Forum
u79220
u79220
Mačka je sedela na ograji in tiho predla ob vročini saj je bila pomlad .Končno se bodo izpod zemlje prikazale cvetlice in dnevi bodo daljši. ''Hej Rjavko,'' ga je iz sanj zbudil črno beli muc. ''Kaj je Lisko, še vedno loviš svoj rep?'' '' Ne samo dolgčas mi je, nasvidenje moram oditi. Saj veš lastniki, jaz priden mucek,nasvidenje.'' Rjavko je pogleda proti gozdu ki je bil na koncu ulice ter se spraševal kaj je tam. Kaj vse lahko voha? Kaj vse se lahko dotakne in občuti? Vsa ta vprašanja pa nobenega odgovora. Res si je želel oditi v svet kot je gozd in še marsikaj. Bil je večer in urno je skočil iz ograje ter se odpravil v hišo. Naslednje jutro so bile misli na gozd še močnejše in skoraj je bil že odločen da zapusti lastnike in se odpravi za sanjami.'' Hej Rjavko,'' ga je spet poklical njegov prijatelj Lisko.'' Odločil sem se da bom zapustil ulico in odšel v gozd,'' Je rekel Rjavko.'' To je nora ideja, saj sploh ne veš kakšne nevarnosti so zunaj.'' ''Saj to je to, ne vem kaj me čaka in rad bi izvedel .Občutek imam da ne spadam sem.'' Rjavko je skočil na ograjo nato pa na pločnik. ''Nasvidenje prijatelj, pogrešal te bom,'' je za njim zaklical Lisko. Rjavko je že stal na robu ki meji gozd in njegovo življenje. Z lahkim korakom je stopil na mehka gozdna tla. Odšel je še naprej in užival v jutranji rosi, ki ga je prijetno mrazila po tačkah. Veter je pihal in listje je šumelo. V grmu nekaj metrov pred njim je nekaj zašumelo in opazil je konico repa. Povohal je in zavohal vonj mačke. Ni ga prepoznal in čudno da se ni bal. Neznane vonjave so v njemu prebudile radovednost. Iz grmovja je skočila mačka. Bila je svetlo sive in malo bele barve. Samo stala je tam in ga gledala. Rjavko ni vedel kaj naj stori, zato je spregovoril z glasom polnim zanimanja: ''Kdo si ti? Si ti divja mačka?'' ''Jaz sem Sivka, in sem divja mačka, čeprav to ni pravilni izraz,'' je odgovorila. ''Pridi z mano, več ti ne smem povedati,'' je povedala in začela hitro hoditi v notranjost gozda. Rjavko ji je sledil in bil tiho. Zaupal je Sivki, pa čeprav je vedel samo ime.
27. april 2012
neextt!!!
27. april 2012
u79220
u79220
Kmalu je Rjavko zavohal vonj od mačk. Ne samo od ene, temveč od veliko drugih. Vsi so mu bili neznani. '' Kmalu bova prispela, '' je rekla Sivka. In res, sta kmalu prispela do drugih mačk. Sivka je pokazala k skali, ki ni bila ne majhna ne pretirano velika. Čez nekaj trenutkov je na skalo skočila bela mačka in začela govoriti z nežnim glasom. Sivka je nakazala Rjavku naj ji sledi. Že sta bila blizu skale in bela mačka je prenehala govoriti. Pogledala je Rjavka, nato pa Sivko. Sivka je odšla in ostale mačke so se porazdelile in so odšle vstran. Bela mačka je skomignila Rjavku naj ji sledi. Kaj kmalu sta se znašla v mali votlinici. Noter bi lahko šle tri mačke.
29. april 2012
neextt!!!
29. april 2012
u70306
u70306
next!!
30. april 2012
next!!
30. april 2012
u79220
u79220
'' jaz sem Kamilija in sem poveljnica tega tabora. Verjetno ti ni nič jasno. Začela mu je govoriti , da obstajajo 4 enaki tabori. ''Naš tabor se imenuje tabor Pomladi, so pa še tabor Zime, tabor Poletja in tabor Jeseni. Sicer nimamo s letnimi časi nič skupnega ampak tako je bilo že davno tega, ko so živeli naši predniki.'' ''Zakaj sem pa tu jaz?'' Kamilija mu je povedala, da ga že dolgo opazuje in da je zelo dober, predober za navadnega hišnega ljubljenčka. ''Od zdaj naprej boš živel tukaj, razen če seveda nočeš.'' Rjavko je takoj sprejel velikodušno ponudbo. Kamilija ga je še enkrat pogledala in mu dodala novo ime.
01. maj 2012
u79220
u79220
hvala za nexte
01. maj 2012
neextt!!!!!
01. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg