u173690
u173690
New York City, junij 2011

Sedela sem na klopci v parku in gledala, kako so se nemirni ljudje prebijali in hiteli skozi New Yorške ulice. Sploh niso znali živeti. Niso se zavedali, da je čas dragocen dar, ki pa ga je treba izkoristiti. Tudi jaz sem imela veliko ponudb za prestižne univerze, zaradi katerih bi postala točno takšna. Kot ti ljudje, vendar sem se že zdaj zavedala, da hočem biti nekaj čisto drugega. Nekaj kar svet še ni izkusil, nekaj kar... "Cassy, uh... skrbelo... me... je... že zate..., punca! Uh... joj! Počakaj da pridem do sape!" rjavolaska je prisedla k meni s polnimi rokami vrečk v katerih so bile obleke in fini čevlji z visoko peto. "Sheryl, kolikokrat sem rekla, da me ni potrebno iskati? Saj veš, da mi ni ravno do nakupovanja oblek! Zato sem odšla pogledat v trgovino s supergami in si kupila takšne s koleščki! Nato sem odšla ven z nakupovalnega središča in šla v park, kjer sem jih preizkusila in ko sem imela dovolj, sem odšla po sladoled, ki zdaj počiva v mojem trebuhu, potem pa sem se vsedla sem in se zamislila." sem ji na dolgo razložila. Sheryl mi je samo prikimala, kar je pri njej pomenilo, da ni poslušala saj se je zagledala v kakega hudega tipčka. Sledila sem njenemu pogledu, ki je pristal na blondincu najinih let. Na sebi ni imel majice, zato je kazal svoje mišice in six packs. S svojimi prijatelji je igral nogomet, tako da je imel prepoteno telo, kar je še bolj namigovalo na privlačnost. Ko sem pogledala naokoli sem videla, da si ga ogleduje veliko deklet.
Ker se Sheryl ni odzvala na klic sem jo malo stresla in takrat se je prebudila iz transa. "OMG, a si ga videla?! Moram iti po njegovo številko. Dijo!" tako hitro je povedala, da sem razumela le besedici "videla" in "številko" zato sem takoj vedela o čem se gre. Sheryl je bila velika lovka na moške in to me na njej ni motilo. Bila je moja najboljša prijateljicam in imela sem jo rada, takšno kot je!
Polno ime: Cassidy Adelia Campbell
Vzdevki: Cassy, Cass
Starost: 18 let
Služba: natakarica v baru
Kraj: New York
Slika:


Polno ime: Sheryl Becca Rodriguez
Vzdevki: Sher, Shery
Starost: 18 let
Služba: /
Kraj: New York
Slika:


I know! Prvi del je beden in kratek, v prihodnje bo bolj zanimivo (nemorm pa vam obljubit da bo daljši, ker ne čepim veliko za računalnikom... )
13. junij 2014
next
13. junij 2014
u173698
u173698
next
14. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg