Forum
u153281
u153281
❀ шнσƨε ρнσпε ıƨ тнıƨ﹖ (oɴe dιrecтιoɴ ғαɴғιcтιoɴ) ❀ - Ι. ∂єℓ

❀ ғlαѕнвαcĸ ❀

Tisti dan sem se počutila, kot princesa. Vse je bilo popolno. Vse. Dokler se ni začelo. Še zadnjič sem se pogledala v ogledalo in se zadovoljno nasmehnila.
In potem se je začelo. Prijetna in mila glasba se je razprostrla po vsem prostoru. Znanci in prijatelji so ostali, nekateri so tudi jokali, kot moja mati. Očka me je počasi vodil proti oltarju, kjer sem že videla Michaela. Veselo a hkrati živčno se je smehljal, prav tako jaz. In potem se je oče vstavil ter me pogledal. Objel me je in poljubil na lice. Vzpodbudno se mi je nasmehnil in spustil mojo roko. Vse skupaj sem se bolj megleno spominjala. Vsaj zadnje trenutke.
"Da," sem rekla in že sanjarila kako bova z Michaelom uživala na Havajih. In nato je Michael rekel tisto usodno besedico: "D-" in nato strel! Vsi v dvorani so živčno tekali sem in tja, ter se zaletavali drug v drugega. Pogledala sem sebe, ampak bila sem živa in zdrava. Toda Michael se je držal za krvavo rano in globoko dihal. Kakor hitro sem stekla k njemu in mu podprla glavo. "Michael prosim! Ostani z mano!" sem se drla vendar zaman. Michael je počasi zapiral oči in rekel zadnji dve besedi: "Ljubim te!" nato mu je po licu spolzela solza, čez trenutek ali dva pa je za večno zaprl oči.
❀ eɴd oғ ғlαѕнвαcĸ ❀
ιмe: αɴɴαвell вellα тнoмpѕoɴ
ѕтαroѕт: 18 leт
zαpoѕlιтev: тrɢovιɴα ѕ cd-jι
ljυвezeɴ: /
22. januar 2014
Neeeext
22. januar 2014
u153281
u153281
❀ шнσƨε ρнσпε ıƨ тнıƨ﹖ (oɴe dιrecтιoɴ ғαɴғιcтιoɴ) ❀ - Ձ. ∂єℓ

❀ αɴɴαвell вellα тнoмpѕoɴ ❀

Odprla sem vrata in izmučeno vstopila v stanovanje. Imela sem razmazano maskaro in vsa druga ličila, obleko strgano in nasploh sem izgledala grozno. Še zmeraj sem bila vsa v solzah in niti malo me ni mikalo iti v najino spalnico. Tam se je odvijalo preveč dragocenih spominov. Najraje bi zdaj odšla nekam na neznano. Nekam kjer me nebi vse spominjalo nanj. Na mojega bodočega moža. Michaela Clarka. Umorili so ga na najini poroki, tik preden je hotel izgovoriti da. Zdaj bi se morala stiskati v postelji! Ampak ne, nikoli več ne bom občutila njegovih mehkih ustnic na mojih, nikoli več ne bom ovohavala njegove omamne kolonske, nikoli več me ne bo poklical pikica ali srčica! Nikoli več! Odšla sem v kuhinjo kjer sem si pripravila kakav. Malo me je pomirila, vendar ko sem se spomnila kako sva z Michaelom vsak večer pila kakav sem padla v histerični jok. Skodelica, ki sem jo držala še pred sekundo je padla na tla in se razbila na tisoče majhnih koščkov. Bolečina, ki sem jo občutila zdaj je bila neznosna. Vsedla sem se na kavč in se poskušala pomiriti, vendar mi ni ravno uspevalo. Prižgala sem televizijo in se poskušala osredotočiti na film. Vedno bolj megleno sem videla postavo na ekranu in nato potonila v globok spanec.
Sončni žarki so posijali name in me s tem zbudili. Vstala sem in se ozrla po prostoru. Vse je bilo tako prazno. Nobenih glasov, ki bi me razveselili in polepšali jutro. Nobenih. Samo hrup avtomobilov se je slišal v smrtonosni tišini. Na obraz sem si skušala zadati nasmešek, vendar ni šlo. Še zdaj ne razumem kako se lahko slavni smejijo pred vsemi temi paparaci, pa če imajo še tako slab dan. Odšla sem v kopalnico in se ustrašila sama sebe. Izgledala sem, kot povožena zombie-nevesta. Z vlažilnimi robčki sem si odstranila make-up in stopila pod tuš. Pod tušem sem bila še vsaj kakšnih 30 minut. Kmalu sem odšla ven in si nadela sveža oblačila. Počesala sem svoje ravne lase in se odločila za spremembo. Veliko spremembo.
*
tole je za dans... bedno, i know...
24. januar 2014
sploh ni bedno! ful je dobr. res zlo uredu pišš! +nova bralka in nova na 123 dodejte me!
hitro nextaj!<3
24. januar 2014
Next+nova bralka
24. januar 2014
nova bralka sem in res dobra zgodba
next next
24. januar 2014
Next
26. januar 2014
next
04. februar 2014
u153281
u153281
hej sej vem da sm zgodbico kumi začela vendar mam u RL full velik obveznosti in nemorm nextat. Sorry! Adijo punce! Mejte se lepo
06. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg