Forum
u84754
u84754
Zdravo!

Jaz sem Cindy Glampson:in povedala vam bom strašno zgodbo o meni.

To je moja BFF Kelly:in ostali prijatelji Jake, Lora, Matt, Luisa, Daniel in Mary:To je moj fant Jason:In moja psička Pegy:Vse je bilo super dokler nisem izvedela grozljive resnice...

Rabim najmanj 2 next-a!!!

Naj pišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. maj 2012
u84754
u84754
Če vas vse zanima, vam povem, da se gre o demonih in duhovih!!!
SI KDO UPA?
18. maj 2012
ma ne jebi
bau bau
18. maj 2012
daj te
18. maj 2012
u84754
u84754
če ti kej ne paše, pejt S. T. R. A. N.

p.s.

Ne prenašam grdih besed tko da ADIJO!
18. maj 2012
u84754
u84754
Za druge pa bom kar začela!

Bilo je jutro. Seveda živim sama, saj se je nekaj zgodilo s starši. Nihče ne ve kaj.
No, šla sem ven, v park, ker sem se zmenila s Kelly.
Vprašala me je, zakaj si nisem počesala las. Seveda sem zelo hitela in na to pozabila.
Odgovorila sem ji, da sem na to čisto pozabila. Opozorila me je, da se od petka 13
obnašam zelo, zelo čudno. Nič nenavadnega!
Na petek 13 sta umrla moja starša. Zdelo se mi je zelo čudno, da ravno na ta strašni dan.
Pa se nisem pustila zavesti. Odšle smo naprej.

Domov sem prišla zelo, zelo pozno. Zadnja vrata na desni so kot vedno škripala.
Vzela sem pokovko in se zleknila pred televizijo. V roke sem prijela telefon in naročila pizzo. Gledala sem grozljivko. Zadnja vrata na desni so še vedno škripala.
Začutila sem, da se mi od zadaj nekdo približuje...
Next?
19. maj 2012
nexti plis
19. maj 2012
u84754
u84754
No, prav! (hvala!!)

Začutila sem, da se mi od zadaj nekdo približuje.
Obrnila sem se. Za sabo nisem videla ničesar. Vstala sem in šla v kuhinjo.
Nikogar.Tišina. Mir.
Ampak še preden sem se vrnila k filmu in pokovki, sem se še enkrat obrnila.
Joj!!! Vrata v kuhinji so bila odprta! Bilo je grozno, a sem si rekla, da ne hodim več v vrtec in sem s pogumom zaprla vrata. Pričelo se je bliskati in močno deževati!
Oh! Spomnila sem se, da v zadnji pobi pušča streha. Odšla sem po stopnicah v zgornje nadstropje. Ha??? Vrata so bila na široko odprta. Iz sobe je počasi tekla voda in začela je povzeti proti stopnicah. Hitro sem prihitela do sobe, a streha je bila popolnoma kot nova. Ozrla sem se in na široko odprla oči. Zakaj? Ker na tleh ni bilo niti kapljice vode.
Prav tako ni bilo vode na hodniku in stopnicah. Čakaj! Pogledala sem skozi okno, a na nebu niti enega oblaka. Videla sem še zvezde, ki so oddajale najšibkejšo svetlobo!
Mislila sem si da sanjam ali pa da imam privide. Vse skupaj ni moglo biti res!
V sobi sem videla oči! AAAAA! Treznila sem z očesom, in že jih ni več bilo!
Na vratih je pozvonilo! Ker sem mislila, da se mi meša, se mi je zdelo, kot da bo na vratih potrkal sam Frankenstain! V roko sem vzela nož in šla k vratom.
Odprla sem jih in zagledala...

Next?
19. maj 2012
u84754
u84754
SORY V 3 ODSTAVKU PIŠE PODI (MORALO BI BITI SOBI)
19. maj 2012
oj
19. maj 2012
u84754
u84754
next?
19. maj 2012
next
19. maj 2012
nexti plis
19. maj 2012
next odprla srm jih in zagledaa da je prispela pizza
19. maj 2012
u89003
u89003
next nina!
19. maj 2012
u84754
u84754
Hvala! Ja, prav imaš Tinny!

No, odprla sm jih in zagledala, da je prispela pizza. Ubogi dostavljalec se je ustrašil in mi rekel, da mi ni treba plačati. Hitro je tekel stran! Za njim sem zavpila, da tega nisem želela storiti (ga zabosti z nožem). Vzela sem pizzo in zapahnila vrata. AAAAAAAA! Neki ženski glas v moji hiši je zakričal! Nisem vedela kaj je, vendar se v to nisem poglabljala , saj se že cel večer dogaja nekaj zelo čudnega. Bilo pa me je še vseeno strah!
Ups! Kos pice je padel na mojo obleko. Šla sem v kopalnico da bi si sprala madež z obleke. Ko sem se vrnila, so trije kosi pice izginili. Čudno, saj nisem še nobenega pojedla. Obrnila sem se in videla senco. AAA! Kako butasto! Sem rekla. Šla sem v kopalnico in vzela krtačko za čisčenje WC-ja. No, pa okusi ta gnus, vlomilec trčeni! Sem zakričala. Naredila sem par krogov po hiši, vendar nisem videla nikogar. Šla sem v kopalnico, da bi vrnila krtačko.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Krtačka mi je padla iz rok, saj je na steni pisalo: PAZI SE! SE VIDIMO V PEKLU, LJUBICA! Kaj? Napisano je bilo s samo krvjo! Moram iz te hiše! Sem si mislila.
Zaklenila sem vrata ter oddivjala h Kelly. Pri njej so bili tudi drugi prijatelji. Še sreča, da se pri Kelly ne dogajajo takšne reči. Vse sem jim povedala. Čisto vse. Od A do Ž.
Toda čez nekaj časa...

NEXT???
20. maj 2012
next ful dobr
20. maj 2012
next next next next next next next next next
20. maj 2012
u84754
u84754
Thx!!

Toda čez nekaj časa, se se vse stvari, ki so se dogajale pri meni, dogajale tudi tukaj.
Oh, le da je bilo vse še bolj krvoločno, saj je, Maxa, Jakeovega prijatelja, stvor odvlekel
v temačni del hiše in ga na grozen način ubil.
Oh, tako mi je žal, vsega sem jaz kriva! Sem kričala. Ne bi smela priti! In že sem zdrvela na cesto. Moji prijatelji tudi. Posijalo je sonce, vse v najlepšem redu.

Bo vsako noč tako? Bom morala vsako noč bežati in se skrivati pred stvorom in duhom?
Kaj sem storila, da se mi vse to dogaja?

V šoli je bila v moji omarici žaba! AAA! Obrnila sem se in videla svojega fanta Jasona, ki je hitel k meni, da bi me potolažil. Kaj je narobe, Cindy? Me je vprašal. Še vprašaš?
Celo noč se dogajajo čudne reči in pri Kelly doma je nekaj ubilo Maxa! Ti pa vprašaš, kaj je narobe? Oh, Jason ne bi smela vpiti nate. Zelo mi je žal. Nevem kaj mi je bilo. Odšla sva v učilnico. Sklenila sem, da gremo vsi skupaj potem do policijske postaje, da se pogovorimo s policisti. V šolski jedilnici, je med malico prišla Jenet. Ni bila preveč vesela. Povedala je, da očeta spet dolgo ne bo domov. Njen oče je policaj. Jenet! Sem rekla razburjeno. Tvoj oče in njegovi sodelavci so lahko v službi in hkrati ob tebi!
Ko sem ji povedala za čudne reči od včeraj zvečer, je bila navdušena. Vendar je takoj planila v jok. Hmm... O, saj res... Max je Jenetin fant. Vendar je pritrdila, da je vseeno vesela, da se bo lahko maščevala stvoru in duhu, saj počne take stvari.

Ura je bila sedem zvečer, policisti so bili zunaj in v moji hiši. Tu so bili tudi Jenet, Kelly in drugi. Ob osmih pa...

NEXT??
20. maj 2012
next ne zdržim
20. maj 2012
u84754
u84754
Hvala!

Doma sem vse povsod iskala Pegy. Ura je odbila osem! Spet sem zaslišala tisti ženski glas, ki je kričal. Joj! Vsi smo se bali! Vsi razen policistev! Duh je po zraku priplaval do Lore, jo želel zadušiti a se je osvobodila. Stvor je vzel nož, ga vrgel v Kelly a je zgrešil. Izgledalo je, kot bi stvor hotel, da gredo vsi proč. Da bi z duhom lahko plašila mene. Same. Vsem sta želela lekaj storiti, vendar jima ni uspelo to narediti niti enem. Vse sta želela ubiti! Jaz sem se najbolj bala, vendar me nista in nista želela ubiti. Čeprav me je bilo strah, sem čutila, da sem z njima nekako povezana. Tudi če nisem, sem čutila, da me ne ubijeta le zato, ker živim v tej hiši. Sem pa vseeno pogumna in to vesta.
Dobro vesta. AAAA! Stvor je zgrabil Jasona za nogo, saj ga je želel odvleči v temo in ubiti! Na stvora sem zavpila: Izpusti Jasona, Moj fant je! Če bosta ubijala moje prijatelje, me bo to zelo prizadelo! Stvor je v hipu izpustil Jasonovo nogo. Kako si to storila? Me je vprašala Mary. Nevem. Sem rekla. A bodimo previdni.Duh je želel zgrabiti Jenetinega očeta a sem znova zavpila: Izpusti policista! Če ga ne boš, Bo Jenet ostala brez očeta! In izpustil ga je. Potem sem zakričala še, naj mi vrneta Pegy. Mislim, saj je ne bi kar zrak vzel. In Pegy je skočila v moje naročje.
Oba sta v en glas rekla (stvor in duh): Ampak rada te imava, Cindy! In sta odšla.

Ha? Stvor in duh te imata rada? So vprašali vsi, tudi policisti. Odgovorila sem, da sem tudi sama prestrašena.

Next?
20. maj 2012
nexti
20. maj 2012
next kul zgodba pa bi bla moja frendica drugač pa ful kul zgodba ni kej
20. maj 2012
nexti plis
20. maj 2012
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jst mislm da sta stvor pa duh starša od Cindy....
20. maj 2012
u84754
u84754
Hvala! Ja hvala de si sprejela povabilo! Predvsem pa hvala, ker ste zvesti bralci!
Priznam, de nism prčakvala, de bo kdo bral!!!

No, druge dni se mi ni dogajalo nič čudnega. Odločila sem se, da bom raziskala vse to, o duhu in stvoru, še prej pa....................... ZABAVA!!!! NAKUPOVANJE!!!!!! ŽIVLJENJE NORMALNE PUNCE!!!!!

Ko sem stopila iz šole, je bilo vame vsmerjenih polno kamer, mikrofonov, fotoaparatov, mobilnikov, novinarji, učenci, učitelji... Zakričala sem, da si ne želim, da je ta zgodba javna! Povedala sem jim tudi, da si želim biti slavna, vendar ne na takšen način. Skočila sem v avto k prijateljem, Kelly In Jasonu, Mary in drugim. Oh, novinarji pa še vedno za mano! Pa sem rekla: Joj, morda pa policija ni bila tako dobra ideja, saj je eden od njih povedal vse novinarjem! Kako bedno! Najprej bajna bitja, potem novinarji! Je sploh lahko še slabše? Da! Je pritrdila Luisa in mi podala časopise in revije! Bila sem na vseh naslovnicah! Pa je lahko slabše od tega? Da. Je rekel Daniel, mi podal prenosni TV ekran.
Joj! Bila sem na vseh informativnih oddajah! In to v živo! Hej, se je zasmejal Matt, kaj ni to naš avto v živo? Pogledala sem nazaj in videla celo kolono novinarskih avtov!

Bodo zdaj novinarji postali moja najnovejša nočna mora?

Doma sem brala knjige o duhovih in stvorih, pa nisem ničesar našla. V vseh pa je pisalo, da ne obstajajo, da so izmišljotina! Kako so lahko izmišljeni, če jih je videlo veliko Policajev in pojih prijateljev? Ni pomembno! V glavnem, v knjigah ni bilo ničesar pomembnega o tem!
Mislila sem ,da sta za vedno odšla...

Toda zvečer...
20. maj 2012
u84754
u84754
Ni blo tolk zanimiv, sam Next?
20. maj 2012
u84754
u84754
Ja Medo Larchy!
20. maj 2012
NEXT!!!!!!!!!!!
20. maj 2012
OMG uganla sm Lara sm BTW
20. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg