Forum
Ok tuki bom pisala o moji prvi ljubezniii. Melodija za vasa usesa je ta pesem, ki jo morate nujno zavrteti ob branju, sej je možno da se zjokate, ker popestri zgodbo.
http://www.youtube.com/watch?v=tK4yHzvDl_4
27. marec 2014
Ok pa da zacnem ane lejte js sm bla u 5 klasu in je do mene prsu en res luskan fant. seveda sem se takoj zatrepala vanj. Ohhhhhh..... kako sem bila neumna saj je vndar Arne Musolini, najbolj popularen fant na šoli je pristopil do mene in me pozdravil. Ojoj od navdusenja sem kar...

NEXTITE CE HOCTE NAPREJ!!!!!!
27. marec 2014
najlepsi na soliiiiii mate gor
27. marec 2014
u68452
u68452
Next
27. marec 2014
prdnila..... to je arneta odgnalo stran od mene objokana sem se sesedla in jokala debele solza. Imela sem motnje s prebavo in zdaj je čas da vam motnje zaupam in jih delim z vami.
28. marec 2014
moja DIAGNOZA je bila pravlikilus to je močna odebelitev dvanajstnika. Sama pa sem mislila da je svet moj in da me vesolje gleda in gleda jas pa njega nazaj...nazaj...nazaj.
To je bila seveda motnja saj nisem imela ravno ljubezni svojega življenja, s katero bi se lahko pogovorila in ji zaupala svoje težave. Seveda so časi minevali in edina zanimiva stvar v mojem življenju je bil fižol, ki je odmašil dvanajstnik z lahkim pršem in brez posledic. Sama sem kasneje obvladovala prebavo vendar težave so se pojavile na....
ČE ŽELITE NAPREJ NEXTITE....
28. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg