Forum
NO JAZ PA MOJI DVE PIKICI KELLY PA INES SMO SE ODLOčILE,DA BOMO NAPISALE šE EN FANFIC TU. NE BOM VAS ZDAJ MUčLA Z NEKIMI ROMANI TU, KER SE MI RES NE, DA NEKEGA UVODA PISAT RAJš SE ZGODBICI POSVETIM UžIVAJTE!

Ashley Hayden Brown

''JERSEEEEY!'' sem zavpila čez vso stanovanje. ''Kaj je? Kaj se dereš? Sem v sosednjem prostoru, ti pa tu vpiješ, kot da bi te kdo klal!'' ''SAJ ME! ANNIE ME ŽGEČKA!'' sem spet zavpila Jessie pa se je prikazala iz kuhinje z nutello v roki. Ja ime ji je Jessie. Hillary Jessie, če smo natančni ampak vsi jo moramo klicati Jersey. Ne vem zakaj. Mene to spominja na New Jersey ampak saj je vseeno. Če ji ne rečeš tako kot ona hoče jo skupiš in to grdo. Zato jo raje kar kličem Jersey. Vsi jo raje tako kličemo. ''Annie saj obe veva, da si najmlajša od naju ša čeprav samo za nekaj minut ampak še vseeno je tvoje obnašanje res grozno tako, da BI SE LAHKO MALO ZRESNILA KER NOČEM OGLUŠETI ZARADI ASHLEYINEGA KRIČANJA??!!'' v trenutku me je nehala žgečkati saj je imela več dela z pokrivanjem ušes. Man Jessie pa res zna kričati, ko je to potrebno! ''Si končala?'' je vprašala Annie in Jessie jo je svareče pogledala nato pa pokimala. Nato se je obrnila in odšla nazaj v kuhinjo. Annie je spet skočila name, ter me začela žgečkati. ''ANNIE!'' sem zavpila.

No pa naj se vam med tem, ko me moja sestrica muči predstavim. Moje ime je Ashley Hayden Brown ali krajše Ash. Sem ena od treh trojčic družine Brown. Ja prav ste slišali. Imam dve sestri, ki sta stari enako kot jaz. Če seveda odštejemo minute. Prva se je namreč rodila Jersey 15 minut za njo jaz 13 minut za mano pa Annie. Ampak še vseeno smo vse stare 18, če odštejemo tistih nekaj minut. Kot vidite je Annie najbolj nora pri nas, Jersey pa najbolj resna. Hm jaz… jaz pa zelo velikokrat potegnem z Annie razen, če napade mene. Takrat sem absolutno na Jerseyini strani. Živimo v Londonu v zeloo veliki hiši. Naši starši so namreč kar precej bogati. Oče dela po cele dneve in nam prinese veliko denarja, ker je zdravnik mami pa je odvetnica. Vse tri smo samske razen, če za koga ne vem. Zase sem kar precej prepričana, da sem samska. Obožujem šport ter glasbo. Ta je moje življenje in mi res veliko pomeni. Poslušam veliko vrst glasbe in nimam neke najljubše skupine. Preprosto: vse so mi enako dobre. Hmmm kaj naj še povem mah briga me za vas. Boste že videli kakšna sem!

''ANNIE, ČE SE NE SPRAVIŠ IZ MENE TE BOM SEŽGALA V KAMINU!'' sem zavpila in Jersey je spet prišla iz kuhinje. ''ANNIE!'' je bevsknila. Mislim res se je slišalo kot bevsk. In naša nora Annie je začela seveda zaradi tega oponašat psa ter se začela smejati Jersey v obraz. ''UGHH ČE TE DOBIM!'' je rekla ter se zapodila zanjo Nutello pa pustila na mizi. ''Njami!'' sem rekla ter jo prijela v roko. V posodici je že bila žlica, ki jo je uporabljala Jersey zato sem jo vzela ter začela jesti Nutello. Kolikor vem Jersesy namreč ni okužena. Drugače pa je moj oče tako ali tako zdravnik. ''DOMA SEM!'' sem čez nekaj sekund zaslišala zavpiti mamo, ko je vstopila v hišo. ''O hey mami!'' sem rekla, ko se je pojavila v istem prostoru kot jaz-torej v dnevni sobi. ''Hey miška! Kje sta Annie in Jessie. '' Okej prej sem se malo zlagala. Obstaja ena oseba, ki Jersey reče Jessie. In to je moja mama. Nje že ni strah, da bi ji hčerka kaj storila! ''Hm ne vem mislim, da je šla Annie pobirat jajca v kokošnjak Jersey pa molzti krave!'' sem rekla mama pa me je čudno pogledala. Nasmehnila sem se ona pa je le zavila z očmi. ''Ashley Hyden Brown ti si tako čudna oseba!'' je rekla ter odšla po stopnicah gor proti sobi. ''O SAJ VEM!'' sem zavpila za njo in takrat sta se na stopnicah Annie in Jersey, ki sta se še vedno lovili. ''Hey mami!'' sta rekli v en glas nato pa stekli naprej.

''Ne ne ustreli ga samo ne ustreli ga!'' sem govorila medtem ko smo z Annie in Jersey gledale nek film. PUF! Se je zaslišalo iz televizije. ''NEEE!'' smo zavpile vse tri hkrati.''Bedak!'' je rekla Annie. ''Ta film mi ni več všeč. Ubila so najlepšega fanta v filmu!'' je jezno rekla Jersey in jaz sem prestavila program. ''HEY SAJ JE BIL ŠE VSEENO EN SEXI TIP NO!'' je rekla Jersey midve z Annie pa sva se zarežali. Preklopila sem nazaj nato pa spet začela gledat film. ''Resno še tega tipa bo ubil?'' je vprašala Annie jaz pa sem čakala, da še enkrat ustreli. Ravno v najbolj pomembnem trenutku mi je zazvonil telefon. ''Naj se tisti, ki me zdajle kliče gre nekam solit!'' sem rekla ter vstala. Sprehodila sem se do kuhinje kjer sem imela svoj telefon. Ko pa sem zagledala ime klicatelja me je skoraj zadela kap…
05. februar 2013
u117381
u117381
Neeext!
OK gro lepo po vrsti..
1. CLOVEK TI VES KWA POMENI SPANJE?!
2. AH SAJ RE NE VES.
3. Neeeext
05. februar 2013
ahhahaha juice ne ne vem
05. februar 2013
sem*** namest sam
05. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg