Forum
u16434
u16434
Odločla sm se da bom napisala zgodbo.
Na forumu sem jih že veliko preprala in vse so zelo dobre in dale so
mi velik naudih da napišem še sama eno zgodbo, napisala bom
uvod in vi boste z glasovi odločili ali naj nadaljujem zgodbo.Ko bo
vsaj 15 glasov ali več bom začela nadaljevati.P.S.:nadaljevanje bo v večih delih!!!
Uvod:Živjo, ime mi je Lina, stara sem 1o let.Živim v Sloveniji moji najbolši prijateljici sta Katja in Neža.Imam psička Tika, mačko Mišo in ribice.Treneram hip hop in se ukvarjam z modo, veliko časa porabim za šolo, saj veste učenje, domače naloge, plakati...Ko bom velika bi rada postala modna oblikovalka in učiteljica hip hop-a.A do takrat je še dolgo časa.V šoli me imajo vsi radi, razen ene punce po imenu Pia, zelo je nasramna, ne le do mene, do vseh! Zato je nihče ne mara.Ko grem v šolo in domov me vsi pozdravljajo, hvalijo in učasih me zadržijo, da zamudim pouk a učitelji na srečo niso hudi.Na šoli pa ni le prijatelstva je tudi ljubezen in sovražtvo.Veliko mlajših in tudi starejših fantov se je že večkrat zavzelo zame a meni je všeč le eden, to je Žiga.Seveda je starejši od mene, starejši za 3 leta, ne vem kako naj mu povem da mi je všeč.Pia se večkrat zlaže da sem lažnivka, prevarantka, nekatere prijatelje hoče dobiti tako da jim reče ''Oh Vida, veš doma imam 2 vozovnici z jahto na morju...Le zate in zame'' a ji nikoli ne uspe.Vsi nismo nekoliko preveč bogati in tudi ne preveč revni zato vemo kako je le Pia je velika bogatašinja, in s tem se važi pred učitelji, in zunaj šole.Dobiti hoče le pozornost, a nima uspeha.Večkrat mi je hotla pokvariti ure,dneve, in celo tedne!Vpisala se je celo na isti plesni tečaj hip hop-a! In nekega dne mi je hotla uničiti praznovanje 11. rojstnega dneva!
Tako to je bil uvod,lahko vam namignem kaj bo v 1. delu :'' Pia pokvari rojstno dnevno zabavo''
Zdaj pa glasujte!

Glasuj ali naj...


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. december 2010
u33512
u33512
c
co
coo
cool
coo
co
c
n
ne
nex
next
nex
ne
n
30. december 2010
u33967
u33967
najbl kulska na foroumo-zgodbe next
30. december 2010
next
30. december 2010
u16434
u16434
Žiujo še enkrat

no odločla sm se da bom napislala zgodbo, in skicer po delih.
napisala bom še nekaj oseb, saj jih ne bom pisala, pisala bom le njihove začetnice.

J : jaz
Ž : žiga
P : pia
N : neža
K : katja
M : mami
U : učiteljica
S : sestra
O : oči
S. : sosed
A : anja
31. december 2010
next
31. december 2010
u16434
u16434
a jebeš ! napisala sem že 1. del pa mi ga sploh ne pokaže !
31. december 2010
NEXT!
31. december 2010
u16434
u16434
Zbudila sem se v obsijani sobi.Vedela sem da je moj 11. rojstni dan kar poskočila sem od veselja.Šla sem v kopalnico in zagledala svoj obraz, nemudoma sem se začelka umivati in česati.Potem sem šla v kuhinjo in videla mojo najljubšo jed, palačinke z nutelo! hitro sem si jih zbasala v usta in se obrisala.Oblekla sem nagubane vijolične pajkice, črno majico na kateri piše I ♥ my stayl, in si na glavo dala vijoličen obroč z vijolično mašnico.Iz denarnice sem povlekla še 5o€ in si obula all star-ke.Na vratih je bil listek, in bil je namenjen meni.Na njem je pisalo: Draga Lina♥ z mamico za tvoj 11. rojstni dan ne bova mogla biti s tabo, zraven tvoje sobe so še ena vrata, in tista so vhod v disko sobo. Ko prideš iz šole si jo kar oglej, lahko povabiš tudi prijatelje, z mamo prideva enkrat angusta(sestra je šla študirat v new yourk).Uživaj, mami in oči. Tako sem bila vesela da sem pozdravila čisto vsakega ko je prišel mimo mene.Hitro sem stekla v trgovino in kupila same dobrote.Nato sem hitro tekla v šolo da ne zamudim pouka.Hitro sem se preobula in odšla v razred.Tekla sem kakor hitro sem mogla in padla. Prišel je Žiga in me odnesel v razred, čeprav sem se le malce odrgnila.Zahvalila sem se mu in mu dala liziko v zameno da me je prinesel v razred.Vsi so spraševali kaj je bilo, jaz pa sem rekla da sem se le malce odrgnila a ni nič hujšega.Tako se je pouk bližal koncu.A nam je ostala le še zadnja ura, razredna ura.Pri razredni uri smo praznovali moj 11. rojstni dan.Peli, plesali,sladkali...pač smo se zabavali.Ko smo se odpravljali domov sem Nežo in Katjo povabila k meni domov, obe so rekle da pridejo.Nato sem povabila še Žigata tudi on bo prišel.To bo najbolši Žur.Vsi so prišli in rekli so da bojo prespali, in bila sem še bolj vesela.Pokazala sem jim novo sobo in kar v oblečeni skočili v đakuzi, ki je bil v sobi. Čez pol ure nekdo potrka na vrata.odprla sem a ni bilo nikogar, bil je le listek na katerem je pisalo: Jutri bo deževalo in grmelo, ti pa boš mrtva ležala v rdečih vrtnicah.Jaz pa si mislim, Kdor je to napisal ima pa res bujno domišljijo.Vsi so spraševali kaj je bilo jaz pa le odgovorim : ah ena budala je napisala giupost.Šli smo se naprej zabavat v disko sobo ko spet nekdo potrka. Šla sem pogledat in vidim Pio, šla sem po Žigata in odprla sva ji in jo uprašala kaj bi rada.Ona pa kar udre in me priveže na stol, Žiga mi je hotel pomagati a mu je naredila veliko ureznino na nogi.A je le Probal zakričati.Ž : Neža, Katja pridita! Neža in Katja so hitro prišle.Katja ki trenera karate je Pio udarila v trebuh, ko je ta že hotela izvleči nož da bi mi naredila veliko ureznino.Neža je Žigata odpeljala v sobo in nazaj prpeljala Tika in Mišo.Tik se je pognal vanjo in jo ugriznil v nogo, Miša pa jo je popraskala po obrazu da je bila res videti kot čarovnica.Nato je od strahu zbežala.Neža je Žigatu očistila in povila ureznino.Nato smo se primajali do kavča prižgali televizijo,jedli kokice, in božali Tika in Mišo.

________________________________________________________________________________
Tako to je bil 1. del upam da vam je ušeč. Če hočete prebrati še 2. del, napišite vsaj 3-5- komentarjev. Lahko vam namignem kaj bo v 2. delu : Ljubezen
31. december 2010
u32601
u32601
next!!!!!!!!!11
31. december 2010
u32601
u32601
NNNNNEEEEEEEXXXXTTTTYYY. (pa hitr)
31. december 2010
next
01. januar 2011
u33967
u33967
sestra pa sosed imata isto začetnico kako bomo pa vedeli koga misliš?
01. januar 2011
u33967
u33967
next
01. januar 2011
u16434
u16434
Zbudila sem se poleg Žigata,Neže in Katje.Hitro sem se izmuznila v kuhinjo in prrpravila palačinke.Komaj sem prvo namazala, je že ob meni stal Žiga in spraševal ali lahko dobri prvi ugriz v mojo palačinko.Seveda sem mu dovolila.In ugriznil je v palačinko ter mi jo izvlekel iz rok.Prišli sta še Neža in Katja.Po palačinkah smo se vsi stlačili v kopalnico in se umili, nato smo odšli v trgovino.Videli smo Pio kako je kupovala revije v kateri so naga dekleta...Hitro smo pobrali najbolše sladkarije in pijaču.Hitro smo kupili in najhitreje prišli domov.Za nami je prišla Pia in se vsedla na bližno klopico.Okrog nje so se začeli zbirati sami moški, ki so bili razcapani in močni, imela sem občutek da nas hočejo napasti.A sem se odločila da gremo raje žurat.Čez kake 4 ure, se odločim da grem malo ven na zrak.Imela sem občutek da me opazujejo tisti moški, a delala sem se kot da ni nič.prišla sem do stopnic katere so vodile na naše dvorišče, hito sem tekla, da bi čim prej prišla v hišo saj sem se bala Pie in njenih moških, a sem se spotaknila ob kamen in padla čez 7 stopnic.Na kolenu sem zagledala veliko odrgnino, na komolcu in na vratu pa sem padla na kamen in imam v rani polno majhnih kamenčkov.Tako me je peklo da sem malo potočila sovze a sem lahko zavpila; Žiga !!!Žiga !!! Hitro je pritekel in me nesel v sobo.Neža mi je očistila rano in mi jo povila.Neži sem rekla naj pokliče Žigata da se nekaj pogovoriva.Neža je moj ukaz takoj povedala Žigatu in on je takoj pritekel k meni.J : veš Žiga zelo si mi všeč, no mislim da sem se zaljubila vate. Ž:Woow..končno sem slišal to besedo, Lina tudi jaz te ljubim. POljubila sem ga na lica in mu izdala knižico skrivnosti in mu povedala da je to zdaj le najina skrivnost in da je ne sme izdati.Šla sva v đakuzi, punci pa sta uživali v emo filmu.V đakuziju sva se gledala , se pogovarjala in hihitala ter si zaupala skrivnosti ki sežejo čez vesolje.Žiga se je malce približal k meni in me požgečkal. Jaz pa sem se le malce zahihitala.Potem me je požgečkal še bol in jaz sem se še bol zahihitala.Na koncu me je požgečkal tako da sem se malce zasmejala in mu padla v naročje.Zbližala sva se in se še bol stisnila, potem pa sva se začela poljublati.Bilo mi je kot v deželi mojih sanj.Kmalu sta v đakuzi prišli še punci.Prižgali smo disko lučke, in začeli žurat.Žiga in jaz pa sva se skupaj najbol zabavala, žgečkala sva se, se poljubljala, skakala v đakuzi, pleasla, pela in se zaljubljeno gledala.Obljubila sva si da bova skupaj preživela veliko lepih trenutkov in se ne bova varala.Tako smo žurali 2 dni v polno. Bilo je super, tudi z puncami smo se zabavali.Moj ne pozabni dan v tem srečnem tednu.

________________________________________________________________________________
Tako 2. del je končan, 3. del se nadaljuje ko bojo vsaj 4 komentarji.
Namig za 4. del : Hip hop
01. januar 2011
u32601
u32601
next
01. januar 2011
u32601
u32601
nextt
01. januar 2011
u32601
u32601
nexttt
01. januar 2011
u32601
u32601
nextttt
01. januar 2011
u32601
u32601
evo pa maš štiri
01. januar 2011
u32601
u32601
sej zdej jih je pet
03. januar 2011
u16434
u16434
zbudil me je telefonski klic mojega hip hop trenerja.O čaaw Robi,, wazzap tako sem začela s telefonskim klicem, povedal je da grem na svetovno prvenstvo v new york, kjer bom pleasla solo! začela sem skakat razmetavat upit od veselja,, nato sem prekinila in za zabavo potunkala Žigata, Katjo in Nežo, takoj so se zbudili.Povedala sem jim da grem na svetovno prvenstvo v hip hopu, in to v new york- greste z mano ? sem jih uprašala, usi so veselo uzklinili -kaj pa nam drugega preostane ? seveda gremo!- spakerali smo kovčke in čakali do 14.30 ure da nas pride pobrat moj trener Robi.Odšli smo na letališče. Tam so bili vsi moji soplesalci.Neža in Katja sta se zabavali z Niko in Pijo, ki sta moji sestrični, jaz in Žiga pa sva se zabavala z Robijom.Ko smo prispeli v New jork smo šli na pizzo in potem v hotel kjer bomo prespali cela dva tedna.Na stenah so bili seznami kdaj si navrsti jaz sem bila na seznamu 7.Bili smo v sobi ki je imela kopalnico, 6 postelj in majhno kuhinjo.Prišel je nov dan in na seznamu je bila velika formacija, v kateri plešem tudi jaz, skoraj v vseh skupinah plešem.Odšli smo v dvorano in začeli vaditi.Nato je končno prišlo tekmovanje, in na vrsti smo bili mi.Perfektno nam je šlo bili so še iz Češke, Rusije, Madžarske.... Končno so razglasili rezultate. 3. mesto: Rusija, 2. mesto, Polska in 1. mesto... SLOVENIJA! Začeli smo vriskati, peti, kričati,...Odnesli smo pokale, medalje in darila ter odšli v hotel kjer smo se najdeli, potem pa žurali do 11.30. Vsak dan smo dobivali pokale, medalje in darila, pa tudi žurerali smo.Moj tekmovanlni dan pa so prestavili na zadnjenga, a je kmalu prišel tudi ta.Šla sem na tekmovanlni parket in odplesala.Vsi so vriskali: to Lina, zmagaj, najjača si, to ajde gremo, zakon....Spet so razglasili rezultati in ti so bili najpomenbnejši.3.mesto: Hrvaška, 2. mesto.....Barcelona in 1. mesto..... SLOVENIJA! šla sem na stopničko in se tresla.Kar nisem mogla verjeti, kričala sem , objela vsakega ki mi prišel na pot...Bilo je nepozabljeno. Nato nam je sledilo nakupovanje.Kupila sem si kakih 17 tenisk, 22 hlač, 13 nogavic, in kakih 200 majic ter 40 kap, 80 jopic....to je bilo vrečk. Mislim da sem nakupila okoli 1000 € in nato še stvari...... kakih 2000 ki sem jih dobila od pospravljanja. Ja lepo je bilo, komaj smo se odločili da gremo domov.Na avijonu ni bilo nikogar razen nas in mojih vrečk čudno nobene nisem pozabila v New yorku ob tolikih. Vse se je lepo izteklo.Nato pa smo spte zažurirali in to v moji hiši.
_______________________________________________________________________________
Tako upam da vam je 3. del bil ušeč, če hočete prebrati še 4. del napišite 6 komentarjev, a ne 1 oseba, ne Monči-Sonči
09. januar 2011
u16434
u16434
4.del : namig : Ventil
09. januar 2011
u33512
u33512
next pa hitr
09. januar 2011
u29484
u29484
next
09. januar 2011
u32601
u32601
next
17. januar 2011
u32601
u32601
ni me treba štet
17. januar 2011
u29484
u29484
next
11. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg