Forum
Odločila sem se, da bom pisala zgodbico. Upam da bo mela velik bralcev in, da jo boste z veseljem bral. Pa bom kar začela.

»EMMA!!!!! VSTANI!! ZAMUDILA BOŠ V ŠOLO!!!« SE JE DRLA LILY. NAJ SE NA KRATKO PREDSTAVIM: SEM EMMA STEWART

IN SEM STARA 16 LET. ZDAJ MED POČITNICAMI BOM IMELA ROJSTNI DAN IN BOM STARA 17. HODIM V SREDNJO ŠOLO. OBOŽUJEM GLASBO IN UPAM, DA BOM NEKOČ POSTALA GLASBENICA. MOJI IDOLI SO SEVEDA 1D. IMAM PA ENO STAREJŠO SESTRO LILY.

ONA JE STARA 19 LET IN SOVRAŽI 1D. JAZ ONA MAMA IN OČE ŽIVIMO V NEW YORKU. DANES JE ZADNJI ŠOLSKI DAN. HVALA BOGU. ČEPRAV IMAM V ŠOLI SAME PETICE JO ŠE VEDNO SOVRAŽIM. IMAM BFF Z IMENOM MIYA,

KI JE PRAV TAKO KOT JAZ OBSEDENA Z 1D. TO POLETJE GRE Z NAMI NA MORJE. KOMAJ ŽE ČAKAM NA TO. V ŠOLI NISEM MED PRILJUBLJENIMI ZATO SE TEH POČITNIC ŠE POSEBEJ VESELIM. Z MIYO BOVA LENARILI, OSVAJALI FANTE …. AMPAK ŠE VEDNO IMAM PRED SABO DOLG DAN ŠOLE.

Nadaljevanje sledi, ko dobim nekaj nextov.

Vam je zgodbica všeč??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. september 2013
Neeeeeeeeext
08. september 2013
nekšttt
08. september 2013
KER NISEM IMELA DRUGE IZBIRE SEM VSTALA IN SE POČASI ODPRAVILA V KOPALNICO.

JA SEVEDA! BILA JE ZASEDENA KER SI JE V NJEJ PREPEVALA LILY. VEDELA SEM DA BO TO NJENO LIČENJE (MED TEM KO SE LIČI SI VEDNO ZRAVEN POJE-MOMLJA) TRAJALO CELO VEČNOST. NA SREČO IMAMO DVE KOPALNICI. ŠLA SEM V DRUGO KOPALNICO IN SI TAM UMILA OBRAZ IN ZOBE.

NATO SEM ODŠLA V MOJO SOBO IN NA SEBE DALA NEKE HLAČE IN MAJICO.

VZELA SEM TORBO IN ODŠLA VEN. MIYE ŠE NI BILO. JA, SKUPAJ HODIVA PEŠ V ŠOLO IN ONA VEDNO ZAMUDI. IZ TORBE SEM VZELA TELEFON

IN POKLICALA MIYO. OGLASILA SE JE. NAJIN POGOVOR: J-JAZ M-MIYA
M:HALO?
JA KJE TI HODIŠ???!!!
MORI. ZASPALA SEM.
J:A RES? ZASPALA SI? DA SE MI TAKOJ PRIMAJAŠ SEM, KER BOVA DRUGAČE ZAMUILI.
M:JA ŽE GREM. TAKOJ SEM PRI TEBI. ČAW
J:ČAW.
IN SEM PREKINILA. ŽE ČEZ KAKE POL MINUTE PA SEM VIDELA MIYO. NAJINI HIŠI LOČI LE 6 HIŠ. KO JE PRIŠLA DO MENE SVA SKUPAJ ODŠLI V ŠOLO. V NAŠ RAZRED SVA PRIŠLI 7.59 . USEDLI SVA SE IN UČITELJ JE ZAČEL NEKAJ RAZLAGATI, DA JE SPET KONEC LETA PA, DA BODO POČITNICE…. SPLOH GA NISEM POSLUŠALA. V MISLIH SEM IMELA MORJE, PLAŽO, SONCE…. KAR NAENKRAT ME JE NEKAJ DREGNILO V RAMO. »AUUU!!« SEM ZATULILA MIYA PA MI JE POVEDALA DA BO UČITELJ RAZDELIL PRIZNANJA IN SPRIČEVALA. KO JE VSAK DOBIL SVOJE SPRIČEVALO IN PRIZNANJA, KI JIH JE OSVOJIL SMO IMELI MALICO, PO MALICI PA SMO ŠLI V TELOVADNICO. TAM JE RAVNATEJICA PODELILA NAGRADO ZA NAJ ŠPORTNIKA IN NAJ ŠPORTNICO. SEM ŽE OMENILA, DA IMAM NAJBOL NESRAMNO SOŠOLKO VSEH ČASOV? IME JI JE LEXI. NA ŠOLI JE NAJBOLJ PRILJUBLENA-.- . KO SMO IZVEDELI KDO JE NAJ ŠPORTNIK IN NAJ ŠPORTNICA SMO IMELI ŠE NEKO TEKMOVANJE V PETJU. MIYA JE PELA PESEM ready or not OD BRIDGIT MENDLER, JAZ PA this girl's on fire OD RIHANNE. JAZ SEM BILA 2., MIYA PA 3. . PRVA JE BILA NEKA PUNCA KI JE ENO LETO STAREJŠA OD NAJU. LEXI NI TEKMOVALA SAJ MENI, DA BI VEDNO ZMAGALA POTEM PA BI BILI OSTALI ŽALOSTNI. PO TEM TEKMOVANJU SMO LAHKO ODŠLI DOMOV. JAZ IN MIJA SVA SI NA POTI KUPILE ZMRZNJENA JOGURTA IN JU POJEDLI PO POTI DOMOV. MIYA JE ŠLA DOMOV SAJ SI JE MORALA PRIPRAVITI KOVČKE. ŽE JUTRI GREMO NA MORJE. KOMAJ ČAKAM. ČE JAZ SEM STEKLA V SOBO IN ZAČELA PRIPRAVLJATI KOVČKE. »POČAKAJ MALO. ……. KAKO SI BOM JAZ SPAKIRALA KOVČKE ČE NEVEM KJE JIH MAM?« STEKLA SEM DOL PO STOPNICAH V DNEVNO SOBO. MAMO SEM VPRAŠALA KJE SO MOJI KOVČKI ONA PA MI JE ODGOVORILA: »EMMA SRČEK POGLEJ V KOPALNICI, MOGOČE JIH BOŠ TAM NAŠLA« TAKOJ SEM STEKLA V KOPALNICO NATO PA SEM UGOTOVILA NA KAJ JE MAMI NAMIGOVALA S TEM. SE MI VIDI, DA SEM BLOND . V SOBI SEM NAŠLA KOVČKE IN SI SPAKIRALA VSE STVARI, KI SEM JIH POTREBOVALA. TO MI JE VZELO KAKE 3 URE.

Za nadaljevanje 3 ali več nextov.
08. september 2013
u103087
u103087
next
next
next
08. september 2013
nextt
08. september 2013
u150821
u150821
Neext
08. september 2013
Neeext
08. september 2013
SKIŠALA SEM HIŠNI ZVONEC N BILA JE MIYA. TAKOJ JE PRITEKLA K MENI V SOBO. S SABO JE IMELA ENO TORBO ZA NA RAMO. »KJE PA IMAŠ KAVČKE« SEM JO VPRAŠALA TAKOJ KO JE VZTOPILA. »TVOJI MAMI SEM JIH DALA« MI JE ODGOVORILA SMEJE. POVEDALA SEM JI, DA SEM SE ŽE PRESTRAŠILA, DA NEBO ŠLA. ZAČUDENO ME JE POGLEDALA. NATO MI JE POMAGALA DOKONCA SPAKIRATI STVARI, KI JIH ŠE JAZ NISEM. SKUPAJ SVA ODNESLI MOJE KAVČKE (2 KAVČKA) NOL MOJI MAMI KJER SO BILI ŽE KAVČKI OD MIYE, MAME IN OČETA. POTEM PA SEM VIDELA, DA GRE LILY PO STOPNICAH ZA SABO PA VLEČE 4 KAVČKE. Z MIYO SVA SE ZAČELI KROHOTATI IN SE VALJATI POTLEH. OČE LILY RAZLOŽIL, DA NE MORE IMETI S SABO 4 KAVČKOV. TAKO STA SE NEKAJ ČASA PREPIRALA O TEM KOLIKO KOVČKOV BO LILY IMELA S SABO A JE NAKONCO ONA LE POPUSTILA. Z MIYO SVA ODŠLI V KINO SOBO,

TAM JEDLI KOKICE, PILI KOKAKOLO, IN SE POGOVARJALE. IZMISLILI SVA SI CELO ZGODBO KAKO BI BILO LEPO SPOZNATI 1D. ČEZ NEKAJ UR NAJU JE MAMA POKLICALA NA VEČERJO. JEDLI SMO PALAČINKE.

PO VEČERJI SMO VSI SKUPAJ GLEDALI NEKO KOMEDIJO NATO PA SEM ZASPALA.
08. september 2013
Neeeeeeeeext
08. september 2013
next
08. september 2013
MAMA NAJU JE Z MIYO ZBUDILA POL TREH ZJUTRAJ. VZTALI SVAA IN SE UREDILI. NATO SVA ŠLI DOL V KUHINJO. JAZ SEM PILA SKODELICO MLEKA ON PA SKODELICO SOKA.PO TEM SMO VSI PREVERILI, ČE IMAMO VSE IN ODŠLI. DO LETALIŠČA SMO SE PELJALI Z TAXIJEM. (Z DVEMA)

KO SMO PRIŠLI NA LETALIŠČE SMO SE VKRCALI NA LETALO. SEDEŽNI RAD: MIYA, JAZ, LILY; ZADAJ PA ŠE MAMA IN OČE. KO SMO VZLETELI JE BILA URA ŽE 6.
09. september 2013
u130293
u130293
next
09. september 2013
next-huala za next+++++super zgodbica
09. september 2013
Neeeext
09. september 2013
nevem kdaj pride next, ker v šoli dobivamo velik naloge, se bom pa probala potrudit, da bom že danes kaj napisala pa objavila ali pa jutri.
pa če se vam da mal oglašujte
10. september 2013
u137543
u137543
next
10. september 2013
pozor!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pozor!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
prihaja....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
next???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jap, next prihaja
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tuki je:
.
.
.
.
KER SEM BILA UTRUJENA, SEM POSKUŠALA ZASPATI A MI TEGA NI USPELO SAJ ME JE MIYA VEŠ ČAS DREGALA V ROKO. "MIYA. PROSIM PUSTI ME. HOČEM SPATI." SEM JI REKLA. NI NEHALA. PA KAKO JE LAHKO TA ČLOVEK TAKO DOLGO BREZ SPANJA????? ZOPET SEM JI REKLA, DA NAJ ME PUSTI NA MIRU, TOKRAT MALO GLASNEJE. KER ŠE VEDNO NI NEHALA MI JE POSTALO DOVOLJ. VSTALA SEM, SE NAGNILA PROTI MIYI IN ZAČELA S SVOJIM IZPADOM: "ZDAJ MI PA DAJ MIR, ČE NE BOŠ LETELA SKOZI OKNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" . VSI POTNIKI NA LETALU SO SE OBRNILI PROTI MENI. JAZ PA SEM SE POČASI VSEDLA. MIYA JE BILA STISNJENA V KOT, VSA PRESTRAŠENA. (MIYA SEDI PRI OKNU) NEKAJ SEKUND JE BILA TIŠINA, NATO PA SPET VSE NORMALNO. KONČNO SEM ZASPALA. SANJALA SEM, DA SEM NA PLAŽI, POTEM PRIDE HARRY IN ME HOČE POLJUBITI. NAJINA USTA SE SKORAJ ŽE DOTIKAJO IN..........."EMMA...EMMA......EMMA! ZBUDI SE!!!!!" SEM ZASLIŠALA LILYIN GLAS. "PA KAJ JE S TABO?? ZBUDILA SI ME IZ NAJLEPŠIH SANJ" SEM REKLA, PREKRIŽALA ROKE IN SE POPAČILA. LILY MI JE POVE, DA PRISTAJAMO. VIDELA SEM ČUDOVIT POGLED NA OBALO IN MESTO.

NEXT??
10. september 2013
Neext
10. september 2013
u58662
u58662
Neeeeext!
11. september 2013
next
12. september 2013
u151235
u151235
Nexxtt!!!
12. september 2013
HVALA VAM KER BERETE. FUL STE ZLATE VSE. NASLEDNJI NEXT PRIDE MALO KASNEJE
12. september 2013
Ko smo prišli iz letala smo šli po kovčke in odšli s taxijem v hotel. V hotelu je vsak imel svojo sobo razen mame in očeta. Moja soba:

Z Miyo sva se preoblekli v kopalke, vzeli brisači in stekli na plažo. Takoj sva stekli v morje. Začeli sva plavati potem pa me je riba ugriznila v prst na nogi. Tako sem se prestrašila, da sem se začela plavati hitro kot raketa. Miya me je le čudno gledala. ko sem pogledala nazaj sem videla, da reži kot nora.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Lily<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ko smo prišli v sobe sem si najprej raspakirala. Potem sem se vlegla na posteljo in začela razmišljati. Vse moje prijateljice imajo fanta, le jaz ne. -.- Res ne razumem. Saj ne, da se imam za lepo ampak tako grda pa že nisem. Mogoče pa fante na meni moti karakter? Iz tega razmišljanja me je zdramila mama, ki je prišla v sobo. Rekla mi je naj se preoblečem saj gremo na plažo k Emmi in Miyi, ki sta že odšli. Mama je odšla, jaz pa sem si oblekla te kopalke:

Vzela sem brisačo in stekla k mami in očetu. Skupaj smo odšli k puncama (Emmi in Miyi).
12. september 2013
u58662
u58662
Neeeeext!
12. september 2013
Neeeext
12. september 2013
next
13. september 2013
next carska zgodba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. september 2013
u151235
u151235
Next!!
14. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg