Forum
u111234
u111234
Živijo!
Sem Annabella Tomilson,sestrica od Louisa Tomilsona. Ja,vem kaj si mislite: Razvajena sem! Pa nisem. Pri 4 letih so mi umrli starši in od takrat živim z Louiem. Imam psičko Pixie. Sva zelo dobri prijateljici.Poleg mene živi še moja BFF Lauren. Stara sem 18 let.
Lou je ves čas na turnejah tako da sem sama doma in se smilim sama sebi. Edino Pixie me potolaži. Louisa imam zeloooo rada in ga nebi zamenjala niti za cel London. Živim v Londonu in kmalu se bodo začele poletne počitnice. Jaz bom pa tako ali tako zmeraj doma. Po poklicu bi bila rada pevka,ampak mi ni treba hoditi v šolo,ker so tukaj v Londonu zdaj uvedli,da imajo šolarji 5 mesecev samih počitnic(Ko bi bilo to vsaj res). In čakam,da bo prišlo pismo,da Louis prihaja domov. Za to molim že nekaj tednov.
{Začetek}
Prelepo jutro. Sonce mi žge na obraz,Lauren je že pokonci,kot lahko slišim. Že zadiši po zajtrku. Orehovi zavitki - Mmmmm!Danes mi je Lauren res polepšala dan. Vstala sem in se oblekla in naličila.(Brez torbice)
Spet sem pomislila na Louisa. Začela sem jokati. Šla sem dol k Lauren. Lauren je bila vesela. Le zakaj? Nato sem na mizi videla pismo - Naslovljeno name. Pisalo je:
'' Draga sestrica!
Lauren me je klicala. Povedala mi je,da me zelo pogrešaš. Tudi jaz pogrešam tebe. Čez pet dni pridemo k tebi na 4 mesečne počitnice! Z ljubeznijo,Louis in fantje iz 1D!''

Jeeeeeee! Stekla sem v objem k Lauren. Od radosti sem spet zajokala.

Vam je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. november 2012
neeeext *.*
18. november 2012
Next
18. november 2012
Tole je moj drugi profil! Tut iz njega bom nextala!
18. november 2012
u111234
u111234
Next za moji dve prvi bralki!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Čez 5 dni....
Samo še dve uri do prihoda fantov! Tako se veselim,da bom spoznala njegove prijatelje in da ga bom spet videla! '' Bella,v nakupovalni center - Takoj!'' In sva odšle. Nakupile sva zares veliko stvari in odšle domov. Ko sem igrala klavir (ja,končala sem nižjo glasbeno) je pozvonilo.Zakričala sem in se pognala k vratom. Pritekla sem dobrih 30 sekund red Lauren. Nekemu človeku sem skočila v objem. Mislila sem,da je Louis,ampak sem se uštela - Bil je naš poštar. Opravičila sem se mu in odšla v hišo.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Res na hitr,ni se mi dal.
19. november 2012
Next
hahahaha poštarju se je vrgla okoli vratu
19. november 2012
Hahahahahahah neeeeeeext!
21. november 2012
u111234
u111234
A nextam? Kdaj približno?
26. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg