no ker sem tut sama vlka oboževalka harryja potterja, sem se odločla, da bom napisala eno zgodbico o tem : )
sicer nisem pogledla useh filmou & prebrala useh knjig, zato ne vem čist točno usega ampak se bom potrudla, da bo čim bolš
pač imen ne bom zamenjavala tko da bojo kr ista ostala ; )
glavne osebe; harry, ron, herimone, luna, ginny & draco
Pač to bojo glauni, pol bo pa še mogoče kdo izmišljen alpa kej
no bom kr začela

- - - - - - - - - - - - - - - -

Luna je sedela v knjižnici za mizo in čakala na Hermione in Ginny. Le kje se obirata, je pomislila. Končno sta se Hermione in Ginny pokazali. ''Kje sta bili?'' je z zanimanjem vprašala Luna. ''V šolskem arhivu,'' je zadihano odgovorila Hermione. ''Iskali sva podatke o jedcih smrti, vendar ničesar ni bilo,'' je dodala Ginny. Luna je zavzdihnila. Niti za ped se še niso premaknili. Samo čakali so še lahko, kdaj bo saj-veste-kdo napadel Bradavičarko. ''Nič novega kajne?'' je vprašala Ginny. Luna je odkimala. ''Jedci smrti so prebrisani in pazljivi. Nobene sledi niso pustili,'' je jezno rekla Hermione. ''Samo ugibamo še lahko, kdaj bodo napadli bradavičarko - z Temnim Lordom na čelu. ''
V knjižnici sta se jim pridružila Ron in Harry. ''Kaj novega?'' sta vprašala. Dekleta so odkimala. ''Sta vidva kaj odkrila?'' je vprašala Luna. ''No, neke dokumente, ki jih nisma mogla vzeti s sabo. V njih so bili zapisani vsi napadi saj-veste-koga. Tisti še načrtovani in tisti že izpeljani.'' Ginny je zadržala dih. ''In?'' ''Odkrila sva, da je naslednji napad, na Bradavičarko načrtovan čez dva tedna.'' Luna je plosknila z rokami. ''To smo potrebovali. Zdaj smo vedeli, kdaj se moramo pripraviti!'' Pokimali so. ''Najbolje je, da povemo vsem učencem in učiteljem predlagamo dodatne ure urjenja,'' je predlaga Hermione. Ostali so se strinjali. Bili so veseli, da so odkrili nekaj, kar jim bo pomagalo, In bili so korak bližje temu, da ubijejo Temnega lorda.
16. avgust 2011
next?
16. avgust 2011
neeeeext
16. avgust 2011
next!

Imam rada Harry Potter in ta je vredu, čeprav se ne ujema ravno s knjigo mi je všeč.
16. avgust 2011
mislim zgodbo.
16. avgust 2011
ma vem da se ne, sam nism hotla da bi blo čist use sfejkan & sem mal po svoje
bom nadaljevala
16. avgust 2011
next !!!!!!!!!!!!!! takoj ..
16. avgust 2011
Naslednji dan so vsi na Bradavičarki že začeli z urjenjem. V dobri formi so morali biti, če so želeli ubiti saj-veste-koga in jedce smrti. Hermione in Luna sta se sprehajali od ene sobane do druge in opazovali ostale, ki so se urili. Nasproti jima je pritekla Ginny. ''Je kaj narobe?'' je zaskrbljeno vprašala Hermione. Ginny je odkimala. ''Ravno nasprotno. Odkrila sem nek nov urok.Baje je zelo uporaben, ampak zelo nevaren.'' ''Pokaži,'' je živčno rekla Luna. Ginny je pred njima razgrnila star list. Vse tri so se sklonile nad list. Na njem je bilo nekaj zelo težkih besed. Komaj so jih razbrale. ''To bi lahko uporabili,'' je pametno zaključila Hermione.
List z urokom so odnesle do neke zelo stare učiteljice. ''Bi nam prosim povedale, zakaj je ta urok koristen?'' so vprašale. Učiteljica si je nataknila očala in natančno prebrala urok. Nato je vzdihnila. ''Ta urok...že stoletja je pozabljen. Že stoletja ga nihče ni uporabljal. Kje si ga našla?'' Ginny je skomignila z rameni. ''V neki stari knjižnici. Nekaj mesecev nazaj sem ga že našla, a nobenemu nisem povedala zanj. Je nevaren?'' ''Dekleta...ta urok je zelo koristen a hkrati zelo nevaren. Če ga uporabiš proti temačnih bitjih, ga lahko takoj ubije - a le če je urok pravilno izpeljan. Če ni...pa je lahko smrtno nevarno za tistega, ki ga je uporabil.'' Dekleta so zadržale dih. Kaj zdaj? je pomislila Luna. Urok je zelo koristen...a nihče ni imel poguma, da bi ga preizkusil. Bil je prenevaren. Dekleta so žalostna odšla. Pa ne bo nič z novim urokom, ki bi jim pomagal.
16. avgust 2011
next?
17. avgust 2011
ja next
17. avgust 2011
u57082
u57082
Next.
17. avgust 2011
neeext ;D
18. avgust 2011
u57498
u57498
next sam tisto ni hermione ampak hermiona.
no razen če si spremenila
drgač pa carska
18. avgust 2011
next+nova bralka
12. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg