Forum
Ležala sem na travi in reševala matematično nalogo. Okrog mene je bilo polno rož. Bilo je čudovito. Resnično čudovito. Nalogo sem hitro končala in čeprav je nisem hotela nehati sem zaprla knjigo in sedla ter opazovala ptice. Ena je ravno poletela k meni!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Anna! Če se ne vstaneš zdaj bova zamudili v šolo!" sem zaslišala glas in se prebudila. "Ja no mami saj že grem..." sem jezno rekla. "Hej, z nekom si me zamenjala!" me je opomnil glas in razočarana sem odprla oči. Počakajte malo Liso sem zamenjala z mamo? No saj ni čudno saj ji je zelo podobna. Pravzaprav ji je pomanjšana kopija. Lisa je moja sestra dvojčica a si nisva niti najmanj podobni. Ona je takšna kot mama - dolgi svetli lasje in modre oči.
(Lisa)

Jaz sem bolj podobna očetu - temne oči in črni lasje. Samo, da so moji lasi veliko daljši od njegovih seveda.
(Anna)

Ampak razlike v videzu so malenkost. Večje in pomembnejše so razlike najinega značaja. Moji najljubši predmeti bodo vedno Matematika, Slovenščina in Angleščina, ona jih pa ne mara preveč. Ona je zelo popularna med sošolci, jaz pa veljam za tisto čudaško Anno iz šestega razreda. Ah kaj bi še naštevala - naštela bi ogromno stvari. Edini stvari ki se v najnem videzu ne razlikujeta - obe imava dolge lase, poleg tega sva še pa popolnoma enake velikosti.

No jaz sem mislila napisati več ampak moram dol z računalnika. Next?
23. januar 2012
next
24. januar 2012
Ne sekriaj se če imaš samo en next vseeno nadaljuj!
26. januar 2012
Ok, pa hvala Danes nadaljujem...
26. januar 2012
neext
26. januar 2012
Vstala sem iz postelje in zamomljala: "Saj vaju ni težko zamešati... Mamina pomanjšana kopija si." V tem se je morala Lisa strinjati. Vstala sem in se odmajala iz postelje. "Hitro pojej svoj toast, če z Liso ne bosta pohiteli bosta zamudili!" Me je opomnila mami. Zato sem ga res hitro pojedla se v hipu umila in se preoblekla. Z Liso imava do šole čisto kratko pot, samo čez cesto morava. A ker je bilo do začetka pouka samo še pet minut se nama je vseeno že zelo mudilo. V dveh minutah sva prišli v garderobe, se preoblekli in jaz sem počakala njo, saj si je zelo dolgo sezuvala škornje. Tako sva ravno 8:19 pritekli v razred - eno minuto pred zvonjenjem. Sedla sem na svojo mesto polek najboljše prijateljica Leah, med tem ko je Lisa sedla poleg Katie. Res ne vem kaj vidi Lisa na Katie. Saj je vendar zelo tečna. Ravno sem jo slišala vprašati: "Znova zamujaš zaradi zaspanele?" Halo?!? Če si ne bi ona tako dolgo sezuvala čevljev bi prišli v razred dve minuti prej... Ok verjetno sem bila res kriva jaz... Še preden bi Lisa, Katie lahko odgovorila, je učiteljica že vstopila v razred. V rokah je držala liste. Vsi smo vedeli kaj to pomeni. Nazaj dobimo teste za matematiko. No recimo, da me ni bilo strah za oceno. Dobro bilo me je. Ampak saj ni važno. Ko smo končno pregledali domačo nalogo je učiteljica rekla: "Reči moram, da sem precej zadovoljna z ocenami. Večina se vas je zelo izboljšala od prvega preizkusa znanja." Sistem naše učiteljice za matematiko je, da za vsakega pove koliko je imel točk in koliko je pisal. A testov ne deli po abecedi. Deli jih po vrstnem redu koliko točk je kdo dosegel. "Najbolje je pisala z 52 točkami od 52 možnih Anna White." Nisem vedela če sem presenečena ali ne. Test sem hitro pregledala. No sem pač imela srečo. Zaslišala sem, da je Katie nekaj zašepetala Lisi in da sta se zasmejali. Kar naj se! Kaj me briga kaj si o meni misli Katie... No ja... "51 točk je dosegla Leah Chris." Leah je tako opazila svojo edino napako. "Površna je bila." Mi je zašepetala in bilo je očitno, da je jezna sama na se be. "Ah, daj no... Saj si pisala 5," sem ji rekla. Lisa in Katie sta pisali 4. Matematika je hitro minila in vsi smo se odpravili k naslednji uri - to je bila športna. V garderobi sem si lase ravno zavezovala v čop, ko je k meni stopila Katie. "Bela znova dobila najboljšo oceno kaj? Kdaj bi se začela jokati? Pri 4? Ah ne, jokati bi se začela če bi izgubila eno točko. Lisa se je pogovarjala z Alexandro, še eno sošolko, s katero se jaz sicer ne družim, pa tudi sovražnici nisva, Leah pa je bila pri sosednjem ogledalu in je slišala kaj mi je rekla Katie. "Hja in kaj pa ti? Ti 1 pri zgodovini kaj pove? Zjokala si se pred vsemi in zbežala iz razreda!" Katie se je zasukala k njej. "Pa ja, druga največja piflarka." Leah je zardela in se obrnila stran jaz sem pa Katie samo grdo pogledala in ji rekla: "Veš kaj Katie? Vsaj malce se sprehodi po knjižnici in preberi kakšno knjigo, če te že zanima kdo je piflar." Očitno me ni razumela, a Leah me je.

[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSiz7cBBO3DiX4AjJrnMVTRvQQ1u-31cHhPLYXlXz7VvGhNpahwRI6l4U--_w[/img]

Katie

Leah
26. januar 2012
next
27. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg