Forum
u73531
u73531
Haj.
I'm Lara. I'm 13. Moj oče je odvetnik mami pa policistka. Oče je po narodnosti Nemec mami pa Slovenka. Živimo v Nemčiji.
No bil je navaden ponedeljek. Nič posebnega brala sem knjigo ko je kar naenkrat v mojo sobo vdrl oče. - Imaš 5 minut da izgineš iz te hiše. Nato je prišla še mami in mi povedala enako kot oče. Nič mi ni bilo jasno. Zato sem le sedela in butasto gledala starše. Nato sta prijela moj kovček vanj vrgla nekaj trenirk , kavbojk , majc , spodnjega perila in ga vrgla skozi vrata. Nato je oče rekel naj izginem me prijel in že sem letela skozi vrata. Vzela sem kovček in šla. Nisem vedela zakaj , kje , kako , kam? Tako sem lepo peš hodila po ulicah. V žepu sem na srečo imela 10€ in sem si kupila plastenko vode. Čez 4 ure sem prišla do letališča. po čudežu mi je uspelo priti skozi vse varne sisteme in sem se ukrcala na letalo. Ko je letalo pristalo je bilo vse kar sem videla London. Ja prišla sem v London. Nisem vedela kam naj grem sedaj saj niti nimam kje živeti. Hodila sem hodila spala na pločniku. Minil je 1 teden. Brez hrane le nekaj požirkov vode. Prišla sem pred zelo prestižen hotel. Padla sem v nezavest od izčrpanosti.

- Medtem:
Medtem ko sem bila nezavestna so v tem hotelu bivali One Direction. Louis in Harry sta se prepirala. Ravno ko sem se onesvestila je iz hotela pritekel Harry. Bila je tema. Za njim pa Louis. Harry je gledal naravnost predse Louis pa desno. Ko se je Louis obrnil me je zagledal. Rekel je Harryu in odnesla sta me v Harryevo sobo.

Ko sem se zbudila sem le bedasto gledala okoli sebe. Do mene je prišel Louis...
Next? c:

Boš bral/a? c:


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. avgust 2012
NEXT
22. avgust 2012
neext!!
22. avgust 2012
neeext
22. avgust 2012
u73531
u73531
Nextam.! c:

Do mene je prišel Louis in me vprašal kako sem. Odgovorila sem mu da bom preživela ampak me vse boli. Povedal mi je da sem krvavela da sem bila nezavestna in nevem kaj še vse. Kasneje so še prišli ostali fantje. Kar naenkrat pa me je Liam zelo samovšečno vprašal če sploh vem kdo so oni? Bedasto sem ga pogledala in mu odgovorila - Pa kaj če si slaven še ne pomeni da ko te bom prvič videla bom kričala ko kura brez glave in se vesila po tebi kot kakšna kurba. Ja sem oboževalka ampak se znam zadržati.- Le čudno me je gledal. Harry je prinesel palačinke in pojedli smo jih. Louis se je nato oglasil da bo šel v sobo Liamu , Zaynu in Niallu. Jas in Harry pa boma sama v sobi. Harry se je strinjal in pojedli smo palačinke. Ko so ostali odšli sem se razjokala. Harry me je objel in vprašal kaj je narobe. Povedala sem mu celotno zgodbo. Kaj in kako sem prišla v London. Nato je odprl moj kovček in izbuljil oči. Vse kar je še rekl je bilo: Pejt spat!
Naslednje jutro sem se šla stuširat in oblekla sem se. Prišla sta Harry in Louis. Harry mi je na posteljo nesramno vrgel vreče oblačil in rekel naj jih probam. No nič mi ni bilo jasno so bile od takšnih znamk da me je skoraj kap. In po sreči mi je bilo vse prav.
Minili so meseci. Harry se je do mene obnašal kot bi mu hrčka ubila jas pa sem se zaljubila. V koga? V Harrya. -.-' Louisa sem spraševala vsak dan zakaj me Harry sovraži Zaynu nisem dala miru. Niallu pa sem plačevala pice da bi mi povedal vse kar ve a še vseeno nisem izvedela popolnoma nič.
Neke navadne noči sem sedela na postelji in gledala televizijo ko sem naenkrat opazila svoje starše. Iskali so me. Kaj zdaj? Takoj sem stekla k Harryu in mu vse povedala. Odšel je prijel televizijo in jo vrgel skozi okno. Jaz sem le bedasto gledala.
Nato pa je prišel do mene in me poljubil...

Next? c:
23. avgust 2012
neext. Nc ne razumem sam ok xP
23. avgust 2012
next
23. avgust 2012
neekštii:3
23. avgust 2012
next
23. avgust 2012
u73531
u73531
Nextam.! c:

Nato je prišel do mene in me poljubil. Začelo se je. Odpela sem mu srajco , slekel mi je majco no in šla sva do konca. Seveda bila sem premlada. In največji problem - ni bilo kondomov niti kontracepcijskih tabletk-. Zjutraj mi je le zabičal da moram o tem molčati. Tudi sem. Raje sem spremljala kako me starši iščejo vse dokler nisem slišala tega. - Gospod Burek in gospa Burek ki iščeta izgubljeno hči Laro staro 13 let sta v resnici po njenem ''izginotju'' postala velika poslovneža. Gospod je postal predsednik države in ob enem morilec. Pobil je že več 1000 ljudi , skoraj povzročil vojno. Zato se tudi ne čudimo da se dekle ne želi pojaviti. -
Minil je mesec redno sem bruhala postajalo mi je slabo padala sem v nezavest. Za moje zdravje je začel poskrbeti Zayn. Resnično ga je zanimalo kaj mi je dokler nisem iztegnila ''gobca''. O vsem. Starših , Harryu vsem..
In potem. Šla sem v restavracijo na večerjo in koga vidim? Sraše. To so bili občutki žalosti , jeze , zamer in obenem veselja. Stekla sem v sobo in zaradi šoka sem znorela. Porezala sem si žile na rokah srečo sem le imela da ...
Next? c:
24. avgust 2012
next
24. avgust 2012
next
24. avgust 2012
neext! took kul zgodbice pa še nism brala:3
24. avgust 2012
u104357
u104357
nextt :3
24. avgust 2012
next
24. avgust 2012
u73531
u73531
Nextam.! c:
Nikicee.:* - hvala:3

Porezala sem si žile na rokah srečo sem imela le da se je v kopalnici Niall tuširal nato pa šel naravnost v kuhinjo in me našel napol mrtvo. Seveda je najprej igral norca me skušal prebuditi mu ponujal čips in brezveze. Vse dokler ni prišel Liam. Ko sem se zbudila sem bila že v bolnici , obvezana in vse. In najbolj zanimivo. Otrok je bil v nevarnosti. Pogledala sem naokoli in ob sebi zagledala objokanega Harrya. Prijel me je za roko in žalostno vprašal zakaj sem to storila. Le stran sem pogledala kot da ga sovražim. Nato je prišel zdravnik in Harry je moral oditi. Nwem zakaj saj me je ''dohtar'' le prašal kako sem..
V bolnici sem bila en mesec. V mojo sobo so še dali neko smrdljivo staro mamo zaradi katere niti spati nisem mogla. Že res da sem bila navajena smrčanja in prdenja ter riganja od doma ampak toliko pa spet ne ;'o
Ko smo se vrnili v hotel pa še to. - Moji starši imajo sobo zraven naše. Res super.-
Čez nekaj mesecev:
Tuširala sem se. Se oblekla. Ko mi je voda odtekla. Začelo se mi je vrteti , glava me je začela boleti. Trebuh. - Rodila bom- Uglegla sem se na posteljo in poklicala Louisa. In potem panika. Seveda so me morali odpeljati v bolnišino in to ravno tako ko so bili moji starši zunaj na hodniku. Pa še prepoznali so me. Vsaj po obrazu. Od daleč sem videla da ima oče pištolo za pasom. A to mi je bila trenutno zadnja skrb. Zanimalo me je ali bo Harry v bolnici ali ne.
In čudež. Rodila sem. Bil je fantek. Harry se je od same sreče razjokal ko so prišli še njegovi starši. Nato pa še moji. Izvedeli so vse. Seveda po zaslugi bedne medicinske sestre -.-'
- Medtem :
-Harry: Kako mu bo ime?
-Jaz: Nevem. Po tebi?
-Harry: Sama se odloči.
-Jaz: Ime mu bo kot je ime atiju ( pogledala sem dojenčka in nato še Harrya in se nasmejala - po dolgem času - ).
...........

Po enem tednu smo se vrnili v hotel. Spet stare fore , zajebancije in seveda jaz pri 14 letih z otrokom. Zahtevala sem da zamenjamo hotel saj se bojim staršev. In to smo tudi storili. Ko smo že odnašali kovčke v avto so fantje odšli v avto. Jaz sem ravno zaklepala vrata ko je iz svoje sobe stopil moj oče z pištolo v roki. Pogledal me je , prijel za roko in potisnil ob zid. Pištoli mi je nameril naravnost na srce. Ravno ko je hotel ustreliti se je pojavil Harry ga prijel in mu po domače rečeno ''razbil gobec''. Ampak ni bilo konc. Prišla je še moja mami...

Next? c:
25. avgust 2012
itaq da next
25. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeext!
25. avgust 2012
next
25. avgust 2012
*w* neeext!
26. avgust 2012
u73531
u73531
Nextam.!:3

Prišla je še moja mami , mojemu očetu vzela pištolo me prijela in ustrelila. Na srečo le v ramo. Hitro sta odšla v sobo , Harry me je dvignil in hitro od nesel v avto. Naslednja postaja? Bolnica -.-'' Spet so me pozdravili in bla bla bla. Šli smo živet k Harryivim staršem , vmes smo še zamenjali dva hotela in bla bla bla.
No minila so štiri leta. Hodila sem po ulici ko me je kar naenkrat nekdo potegnil za vogal. Zvezali so me in me odpeljali neznano kam. Bilo jih je 5. Moški. Harry je po nekaj urah prejel klic o mojem izginotu. Poklicali so ga in zame zahtevali 4 miljone €. Hrane nisem dobila. Vse kar je bilo sem na dan dobila pol deci kozarca vode. Pretepali so me , brcali , boksali. Popolna sem bila slaba. Harrya sem začela po enem tednu tako pogrešati da sem v glavi sama ''napisala'' pesem.

(Poslušajte: Avril Lavigne - When you're gone.)
Harry je šele po enem mesecu zbral 4 miljone € ko sem dobila družbo. Louisovo dekle Eleanor Calder. Z njo so delali enako. Ko so fantje končno prišli z denarjem pa je trajalo. Preden so našli lokacijo . Prišel je eden izmed ugrabiteljev naju z Eleanor odvezal in zvlekel ven. Eleanor so kar vrgli Louisu v objem. Harry pa se je moral še pogvorarjati preden jim je dal denar me je hotel videti saj je bil ob prizoru na Eleanor zgrožen. Liam je šel bo stran in pogledal. Rekel na nej pohiti s tem pogajanjem saj bo bolnica naslednja ( že običajna ) postaja. Harry je glavnemu vrgel kovček na tla oni pa so me prijeli in me vrgli njemu v naročje nato pa zbežali. Niso pa vedeli da je Harry lepo pripravil policijo na polovico njihove poti. No preljali smo se v bolnico ...

Next? c:
26. avgust 2012
nextiii:3
26. avgust 2012
nextiiiiiiiiiiiiiii
26. avgust 2012
next
29. avgust 2012
nexti no
29. avgust 2012
next&nova bralka!. < 3333
01. september 2012
u104480
u104480
next!
03. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg