1. del: ashley se predstavi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sem ashley, zelo priljubljeno dekle na naši šoli. veliko deklet na šoli mi zavida zaradi mojega statusa sem namreč v zvezi z najbolj priljubljenim fantom na šoli...s timom, res je zelo privlačen in zelo prijazen zato sem tudi jaz nora na njega kot tudi on name nevem ravno kaj mu je na njem ušeč ampak važno da sem mu ušeč.imam tudi BF kim, ki mi vedno stoji ob strani. le malokrat se skregamo in če bi jo izgubila res nevem kaj bi storila sama s sabo. no v našem razredu pa seveda ne sme manjkat piflark in zavidljivih punc. o piflarkah raje ne bom izgubljala besed, zavidljive punce- jaz in kim jim praviva slinarke- oz. slinarke pa so preprosto grozne slinijo se za fanti in neskončno zavidajo priljubljenim dekletom. njihova vodja je jessica. jessica je največja slinarka na naši šoli, meni namenja najbolj sovražne poglede, timu pa se stalno *prilizuje*. preprosto jo sovražim, a se ne menim preveč zanjo ker imam dovolj drugih težav.
danes se je zgodilo nekaj čudnega,tim me je ignoriral potem ko pa sem ga vprašala kaj je narobe pa je rekel da je danes slabo spal. to zanj ni normalno... skrbi me zanj tako čudno se obnaša kot da bi mi kaj prikrival. zadnje čase se mi samo še izogiba...
jaz:moja bff kim:tim:jessica:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no ja ni bil najbolši del... A naj nextam???

boš bral-a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. marec 2012
u41661
u41661
next
25. marec 2012
bom kr nextala...
2. del zaporedje čudnih dogodkov
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
danes sem uprašala tima če greva popoldne na sprehod, rekel mi je da mi bo sporočil kasneje ker neve če bo imel čas. tako sem si želela da bi šel z mano da bi se pogovorila tako kot sva se pogovarjala učasih... no ja dones sm bla uprašana zgodovino, mama me bo dobesedno zadaula ko bo videla da sem dobila 3. moja mama je namreč navajena da šoli dobivam same petice in nekaj štiric.ko sem nazadnje dobila 3 (to se je zgodilo le enkrat do zdaj) mi je vzela mobitel za 5 dni pa še računalnik mi je ukinila za cel teden.preprosto groza za najstnico ki hodi v 9.razred.moja mama je učiteljica, uči nižje stopnje (3,4,5 razred) in je izjemno stroga mama. čudno je da odkar je tim zelo razdražen tudi mama ni nikoli dobre volje... imam pa tudi sestro patricijo----->pati ki pa je najboljša sestra na svetu ampak tudi ona je že nekaj časa zelo tečna. rano me je poklical tim in rekel da greva lahko na sprehod ampak le za eno ali dve uri. meni je vseeno važno da sva skupaj . ko sem se že oblekla da bi šla ven pa je zazvonil telefon, ko sem pogledala poroti njemu pa me je stisnilo pri srcu prestrašila sem se...
takole sem se oblekla:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
kdo je poklical ashley???
next?!
25. marec 2012
next
25. marec 2012
u41661
u41661
nevem.
next
25. marec 2012
3. del: SKRIVNOSTNI KLIC
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ko sem se že oblekla da bi šla ven pa je zazvonil telefon, ko sem pogledala poroti njemu pa me je stisnilo pri srcu prestrašila sem se... počasi in previdno sem pristopila k telefonu.ker je še naprej vztrajno zvonil sem prestrašeno dvignila slušalko in s tresočim glasom rekla: "prosim?" iz telefonske slušalke pa se je le slišalo pritajeno globoko dihanje. počakala sem pol minute in še nekajkrat ponovila svoj: "prosim?" z vedno bolj prestrašenim glasom. ko se še vedno ni nihče oglasil sem prekinila in odhita la po povodec za mojega psa in po moj plašč. šele ko sem stopila na cesto in zagledala tima sem se sprostila.

stekla sem do tima in mu skočila v objem. tim se je nasmehnil in me poljubil na lice. tim je nazaj, končno!!! sem si rekla. z roko v roki sva odšla po cesti in se pogovarjala. povedala sem mu kaj se je zgodilo preden sem odšla od doma, tim me je potolažil in dejal da se je najbrž le kdo "zafrkaval" iz mene. res da sem bila bolj pomirjena ko mi je to rekel ampak še vedno se mi je zdelo da za tem ni le "zafrkancija". ko sva hodila po cesti pa se je kar naenkrat ulil dež. tekla sva do bližnje slaščičarne se usedla za mizo in si naročila sladoled. ko sem prišla domov je bila ura že sedem in zato sem šla z težkim srcem mami povedati da sem dobila trojko. mama me je seveda nadrla in mi vzela mobitel za en teden ter mi zabrusila da se bom odslej učila vsaj 3 ure na dan in šele potem lahko šla ven s timom. tudi domov sem mogla prihajati že do enajstih zvečer še en mesec, ampak vsaj dovolila mi je da se videvam s timom.zvečer ko sem ležala v postelji sem se spomnila skrivnostnega klica, spet me je stisnilo pri srcu in le s težavo sem zaspala.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ali bo ashley lahko pozabila skrivnostni klic???
nextam?
25. marec 2012
pozabla sm slikco:


25. marec 2012
u41661
u41661
mislim da ne.
ja nextaj ♥♥♥
25. marec 2012
huala za use nexte,bom kr nextala kr mam glih čas
25. marec 2012
next
25. marec 2012
4. del: jessica poskuša zapeljati tima
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
končno, dan ko se vse prepovedi ki mi jih je mami dala zaradi trojke končajo.
zakaj???danes sem dobila dve petici!!! biologija&angleščina
vsa vesela sem šla s psom na sprehod in srečala jessico spet mi je namenila tisti zlobni nasmešek jaz pa sem se ji priliznjeno nasmehnila nazaj. odšla sem nazaj proti domu kjer sem se stuširala in pojedla večerjo ter odšla spat. v šoli pa si jessica dovolila preveč!!! cel čas je hodila za timom in ga spraševala če bi ji lahko pomagal pri učenju biologije tim ji je rekel da še neve ampak jaz sem postala groooozno ljubosumna... odhitela sem za jessico ki je šla proti stranišču.
J-jessica A-jaz
A: hej! tim je moj fant, nehaj se obešati po njemu in mu slediti na vsakem koraku!!! mimogrede pa kot veš se ti bo tim težko pomagal učiti biologijo, če je tudi sam ne zna ravno najbolje!!!
J: a mi zavidaš, kajne??? tim mi je rekel da bo zagotovo prišel k meni da mi bo pomagal... ti ni povedal?
A: misliš da sem gluha?! slišala sem kako ti je povedal da neve, poleg tega pa greva danes najbrž v kino!
J: to bomo pa še videli!!!
in pogovor je bil zaključen. vsa jezna sem odšla v razred. med poukom so vame prileteli trije listki vsi so bili od tima:

tudi jaz sem mu napisala sporočilo za katerega je malo manjkalo da ni priletel v učiteljico ki je pregledovala njegovo nalogo. na srečo listka ni opazila.tisto uro sem bila presrečna, prepričana sem bila da me tim res ljubi. a ko sem se vrnila domov je spet zazvonil telefon, spreletel me je isti ledeni občutek kot takrat ko je zazvonil preden sem odšla na sprehod s timom... naredila sem korak čproti telefonu a sem se ustavila.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ali se bo ashley oglasila?
next?
25. marec 2012
Komaj čakam nadaljevanje.!Najboljša zgodbica ever.!!
25. marec 2012
σσσ, нυαℓα... вσм кя ηαρяєנ ριѕαℓα
25. marec 2012
u41661
u41661
mislim da
ja itak next
25. marec 2012
tale del je namenjen vsem ki radi berete tole zgodbico! uživite ;*
5.del: ashley prespi pri kim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
naredila sem korak proti telefonu a sem se ustavila. popolnoma prestrašena sem pristopila do telefona in dvignila slušalko ter prestrašeno zaječala vanjo: "prrrooosim???" spet tišina, ampak tokrat sem tudi sama ostala tiho... še vedno poslušam pritajeno globoko dihanje na drugi strani žice, tokrat ostanem na zvezi dlje in kar naenkrat iz slušalke zaslišim oddaljen ušesa parajoč ženski krik. od strahu takoj prekinem in pokličem kim ter jo vprašam če bi lahko danes prespala pri njej. kim je bila tako ali tako sama doma in moja mama ni imela nič proti temu saj je bila nasledbji dan tako ali tako sobota.tako sem se oblekla in odhitela h kim.
oblekla sem si:


(samo krilo)kim je imela doma že vse pripravljeno za pravi party in zato sva se zvečer seveda nažirali s čipsom in bomboni. s kim smo se cel večer in še del noči pogovarjale o fantu ki ji je všeč in o skrivnostnih dveh klicih ki sem jih dobila. seveda smo še dobro "prešinfale" jessico in večino slinark ter skoraj vse učitelje. ta večer je bil res najjaći. ko pa sem se dopoldne vrnila domov...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
kaj se je zgodilo ko se je ashley vrnila domov???
25. marec 2012
u41661
u41661
to pa res nevem
next super pišeš res ♥
25. marec 2012
joj, huala...sej bom nextala mogoče pol zvečer če bom mela čas
25. marec 2012
u83973
u83973
next!
25. marec 2012
najlepša hvala za vse nexte in pohvale :*
.......................................................................................................
6.del: mama je v bolnišnici
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ko pa sem se dopoldne vrnila domov... mame ni bilo nikjer...zraven telefona pa je stal listek:takrat še nisem razumela tega listka... zazvonil je telefon, tokrat me ni spreletel tisti ledeni občutek le groozna skrb, da se je komu kaj zgodilo.pristopila sem k telefonu in dvignila slušalko.
J-jaz S-sestra(medicinska)

J- prosim? ashley pri telefonu.
S- dober dan, ashley tinkerbell kajneda? kličem iz bolnišnice...
J- kaj se je zgodilo?!
S- tvoja mati se je hudo poškodovala, izgleda kot da se je spotaknila pred vhodna vrata, kot kaže je izgubila delček spomina... ali bi jo prišla pogledat?
J- seveda, takoj pridem! nasvidenje
S- nasvidenje, se vidimo!
hitro sem se oblekla in odhitela proti bolnišnici...
oblekla sem si:

ko sem prišla do bolnišnice sem se pred vrati ustavila, nekajkrat globoko vdihnila in odšla naprej. ko sem prišla na recepcijo me je tam že čakala prijazna medicinska sestra ki me je spremila do mamine sobe in mi povedala kaj se naj bi zgodilo z mamo.prišle sva do sobe v kateri je ležala moja mama, kar strah me je bilo vstopiti a sem se premagala in s pogumnim izrazom na obrazu vstopila.kar sem videla me je popolnoma šokiralo. mama je imela nase prilepljenih ogromno cevk bila pa je tudi zelo bleda... vstopil je zdravnik in mi rekel da bi se rad pogovoril z mano. šla sva v njegovo ordinacijo in se usedla. kar mi je povedal mi je vzelo dih, začela sem jokati in prositi zdravnika.........
------------------------------------------------------------------------------------------------------
kaj je zdravnik povedal ashley?
next???
26. marec 2012
Next. Pa preberte take time for this love ;3 res ful dobr pises ...
26. marec 2012


nextam hmal
26. marec 2012
u41661
u41661
omg.upam da ni reko da je njena mama umarla čaprav to mislim.
next super pišeš
27. marec 2012
u83973
u83973
n+e+x+t
27. marec 2012
next
27. marec 2012
u85015
u85015
next
27. marec 2012
next nujnooo
27. marec 2012
neeext
28. marec 2012
u83973
u83973
u78786
u78786
neextt
02. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg