Forum
u60547
u60547
odločla sn se da bom napisala ljubezensko zgodbico. ta bo moja prva zato lohk mal sočustvujete zmenoj ;'D
--------------------------------------------------------------------------------------------------
No moje ime je Emaa Metcheen, ja sej vem čudn ime. hodim v prvi letnik gimnazije, imam douge rjave lase, še kr dobro postavo in rjave oči z zelenim pridihom (to si je zmisla Ela) x'D in nosim očala, ki so mi kr ušeč.živim u Londonu, u neki stari hiši ki smo jo podedovali po moji babici.Seveda mam tut najbolšjo frendico Elo Merring, ki je tudi moja sošolka in soseda.;*Tukaj pa je tudi ON.! Aleex.! Najbol popoun fant na svetu.!
''Emaaaaaaaaa.!!'' se je drla mama čez polovico hiše. no super pa še pondelk je.! počas sn ustala in se komiii prplazla do kopalnce. umila sn si zobe, obraz in tako naprej.. nato pa sn šla direkt do moje omare s cotami. ''hmmm.. kaj bi pa dans oblekl.?'' zbrala sn si lepo kratko oblekico z rožicami, ki mi jo je lani kupila Ela za rojstni dan.
komi se oblečem pa že prleti tamala da me mama kliče na fruštek. no tta tamala je moja mlanjša sestrca Anabella, sam usi jo kličemo Bella. ''jaja sej že grem.!'' in odšla do kuhne kjer sn pojedla kruh in nuttelo nato pa me je mami odpelala u šolo, kjer me je že čakala Ela z neko njeno ''vročo novičko''.

Prosim povejte mi če je vredu, sprejemam pohvale in tudi kritike so zaželene. povejte če vam je ušeč da so zraun slike al ne.
next.? ;*
31. januar 2012
nnneeeeexxxxtt------------------------>
31. januar 2012
Next!
31. januar 2012
u60547
u60547
''Ema posluši to..!'' dobro jutro tudi tebi Ela '' jaja dobro jutro, posluš to.! Aleex pa Laura sta skupi.!'' ka.?! O_o pogledala sn jo tak kot da bi glihkar na naši terasi prstau nlp.! si ti čist resna.? Laura ima blond lase, super postavo in modre oči, moja sovražnica že od malih nog, mislim da se je use skup začel u vrtcu, ko mi je uzela mojga medij, zdaj pa mi je uzela ''mojgaa'' Aleexa.!seveda sn se hotela o tem prepričati na moje lastne oči. odšla sem do klopc ki so postauljene zraven igrišča, in na njej sta se golopčkala Aleex in Laura. v oči so mi stopile souze, souze trpljenja, bolečine, ljubusumja in maščevanja. stekla sn na wc in si popraula maskaro, ki se mi je malo razmazala, in obrisala souze saj nisem hotela da kdo vidi mojo bolečino. kot da se ni nič zgodilo sem odšla v razred kjer sta bila novi razredni parček že spet skupaj in z polovico razreda. ujela sem njegov bežen pogled name, tiste njegove čokoladne učkee.. ampak, že u sekundi je pogled usmeril u svojo izbranko. v ušesa sn si dala slušalke in začela poslušat musko.
next.?
01. februar 2012
next!
Kritike k bo mal več delov!! (:
02. februar 2012
u64528
u64528
Plisko preberete!!!
http://www.igre123.com/forum/tema/m-c-z/28536/
02. februar 2012
next
03. februar 2012
u64528
u64528
nexti plisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg