Forum
Bom še jaz poskusila napisat zgodbo

Uvod:
Zgodna se odvija v Londonu, kjer glavna junakinja A'isha Smith želi, da jo najbolj hud tišček Mark Abbot na njeni srednji šoli povabi na maturanski ples. Ona je sicer nepopularna na šoli ampak tudi na dnu lestvice ni, je ravno nekje v mest in je Mark nikakor ne more opaziti, saj ga okrog svojega malega prstka ovija vodja navijačic Abelena Cook, zato se A'ishini najboljši prijateljici Abby Mags in Quin Sammy odločita, da se bodo skupaj poskusile povzpeti do vrha lestvice.

A'isha je 18 letno dekla, ki obiskuje zadnji letnik gimanzije in prihaja iz precej bogate družine, saj je njena mati Rachel Smith nekdanja miss Anglije in sedaj uspešna odvetnica, njen oče Zachary Smith pa ima v lasti uspešno podjetje Compko d. d. Tudi Mark, Abelena, Abby in Quin prihajajo iz bogatih družin (njihove starše bom omenila kasneje v zgodbi).

A'isha Smith:
Rachel Smith in Zachary Smith:
Mark Abbot:
Abelena Cook:
Quin in Abby:
Upam, da vam je uvod všeč nextam pa jutri ko pridem iz šole Moram si nabrati še nekaj dobrih idej
13. september 2012
nexttt =)))
13. september 2012
Oprostin ker še nisem nextala ampak imam neke težave z internetom in me kar dol meče.....bom jutri takoj ko bom lahko
14. september 2012
piši v word ****
14. september 2012
u70391
u70391
Next
15. september 2012
1.DEL

"Le kaj je ta nadležen zvok", se vprašam, ko slišim čudno brnenje v glavi. V postelji se obrnem na bok in vidim, da zvoni budilka na moji nočni omarici. Rečem si: "Saj to ne more biti res! Počitnice so tako hitro minile in že spet moram nazaj v šolo!"
Vsa zaspana in žalostna vstanem in odhitiv v kopalnico, kejr zagledam svojega starejšega brata Martina, kako se mi smeji in posmiha, ker moram v šolo, on pa ima počitnice do konca oktobra, saj je že zaključil sredno šoli in se mu faks še ni začel.

Martin Smith:
Moja soba:
Ne vem zakaj sem mu pred leti, ko smo se preselili v novo hišo odstopila sobo z kopalnic?? Od tistega dne naprej obžalujem svojo odločitev, saj mi vedno kadar oddidem v kopalnico nagaja! Zaklenem se v kopalinico in prižgem radio, kjer zaslišim moj najljubši komad. Na glas začnem prepevati in urejati za prvi dan, četrtega letnika. Pčešem si lase, umijem zobe in oblečem spodnje perilo in odhitim nazaj v svojo sobo, kejr se zakopljem v mojo gromozansko omaro in poiščem primerna oblačila

Ko jih končno najdem se oblečem in že hitim na zajtrk in nato v garažo in se z mojim avtom odpeljem v šolo. Na poti pa seveda poberem svoji najboljši prijateljici. Na poti v šolo se pogovarjamo kako smo preživele počitnice, kje vse smo bile in kaj smo tam počele zraven pa poslušale glasbo, da smo se vsaj malo zbudile. Ko sem zapeljala na parkirišče pred šolo sem ga zagledala v objemu tiste mrhe Abelene! Saj ne morem verjeti sem rekla, še vedno je z njo! Kako jo lahko tako dolgo prenaša.

Zapeljala sem na svoje mesto in izstopila iz avta ter odšla proti razredu in upala, da nisem prepozna.

Pesem ki jo je poslušala v kopalnici:


Omara:
https://data.whicdn.com/images/23239771/closet_large.jpg

Oblačila, ki jih je izbrala in čevlji:Avto:
Mark in Abelena:
________________________________________________________________________________
Se nadaljuje )
16. september 2012
u70391
u70391
next
16. september 2012
2.DEL

Quin in Abby sta bili na poti do učilnice takooo nestrpni, saj se je na hodniku gnetlo novih obrazov, ki še niso vedeli kje je njihova učilnica. "Pa saj to ne more bit res kaj ne Quin?" reče Abby. "Ne pritožujta se! Tudi same smo tekale kot kure prez glave prvi šolski dan" rečem in odhitim mimo v učilnico.
Ufff za las si rečem v mislih. Takoj za nami v razred vstopi razredničarka, gospodična Hobbs in že vidim, da se ne obeta nič prijetnega. Po pozdravu se vsi vsedemo na naša stalna mesta profesorica pa nam je razdelila urnike. Z Quin in Abby smo takoj primerjale in videla, da imamo samo 1 skupno uro na teden! HALO! Se je ravnatelju zmešalo? Pomešali so vse dijake vseh treh razredov? Pa saj se sploh ne poznamo dobro med seboj!

"Profesorica kaj je sedaj to?" se oglasi večina razreda. "Zakaj so nas pomešali in ravno ZADNJI letnik!?" rečem. PRofesorica nam razloži, da naj bi tako lažje delovali pri pouku in pripravi na maturo bla bla bla si mislim. Zakaj že?! Ravno to leto bom najbolj potrebovala svoji najboljši prijateljici oni butasti ravantelj pa nas je pomešal?! Nekako smo se vsi morali sprijazniti z "novim" urnikom in razredna ura se je lahko v miru nadaljevala. Nekaj je razlagale še o ocenah in zaključnih izpitih ampak nisem bila preveč pozorna na to. Ko pa je omenila maturantski izlet smo se vsi takoj prebudili. Z Quin in Abby smo se maturantskega izleta veselile že vse od 9. razreda osnovne šole sedaj pa se nam bo želja končnoooo uresničila!

"Kam pa gremo?" smo vse tri z navdušenjam vzklikinile. Gospodišna Hobbs nas miri, saj drugače ne more nadaljevati. Reče: "Letos gremo v Grčijo na otok Krf za 14 dni.". Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj? Sem prav slišala 14 dni? WoooooHoooooo komaj čakam si mislim. No na koncu pa je na kratko omenila še maturantski ples. Vsi so že imeli soplesalca/soplesalko samo jaz še ne. Še celo Quin in Abby sta imeli fanta kaj pa jaz? Samska sem že dobro leto in pol! Moje razmišljanje o plesu je prekinilo trkanje na vrata. V razred je stopil ravnatelj Smuth. No sedaj pa še to si mislim in zavijem z očmi. Najprej nas lepo pozdravi seveda mora biti prijazen saj smo njegovi novi maturanje, nato pa oznani, da se nam bo čez mesec in pol pridružil nov sošolec.

Z Quin in Abby se takoj spogledamo in že vem kaj se jima plete po glavi in v tistem trenutku dobim sporočilce na kazerem je pisalo: Ish si slišala? Novega sošolca dobimo! Mogoče bo on tvoj soplesalec Odpišem nazaj: Ahh Ab sigurno ima punco!

________________________________________________________________________________
Se nadaljuje.......Kako se vam zdi? Kakšni predlogi?

Dokler ne bo vsaj 5 Nextov ne pišem naprej.
24. september 2012
nexttt hihih soplesalec
huh še radio ima v kopalnici zakonnn
24. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg