Forum
u158948
u158948
☼ CRAZY HOLIDAY
☼ GINNY HARDS JE MED DRUGIM NA POČITNICAH NA HAVAJIH (RAJSKI UŽITEK- VENDAR NI TAKO)
☼ NEKEGA DNE JO UGRABIJO
☼ ODTIHOTAPI SE OD MORILCA, SKRIVNOSTNE ŽENSKE IN VAMPIRKE
☼ TER SREČA ŽE ODRASLO VAMPIRKO CLARO KI JO POPELJE V SKRIVNOSTEN KRAJ...
☼ LE KAJ SE BO ZGODILO?
☼ »Pojdi stran, Mark.« je preplašeno zavpila Ginny. Ni imela moči kosati se z njim. Mark jo je pogledal, kot bi se ji zmešalo in uperil pištolo vanjo. »Obljuba dela dolg,« je odvrnil Mark. »Izpustil te bom le prek Cashaninega trupla.« ji je povedal. »Chasanie me ob morala še dolgo prepričevati. Če misliš da me je prepričala, se motiš.«
Ginny se je jezno in razočarano, predvsem pa obupano zavrtela na petkah in pogledala na morje. Nekje na kopnem, za njo, tam je bila njena družina. Zanje bi skočila iz ladje v morje in preplavala kilometer do obale, a jo je imel Mark neprestano na očeh. Pospravil je pištolo in pogledal obubožano Chasanie ki je jedla maline na krovu. »Kmalu bomo tam,« je zacmokala s polnimi usti in pogledala Marka. Ta je pogledal Ginny, ona pa na obalo, ki se je za njimi videla le še kot črta z nekaj palicami, ki naj bi predstavljale palme. »Ne boš se vrnila, punca.« ji je povedal Mark. Mark Whistle, ki je bil znan množični morilec in morilec otrok na sploh. Chasanie, njegova zaročenka, pa je bila njegova le še zato, da je anonimno pomagala njegovim žrtvam. Če bi namreč Mark to izvedel, bi kar njo vrgel čez krov, zato je to počela anonimno. Ginny je znala zelo dobro preučevati ladijski načrt, zato je zavila v kabino. »Kam pa kam, Grese?« Ginny je zavila z očmi, sicer neopazno, a vseeno. Odgovorila je z tem, da ji ni ime Grese, ampak Ginny, in da mora na stranišče. Mark je iz pasu potegnil svoj nož, ga naslonil na njen bled vrat in rekel; »A hitro. Sicer bom prišel pote in ne bo se dobro končalo, ti povem.« Ginny je stekla po hodniku. Pri stranišču je nekaj škripalo, stara kredenca, je kasneje ugotovila Ginny. V njej je bila stara knjiga. Na njej pa z umazanim selotejpom prilepljen kozarec za napoje. V njej je bila kri, polno krvi.
☼ PLIS IZPOLNITE:
A) MNENJE
B) KAJ MISLITE DA JE TA STEKLENIČKA BILA?
C) NEXT?
14. december 2013
A) MNENJE: svetovnooooo.! :]
B) KAJ MISLITE DA JE TA STEKLENIČKA BILA? Polna vampirske krvi..?
C) NEXT? NUJNOOOOOOO *______*
15. december 2013
u158948
u158948
OK NEXT
Ginny je stekleničko vzela in jo nagnila k nosu, da bi povohala in se prepričala, če to ni vino. »Mala, si že? Če ne bi rada nič seznanjena stopila na kontinent Paintube takoj pridi pogledat njegovo kartoteko in zunanji zgled, sicer bom prišel pote, in, kot sem rekel, ne bo se dobro končalo.« je odvrnil in odhitel na palubo. Ginny je vzela knjigo in napoj ter stekla v sobo, najdbo zatlačila v svoje hlače in odhitela na palubo, ob čemer je trčila v Eleno, Markovo in Chasanieino hči.
»Oči te išče, marš na palubo, sicer te ugriz…« Elena se je ugriznila v jezik, stekla v svojo sobo in se drla sama nase. Ginny je skomignila in stekla na palubo. »Kje si se obirala?« je revskal Mark. Chasanie se je nehala basati z malinami in je skledo vrgla čez krov. Ko jo je Mark presenečeno pogledal, je skomignila in rekla: »Zakaj bi nam pa koristila?« Mark je odkimal in pogledal Chasanie.
»Ni to….Samo Ginny bi jo lahko uporabila. Iz moje ali tvoje že ne bo jedla, kristalne pa so predragocene. Ti pa si stran vrgla tisto, ki jo uporablja Elena! Zakaj nisi uporabila svoje?« Ginny je pomislila na najhujšo usodo, ki bi jo lahko ta hip doletela…. In uresničila se je. »Ginny, ponjo. A potem se takoj vrni! Razumeš?« je v Ginny zopet uperil nož. Ginny je naveličano prikimala. Slekla je majico in krilce ter v kopalkah na glavo skočila v morje. »Mrzlo!« se je hihitala. »Psst… Če hočeš jesti boš morala po skledo, nato pa jo še oprati! In to za Eleno, ti pa boš dobila prtiček.« je Mark naivno vpil s krova. Ginny je zaplavala kravl do splava, na katerega je Chasanie dobro namerila skledo. Skobacala se je na splav in pogledala skledo. Stegnila se je, da bi jo dosegla in ko jo je, jo je kot frizbi zabrisala na ladjo. Zadela je prav žvižgajočo Chasanie in ji iz nosu izbila okrogla očala. »Ops!« je zavpila Ginny. »Nisem hotela, gospa Whistle.« je rekla. Mark je že kobacal ven mali rešilni čoln, da pohiti za Ginny. Ginny je izrabila priložnost in plavala daleč karseda. Brcala je z nogami, krilila z rokami, veslala z rokami, a temu navkljub ni ravno daleč prišla. Mark je bil skoraj pri njej, Ginny pa mu je na pot postavila splav in plavala kravl do kopnega. Ko ji je uspelo, je upehana prišla do tropskega gozda (ampak to je bil otok) v katerem je bilo na tisoče nasadov palm. Ozrla se je, se skrila za palmo in videla Marka, kako preklinja in vpije: »Moral bi vedeti! S takim veseljem je šla le zato, da bi me lahko potegnila za nos! In zamotila me z metom posode v Chasanie!«
Ginny pa je dobro pomislila. Prej ko se je zavzela za to, da bi šla po posodo, ne na pobeg, ne na met posode sploh ni pomislila. Zato je le stekla do palme, na kateri je bilo kokosov in banan ter si postregla.
»Presneto, kje se potika ta mala nadloga?« je zaslišala Markov glas po nekaj minutah. K sreči so tudi njega, prav tako kot Ginny, zamotili nasadi okusnih prigrizkov. Chasanie pa je na palubi še zmeraj buljila v svojo rano (s pomočjo ogledala) in se počutila super nelagodno. Mark pa je v hipu pozabil na nelagodje in skupaj z banano, ki jo je držal v roki začel iskati Ginny.
15. december 2013
jeeeej, zažigaš :3
nextiiiiiii
15. december 2013
u158948
u158948
NE NE ZAŽIGAM
NEXT PA LOH DOBIŠ
Ginny pa je iz žepa povlekla telefon in na žalost ugotovila, da ni vodoodporen. »Super!« je zavpila, nazadnje pa se udarila v usta, z roko, da bi preprečila nastalo škodo. A je ni morala. Zajokala je. »Stavim, da si ti…. Samo še ti si poleg mene na tem otoku!« se je zahahljal Mark, tokrat z bananinim olupkom. Ginny pa se je spomnila, da bila lahko uporabila krvav napoj, da bi zamotila Marka, ga napeljala na napačno sled, medtem časom pa prevzela kontrolo nad ladjo in se varno pripeljala na gliserju, Mark pa bi umrl na samotnem otoku Paintube, kamor tudi sodi.
Ginny je vzela torej napoj in knjigo. Knjigo je odprla na stoosemindvajseti strani, katero je tudi pogladila. Na njej je pisalo le: Pazite se mrtveca, kajti ta za ogrinjalom stoji, in rdeče krvavi…
Skomignila je in odprla napoj. »Opa!« je rekla, ko se ji je ta polil po knjigi in zakril besedilo.
Odtrgala je palmin list in z njim pobrisala nastalo škodo. Tokrat pod krvjo ni pisalo enako besedilo. Pisalo je: Kdor ga ubije s krvjo, kajti temu bo hudo. Ginny se je zdrznila zaradi dveh stvari: Prva je bila ta, da se besedilo spreminja, druga pa vsebina sporočila. Stresla se je, saj ne sem omedleti, če ne bi jo Mark seveda opazil. Z roko je zakrila besedilo, da je ne bi bilo strah. Končno se je opogumila in ga pogledala, a glej- spet je bilo drugačno! Tokrat je pisalo: Danes ob polnoči- pripravi se! Kajti mrtev bo pa čeprav ubit prišel in odšel živ.
Morda v obliki duha, je pomislila Ginny. Nato se je hotelo in se je zgodilo to, kar se ne bi smelo: Ginny je omedlela. »Ne!« je še izustila, in si napoj zlila v usta. Tik preden se je to zgodilo.
Bo mar ona ta mrtvec? Ah, neumnost. Bila je vendar Ginny Hards. Ne Živ Mrtvec.
Toda Mark jo je našel. Z vso jezo in ihto jo je le našel. Omedlelo Ginny je odpeljal na ladjo. Vrgel jo je na splav, nato pa prisedel še sam, ob čemer se je Ginny zbudila. Ko jo je Mark pogledal, se je delala, da še ni budna. Nato je Mark zaklical: »Chasanie! Chasanie! Podaj mi roko!« Chasanie se je nagnila čez palubo in potegnila Marka na krov. Ginny pa je obrnila splav in, še preden sta jo z Markom hotela potegniti na plano, plavala nazaj proti otoku. »Vrni se, Gnida!« je vpil Mark za njo.
Nato se je stegnil in še sam padel v vodo. Chasanie se je smejala. Prav tako Elena, ko je izvedela za kaj gre. »Kaj se smejita? Potegnita me vendar nazaj gor. Potem bom vzel rešilni čoln in se odpravil po malo!« je odvrnil ves razjarjen. Dekleti sta ga s skupnimi močmi potegnili na palubo in pogledovali za Ginny. Mark je bil pošteno besen, ko je ugotovil, da jim je dekle ušlo izpod nadzora.
15. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg