa je prišel tisti dan. Bila sem pri njih na večerji in me je Maria prosila za uslugo. Naj nesem Chrisovemu očetu kavo v pisarno. Seveda sem privolila in mu odnesla. Naslednji dan pa je prišel k meni Chris in mi povedal da je umrl njegov oče ker je bil zastrupljen. Tolažila sem ga. Naslednji dan pa so me vsi iz njegove družine, vključno z njim začeli napadat, da sem ubila njegovega očeta. Nihče mi ni verjel niti besedice, razen moja mama,Will,Lina in moja ena in edina najboljša prijateljica Ashlee. Čez nekaj dni so že prišli policisti po mene in me odpeljali na najbolj grozen kraj na tem svetu. Dobila sem uniformo za zapornice. Odpeljali so me v celico. Tam pa nisem bila sama, noter je bila še ena. Približala se mi je. ''O novinka..Kaj si naredila? Zdiš se mi še mlečna.''
29. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg