Forum
Zgodba je postavljena v neko bližnjo, čudovito prihodnost. V nek oddaljen, a hkrati povsem domač kraj. V dušo in telo dekleta, katerega življenje, bi se večini od nas zdelo popolno, a vendar ni čisto tako.

New york, Manhattan. Petek, 13.Januar, 2098.

''Lin, pa kje si? Mami sprašuje če si urejena in če lahko gremo. Pravi, da se zmigaj.'' je naveličano zagodel moj mlajši bratec Teddy. ''Ja mali, prihajam,'' sem se zasmejala in hitro vzela nahrbtnik in sončna očala, ter preskakujoč dve stopnici hkrati odbrzela po stopnicah, eno, dve, pet nadstropij niže, nato pa stopila v dvigalo, ter se skupaj s Teddyjem odpeljala do veže. ''Hej vidva, lahko gremo?'' nama je zaklical oče in malemu razmršil goste, čokoladno rjave lase. Prikimala sem, mali pa se je zarežal, in šli smo do avtomobila. ''Hej Bill!'' To sem zaklicala očijevemu osebnemu šoferju, Billu Hounterju. Majhen možic, smešnega videza, ampak je izredno pameten in človeka vsekakor zna spraviti v smeh. ''Ola,'' zarežal se mi je nazaj, in pokazal vrsto snežno belih zob. Hitro sem stopila v avto, in se spravila k oknu, vzela uLie ((nekaj podobnega iPodu:'P)) ter se prepustila glasbi in prečudovitemu vrvežu Manhattna.
Sem Lindsey Allison Kiddman, povsem običajna petnajstletnica...mislim SKORAJ povsem običajna. Hči župana Manhattna, ki se trenutno poteguje za mesto predsednika, in zato smo pač precej bogati, a v to se ne poglabljam najraje. Igram klasično kitaro in treniram alpsko smučanje, trenutno pa se peljemo smučat, med počitnicami. S tem športom sta obsedena tudi moja starša, zato imava z devetletnim bratom imena po dveh legendarnih smučarjih, Lindsey Vonn in Tedu Ligetyju, Teddy pa trenira smučarske skoke.
Iz razmišljanja me je predramila mama, ki mi je slušalke nežno potegnila iz ušes, in zaklicala; ''Tu smo miška, skoči ven, hitro.'' pograbila sem torbo in se pognala iz avta...
Nadaljujem?(: (bojo daljši naslednji deli, upam xp)
02. marec 2013
NEXT
02. marec 2013
Nextam?:3
03. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg