Forum
Bil je čisto navaden dan. S najbolšo prijateljico sva šle v šolo. Bilo je vse normalno,pouk je potekal v redu dokler ni bila Nemščina. Moj ˝zelo dober˝ je bil vprašan mi pa smo medtem delali naloge. Ko sem kar naenkrat kihnila. Ampak ne samo kihnila zraven sem tudi prdnila. Res bed!! Vsi so me gledali jaz pa komaj čakala na konec pouka.Po koncu sem šla na toaleto. Ko je tudi prišla moja največja sovražnica in odprla moj Wc saj ni vedela da sem jaz tam. Ja ime ji je Katarina. In hodi z najlepšim fantom na šoliii<33!! Ker sta skupaj šla do toalete me je videl.Bila sem vsa ZARDELA v obraz in bi se najraje ugreznila -.- ...Next?
23. januar 2014
next
23. januar 2014
Next... /sem directionerka in živim v Londonu/
Pouk je trajal naprej in tudi moja štoranost Seveda se mi je zgodilo še kaj takšnega in ponoči je bilo vse pravilno Ni zmanjkalo mleka,nutela cela,in moja glava tudi,in nato... Tiff!?! me je poklical brat.. Tiffany! ˝Ja˝ sem rekla. Kje je moj računalnik (ja ker sem mlada nesmem imeti svojega compa in si ga sposojam od brata)
B-brat
T-jst

B-kjee!!
T-Ja kam si ga dal!!
B- prit dol na terasoo takooj!
T-ja no grrrr...
Brat-No pohiti
ka kaj hoče!! sem si govorila.. Takoj mi prinesi računalnik ker greem. Kam?? Saj je vseeno :c Šla sem po njegov comp in si govorila ni vseeno ker si zadet :// Moj brat je šel z svojimi prijatelji v bližnje mesto. Beed!! Naslednji dan je bila sobota. Večina se jih veseli,ja saj jaz tudi ampak je bila bolj žalostna sobota. Prišel je prijatelj od mojega brata ki sta včeraj šla skupaj...
23. januar 2014
Next
23. januar 2014
next...
Tiff tvoj brat je mrtev je rekel. Jaz pa samo šla stran in pustila to stvar staršem. Bilo je zelo grozno saj vem da če se bosta starša še naprej drogirala me lahko vzamejo in grem v sirotišnico. To ni dobro sem rekla! Kar sem res šla!!
24. januar 2014
itak noben ne bere :/
24. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg