Z mamo sva se preselili v neko čudno grozno hišo ki je bila polna pajčevine. Mislila sem si: kot v pravljici ali kakšni grozljivki, a pri začetku je bilo vse uredu dokler....
13. april 2012
Nadaljujem(next 1,2)
13. april 2012
Z mamo smo pospravili, ker pa sva bili že zelo utrujeni sva šla spat. Ampak ponoči me je zbudilo zvonenje. Šla sem odpret, mislila sem si: mogoče se norčujejo,in res: ni bilo žive duše, zato sem šla nazaj spat. Ampak zvonilo je celo noč, in nisem in nisem mogla zaspati. Drug dan sem spoznala svojo najboljšo prijateljico Katjo, in ji povedala kaj se je zgodilo. Ampak zvečer je spet pozvonilo, šla sem odpret in JOOOJ KAKO ČUDNOO! Bila je.....
13. april 2012
Next?
13. april 2012
next.
13. april 2012
u79562
u79562
next
13. april 2012
Bila je majhna deklica ki ni imela imena. Prijazno sem jo sprejela, ampak mami se je zdela nekam čudna. In prav je imela, grozno naporna je!! noče jesti, ne hoditi. Nek dan sem jo vprašala: ali ti imaš starše? Začele so se ji cediti solze. Ampak oči so ji rastle da je imela ogromne, in po obrazu so se ji začele videvati žile. Bilo me je strah zato sem se zaprla v klet, malo prelistala in našla: grozna deklica- ušla iz zapora! takoj sem stekla h mami ki ni vrjela prav nič.Ampak ta trenutek je prišla deklica, in si iz svoje rastrgane obleke izvlekla velik krvav nož. z mamo sva se zelo prestrašile in ta trenutek je.. Next?
13. april 2012
next.
13. april 2012
Ta trenutek je deklica rekla: Bom jo že jaz poiskala! in že je ni bilo več. Z mamo sva se takoj lotile iskanja, in poklicala sem še Katjo. Med iskanjem je Katja zakričala, stekla sem k njej, in že je v telesu imela zapičen nož. Z mamo sva jo takoj odpelje v bolnišnico.Med potjo je nož izginil. Tam so bili tudi njeni starši in njen fant Tom, na prvi pogled sem se zaljubila vanj.Čez nekaj dni smo izvedeli da je Katja umrla, bila sem zelo besna, ker sem po resnici vedela kdo je bil. Ko sem prišla domov sem legla, ampak sem celo noč samo mislila na to grozno deklico ki naj bi ubila Katjo....Next?
14. april 2012
next
14. april 2012
Zato sem naslednji dan šla v gozd, in 3. ure kričala: prokleta bodi! naenkrat je na mojo ramo prislonela roka, obrnila sem se in videla Toma, bila sem tako srečna da sem ga kar poljubila. Ampak spomnila sem se: kaj če pa me on ne ljubi! pogledala sem ga in stekla stran, in zagledam svojo hišo, bila sem srečna, ampak kar naenkrat vidim mamo napičeno na palico kar sredi vrta. Padem v nezavest, in se zbudim v bolnici ki me bi Tom skoraj poljubil,nasmehnil se mi je in šel.Ko sem ozdravela so me odpeljali domov, ampak na vrtu je bila še kar luža krvi, hitro sem stekla v hišo čakajoč da je mama mrtva ampak namesto mame zagledam....Next?
14. april 2012
next
14. april 2012
Zagledam Toma, in ga objamem.En čas sva samo bulila en v drugega in ... drugo napišem ju3 ok? nočko!
16. april 2012
nexti pa kake slikce loh daš gr(sam predlagam)
26. maj 2012
Next
13. julij 2014
next čim prej
14. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg