Forum
Pač šlo se bo o dveh puncah, k sta prjatlce že od njunih prednikov. Sophie in Julie(tako jima je ime) sta glavni vlogi. Sophijin oče je policaj, ravno pred enim mesecem so zaključili preiskavo umora Emily Hilton(Sophijine pokojne prijateljice) vendar neuspešno. V šoli so se začele dogajati čudne stvari.

A nadaljujm?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. maj 2011
u49221
u49221
Napišii... ;D
22. maj 2011
Oki
22. maj 2011
Biu je čist običajn dan, Sophie in Julie sta se odpravili v šolo. Po poti je Sophie zagledala nek srebrn obesek, ki je začel cingljati. Pobrala ga je in pokazala Julii. Prestrašili sta se, ker je na njem pisalo Emily Hilton. Sophie je trenirala plavanje, danes je imela tekmovanje, zato je iz šole šla dve uri prej.Obesek je spravila v žep, a kaj se zgodi... Nadaljujm?
22. maj 2011
Zgodilo se je najhujše: Obesek se je obarval v krvavo rdečo barvo, njen žep je bil poln krvi ali pa rdeče barve. Padla je v nezavest. Oči je osprla v plavalni garderobi, kjer so ji pred nos tiščali alkoholno blazinico, da bi se prebudila. Oblečena je bila v kopalke, in še enkrat je pogledala obesek in bil je tak, kot ga je našla: srebrn. Mislila je, da je sanjala, vendar njen žep je še vedno poln krvi, le da tega ni nikomur pokazala. Pred tekmovanjem je imela trening plavanja, toda doma(doma je imale v kleti, vendar zelo veliki bazen) Bila je smrtna tišina, le voda je včasih malo zaškropila. Po stopnicah se je slišal glasen zvok. Bil je vedno glasnejši... Kmalu je bil tako blizu, da...
22. maj 2011
Nadaljujem?
22. maj 2011
no bom kar nadaljevala:
neki stvor je imel na sebi veliko vampirjevo masko, da ga sophie ne bi prepoznala. sicer ga še ni videla, ker se je potopila in pod vodo preplavala eno dolžino bazena. počasi se je dvigovala na zrak, bila ja na robu bazena. Pred njo so stale rdeče, čisto suhe noge. Začela je kričati, in njen oče je pritekel s pištolo v roki v klet. Oziral se je naokoli, vendar nikogar ni videl, okregal je sophie, saj ga je zelo prestrašila. rekla je, naj ponovno odpre primer umora Emily Hilton in pokazala mu je obesek. Na njem je pisalo PIZZA BOX. Oče se je jezno nasmehnil in nežno udaril sophie po obrazu. pričela sta se smejati in padla sta v objem. vendar sophie se ni smejala, bila je prestrašena, ko je z očetovega pogleda videla po stopnicah teči črno senco. očetu ni nič rekla, ker je vedela, da ji ne bo verjel. odšla je na tekmovanje. bila je številka 15. pričeli so tekmovati. Sophijine noge so se začele spreminjati v žabje noge. plavala je zelo hitro, nato pa v nekaj minutah zmagala. sophie se sploh ni zavedala da ima žable noge. takoj ko je prišla iz vode je bila spet normalna. med podelitvijo medalje se je slišala slovenska himna, vsi so vstali. sophie je prestrašeno gledala v nekoga...nekoga, ki je bil čisto blizu nje....nekoga, ki stoji tik pred njo....ampak sophie se ne more premakniti, vsi jo slikajo in ji čestitajo s kriki BRAVO, SOPHIE in ODLIČNO OPRAVLENO! toda ona se ne premakne. kot bi bila toplo zmrznjena pred njo pa stoji gromozanski okostnjak, oblečen v črno haljo, ki je skoraj nevidna. počasi je oči premaknila navzdol, in opazila je nož. velik nož, ki se je počasi premikal proti njej... nadaljujm? pa povejte kko se vm zdi
22. maj 2011
u49221
u49221
NADALJUJ... ;D
22. maj 2011
oki
22. maj 2011
nož se je nenehno prbliževou sophie, nato pa se je zabodel v njen trebuh. obležala je na tleh, kot da bi bila mrtva. poklicali so v mrtvašnico, da bi jo pokopali, vendar je vzdihnila! utrip je bil sicer zelo nizek, ampak je že v kirurški sobi, ven ji dajejo vse bakterije, ki so bile na nožu. sophie se je zbudila v bolnišnici, zraven nje je ležal nož. prijela ga je in videla, da na nejm piše: UMOR EMILY, JE DUH, PIZZA BOX. začudila se je in razmišala je, kako ima kakšna škatla pice kaj povezave s tem. čez nekaj tednov je sophie lahko šla domov. doma so jo pričakali sorodniki in julie.
dolgo so se zabavali vdobrodošlico, nato pa se je nekaj slišalo na zgornjem nadstropju. za razliko prej, so to slišali vsi. muzika je ponehala, pričeli so se slišati zvoki, zvoki duhov, demonov in pošasti.vsi so zbežali iz hiše, le sophie in julie sta ostali notri. počasi sta hodili po stopnicah, tem glasnejši so bili zvoki...top, top, top... nekaj se je slišalo, ta zvok je bil prav nenavaden... prispeli sta gor , in..... POF! prižgala se je luč in nekaj se je pokvarilo...začelo je šumeti.....nadaljujm?
22. maj 2011
Next
22. maj 2011
neeeext
22. maj 2011
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
22. maj 2011
julie se je začela smejati in videla je radio. sophie je šlo na jok od prestrašenosti, ker poleg šuma vidi veliko škatlo pice. julie je rekla, da ji je za dobrodošlico kupila veliko pico. obe sta se pomirili in pričeli jesti pico. sophie je vzela kos z leve strani, julie pa z desne. sophie je ugriznila v slastno pico, takoj je iz nje pritekla rdeča snov in pokapljala škatlo pice. sophie je bruhala, toda čudila se je, kako to, da v juliini pici ni prišlo do tega. pustili sta pico in prižgali nekaj sveč okoli njiju in vsaki z nočem prerezali dlan in iz krvi ustvarili križ na pici. iz revij sta gor prilepili črke, premetano, da bi lahko duh, ki sta ga želeli priklicati, oodgovoril na vprašanja. vzeli sta mobitel in ga položili na sredino. dotaknili sta se ga s sredincem in kazalcem. pričelo se je... Nadaljujem?
22. maj 2011
next
22. maj 2011
u49221
u49221
NadaLjuj, ker je fooL faiina zgodba
22. maj 2011
u30718
u30718
nextiiii!!
22. maj 2011
po hiši so se oglašali čudni zvoki. sveče so se ugasnile...na podstrešju je nekaj zaropotalo...okoli sophie in julie je začel pihati veter, veter, ki ga ni še nihče občutil. bil je topel veter, veter, ki si ga občutil s srcem in očmi, kajti, bilo je belo! okoli njiju se je speljal krog belega vetra. bili sta prepričani, da je to emilyin duh, duh, ki živi v njej! sophie je vprašala: "Kdo je to?" mobitel se je počasi premaknil na črko M. nato pa še na: U R D E R. MURDER! to pomeni umor! sophie je vprašala: "Kdo je umoril Emily?" postala je smrtna tišina. mobitel se ni več premaknil, le malo je še pihljal vetrič. nato je ponehal. mobitel sta pospravili v škatlo pice in odšli spat. nadaljujm?
22. maj 2011
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
22. maj 2011
neeeeeextt!!! full huuuuuuuda
22. maj 2011
naslednji dan sta šle u šolo. imeli sta telovadbo. in norega učitelja Nick Vingo. pred omarico, kjer sta imeli spravljene osebna stvari, ju je učitelj prijel za boke in ju vprašal, če bi jutri šle z njim na pijačo. niso si upale rečti ne, zato so se zmenili takoj po šoli. v šoli so pisali test, vendar julie je dobila cvek. mama jo je kaznovala, da danes ne sme ven. s sophie sta želeli ponoviti prejšnji dogodek, priklicati duhove, hudičevo emily rose. zato se je ob treh zjutraj zmenila s sophie, naj prinese vse potrebno na grob emily rose, in da se tam dobita ob štirih. julie je pobegnila iz svoje sobe, skočila je z okna in si malo poškodovala gleženj. roke je imela blatne, vendar je to zdaj ni oviralo. mudilo se ji je h grobu. sophie je bila že tam. ko se ji je pridružila še ona, je sophie vse pripravila medtem pa si je julie šla umit roke v jezero blizu groba. počasi je segla po vodo, nakar jo je v vodo zgrabila neka okostnjaška roka. na njej je bila velika, rjava ura, ki je kazala 15:35, vendar se ni premikala. julie je (roka) potopila v vodo in jo nato izpustila. sophie je začela kričati, ko je videla julie nezavestno, napol v reki. kmalu se je prebudila in pričel se je obred zbujanja hudičeve emily rose. nadaljujm?
22. maj 2011
no bom kar nadaljevala:
prižgali sta sveče in iz škatle vzele mobilnik. nanj sta položili sredinec in kazalec ter pričeli privabljati emily rose. sveče so se ugasnile, spet se je okoli njiju prikradel beli vetrič, emilyin duh! vprašale sta jo, kdo jo je ubil, njegove lastnosti. pa je odgovorila:
"V I N G O , N I C K , M U R D E R E D M E!(pomeni vingo, nick me je umoril) nato pa je vse potihnilo. bila je smrtna tišina, rekli sta si, da je konec z emily danes. ampak ne, nekaj se je začelo gibati okoli emilyinega groba.
22. maj 2011
bilo je hladno. julie in sophie sta se počasi premikali proti emilyinem grobu, vendar nista nič našli. stekli sta domov z vso opremo. sophie je spomnila julie, da se jutri dobijo z učiteljem. julie je prikimala in odhitela domov. naslednji dan, na pijači z učiteljem: šli so v gostilno, blizu njegovega doma, učitelj ju je peljal z avtom. nekaj časa so pili koktajl, nato pa je julie na učiteljivi roki opazila veliko, rjavo uro, na njej je kazalo 15:35, vendar se ni premikala naprej. julie je to neopazno povedala sophie in obe sta bili zelo prestrašeni, saj je julie pri grobu v jezeru zgrabila roka s točno tako uro! ampak pozabili sta na to. peljal ju je do njegovega doma in vsedli so se na kavč. rekel je, da gre v trgovino po nekaj stvari, nato pa pride nazaj. sophie in julie sta se odločili, da bosta raziskali njegovo hišo. nadaljujm?
22. maj 2011
nadaljujm: sophie je šla v klet, julie pa za njo. s pestjo je rahlo udarjala po steni, če bi našla kakšno prazno sobo. julie pa na drugi strani. odrinila je steno na drugo stran in našla laboratorij. v njem ni bilo nič zanimivega, vendar sta z mobitelom vse posneli. v njem je bila tudi velika modra vrečka. nista si upali bližje, saj je grozno smrdelo. sophie je odprla vrečo in v njej našla tri velike steklenice rdečega vina. julie ga ni želela poizkusiti, zato je jezik vanj namočila sophie. začela je bruhati, bila je kri! takšna kri, kot v njenem žepu! roko je potopila do dna steklenice in v njem našla srebrn obesek. na njem je pisalo EMILY ROSE. potiho sta zakričali in pozorno poslušali zvokove, ki so se glasili iz zgornjega nadstropja. zmenili sta se, da gre julie ven, in da bo vsaka imela voki toki, da se bosta lahko pogovarjali. sophie je počasi hodila proti zgornjem nadstropju... nadaljujm?
23. maj 2011
opazila je veliko groznih mask, med njimi točno taka, kot tista, ki jo je videla na bazenu. in še veliko drugih. pritihotapila se je v spalnico, ampak ni našla nič zanimivega. zazvonil je voki toki. julie je govorila nekaj, kar se je pri sophie slišalo kot šumenje. vingo je prihajal v hišo! julie se je skrila za grmovje in skušala priklicati sophie. sophie se je oglasila, in julie je rekla: "Hitr pejt vn, ker....šumm..ššššššššššššš..." Nato je signal prekinil. sophie je slišala odklepanje vrat in se hitro skrila za bela vrata. vingo je slišal neko šumenje, zato se je z nožem v roki odpravil v zgornje nadstropje. sophie se je prestrašila, vendar ni povzročala nikakršnih zvokov. zazvonil je voki toki! sophie ga je ugasnila, toda slišalo se je... in prišla je izza vrat. vingo je nameril nož in pozorno opazoval, kdo je. ko jo je opazil, je umaknil nož. oblečena je bila v spodnje perilo, kar mu je bilo všeč. približala se mu je, in skoraj bi se poljubila, ko je izza hrbta vzela neko električno napravo, ki te močno strese. na hitro je napravo prislonila njegovemu vratu in močno ga je streslo. padel je po stopnicah. med tem je julie prihitela v hišo, a vingo je bil prez utripa. sophie je jokala, julie jo je pa tolažila. stopili sta v avto in se odpeljali vsaka domov. julie je poklicala sophie:
Sophie - S
Julie - J
J- živjo, si kaj bolje?
S- recimo, da sm se mau pomirila
J- nekaj ti moram povedati, presenetilo te bo.
S- kaj, povej, končno želim slišat še kkšno dobro novico
J- veš, vse, kar se nama jje dugajal, sm js oprizorila.
S- Kaj?! o čem pa govoriš? saj sva vendar razkrinkali morilca!
J- ne, ne, on je biu sam moja nova žrtev, in ti si mi pomagala, zdaj bojo usi mislili, da si ti umorila njega in prav tako Emily.
S- ne, mne, boš že plačala!!!
J- ne, ne bom, zdajle odpiram garažo in sem v avtu, odpravljam se v New York, kjer me ne boste našli.
S- po tebi bo!! prej ali slej!!
in sophie je prekinila. julie se je zlobno smejala in se usedla v avto. ključ je vtaknila v avto in ga skušala prižgati...vendar se ni vžgal. nekaj jo je zgrabilo za noge...začela je kričati: aaaaaa!! na pomoč, kaj je to?!!!na levem sedežu je videla emilyin obraz, strašil jo je in se ji približeval...nato se je v avtu videla le še kri in lobanja...
Sophie je ugotovila za vse, kar se ji je ta dan zgodilo, in prav tako policija in starši. oče jo je močno objel (sophie) in ji povedal, da je uspešno preiskala umor emily. bila je upravičena umora učitelja, ker je še mladoletna, učitelj pa jo je želel poljubiti.
Čez nekaj mesecev je bila Sophie s svojimi prijateljicami in sorodniki že daleč stran od tega naselja. Naprej so živeli brez strašil in groznih dogotkov.

evo to je to...konec zgodbe zdej pa plisss komentirejte
24. maj 2011
u30718
u30718
ql!!!!!fajna!!
24. maj 2011
tnx
24. maj 2011
next, zakon je
27. maj 2011
rose555 sej je konc.
27. maj 2011
cool
27. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg