Forum
Hellou!
Napisala sem že kar nekaj zgodbic, pa nobena ni bila preveč uspešna. Sploh bi težko rekla, da sem jo napisala. Hahah, ker sem napisala samo začetek. Hja, čudi me že, da nisem obupala ampak glej, nekaj pa moram napisat do konca no.
Potem sem se spomnla, kaj če bi dodala One Direction, pol bi blo gotov več bralcev. No, sej to je skorej nemogoče zame, ker sem en nepomembnež tukej na igrah ampak ok. Ne bom obupala. Sama ne maram preveč 1D zato bom to tudi vključila v zgodbico.

☼ Če ti ni ušeč, ne beri.
☼ Vzdrži se nesramnih komentarjev.
☼ Vse kritike so zelo dobrodošle.
☼ Brez oglaševanja in verižcev.

Hwala če boste brali

_______________________________________________________________
☼ povzetek zgodbe ☼
Roxy Thompson je šesnajstletno francosko dekle. Mama ji je umrla leto dni nazaj, oče pa vsak dan prihaja domov pijan. Ko Roxy sodeluje na nekem natečaju, se ji nasmehne sreča, saj zmaga. Skupaj z BFF Kathy odletita v Los Angeles, kjer ju čaka nepozaben mesec. Uredniki natečaja so pripravili še nagrado presenečenja, katera Roxy in Kathy ni prav nič ušeč, a se sprijazneta s tem. Tako se skupaj s petimi luštnimi fanti odpravita raziskovat L.A. Čez nekaj časa Kathy kliče njena mama in ji pove, da je njen oče pogrešan. Kathy sama odleti nazaj domov v Pariz. A letalo strmoglavi, večina potnikov umre. A na srečo ne ona. Med časom, ko je ona v komi, najdejo njenega očeta in Kathy se lahko vrne v L.A. Tako se njune počitnice nadaljujejo naprej.
________________________________________________________________
Roxy
Kathy
_________________________________________________________________

☼ next?27. december 2013
u115114
u115114
next
27. december 2013
neeext
28. december 2013
next
28. december 2013
☼ Chapter 1 ☼
#Roxy

OMG, sej ne morem verjet. Spet je pršu domov čist zapit. Zadnje čase ga sploh ne videvam več. Zdi se mi, kot da ga sploh ne brigam. In to od takrat, ko mi je umrla mami. Ja, sej sem bla žalostna, ampak z življenjem je treba it naprej. Njemu pa se tega res ne da dopovedat. Mislim, da še zmeri ni prebolel, zato hodi pit v bar, nekaj kilometrov stran. Res nočem vedeti, kaj vse tam počne.
Šla sem dol po stopnicah, v kuhinjo, da bi si nalila kozarec vode. "Roxy." mi je rekel. Obrnila sem se proti njemu in se usedla za kuhinjsko mizo. "Veš, zadnje čase sem opazil, da vsakdan hodim domov ves napit..."
"Lepo, da si opazil..." sem mu skočila v besedu. Kdo pa misli, da je?
"Roxy, lepo te prosim no. Si lahko mogoče malo bol razumljiva?" In zdaj pričakuje razumljivost od mene?! Resno. On, ki me je toliko časa popolnoma zanemarjal.
"Težko bo, se bom potrudila."
"Hvala. No, zaradi tega imam slabo vest, ker se zadnje čase nič ne družim s tabo, še vidim te ne. Zato sem se odločil, da bom za 3 mesece, med tem ko imaš ti počitnice, odšel na zdravljenje." Čakej, a sem prov slišala?
"OMG, prvič po enem letu si izjavil nekej pametnega. Kdaj pa greš?"
"Jutri."
"Jutri? To je pa hitro."
Čudež, moj oče se je odločil, da gre na zdravljenje. Je to sploh mogoče? Ne, sej vem da ni. In, glavno je tudi to, da bom 3 mesece sama doma! Kathy bo lahko vsak dan pri meni prespala. Jeej.

#Oče

*flashback*
Danes sem brskal po internetu in se zavedel, da skorajda ne vem več, da imam hčerko. Kakšno je že njeno pravo ime? Raquel, Rachel? Sej sploh ne vem več. Kakšen oče pa sem. Malo sem poguglal in našel prijavnico za zdravljenje alkoholizma. "To bo pravo zame!" Hitro sem jo izpolnil in jo poslal po emailu. In že po petnajstih minutah so me sprejeli.
In odidem čez... že čez DVA DNI???!

*end of flashback*

Danes sem spet prišel domov iz bara, a danes nisem bil več tako napit. Zdi se mi, da sem se res potrudil, da nisem kakšnega preveč spil.
Usedel sem za na stol v kuhinji in zavpil: "Roxy!" Prišla je dol. Sploh je ne poznam več. Kdaj je postala tako velika? Res je čas, da se ozdravim. Usedla se je za kuhinjsko mizo, zraven mene. "Veš, zadnje čase sem opazil, da vsakdan hodim domov ves napit..." sem rekel, a mi je takoj skočila v besedo. "Lepo, da si opazil..." Kaj drugega bi pa lahko pričakoval od šesnajstletnice? "Roxy, lepo te prosim no. Si lahko mogoče malo bol razumljiva?"
"Težko bo, se bom potrudila." Odločil sem se, da ji vse priznam. No skoraj vse.
"Hvala. No, zaradi tega imam slabo vest, ker se zadnje čase nič ne družim s tabo, še vidim te ne. Zato sem se odločil, da bom za 3 mesece, med tem ko imaš ti počitnice, odšel na zdravljenje." Tako, pa je zunaj.
"OMG, prvič po enem letu si izjavil nekej pametnega. Kdaj pa greš?" Dobro je sprejela. Dober znak.
"Jutri."
"Jutri? To je pa hitro."
Ampak resno me skrbi za Roxy, če bo sama... A sploh zna kuhat?
☼ End of Chapter 1 ☼

☼ Next?
☼ Mnenje?
☼ Usaj 3 nexti.
28. december 2013
next
28. december 2013
u151299
u151299
FULLLLLLLL COOL ZGODBA .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEXXXTTTTTTT
28. december 2013
u160014
u160014
neeeeeeeeeeeeeext
najboljša zgodba.....
next
next
next
29. december 2013
next!!!!!!!!!!!!
01. januar 2014
next
04. januar 2014
Evo nextam jutr k dans ne morm
04. januar 2014
next
04. januar 2014
u156571
u156571
cool
06. januar 2014
u156571
u156571
+
06. januar 2014
u156571
u156571
next
06. januar 2014
☼ Chapter 2 ☼

#Roxy#

Danes ponoči sem se končno lahko normalno naspala, saj sem imela eno skrb manj. Komaj sem čakala, da oči odide, pa ne zato, ker ga ne bi imela rada, ampak zato, ker želim, da se čim prej pozdrav. Želim, da čim prej dobim nazaj očija. Zjutraj, ko sem prišla v vežo, me je že čakal s kovčki v rokah. Poslovila sva se in že se je odpeljal z avtobusom kamorkoli pač že gre. Pa saj se bova slišala po skaypu.

Sem že povedala, da je danes zadnji šolski dan? Ne morem verjeti, da sem končala 2. letnik tako dobro. Niti enega samega cveka si nisem priborila, na kar sem zelo ponosna, ampak kdo pa ne bi bil? Haha, no tisti piflarji jasno, da ne – oni znorijo že, če dobijo 3. Ampak po mojem je 3 čisto dobra ocena. Pač ne najboljša, pa vseeno dobra. Ampak preveč o tem.
Danes sva se s Kathy dobili 15 minut pred začetkom pouka. Povedala sem ji vse, kar je naredil oči. Bila je vesela zame, saj me je enkrat izjemoma oči tako osrečil. Potem sva stekli v šolsko avlo. Prvi 2 uri smo imeli nekakšno »proslavo« za konec šolskega leta. Zdela se mi je precej bedna, a vsaj s Kathy sva lahko klepetali, hahaha.

Naslednji dve uri pa smo imeli razredni uri. Profesorica nam je razdelila spričevala. Zelo sem bila zadovoljna z mojim uspehom, da sem bila prav dobra, to pa ni kar tako. Še lansko leto sem bila na robu zadovoljivega uspeha, sedaj pa sem prišla skoraj na vrh. Na žalost pa ni bila tako zadovoljna Kathy. Bila je » dobra«, kar je za moje pojme še vedno super. Ampak ona očitno ne misli tako. Veste, ko sem jo spoznala (to je bilo v 8. razredu OŠ, saj se je takrat preselila v naš kraj in tako začela obiskovati našo šolo), se mi je že takoj na začetku zdelo čudno, da je taka »kul« luštna punca tako kritična sama do sebe, ampak to samo glede ocen. Če bi Kathy dobila cvek, bi se ji zmešalo. Edina v našem razredu (v OŠ) je čez osnovno šolo prišla brez enke, pa še vedno ni bila zadovoljna. No, ampak saj je vseeno.

Po koncu pouka sem se odpravila domov, ostala druščina pa je ostala še v parku blizu šole. Odločila sem se, da si vzamem teden dni »dopusta«. Doma sem šla v svojo sobo, se vrgla na posteljo in si iz predala vzela revijo »Bravo«, ki sem jo kupila nekaj dni nazaj. Že takoj na naslovnici sem opazila nagradno igro (na katerih, mimogrede, zelo rada sodelujem, sploh če so nagrade dobre, haha). Obrnila sem na stran 13, kjer je pisalo takole: » Napišite svojih 10 najljubših skladb in njihove izvajalce, ter opišite, kaj predstavljajo v vašem življenju. Najbolj izviren bo dobil nagrado, izlet v Los Angeles za 2, in to za cel mesec. Tam pa vas čaka tudi nagrada presenečenja.«
LOS ANGELES?? OMG, že več let, poskušam prišparati denar za L.A. pa ga še vedno nisem zbrala dovolj. Zdaj pa se mi ponuja zastonj?! V predalu sem poiskala list papirja in nanj napisala mojih 10 najljubših pesmi (kaj mi pomenijo v življenju, ne bom napisala)

10. Neon lights – Demi Lovato
9. Story of my life – One Direction
8. Timber – Pitbull ft. Ke$ha
7. Brad Pitt – Severina
6. Wings – Birdy
5. Moje leto – In Vivo
4. Apologize – Timbaland ft. OneRepublic
3. R.I.P. – Rita Ora
2. Rap god – Eminem
1. Trumpets – Jason Derulo

☼ End of Chapter 2 ☼

Vem da ni najboljši next, ampak okej

☼ Next?
☼ Mnenje?
☼ Usaj 3 nexti.
06. januar 2014
u156571
u156571
Next
Najbolj cool
06. januar 2014
u151299
u151299
Next
06. januar 2014
next.please!
08. januar 2014
u156571
u156571
Next
09. januar 2014
hwala vam za nexte čeprou želim da bi več bralcev bralo mojo zgodbico :/

☼ Chapter 3 ☼

Danes sem poslala mojih 10 naj pesmi na revijo »Bravo«. Poleg sebe sem napisala tudi Kathy, saj si obe zeloo želiva v Los Angeles. Upam, da se Kathy strinja, saj sem naja prijavila kar sama hehe. No dobr danes je prvi dan počitnic hahaha… Finally… Za te počitnice sem se odločila, da bodo najbolše počitnice everr. Izkoristila jih bom najbolje kar se da… Upam da tudi dobim fanta ker sem stara 16 let pa sem zaenkrat imela samo enega, pa še to 2 meseca in to pred tremi leti. In s tistim fantom sva še vedno prijatelja, to se pa redko zgodi. Sej sploh ne vem zakaj sva šla narazen, pa itak sem že pozabila ker mi je to čist brezveze. Skupej sva bla mal tko, za zafrkancijo. In ja, še vedno nisem doživela svojega prvega poljuba, pa sem stara že 16!!! Sicer me to zaenkrat ni najbolj motilo, ampak sedaj vidim, da so vsi sošolci že poparčkani, jaz pa tukej čist sama :/ Ampak resno, dovolj o tem.

Zdej morm samo še počakat na rezultate. Upam, da zmagam, čeprov mislim da je to nemogoče. Odločila sem se, da poskaypam očija :* Ampak očitno ni imel časa, ki bi ga preživljal z mano na Skaypu. Hmm… Kathy uživa z najinimi sošolci, mene pa niso povabili. Hahah, pa saj sem sama rekla, da želim »dopust«. Kaj mi je zdej? No, odločila sem se, da naročim pico, ker sem noro lačna. Tačas pa sem šla gledat tv. Hmm… kaj bi gledala? Odločila sem, da si pogledam en film ki je bil na Popu, ker zdej pač lahko gledam karkoli hočem. No, kot da prej nisem mogla.

No, kmalu je pozvonilo. Vzela sem denar in odprla vrata. Zagledala sem full luštnega fanta, ki mi je prinesel pico. Nekaj časa sva se gledala, potem pa sem rekla »Živjo!« hehe. Izročil mi je pico in odšel. Se mi res ne more zgodit ena poletna romanca? Haloo, come on.

Na facebook strani revije Bravo sem izvedela, da bodo rezultati že jutri! Jeej, komej čakam. Nenadoma mi je zazvonil telefon. Za zvonenje mam musko Zapali grad hehe, tako da sem še malo zapela zraven. Bila je neznana številka. Oglasila sem se. Bil je nekdo, ki je trdil da ga poznam?!
J – jaz
N – neznanec – po glasu sodeč tok star kot jst približno

J: Prosim?
N: Živjo Roxy!
J: Hey?
N: No, mislil sem, če bi se jutri dobila kej na bazenu?
J: Ja no, lepo bi bilo če bi mi povedal kdo si?
N: A me ne prepoznaš po glasu?
(malo sem pomislila)
J: Ne :/
N: No, če je pa tako. A se spomniš angleškega tabora lansko leto?
J: Ja, kako bi ga lahko pozabila?!
N: No, jaz sem Leon, se me spomniš?
J: Ja, ja, zdaj se spomnim. Tebe pa res že dolgo nisem videla.
N: No, a bi prišla pol jutri na bazen?
J: Ja, ja, okej
N: Jeej, komej čakam.

Potem sem odložila. Waau! Kje je dobil mojo telefonsko? No, pa da vam še nekaj povem od angleškega tabora. Takrat sem bila stara 15 in res sem bla v tega Leona. In komej čakam da ga spet vidim.

*flashback*
»Roxy, dej greva jim zlit na glavo vodo haha« je rekel Leon in mi namignil naj pridem tja. Nekaj časa sem se obotavljala nato pa šla za njim. Ko sva vedro vode zlila nad njihove glave, so se vsi smejali, tudi vodniki. Za neko zabavno kazen sva mogla skupej pomivati posodo med tem, ko so bili oni na kopanju. Ostala sva sama. Gledala sva se v oči. Približal je ustnice mojim. Jaz pa sem se odmaknila in pogledala v tla. Roxy, kakšna neumnica si!

*end of flashback*

Še vedno se spomnim ja. Tako zelo mi je žal. Upam, da si Leon ni dobil punce. Hehe. Zaželite mi srečo za jutri.

☼ End of chapter 3 ☼
☼ Next?
☼ Mnenje?
☼ Usaj 3 nexti.
10. januar 2014
u151299
u151299
next
10. januar 2014
neeeeeeeeext...kdaj ti men puveš d tko naaajbolš pišeeeeeeš!?? kera zgodbaaa!! The beeest<33Love ya' neext
10. januar 2014
heheheheh ja hwaalaa ane <3 i love you too :* mwaa
10. januar 2014
kdaj nextaš?? love ya'<33 *mua mua*
10. januar 2014
usaaaj 3 nekštki <3 mwaaaaaaa
10. januar 2014
u156571
u156571
next + zlo carska zgodba
11. januar 2014
nextttt
11. januar 2014
neeext+ful dobra zgodba
11. januar 2014
u157816
u157816
next
odlična zgodba
11. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg