Forum
Živijo ! Ime mi je Laurice in imam 17 let.
Druge osebe bodo še : Moja mami , to je ona :Moj oče :To je moja BFF Kitty : (tudi 17 let )Moja sestrica Patty : ( 12 let )sliko sebe bom še dala. Mogoče pridejo še kakšne osebe zraven..v glavnem sedaj preidimo k stvari

Next (boš brala&komentirala ? )


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. marec 2011
No , ime mi je Laurice in imam 17 let. To sem jas :Bila sem vesela in normalna deklica , dokler nam ni zgorela hiša. Prisluhnite , kako se mi je življenje spremenilo. Ko je bil požar , smo se morali preseliti v čisto novo hišo , ki je bila zelo stara in bilo mi je bedno. Ko smo prišli in razpakirali stvari , sem pomislila , da mogoče več nikoli nebom videla moje BFF Kitty in pogrešala sem jo. Bile so počitnice , jesenski dan. Konec šole ! Končno..No , ni bil ravno jesenski dan ampak spominjalo je na to , kot da bi bilo jesen saj je vse šumelo in nekatero listje padalo. Ko smo prišli v staro hišo jas Laurice, Patty, mama in ati smo najprej razpakirali nato je mama pripravila kosilo. Bilo je dobro , potem smo vsi odšli v svojo sobo. Midve z Patty sma imeli sobo skupaj in tega sma bili zelo veseli saj držima skupaj in se dobro razumema.. Ko se je začelo temniti , pa se je zgodilo nepričakovano : Ko smo šli spat , se nama je z Patty sredi noči....

nextam ?
10. marec 2011
1 next plis ;D
10. marec 2011
nextttttt
10. marec 2011
ok ok zdej bom
10. marec 2011
Se nama je s Patty sredi noči zazdelo , da na podsrešju nekaj kričči , zato sva se odločili , da boma raziskali. Obe je bilo enako strah , tako mene ki imam 17 let kot njo. Ko sma končno piršli na podstrešje sma na tleh zagledali madež krvi. Tako sta se zbudila starša in prišla gledat na podstrešje , kaj se dogaja. Toda ko sta prispela , je madež izginil. Takoj sva ugotovili , da je ta hiša hiša groze. Počasi sva se odpravili nazaj v posteljo čeprav dolgo nisma zaspali. Naenkrat sma zaslišali glasove in kričanje in sicer : UBILA TE BOM UBILA TE BOM ! Ob teh glasovih , ki so ponehali komaj čez minuto sma bili obe prestrašeni da celo noč več nisma spali. Naenkrat se je prikazovala kri na steni in na zdanje je Patty zakričala in imela krvavo roko. To je hudič ! Sem panično zakričala ko sem zagledala Pattyno roko . Patty se ni in ni morala pomiriti tako sta se starša spet zbudila in prišla v sobo. Ko sta prišla , nič nista verjela zato sma rekli , naj naslenjo noč prespita pri naju. Napočilo je jutro kot vedno. Šla sem ven , da bi se razgledala po novi okolici in zagledala lepega fanta ki mi je takoj padel v oči. Ujela sva se in postala prijatelja , nato pa je rekel , da je tu že živel in se mu je dogajalo podobno. Povabila sem ga v sobo nikogar na srečo ni bilo doma ati in mama sta bila po nakupih in Patty zraven mene pa je bilo samo strah bila sem srečna da je bil ob meni ta fant z imenom Alex..

next ?
10. marec 2011
nextttttttttttttttttt
10. marec 2011
ok zdej bom
10. marec 2011
Potem je rekel , da sem mu všeč in da bi bil rad več kot samo moj prijatelj. Nato mi je z poljubom ki je bil tako zelo nežen in ljubeč vzel vse besede , ki sem jih hotela povedati. Nato je pozvonilo na zvonec in prišli so back iz shopingov. Alex je splezal kar skozi okno in še rekel se vidiva jutri ! Pogrrešala sem ga že sedaj , pa čeprav je minilo le 5 minut od njegovega odhoda. Bilo mi je bednno , čisto bedno nato sem Patty vse povedala in ta ni mami in očetu nič povedala. Zato jo imam tako rada in ji lahko zaupam. Vesela je bila zame in sama je iskala fanta. Spet je napočil večer in mama in oče sta tokrat spala pri nama ko smo vsi zaslišali glasove : Jutri boste vsi mrtvi ob polnoči !! Tokrat smo poskočili in se vstrašili vsi a smo sklenili , da bomo nabavili duhovnika saj takrta nemorejo hoditi duhovi in druga zlobna bitja. TaKrat sta nama mama in oče verjela. V glavnem preselili smo se v to butasto hišo in še vedno smo tukaj jas se pa vsak dan dobivam z Alexem. No minile so te počitnice kakor bi mignil in noben še ni umrl. Mami mi je kupila set za ličenje in nato je napočila spet šola. Budilka me je zbudila pol 5 v šoli moram biti ob pol 6 če ne prištevam vožnje z busom.. No letela sem v kopalnico , ssi pomela oči in umila obraz ter se naličila torkat z nežnim pink senčilom in z modro barvico. Mogoče se sliši malo čudno a bilo mi je všeč. Oblekla sem bele kavbojke ki so bile v bistvu španarice in majico modre barve (najljubša barva od mene ) V šoli sem spoznala veliko novih prijateljev in opazila sem ,da na to šolo hodi tudi Alex. Toraj ne bo tako bedno. A presenetilo me je , ko sem zagledala , da ga za vogalom druga poljublja. Nato sem začela jokati (pouka je bilo že konec ) in zagledal me je , tisto žensko vrgel na tla in letel za mano a ni mi bilo do tega in nisem ga prinesla zato sem zbežala domov se zaprla v sobo in ves dan jokala. Nato je nešče trkal po mojem oknu in bilo je odprto. Bil je Alex in brez vrpašanja vstopil nato pa je začel razlagati..

nextam ?
10. marec 2011
nexttttttttttttttttttt
10. marec 2011
nextttttttttttttttttt
10. marec 2011
ok samo še 1 next xd
10. marec 2011
u26493
u26493
next
10. marec 2011
ok nextam
10. marec 2011
Začel je razlagati : Laurice , oprosti za tisto v šoli ampak ni tako , kot se zdi. Nisem ga hotela poslušati , a nekaj globoko v srcu mi je reklo , da ga naj. Pa sem mu le prisluhnila. Začel je : Ta ženska me izkorišča z raznimi stvarmi in si je zmislila , da sem eno poslilil čeprav je nisem in sedaj mi grozi , da me bo prijavila če nebom vedno z njo in se poljubljall njo. Sedaj sem ga razumela in postalo mi je kar malo hudo , da je na takšnem mestu. Potem sma se spet poljubila . To noč je prispal pri meni.

next ?
10. marec 2011
nexttttttttt
11. marec 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
11. marec 2011
ok nextam
11. marec 2011
Ko sma ponoči spet z aslišala glasove : UBITI BOSTE ! Sma se spet prestrašila . Ko sem zakričala , pa so moja vrata zaloputnila in padla sem v nezavest. Alex je kričal in klical na pomoč potem pa me odpeljal v bolnico. Tudi mali Patty je to pustilo posledice. V bolnici niso ugotovili , zakaj sem padla v nezavest. Znanstveniki so se odločili hišo do dobra raziskati. Kako hitro sem se zbudila , sem padla Alexu v objem in nato je še moja BFF Kitty pritekla. Ta dan je bil srečen saj sem imela ob sebi tiste , ki sem si jih takrat tudi najbolj želella. Kitty se je odločila ,da ta teden prespi pri meni. Tako smo šli po 2 dneh iz bolnice in , ko je napočil večer ponoči..

next ?
11. marec 2011
u16605
u16605
next next next next next next
11. marec 2011
ok zdej nextam
11. marec 2011
Ponoči tokrat ni bilo nič. Spet sem morala v šolo. Zbudili smo se - Kitty jas in moj fant Alex pa še sestrica Patty in se uredili. Hitro sem se namazala in si naredila make-up potem sem oblekla mojo najljubšo poletno oblekico in se odpravila v šolo. Nisem bila zdrava in to mi je postilo grozne posledice sedaj vam povem primer izmed njih. Ko so me v šoli poklicali k tabli , sem zaslišala te grozne glasove MRTVI BOSTE VSI BOSTE MRTVI UBILA TE BOM ! In prikazala se mi je neka punca z nožem ki mi je to govorila. Postalo me je pošteno strah in srčni utrip se mi je povečal. Učiteljica me je poslala domov za mano pa sta hitro prihitela še Alex , Kitty pozneje pa moja mala Patty. Vse sem imela najbolj rada in jim zelo zaupala. Še doma se mi je to ponavljalo do 20:00 (glasovi in prikazni ) potem pa sem se malo umirla in visoka temperatura mi je padla iz 40stopinj C na 30 stopinj C , Pomirila sem se in se šla stuširat tam pa sem zagledala krvavo punco ki se mi je prikazovala že v šoli in v roki je imela grozno krvav nož in se mi smejala ter hudobno kričala : UMRLA BOŠ !
Spet sem padla v nezavest in se zbudila v bolnici ,, vsi so bili ob meni

next ?
11. marec 2011
2 nexta
11. marec 2011
nexttttttttttt
11. marec 2011
še 1 xd
11. marec 2011
dajte še 1 coment pa nextam
samo nemorem zdaj k grem na b-day
12. marec 2011
nexttttttttttttt
12. marec 2011
u32601
u32601
next
12. marec 2011
u40527
u40527
nextttttt
12. marec 2011
http://www.igre123.com/forum/tema/ze-spet-ti/15455/ pliss preberte !
sorry da tole tule objavlam upam da neboš zamirla !!
12. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg