Forum
u41189
u41189
Js pa Eva skupi pišema to zgodbo ker sma pač BFF < 3
Ona je Demi, js pa Selena in sma slavni pevki ter igralki.. V zgodbi bo veliko razpletov, ljubezni in groznih stvari. Upam da vam bo všeč.

Selena & Demi


27. marec 2011
Prvi del bo napisala Ines , jas pa 2 in tako boma pisale vsaka 1 del. Razen če kere kdaj dlje nebo. no zdaj pa nič blefiranja več ampak : ZAČETEK !
27. marec 2011
u41189
u41189
Vse se je začelo na koncertu. Demi me je klicala in rekla da ima tudi ona koncert. Zaželela sem ji vso srečo in ona meni saj sma res BFFs. Počasi sem stopala na oder in začela peti pesem A year without rain. Vsi so kričali moje ime in peli z mano. Po koncu koncerta pa sem šla iz odra in delila avtograme ter se slikala z oboževalci. Vsi so bili čisto v šoku ko sem se jim približala. Potem pa sem šla z varnostniki k temnemu avtomobilu in šofer me je odpeljal domov, tam sem poklicala Demi da vidim kako ji je uspel koncert...
27. marec 2011
Aja še nekaj Ines piše kot Selena jas pa kot Demi.

Ko je prispela Selena , sem bila zelo srečna. Takoj mi je povedala , da je njen koncert stekel skupaj in prijateljsko sma se objeli. Tudi meni je šlo precej dobro , ampak mislim , da imam težavo . Ta težava pa ni nič hudega in noben porblem ampak ljubezenska težava- mislim , da sem se zaljubila. Nisem vedela , kako naj ji to povem. Na zadnje sem ji le povedala , da me je spodaj ves čas gledal fant , in med tem , ko sem oboževalcem pokala po rokah sem ga zagledala : Fuul je bil cute. Potem sem delila avtograme in se slikala ampak varnostnik je bil poleg sicer bi me prevrgli xD Vsi so se prerivali , kdo bo prvi prišel na vrsto za slikanje z mano celo tega fanta so potisnili nazaj. A izbrala sem prav njega , ga povlekla za roko , ter se slikala z njim. Potem sem segla v žep , po ključe od avta in opazila , da imam v žepu nek listek. Pisalo je : Nick Ivani - najdeš me na fejsu. Takoj sem se vpisala na fejs in zagledala njega. Bil je on , ki me je na koncertu ves čas opazoval in v katerega sem se zaljubila..
27. marec 2011To sliko je imel za profilno. In bil je star 17 - kot midve z Seleno.
Bil je tako lušen.
27. marec 2011
u41189
u41189
Bila sem vesela za Demi da se je zaljubila. Potem sem tut js šla na facebook in videla da imam kar 100 prošenj za prijateljstvo. Ni se mi dalo potrdit zato sem raje šla spat ker sem bila že čisto utrujena. Zjutraj me je zbudila mama in mi naredila limonado. Potem pa sem dobila sms od Demi: Hej Sel! A veš da me je Nick upašal če grem na zmenek z njim? No rekla sem ja in danes zvečer grema v kino. Strah me je da me bodo oboževalci napadali a kaj čem xD. No ubistvu me zanima če bi šla ti v shopping z menoj. Če si za pol mi plis čimprej javi. Ly, Demi. Seveda sem takoj rekla da grem. Ob dvanajstih sma se dobile pred city centrom. Obe sma imeli na sebi sončna očala da naju ne bi prepoznali. Nekateri so naju prepoznali in dali sma jima avtograme. Demi si je kupila krasno oblekico za zmenek ;D.
27. marec 2011
Bila je najlepša ♥ Tako sem si v bistvu od vedno želela - brez naramnic . Čas se je počasi bližal večeru - saj grema zvečer v kino. Oblekle sma kavbojke in lepe majčke. Moja je bila modra , Selenina pa zelena. Obule sma visoke petke , čevlje črne barve. Potem sma odhiteli v kino gledat film >>Big Mama
27. marec 2011
Bila je najlepša ♥ Tako sem si v bistvu od vedno želela - brez naramnic . Čas se je počasi bližal večeru - saj grema zvečer v kino. Oblekle sma kavbojke in lepe majčke. Moja je bila modra , Selenina pa zelena. Obule sma visoke petke , čevlje črne barve. Potem sma odhiteli v kino gledat film >>Big Mama
27. marec 2011
Film je bil tako smešen , da sma včasih pokale od smeha pa čeprav so bili včasih najni oboževalci glasnejši od glasnosti filma , saj so ponoreli ker sma bili v kinu. Ker so se tako drli, so naju na koncu varnostniki nagnali iz kina saj so rekli , da takega nereda nemore biti samo zaradi 2 zvezdnic. Ampak nisma navadni , posebni sma - z najboljšim stilom in najlepšim tudi. No potem sma šli spat saj sem se morala spočiti za jutrijšnji zmenek z Nickom. Naslednje jutro sem oblekla oblekico in obula visoke pete . Nato sem si naredila make-up - pomagala mi je Selena nato pa sem se počasi poslovila in odhitela v park kjer sem počakala , da pride Nick. Še prej sma si z Seleno zaželeli srečo , no ona jo je meni saj imam danes prvi zmenek v življenju - in to resnični !
27. marec 2011
sory nekaj ni htelo poslat celega
27. marec 2011
u41189
u41189
Demina obleka za zmenek:


27. marec 2011
u41189
u41189
Demini čevlji:


27. marec 2011
u41189
u41189
Ups tole je Demina obleka:


27. marec 2011
naslednji del napiše ines 10 čez 20:00.
27. marec 2011
u41189
u41189
Upala sem da bo Demi uživala. Jaz sem šla domov in se uredila saj sem imela intervju in potem še podeljevanje podpisov. Ko sem prispela v dvorano so vsi kričali in mi ploskali. Intervju pa je zgledal takole.
Voditeljica: Pozdravljena Selena.
Selena: Podzravljeni.
Voditeljica: Ti si mlada pa že tako uspešna. Si takšne sanje imela že ko si bila majhna?
Selena: Ja ubistvu ko sem bila še čisto majhna sem rada plesala in pela. Z mamo sma živeli sami in nisma imeli toliko denarja kot ga imam zdaj sama. Upala sem da bom nekoč slavna in to se mi je uresničilo.
Voditeljica: Kaj pa prijatelji? Imaš velike konkurence. Miley Cyrus in Demi Lovato. Se z njima razumeš? Kdo je pravzaprav tisti tvoj najboljši prijatelj?
Selena: Imam ogromno prijateljev in sem vesela da jih imam. Z Miley in Demi se super razumem. Čeprav sta moji konkurenci jima želim vse dobro. Moja najboljša prijateljica pa je Demi Lovato.
Tako se je intervju še vlekel. Potem sem razdelila avtograme in poklicala Demi da vidim kako ji je zmenek uspel.
27. marec 2011
Zazvonil mi je telefon in bila je Selena. Postala sem malo jezna , saj sma bila tik pred poljubom. Nicku sem rekla , naj malo počaka saj imam telefon in zbežala za grm.
Pogovor : S - selena J - jas

J - hey ! zakaj kličeš ? Pa ravno pred poljubom..
S - sory ampak hotela sem le vedeti kako ti gre..očitno dobro če praviš ''pred poljubom''
J - ja haha. pa skoraj sma se poljubla. no pa več sreče prihodnjič. se vidima ko pridem
S - ja čaw. pa še 1 krat sory ker sem te zmotla.
J - saj ti oprostim ker si moja BFF . Hvala za klic , bay.
Ko sem prišla nazaj k Nicku sem se spet vsedla na klop in tam je sedel tudi Nik. Počasi sma se začela približevati z ustnicami drug drugemu in pozneje sma se poljubila. Potem je Nicka na žalost poklicala mami in moral je domov. Se vidima , je še dodal preden se je poslovil in to z poljubom meni na lice. Bila sem malo žalostna ampak veselila sem se, da bom spet videla mojo BFF Seleno. Enostavno imela sem jo najrajši
27. marec 2011
u41189
u41189
Ko sem zaključila pogovor sem se odpravila spat. Nisem mogla zaspat zato sem čakala da pride Demi. Midve namreč živima skupaj ker sma pač BFF in obe zvezdnici in imamo ogromno vilo v kateri je prostor za vse. Ko je končno prišla domov sem takoj navalila na njo in jo spraševala o zmenku xD. Povedala mi je da jo je poljubil. Bila sem zelo vesela za njo in sem upala da bo še naprej tako srečna. Naslednji dan sem šla na snemanje serije Wizards of Wawerly Place in s seboj vzela tudi Demi da sem imela podporo. Super sem odigrala Alexino vlogo.
27. marec 2011
Bila sem vesela za Seleno da je tako odlično odigrala in spet zaslužila novih evrov =)
Potem sem še jas šla spat in še prej sem nekaj spila.
Drugi dan sem nekaj jedla potem pa mi je postalo bedno.
Postalo mi je slabo..nisem vedela , kaj bi..
27. marec 2011
u41189
u41189
Demi se je počutila zelo slabo ni več hotela nič jest. Pa še v eni oddaji bi mogla nastopit zvečer. Nisem vedela kaj naj naredim zato sem ji rekla naj nekaj gre pojest a ni hotela. Postala je vedno bolj suha in suha. Ker je to bilo že hudo sem jo peljala k zdravniku, on pa je rekel da ima anoreksijo in da gre kar v bolnico. Nisem hotela da gre a sem hotela da se pozdravi, prišel je tudi Nick in skupaj sma bila pri njej v bolnici. Tam pa je bila zraven nje v sobi tudi ena oboževalka serije Sonny with a chance, zato ji je ves čas težila.
28. marec 2011
Nisem in nisem se morala spočiti zaradi oboževalke , zato sem prosila , naj jo pošljejo ven. Ko je odišla , smo se z Nickom in mojo Seleno malo menili. Potem je Selena poklicala doktorico in vprašala, kdaj grem lahko domov , saj sem bila počasi že naveličana. Tako ali tako sem imela čas ker v šolo zaradi slave in kariere nisma rabili hoditi , nisem pa hotela odpovedati ravno vseh nastopov saj me jih čaka še ogromno. Prav jutri bi morala v Ameriko it posnet Send It on ampak ne sama , z Seleno ! Tako je zdravnica rekla , da če bom danes kaj jedla lahko jutri že grema v Ameriko in z Seleno posnamema pesem Send it on na katero sma komaj čakali.
28. marec 2011
u41189
u41189
Naslednji dan sma šli z Demi lahko posnet Send it on. Tam pa je bil tudi slavni pevec Peter. Nad njim sem bila še jaz navdušena čeprav sem slavna tako kot on. Ko me je pogledal sem skoraj omedlela a me je Demi prijela. Predstavila sem se mu in mi je povedal da je že slišal za mene in da sem cool ter da imam krasen glas. Tudi on je star 17 zato sem želela bit z njim. On je prekrasen. Zaljubila sem se v njega na prvi pogled. Med snemanjem me je ves čas gledal. Po snemanju mi je dal telefonsko številko saj je hotel posneti duet z menoj.
28. marec 2011
Všeč mi je bilo , da je Selena končno našla nekoga. Če bo šlo tako naprej , boma kmalu obe v zvezi. Amapak to vseeno nebo pripomoglo k razpadu najnega prijateljstva saj boma vedno prijateljici in vedno držali skupaj , pa naj se zgodi kar koli. Tako sem tam šla do Nicka in on mi je kar pred vsemi dal poljub. Takrat sem vedela , da on isto čuti do mene. Potem sem šla gledat , kaj delata Ines in Peter. Zalotila sem jiju ravno pri poljubu in malo , preden sta se dotaknila z ustnicami sem zakričala Hej , Selena ! Kaj počneš ? Ravno sem ti mislila povedati (da se odpravi na zmenek z njim - to sem ji zašepetala na uho. ) Potem se je nasmehnila in me smešno pogledala. Videlo se je, da je malo žalostna , da sem ji pokvarila 1 poljub. Potem je Peter rekel , no sedaj pa grem ! Lepo se imejta punci , ne želim motiti. Ines me je že žalostno pogleddalaa, ko sem jo prekinila in vzkliknila : Ne ne , Peter , ti kar ostani z Seleno jas pa grem k Nicku. Potem je rekel : No prav in odšel nazaj k Seleni. Rekla sem še : Čaw ! Ter se odpravila nazaj k Seleni.
28. marec 2011
u41189
u41189
Ko me je Peter kar naenkrat poljubil sem bila v sedmih nebesih. Potem sma z Demi šli domov. Naslednji dan sem šla na tržnico ob plaži z Demi in opazila nek časopis, na naslovnici pa mene in Petra kako se poljubljama. Jezna sem šla naprej ker nisem hotela več gledat tega. Kar vsi so žee mislili da sma par po enem poljubu. Demi me je tolažila da sma z Petrom res lep par. Upala sem da Peter ne bo jezen zaradi tega. Potem sma šli v Petrov studio in on je ravno čital tisti časopis. Rekel mi je da lahko že kar postanema par ker me ljubi.
28. marec 2011
Selena je bila vsa Happy saj je dobila Petra , njega si je v bistvu že od otroštva želela , ko je imela 10 let in brala časopise ko je pisalo : Peter Vode spet navdušil. Že takrat sma bili BFF in mi je rekla, da želi biti nekoč z njim skupaj. Zelo sem vesela , da so se ji sanje uresničile . A kmalu za tem je sledil naslednji šok. Komaj sem pomirila Seleno , je morala ona mene saj me je poklical Nick in rekel , naj pridem po njega v park saj so ga pretepli in je ves krvav. Skoraj sem omedlela , a me je Selena mirila in mi je zelo pomagalo. Bila sem nesrečna , kot Demi. Potem pa je še zazvonil telefon ! Le kdo kliče ? Tresla sem se in dvignila , ko zaslišim neznan glas , ki pove , UBIL TE BOM ! OMG .. kaj se mi dogaja ?
28. marec 2011
u41189
u41189
Ko mi je Demi povedala kaj se ji dogaja sem jo čisto prestrašeno objela. Poslovila sem se od Petra ki je imel polno dela in z Demi sma stekli v park kjer je bil Nick čisto krvav. Odpeljali sma ga v bolnico, potem pa sma šli na policijo to vse prijavit. Ko sma prišli od policije sma hoteli vstopit v hišo, a sma za nama zaslišali da je nekdo pripravil pištolo. Obrnili sma se in zagledali nekega mladega fanta ki je imel usmerjeno pištolo v naju. Hoteli sma zbežati a naju je obe naenkrat zgrabil in stemnilo se mi je pred očmi. Zbudila sem se v nekem temnem kombiju, poled mene pa je bila Demi. Obe sma bili privezani.
28. marec 2011
Potem sem najprej zakričala : AAAAAAA kje sma ? Kaj delama tukaj ?Bosta že videli ! Se je oglasil tip ki se nama je sedaj približal. Hotel naju je obe posiliti , to je bilo očitno. Menda neboma zanemarjeni zvezdi ! Odločila sem se za plan ,ki ga nažalost Seleni nisem morala povedati , zato ga bom izvedala sama. Tip je imel v žepu pištolo in , ko naju je hotel sleči , sem rekla , GLEJ NEKDO JE ZADAJ ! POtem sem mu spulila pištolo , ki jo je imel zataknjeno za hlače , in jo z vso močjo vrgla njemu v glavo. Nato sma se znašli pri najni hiši - sploh ni vozil ? Sma se vprašali. Potem sma odhiteli v bolnico in to posilstvo in naslinost prijavili. Vse sma povedali , tudi kako sem se branila , a policija nama je oprostila in naju ni ovadla -- saj sma tako zvezdi. Potem sma leteli gledat , kaj je z mojim Nickom. V bolnici sem izvedela , da je umrl.
28. marec 2011
Aja in še nekaj sem pozabla : Tip je pristal v dosmrtnem zaporu kar pomeni , da bo tam do smrti in še delati bo moral.
28. marec 2011
u41189
u41189
Demi je bila čisto v slozah ker njenega Nicka ni bilo več. Potem pa sem dobila sms: Če ne prideta danes obe ob polnoči v park bo še katera od vaju končala tako kot Nick. Pokazala sem Demi ta sms in obe sma se odločili da grema saj nama drugega ni preostalo. Ob polnoči sma šli v park in zagledali spet tistega tipa ki naj bi bil v zaporu. Očitno je pobegnil. Z njim pa so bili še trije tipi da ne bi mogli pobegniti. Zgrabili so naju in spet povlekli v tisti kombi. Tokrat sma bili močno zavezani. Z nama zadaj so bili še ostali trije fanti. Kombi se je ustavil na letališču. Omg...Na letališču? Imel je privat letalo zato naju je zvlekel gor in odleteli smo. Nič nisma vedeli kam, potem pa smo pristali in opazili sma da sma na Bahamih. Odpeljali so naju v neko hišo..
28. marec 2011
Tam so nama ponudili le pomfri in nekaj zelenjave. Hitro sma nekaj pojedli . Očitno so pozabili , da sma zvezdnici in da imama zasebno policijo po celem svetu ! Najbližja je tukaj , na plaži. Tako sma hitro pobegnile ponjo , ko so spali in to skozi okno. Vendar je Selena bila premalo previdna in zbudili so se. Tako sma hitro tekli , kolikor sma morali in prišli do policije. Nisma morali nič povedati , saj so naju skoraj na gobec ,ko jih je policija aretirala. Rekli so , da boma še plačali. Policija je rekla, da tako negre več naprej in da jih bo danes ubila z elektro šokom. Tako so jih ob 18:29 ubili v zaporu smrtne ječe in klavnice. Končno sma imeli mir . Tako sma se odločili da ne grema domov , ampak da si privoščima počitek na Bahamih saj je prav cool - brez tistih tipov.
28. marec 2011
u41189
u41189
Poklicala sem Petra in mu povedala kje sem in naj ga ne skrbi. Najeli sma sobo v hotelu in šli na plažo saj je bilo zelo vroče. Tam pa se je naenkrat zaslišalo: Omg Selena in Demi! Vsi so šli proti nama zato sma se skrili v neki trgovini. Potem sma šli v hotel in malo zaspali. Zvečer sma šli v mesto in tam zagledali neko cool restavracijo. Odločili sma se da grema na večerjo. Tam pa so začeli težit novinarji.
28. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg