Forum
Sva Agata & Katarina in bova pisle FF-je & druge bloge seveda
Upava,da vam bojo blogi všeč & da jih boste radi bral
Probale, da bova vsak dan napisale blog.
Ampak ker nama je med počitnicami DC iN imava čas pisat.
We love you ;* Mwa
By Agi & Kati
30. oktober 2012
Grem v London!
»Lili vstani,zamudila boš šolo« se je zadrla mama iz kuhinje. Pomela sem oči in vstala iz postelje. Odšla sem v kopalnico umila sem si obraz. Uredila sem si še frizuro nato pa sem odšla nazaj v sobo. Odprla sem omaro. Oblekla sem kratke hlače z vzorcem ameriške zastave. Saj je bilo odzunaj že zelo toplo. Oblekla sem si tudi preprosto rumeno brez rokavov majico. Nato pa sem odšla v kuhinjo »Dobrojutro« sem pozdravila. Na mizi me je že čakal moj zajtrk,ki mi ga je prej pripravila mama. Trenutno pa je hranila mojega mlajšega pol bratca. No oki mislim da bi bilo dober da bi se vam predstavila!!
Kot ste že vrjatno izvedeli sem Lili. Imam 17 let. In imam svetlo rjave skodrane lase in rjave oči. Z mamo,pol bratcom in očimom živim v Sloveniji. Očka pa živi nekje v Londonu. Starša sta se pred desetimi leti ločila. Pol bratcu je ime Timi.


Nazaj k zgodbici ;D
Ko sem pojedla zajtrk sem si obula svoje zelene all starke in vzela svojo torbo. Jess!! Danes je zadnji dan šole!! Odprla sem vrata in se odpravila proti šoli. V ušesa sem si dala slušalke in poslušala svoj najljubši bend Simpl Plan. Do šole sem prispela v desetih minutah. Pred šolo sem zagledala svoje tri najboljše prijateljice Pio,Tio in Klaro. Ko so me zagledale so me napadle z objemi. »Saj me ni treba zadušit« sem rekla one pa so se mi samo nasmejale. »Kam boš šla na počitnice?« me je vprašala Pia. »Nevem še,rada bi odšla na počitnice k očetu!« »Kaj če bi odšle notr,zvonilo bo čez eno minuto!« je rekla Klara. Odšle smo noter. Prvo uro sem imela matematiko. One pa so imele slovenščino. Saj so bile v drugi skupini kot jas. o.O Zakaj mora ta matematika sploh obstajat. Enostavno sovražim matematiko!! Ampak vseeno. Zazvonilo je v razred je prišla učiteljica… Na srečo je pouk hitro minil in lahko sem odšla domov.
»Hei,ljubica oče je klical« je rekla mama,ko sem prišla domov. »Ja in kaj bi rad?« »Rad bi da prideš na počitnice za en mesec!«
»Lili«
Jess!! Tega sem si že dolgo let želela. Da bi lahko odšla h očetu ponovno po štirih letih na počitnice. Ojoj že štiri leta ga nisem videla. Kako sem vesela ;D Moja največja želja v zadnjem času se mi bo uresničila. »Lili,kam si odtavala« se je drla mama. Zdrznila sem se »Sori« »Kaj misliš na to da bi odšla za en mesec v London?« »Ja mami seveda bi rada šla,katera najstnica pa si ne želi tega!« »No letalo imaš jutri ob desetih zjutraj« »Oki,potem pa bom raje odšla pakirat!« Mama se mi je samo nasmehnila. Jas pa sem odšla po stopnicah navzgor v svojo sobo. Iz omare sem vzela svoj velik kovček. Položila sem ga na posteljo in ga odprla. Sama pri sebi sem pomislila » En mesec je kr veliko časa!«
Ko sem spakirala sem odšla na svoj prenosnik. Odšla sem na fejs (facebook). Tia je bila prijavlena. Kliknila sem jo in prosila če se lahko ob petih dobiva v parku. Seveda je rekla,da bo prišla. Na koncu pa sem jo še prosila če bi to sporočila Piji in Klari. Odjavila sem se s fejsa in zaprla prenosnik. Odšla sem v dnevno sobo, kjer je Timi gledal risanko. Ko se je risanka končala naju je mami poklicala na kosilo. Odšla sva v kuhinjo. Mateja še ni bilo doma. Vrjetno se sprašujete kdo je Matej. Matej je moj očim. Ko sem pojedla kosilo je bila ura že pol petih,odšla sem v predsobo si obula all starke in odšla ven.

Do parka sem prišla v petnajstih minutah. Tam so me že čakale Maja,Pia,Tia in Klara. Stekle smo si v objem. »Nekaj vam moram povedat« sem dejala. »What?« je rekla Tia. »No oče je danes klical in vprašal če bi prišla za en mesec k njemu v London!!!!« sem se zadrla. »Resno vesela sem zate,da boš po štirih letih videla očeta« je rekla Klara. »Kdaj pa odideš?« je vprašala Pia. »Jutri ob desetih zjutraj imam let!« Klari je zazvonil telefon. Oglasila se je . »Ja mami,takoj pridem!« je rekla v telefon in odložila. »Moram it,ker imamo kosilo,lepo se imej na počitnicah Lili!« je dejala prišla do mene in me objela. »O hvala ti!« sem dejala. Klara je že odšla po travniku, do svojega doma. »Punce tudi nama z Pio,se mudi domov!« je dejala Tia. Ali sem vam že povedala,da sta dvojčici. Ne nisem. Še oni dve sta me objeli ter zaželeli lepe počitnice, nato pa sta oni šli domov. Ko sem prišla domov ni bilo nikogar doma verjetno so odšli po nakupih.
Ura je pol devet sedim na kavču in gledam tv. Ob kakšne 19.30, so domov prišli bratec, mami ter očim. Hitro sem jim odšla pomagati z vrečkami.
Kasneje smo skupaj odšli na večerjo v neko restavracijo. Ko sem prišla domov, je bila ura je 23.30. Nisem ima drugega dela zato sem odšla sem na fejs. Imela sem kr nekaj sporočil. Vsa so se nanašala na odhod v London. Zgleda se novica hitro širi. Zaprla sem fb in odšla na Twitter. Nič pametnega ni bilo zato sem odšla spat, komaj sem čakala jutrišni dan!! Zjutraj me je zbudil Timi močno me je začel tresti. »Stat, sestjica, stat!« Hitro sem vstala, Timi je že vedel, da ga bom začela lovit. Tekel je po stopnicah v dnevno sobo kjer se je skril za kavč. Delala sem se da ga ne vidim »Hm, kam bi se pa skril?« Ter šla do kavča ter ga prestrašila »Buu!« To mu je tako smešno da se je začel kar valjati po tleh, prijela sem ga ter ga nežno vrgla na kavč. Zelo je žgečklijv zato sem ga začela žgečkati, ko sem iz kuhinje zaslišala Mateja. »Pridita, zajtrka!« Ko sem pojedla sem pojedla zajtrk sem še zadnjič odšla v svojo ljubo sobo. Prijela sem kovček in ga odnesla po stopnicah dol. Pred vrati so me čakali mama,Timi in Matej. Mama me je objela prav tako tudi Timi. Matej pa je prijel moj kovček in ga odnesel v avto. »Pazi nase pikica!« je rekla mama. »Mama nimam pet let saj bo oče ob meni!« sem rekla in ji obrisala solzo,ki ji je stekla po licu. Nevem zakaj joka saj pridem čez en mesec nazaj. Saj vem da je to veliko časa ampak še vseeno. Še enkrat sem objela Timija,in mu pritisnila poljubček na lička. »Blaj, blaj sestica.« Odšla sem v avto. Matej me je zapeljal na letališče. Na letališču sem objela še Mateja nato pa sem odšla na letalo.
»Lili«
Vem da Matej ni moj oče ampak ga imam še vedno rada. Na letalu sem premišljevala o očetu. Kakšen je zdaj? Od napornih misli sem zaspala. Iz spanca me je prebudila stevardesa,ki je napovedala, da pristajamo. Ravno ko smo prispeli sem prejela sporočilo od očeta.
»Pikica,žal te ne morem priti iskat na letališče saj sem v bolnici. Zlomil sem si gležen. Na letališču te čaka pet fantov. Prvi ima blond lase, drugi je koderček, treti ima črne lase,četrti nosi črtasto majico,in peti fant ima svetlo rjave lase. Vem,da ti bodo všeč. Peljali te bodo domov. Kaj več ti bodo povedali oni sami. Rad te imam! Očka <3 «
Oki super na tem ogromnem letališču naj najdem pet fantov. S kovčkom v roki sem iskala pet fantov. Daleč stran od sebe sem kar na enkrat zagledala pet fantov bili so točno taki kot jih je oče opisoval v smsu. Tisti kodrček je v roki drčav tablico. Na tablici je pisalo »Lili«. To sem ja jas. Čakaj malo ali niso to slučajno One Direction. Ja so ne noo!! Počasi sem korakala proti njim...

Upava,da vam je všeč
Če hočete naprej 5x nextov
Love ya :*
30. oktober 2012
u74779
u74779
Next!!!
30. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg