Forum
Tko zdj bove pa napisale eno zgodbico še jst in Dolly.
Vse je izmišljeno.

Zgodba bo govorila o puncah in fantih ki so prijatelji pa tudi o ljubezni,sovraštu pač o vsakdanjem lajfu najstnikov.
&
Hope u like it. ♥

Will you read this story ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. marec 2011
Me Alice ;


BFF Keysha ;


bitches Abby , Clair , Molly ;


Rick ;

03. marec 2011
Prvi Del ;

Šel je proti meni bil je že čisto blizu in ... Dr Dr Dr budilka. "Škoda le sanjee" sem si mislila med tem ko sem se pretegovala. Ko sem ustala je v sobo prihitela še mami "hitrooo zamudila boš" mi je težila. "Saj prihajam". Odvlekla sem se v kuhinjo in mami je spet začela "zadnjega dne šole pa res ne smeš zamuditi". "Saj nebom imam še..." pogledala sem na uro in ugotovila da le še dobrih 10 minut. "Kaj ne nemore biti res" odhitela sem v sobo in nato brez zajtrka v šolo. "Kje hodiš" se je že nadaleč drla Keysha. Ko sem prihitela do nje me je pogledala kot bi padla z marsa "Amm a je mogoče nova moda?" me je vprašala. Šele nato sem ugotovila da imam še vedno na sebi pižamo. "Joj ne pa ne zadnji dan šole" sem tarnala med tekom domov. Končno sem prihitela domov. Brez pozdrava, brez vsega sem odhitela v sobo. Preoblekla sem se in spet brez odzrava in brez vsega odhitela nazaj v šolo. "Gotovo mami misli da se ji sanja" sem si mislila med tekom v šolo. Ko sem prihitela ni bilo nikogar več. Prišla sem do učilnice in videla Keysho, ki me je čakala. Vstopili sva v učilnico in hvala bogu učiteljice še ni bilo.

next ?
03. marec 2011
u27744
u27744
next.! ~ Zanimiv začetek .. ♥
03. marec 2011
next.! ~ hitroo *_*
03. marec 2011
hahahhahah jas bitches hahhaha ....
drgač pa next!!!!
ccooll
03. marec 2011
Next plisss!
03. marec 2011
NEXT.... < 3
03. marec 2011
Drugi del ;

Ampak takoj za nama je vstopila "Dekleti zakaj stojita?" naju je jezno vprašala. "No...am...". "Dekletii ? Sedita!" nama je zabičala. Vsedli sva se in se naskrivaj nasmihali. Učiteljica nam je dala spričevala in nekaj blebetala nato pa je zazvonilo. Z Keysho sve kar se da hitroo stekle domov.Po poti sva se pogovarjali, če bi Keysha spala pri meni ali pa jst pri njej. Na koncu sva se odločili da bo ona spala pri meni, ker je kopališče bliže moje hiše. Prišli sva domov. Moja mami naju je pozdravila "Živjo dekleti. Amm Alice kaj je bilo zj..." prekinila sem jo "Bolše da ne veš". "Mogoče imaš prav" je rekla in se obrnila k štedilniku. Z Keysho sve odhitele v sobo in na facebook. Imela sem 2 novi prošnji in 2 obvestila.

Prošnja --> od Nine Bibič --> za Alice Godnič
Prošnja --> od Larise Grah --> za Alice Godnič

Obvestila ; --> od Jaka Lukšič (xD) --> za Alice : Heii nas. šol. leto bomo hodili skupaj v school. Živim v isti ulici kot ti upam da se kdaj vidiva ?

Prošnje sem sprejela Jaku pa sem odpisala takole ; Heii. Lpo to. In ja lahko se dobiva.
Kmalu sem dobila novo obvestilo ; Ju3 ob 18.ooh ?
Odpisala sem tako ; Hmmm...prav pa ju3 ob 18.ooh ; v parku ?
Novo obvestilo ; Jp see ya. Komaj čakam.

Nato sva z Keysho gledali neke grozljivke in zvečer sve imele party. Imele sve pouhno sladkarij in gledale filme ter se slikale.

next ?
03. marec 2011
UPS --> tm k piše da sm mela 2 novi prošnji more pisat, da sem imela 1 novo prošnjo.!
03. marec 2011
u27744
u27744
ItaQ da next! ♥
03. marec 2011
jp jp hitrooo next!
04. marec 2011
next.!
05. marec 2011
next!!
05. marec 2011
Zjutraj sve se zbudile šele ob 11.ooh. Šle sve na zajtrk nato pa ven. Pogovarjali sva se, da bi danes zvečer šli na pokopališče zbujat duhove in se zdraven smejali kot nori. Nato sem se spomnila na zmenek z Rickon. (aja tm k piše, da je dobila sporočilo od Jaka tam more pisat, da je dobila sporočilo OD RICKA.!) Odhiteli sva domov in, ker je bila ura že 17.ooh sem se začela pripravlati prav tako Keysha, ki je šla z mano. Ura je bila 17.55 in z Keysho sve odšli. Ko sva prispeli naju je tam že čakal Rick. Biu je božanski vam povem. No z Rickom sva se spoprijateljila in tako smo se zmenili, da se dobimo zvečer na pokopališču in s sabo bo pripeljal svojega prijatelja Jaka. Z Keysho sve bile nestrpnive in kmalu je bila ura 23.30h. Izmuznile sve se skozi okno in odhitele na pokopališče. Tam sta naju že čakala Rick in Jaka. Keysha in Jaka sta si bila takoj všeč. No odšli smo na pokopališče in se vsedli med grobe. Imeli smo sveče katere smo prebrali pa tudi križe in knjigo z urokami. Rick je začel ; "Duhoviii prikaaažiteeee seee naammm." Bilo je tako smešno, da smo umirali od smeha ampak kmalu se je vse spreobrnilo v pravo moro. Kar naenkrat so se sveče ena za drugo ugasnile. Takrat smo postali resni in sedeli v čisti temi. Veter je pihal in oddajal zares čudne zvoke ali pa to ni bil veter.? Je bilo mogoče kaj drugega ?

next ?

Jaka ;

06. marec 2011
Uvouu zdj postaja napeto. Dj next, da ne umrem prej od vznemirjenja.
Hitroooo next!.
06. marec 2011
Ooo hudooo.!
next! ♥♥
06. marec 2011
u27744
u27744
next!! scary..:**♥
06. marec 2011
next1
06. marec 2011
Kar naenkrat je začelo deževati in se bliskati. Vsake toliko časa je zgledalo kot da nismo sami. Kot da nas nekdo opazuje. Zagledali smo vežico in zbežali tja ampak je bila zaprta vseeno pa smo z mojo špango prišli noter. Ampak tudi tukaj nismo varni. Nekaj se nam je približevala to smo lahko čutili zaradi hrupa. Ampak to ni bilo vse zdraven nas je ležala krsta. "Je prazna" sem vprašala. Še preden mi je lahko kdo odgovoril je začelo po krsti nekaj praskati bolj natančno v krsti. "Na pomooooč neeeeeeeeee" smo zaslišali glas Jakata ki se je oddaljeval. Za njim je bilo vidno le sled krvi. Bili smo prestrašeni do kosti. Tudi jst sem začutila mrzlo samo na mojem vratu. Je mogoče še kdo tukaj.? Je kdo za nami .?

next ?
07. marec 2011
neeeeeeeext!
07. marec 2011
next! hitroooooooooooooooooooo!
08. marec 2011
next
05. junij 2011
u34812
u34812
next
11. junij 2011
NEXT
15. junij 2011
next!
19. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg