Forum
oky! tole je moja tretja zgodbica in upam in si želim,, da bi mi vsaj ta ospela, ker sem v to vložila res veliko truda. prosim za kak komentarček al pa za kakšn next!(če vam bo seveda všeč)
Sem Tina, ena izmed najbolj priljubljenih hollywoodskih režiserk. Sicer sem Slovenka, ampak živim v Hollywoodu. Obožujem svoje življenje, veliko stanovanje, poklic….. Stara sem 19 let in ja zelo mlada sem prišla v Hollywood. Odkar sem v Ameriki, sem bila le enkrat v Sloveniji,vsi so pravili naj še preidem. Ja, p kaj še! Nikoli več, čeprav pogrešam vse domače. Imela sem fante, ki je pršel z mano v Hollywood, ampak kmalu je odšel neko bogataševo hči, ki je starejša. No potem je bil še eden momentalni igralec, s katerim sem bila skupaj res moment. Nato sem ugotovila, da je poročen. In zdaj, zdaj sem samska. Pravzaprav je status˝samski˝kr kull. No vredu, dosti o mojih ljubezenskih problemih. Sodelujem z najboljšimi svetovnimi zvezdniki,pevci, igralci…Zdaj vam bom povedala nekaj o mojem življenju.
To da sem bogata se kaže že zjutraj, ko se zbudim v postelji- gromozanski,obrobljeni z tanko zlato črto. Sedla sem na posteljo in gledala v vrata moje garderobe. Seveda sem kot po navadi v naslednjih sedmih minutah zaspala nazaj. Čez čas me je zbudila moja tečna budilka in je vedo si nastavim budilko za ob pol devetih, tako,da se nikoli ne zaspim preveč. Sedla sem na posteljo in gledala v vrata garderobe, počasi sem se od kobacala v kopalnico in se uredila. Oblekla sem si zelene kratke hlače,ter belo srajco,ki sem si jo potlačila v hlače in odracala v kuhinjo, kjer sem pojedla eno vitaminsko tablico in spila eno kavo, da bom ostala na nogah. Obula sem si bele gladiatorke z veliko peto., pograbila sem zeleno torbico in vanjo stiščala denarnico, ključe avta, šminko, maskaro in puder,denarnico s 600 dolarji in ključe stanovanja. Dvigalo se je zopet pokvarilo in morala sem teči trideset nadstropij dol. Kaj bole šele potem ko bom mogla gor. Kolikor hitro sem mogla sem odpeljala iz parkirišča. Danes začnemo snemati nov film:Zgaga v šoli. Film je sicer beden ampak ga igrajo same igralske legende in igralci in igralke, ki še bojo postali legende. Zapeljem na parkirišče našega današnjega prizorišča(stolpnica). Stekla sem do kamer in prijateljev in sodelavcev, ki so me že vsi nastrpni čakali. Z dvigalom smo se odpeljali v deseto nadstropje in postavili vse kadre,popravili detajle in z konec postavili še igralca v sobo. Ne bom opisovala kaj sta mogla govorit,ker je res ta del filma en dolgi čas. Lepo smo posneli in nato sem jih, kot vedno povabila na kosilo. Vedno jemo skupaj. Pravzaprav so scenaristi, ki sodelujejo z mano in kamermani moja druga družina. Igralci pa se tako ali tako menjujejo. Za en film porabimo okoli štiri mesce. Ko smo pojedli smo se vrnili na prizorišče in nadaljevali z snemanjem. Tokrat je bilo vse bolj zabavno, ker smo bili siti. Okoli pol treh smo končali. Ja in skoraj cel dan smo snemali pet eno minuto v filmu. Odpeljala sem se domov in počasi, ampak res počasi se splazila do stanovanja. Ko sem prišla na vrh sem bila tako zmučena, da sem z očalami in torbico vret padla na posteljo in zaspala. Zbudila sem se ob pol šestih. Naredila sem si vročo čokolado in pojedla eno jabolko. Nato sem šla v mojo pisarno pisat naslednji film,ki ga bomo snemali prihodnje leto. Ob večeru ko imam res vsega dela dovolj grem in se po skypu pogovarjam z mojo družino( v Sloveniji). Nato si pišem z mojo bff, ki jo imam v Ameriki. Ona je na potovanju v Braziliji,tako, da se ne vidiva. Pogledam zvezdniške novice in grem spat. Ja, takšen je manj ali bolj vsak moj delovnik. Zato bi bil mogoče čas, da si poiščem fanta in se z njim začnem zabavat. Ampak zdajle res nimam časa mislit na fanta.
˝Poišči si že fanta no!Tina!Ne razumem te zakaj si še vedno samska!˝mi kot vsako jutro začne čebljati moja najboljša prijateljica iz Slovenije.˝Nevem!Ni še čas!˝kot da nevem, da mi bo spet začela težit. Po morečem, ampak zabavnem pogovoru z Lucijo sem vstala.˝Nedelja! Končno!˝sem zavpila in stekla pod tuš. Ah…ljubim, da me zjutraj zbudi topla voda.˝Danes je čisto dan za nakupe!˝si mislim. Oblečem si poletno oblekico, na glavo potegnem klobuk in sončna očala. Vem, da sem tako znana, da če se nebi zamaskirala, bi mogla spet onim tamalim odgovarjat, pa devat podpise in… Danes bom kupila kakšno oblekico. Obožujem oblekice in vse povezano z njimi. Če bi ostala v Sloveniji ali če bi
09. avgust 2012
u25153
u25153
next.!!!
17. avgust 2012


18. avgust 2012
jst
18. avgust 2012
in še nell:


18. avgust 2012
next:

šla po pomoti v Slovenijo(veliko tveganje), bi postala verjetno modna oblikovalka ali pa kaj takega. No ne bom tega dneva nevem kako natančno omenjala, povem lahko, da sem se zelo zabavala. Zaletela sem se v enega tipa, ampak kaj potem, saj se kar naprej zaletavam. Zvečer, ko sem prišla domov sem najprej sedla na zofo in razmišljala. Pa, kaj je z mano narobe? Mislila sem na onega tipa, v katerega sem se v trgovini zletela. ˝Sej je kr kull zgledo..˝joj, z mano je res neki pošteno narobe. Zmerila sem si vročino in ne nimam je. Ampak res ta tip mi je od nek bil znan. Nevem od kod.
-------------------------------TIP------------------------------
To, da sem se zaletel je bilo nekaj novega ampak, ona ni bila zame nova. Nevem od kje mi je tako znana, ampak vsak njen gib sem prepoznal in vedel sem kaj bo naredil naprej. Ah , verjetno je snemala kakšno oddajo ali pa film… ne ona je …ne njo poznam od nekje drugje…mogoče Slovenije. Ko sem prišel domov sem sedel na zofo in mislil. Ja, na njo. Ko bi le vedel od kod mi je tako znana. Po mišljenju sem odšel v kuhinjo,kjer sem si pripravil vročo čokolado. Vroča čokolada me vedno pomiri in to sem jaz pri moji napetosti nujno potreboval. Okoli desete ure sem šel v posteljo in brez odmora mislil nanjo in na njen zmeden pogled. Sanjal sem, da sva se srečala še enkrat in se pogovarjala, na koncu me je poljubila. Povedala mi je,da ji je ime ……in potem sem se zbudil. Preprosto povedano, če bi bile sanje neka stvar ali predmet,bi jih vrgel skozi okno. Tako sem bil jezen na njih. Danes v službi nisem bil zbran in nekaj prizorov sem narobe posnel. Ja, režiser sem.
18. avgust 2012
in še neznanec:


18. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg