Forum
yes yes spet bom neke pisarila ahahahha here we go:

''zebe me.'', sem mu prišepnila v uho.
''tudi mene.'', je rekel precej glasneje.
Stiskali smo se ob toplem ognju, pod zasneženimi smrekami in ob poslušanju brenkanja kitare, ki je preglasilo šepetanje Cam in Lilly. Pogovarjali sta se o fantu iz kampa. Ne vem kako mu je ime, vem le, da je po nakladanju Lilly 'najhujši tipček na svetu'. Briga me. Fantje me ne zanimajo, odkar sem slišala o čem se pogovarjajo, ko so sami v sobi. Saj so bili sami, a niso vedeli da smo nekateri prisluškovali pri oknu. No, nima veze. Glavno da je zraven mene Ben. Moja najboljši prijatelj. Čeprav oba obiskujeva komaj 5 razred, vem, da bova za vedno najboljša prijatelja. Spoznala sva se prav na tem kampu pred dvema tednoma in danes je zadnji dan druženja, zato sedim čisto zraven njega in on me objema čez ramo. Pogrešala ga bom, saj me je ves čas zabaval in čeprav sem ga prve tri dni prezirala, ker je vame vrgel veliko kepo snega, ga imam sedaj zelo rada. Ampak le kot prijatelja, ker kot sem že omenila, me fantje ne zanimajo. Ura je odbila devet in čas je bil za počitek. ''nočem iti.'', sem mu spet prišepnila v uho.
Pogledal me je in me objel. Vzgojiteljica, ki nas je spremljala v kampu, je vstala in pričela:''zdaj pa hitro spat, mladi skavti. Jutri nas čaka naporen dan. Najprej se lepo naspite in ob sedmih me počakajte zunaj pred bungalovi in vse epo spakirajte saj se odpravljamo domov.''
Zavzdihnila sem in ga še vedno trdno držala v objemu. Ko so vsi pričeli počasi odhajati v bungalove, sva vstala še midva in se odpravila vsak na svojo stran. ''lahko noč.'', se je obrnil in zašepetal.
''lahko noč.'', sem z nasmeškom na obrazu ponovila.
Pogrešala ga bom. Mojega novega najboljšega prijatelja.
- beri ehehe , če ti pa kaj ni všeč mi je pa vseeno takda ja c: adios muchachitos.
13. februar 2012
njaxt c:
14. februar 2012
bom vseeno ker se mi zdaj da hahahah
Stala sem, vsa premražena ob oknu fantovskega bungalova in trkala na steklo ob Benovi glavi. ''zbudi se. Prosim.'', sem si šepetala. V tistem trenutku je premaknil glavo in me zagledal ob oknu. Nasmehnil se je in vzdignil kazalec, kar je pomenilo naj trenutek počakam. Pokimala sem in sedla na klop ob oknu. Čez nekaj minut je v nogavicah prišel pred vrata in me vprašal kaj se dogaja. Odgovorila sem mu, da je to zadnji dan in da ga hočem preživeti z njim. Nasmehnil se je, se obrnil in stopil po čevlje. Ko se je obul sva stopila na sneg in šla na sprehod. ''koliko je ura?'', me je vprašal in ker nisem vedela sem le skomignila z rameni.
Čez nekaj trenutkov sem segla v žep in iz njega potegnila nož. ''poglej kaj sem prinesla.'', sem se nasmehnila in mu ga pokazala.
Nič ni rekel, saj je bil po pogledu sodeč, zmeden. ''se še spomniš ko sva se pogovarjala o krvnih bratih ter sestrah? No, to želim storiti s tabo.'', sem mu z nasmeškom na obrazu povedala.
Pokimal je in nastavil dlan. ''sam tega ne morem storiti.'', je rekel in me pogledal.
''no prav.'', sem rekla in požrla slino.
''strah me je.'', sem s tresočim glasom priznala.
''tudi mene.'', je rekel.
Čez trenutek je še bolj iztegnil roko. ''daj.'', je šepnil kar me je prepričalo in nož sem nastavila na njegovo dlan ter vrezala črto.
14. februar 2012
continue h3h3 :>
16. februar 2012
yesyes next n.n
16. februar 2012
next!
16. februar 2012
Kri mu je pričela teči med prsti, sam pa je z resnim obrazom gledal v rano. ''daj še sebi.'', mi je rekel in se kmalu za tem nasmehnil.
''boli?'', sem vprašala.
''malo, a ne preveč.'', je rekel in me prijel za dlan.
Stisnila sem nož v desno roko in nastavila levo dlan. Požrla sem slino in nož nastavila na bledo kožo. Hitro sem potegnila in stisnila ustnice. Malo me je zapeklo in kri je še meni začela teči med prsti. Oba sva zajela zrak in si podala roke. ''peče.'', je rekel a roke ni odmaknil.
Z roko v roki sva stala pod zasneženo smreko in se smehljala drug drugemu. Pogledala sem v tla in na tleh so bile kapljice krvi. ''krvna brat in sestra.'', sem rekla z nasmeškom na obrazu.
''brat in sestra.'', je ponovil in me objel.
V tem trenutku sem v dolini zaslišala glas vzgojiteljice:''punce, vstanite!''
Zavzdihnila sem in rekla da menda moram počasi iti. Nasmehnil se je in rekel da bo tudi on šel. Objela sva se še enkrat in se še vedno z roko v roki počasi odpravila navzdol v dolino.
16. februar 2012
next!!! OMG hudo!
16. februar 2012
Ob fantovskem bungalovu sem gazila po najvišjem snegu, saj sem želela priti na druga stran dekliškega bungalova, tako da me vzgojiteljica ne bi opazila. Stekla sem med smrekami in se skrila pod okno. Počakala sem, da so dekleta pričela prihajati iz sob in se nato pomešala med njimi. ''kje si pa bila? Kaj si počela? S kom si bila?'', so letela vprašanja name.
''utihnite no, da ne bodo slišali. In kaj vas pa briga. Moja stvar.'', sem zašepetala in odšla do vrat, da bi počakala Millie, ki je bila edino dekle iz kampa, ki se je dejansko družilo s mano.
Vsa dekleta so vlačila svoje potovalke in nahrbtnike iz sob, jaz sem pa raje počakala in se odmaknila gneči. Ko so vse punce opravile, sem šla še jaz in vzela svoj nahrbtnik ter potovalko in ju spravila pred bungalov. Tam me je že čakal Ben s robčkom na dlani. ''sploh se ne zavedaš kako te bom pogrešala.'', sem si mislila in stopila do njega.
''tako.'', je rekel in mi v žep nekaj položil in me potrepljal po rami.
Še zadnjič sva se objela in nato brez besed stopila vsak na svoj avtobus. S solznimi očmi sem opazovala kako je korakal po stopnicah in gledal za mano. Stopila sem do praznega sedeža in se sesedla nanj. S premraženo roko sem pokrila dlan, ki me je neznosno skelela. Mimo mene so hodile punce in že tipkale po telefonih, ki so bili do sedaj prepovedani. Mene ni zanimal telefon, niso me zanimale govorice glasnih punc, ni me zanimalo blebetanje učiteljice, temveč me je zanimal Ben.

da se mi ja hahahahha
16. februar 2012
next!!!! kok mi je všeč da se ti da!!
16. februar 2012
S dlanjo sem podprla glavo in solza mi je padla na koleno. Hitro sem jo obrisala in dvignila glavo, da bi še enkrat ujela njegov pogled, a avtobusa več ni bilo. Odšel je. Moj najboljši prijatelj je odšel. Za vedno.
Po večurni vožnji se je avtobus naenkrat ustavil in učiteljica je vstala iz sedeža. ''tako, prispeli smo domov. Upam da ste se zabavali…'', je pričela a je nisem poslušala.
Še vedno sem objokana sedela na sedežu z robcem v rokah. Nato sem se spomnila na tisto stvar, ki mi jo je Ben dal v žep. S svetlobno hitrostjo sem segla v jakno in našla papirček na katerem je bila telefonska številka, njegovo ime ter moje ime in srček. Spet sem dobila solzne oči. Papirček sem skrbno shranila v žep in z upanjem, da ga bom še kdaj videla vstala, saj je učiteljica končala s govorom.
16. februar 2012
piš, drugač te bom RESNO vrgla skoz okn:w
23. februar 2012
next!!!
23. februar 2012
- 5 LET KASNEJE -
''mami!'', sem se drla iz sobe.
''kje so moje allstarke jebemti?'', sem vprašala bolj samo sebe kot pa koga drugega.
''ja?'', se je čez nekaj časa zadrla iz kuhinje.
''nič več!'', sem odgovorila saj sem jih že našla pod posteljo.
Hitro sem jih nataknila in sedla za mizo, da bi še enkrat hitro preletela tumblr. ''nič novega, kot po navadi.'', sem blebetala med scrollanjem čez stran.
Naenkrat sem zagledala sliko Bena Bruca iz Asking Alexandrie. ''holy mother of god.'', sem si šepnila in s svetlobno hitrostjo kliknila reblog.
''Ben.'', sem si mislila.
''moja prva ljubezen iz kampa, kljub prepričanosti, da me fantje ne zanimajo.'', sem se nasmehnila in pogledala na steno kjer sem imela zalepljen listek, ki mi ga je zadnji dan shranil v žep.
''hm..kaj če bi poskusila?'', sem rekla sama sebi.
Pokimala sem in listek odlepila od stene ter ga potisnila v žep. Nato sem zaprla laptop in skočila iz stola. ''zamujam.'', sem si rekla in stekla po stopnicah navzdol.
29. februar 2012
''iPod! Denarnica! Ključi! Omg.'', sem si šepetala ob tekanju nazaj v sobo.
Pograbila sem torbico in iz nje stresla vse kar sem prej pozabila. Vse sem vtaknila v žepe in se vnovič hitro odpravila navzdol na hodnik. Oblekla sem jopico, se zadrla mami v slovo in že stekla po ulici navzdol do Lisine hiše. Sedla sem na pločnik in izvlekla listek. ''Ben.'', sem ponovila njegovo ime.
''omg! Kaj če je tako sduhgfusd kot Ben Bruce.'', sem z velikimi očmi dejala sama sebi.
Zavrtelo se mi je. ''poročim se z njim.'', sem se zahihitala in pogledala proti vratom, ki so se v tem trenutku odprla.
Vstala sem in stekla do Lise ter jo objela. ''kaj si spet neka vihrava danes?'', me je z nasmeškom na ustih vprašala.
''kaj nisem zmerom takšna?'', sem se zahihitala in jo prijela za roko.
''drži.'', mi ni ugovarjala in kmalu za tem vprašala:''no, kaj bo novega?''
''nič.'', sem bolj vprašala kot odgovorila in čez trenutek nadaljevala:''a imam idejo.''
Pomežiknila sem ji in ji pokazala listek. ''Ben? As in Ben Bruce?'', je z velikimi očmi vprašala.
''majkemi si blesava. Kje bi naj jaz dobila številko od Bena as in Ben Bruce? Omg budala. Bena iz kampa mislim.'', sem jo zbadala.
''kampa? Onega izpred petih let? Omg Bella pa ti si zmešana. Ziher je neki debil postal. Stavim. Če se pa mogoče in res le mogoooooooooče zgodi da je luštkan, je pa ziher zaseden. Greva stavit? Poleg tega živi na drugem koncu atlasa.'', je pričela blebetati.
''pa kaj motaš? Kaj motaš? Poskusila bom no. Saj ne pravim da bo kaj med nama. Omg Lisa.'', sem jo pričela zabijati.
Zavila je z očmi in po krajšem premisleku, tišje rekla:''drži.''
29. februar 2012
u30296
u30296
al pa, next. ;P
01. marec 2012
''no eto, pa pojdiva.'', sem rekla in jo za roko potegnila na cesto.
''kam pa greva?'', je vprašala in pogledala proti soncu.
''ghetto newcastle?''
''okej.'', se je strinjala in skupaj sva počasi odšle po cesti navzdol.
Ghetto Newcastle je drugače neke vrste skatepark, ki smo ga poimenovali tako zaradi zanimivih grafitov in nalepk polepljenih po rampah in stenah. Že na ovinku se je slišalo udarjanje skejta ob rampe, ter pogovarjanje fantov, vriskanje, žvižganje in seveda screamo glasbo. ''spet je polno.'', se je zadrla Lisa in se pri vratih ustavila.
''kaj če je Jake notri?'', je zaskrbljeno vprašala.
''bova že uredili.'', sem jo potolažila in odprla velikanska vrata.
Do naju je priskejtal Johnny s cigareto v ustih. ''Bella!'', je zavriskal in vsi fantje so se zasmejali.
''halou.'', sem ga nagovorila in mu počila v roke.
01. marec 2012
''kje imaš skejt?'', me je vprašal in si obrisal potno čelo.
''ah, doma. Danes se mi ne ljubi skejtati. Omfg kako sem se zložila zadnjič tam na bazenu. Vsi so se spogledali med sabo jaz pa tam z krvavimi koleni. Holy shit. Na bazenu nebom več nikoli skejtala. Prisežem.'', sem pričela na ves glas razlagati.
''shit.'', je sočustvoval in pogledal Liso.
''pa ti, boš skejtala?'', jo je vprašal, stopil z skejta in ga prijel v roke.
''daj.'', je rekla, mu ga sunila in se nasmehnila.
''to ja!'', sem zakričala in se obrnila k Johnnyju.
Nekaj časa sva jo opazovala, pri delu in res ji je šlo dobro od rok. ''nollie treflip.'', sem rekla zaskrbljeno.
''kriza ja, kriza.'', je rekel, stisnil ustnice in pokimal.
''mislim, da ga nikoli ne bom perfektno izvedla.'', sem rekla in brcnila v kamen pod nogami.
''enako.'', se je nasmehnil in odvrgel cigareto, ki jo je pravkar zadnjič potegnil.
V tem trenutku se je vrnila Lisa in mu popeljala skejt pred noge. ''eto.'', je vsa zadihana rekla in se naslonila na mojo ramo.
07. marec 2012
neeeext:w
16. marec 2012
''zažigaš!'', je rekel, stopil na skejt in se pognal.
''se vidimo!'', sem še zaklicala in Liso potegnila na rampo. Sedli sva na rob rampe in izvlekla sem listek s telefonsko številko. Desna noga mi je trznila. ''kaj ti je?'', me je vprašala saj je nenavaden trzljaj opazila.
''kaj te vem haha strah me je.'', sem odgovorila.
''česa?''
''..veš, že dolgo se nisva pogovarjala in nevem no. Kaj če me bo želel videti? Kaj če je dejansko luštkan?'', sem si delala skrbi.
''ah ajde, pokliči.'', me je nagovorila in iz žepa sem potegnila telefon.
Roka v kateri sem ga držala se mi je pričela tresti in Lisa me je dregnila. Počasi in previdno sem prepisala številke in kliknila zeleni gumb. ''kaj sem naredila?'', sem se vprašala in pogledala Liso.
''daj na zvočnik, tele.'', je rekla in telefon sem umaknila od ušesa in prižgala zvočnik.
07. april 2012
next c:
07. maj 2012
next
07. maj 2012
u108028
u108028
Next
29. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg