Forum
u70306
u70306
Hello, torej... vem veliko pišem.. ampak... torej.. nekateri pravijo da zelo dobro pišem.. zato bom napisala novo zgodbico. V njej bodo 1D... (če prav se bo večinoma zgodbe odvijalo pri Indijancih). Ker pa lahko njihovo plat pokažem v zelo lepi luči, ker sama indijance zelo spoštujem in jih imam rada.. sem jih dala v tole zgodbo... UPAM DA VAM BO VŠEČ.

Moje ime je Ziio (po indijansko) Siiyena pa je moje ime. Vem čudno ime, zato me raje kličite Siiy ali Ziio. Stara sem pa 18. Povem vam, čudno zgodbo imam. Ampak to ni pomembno. Moj ded je Indijanec, kakor moja mama. Ampak, oče je Anglež. Lahko se vprašate. Imam pirje v glavi, objemam se z volkovi.. NE NE NE... Navadno dekle sem z inidjansko krvjo. Zato.. pa še ne pomeni da je to nekaj groznega. Najlepše je ko se vsedeš na skalo tam nekje visoko nad dolino in poslušaš šumenje reke in igraš na piščal.

Tole sem pa jaz: (p.s. so črni lasje in zelene oči):

Imam pa tudi prijatelja Connorja. In en živim v šotorju ampak hiši. Moje velike sanje so spoznati 1D.. sploh pa Zayna. Kaj vsee bi dala da bi ga videla. Ampak sreča ni na moji strani..
"Mama!" Sem začela kričati vse poprek in skakati po travinku. "Kaj je?" Me vpraša. "Torej, kam je šel oče?" Mama me je le čudno pogledala in rekla. "Ziio!" Pihnila sem iz ust in samo pobulila. "Spet si plezala po drevesih?!" Gledala sem in rekla "Ne.. nisem mama!" Tako sva se začeli kregati kar v Indijanskem narečju. Sicer.. oče ga ne razume preveč. Kere je dobesedno svojevrstni jezik. Tako sva se zmenile da sem plezala pa če prav sem skočila samo z enega drevesa na drugega. Mama pravi da to ni ženska igra. Me moramo pomivati in likati. Jooj! "Mama, kdaj bomo šli kaj v Anglijo?" Jo vprašam z velikimi očmi. "Torej, ne vem.." Reče in se začne igrati z psom. "Mami..." "Kaj?" Ko sem videla da ni zinteresirana sem raje odšla. Odšla sem do dedka in se z njim prerekala kdo je pojedel vse piškote. Ali res ne more biti nič na svojem mestu? Še piškote je pomojem volk pojedel.. ko se je ded premožen čez trebuh pohotil da jih ni niti videl. Ravno ja.. vedno vse poje še preden jih kdo drug opazi. Pač ima ostro oko. Resnično me pa zanima... kaj bomo odšli v Anglijo, dolgo nisem videla svoje prijateljice...

Neeext?

Se vam zdi da bo dobra zgodba?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. april 2013
neeeeeeeeeeeeeext
24. april 2013
u101445
u101445
neeext
24. april 2013
next
pa narobe si napisala pri anketi,ni dobra ampak odlična. Pa poglej svoj prvi stavek,jaz
ne razumem najbolje:
'Moje ime je Ziio (po indijansko) Siiyena pa je moje ime.'
A si mislila Ziio jo kličejo njeno ime pa je Siiyena?
24. april 2013
u70306
u70306
Torej... ker je pol indijanka je njeno Indijansko ime Ziio. V rojstnem listu kakor meni piše: Sergeja. Piše njej Siiyena.

Kokr da je moje indijansko ime Ziio moje pravo ime pa Sergeja..

Upam da razumeš
24. april 2013
Aha zdaj razumem,hvala
24. april 2013
u70306
u70306
Kasneje... sem odšla do reke in sedela na kamnu. Iz torbe katero sem imela pri sebi sem vzela piščal.

Počasi sem naslonila piščal na ustnice in začela nanjo igrati. Vstala sem in hodila po kamnih kateri so bili v reki. Skakala sem po njih in igrala na piščal. Ko se mi tega ni več dalo početi sem se napotila naprej. Odšla sem do pašnikov in božala konje. Imam pa tudi svojega. Ime mu je Shurikan.

Ko sem ga pobožala sem od daleč zagledala Connorja. "Hey, a boš slikala konja?" Me je od daleč vprašal in se nasmejal. "Torej, študiram kdaj bomo šli v anglijo, drugače pa ga bom ja." Connor je prišel počasi do mene z svojim konjom. Tako sva začela konje poslikavati. Nato pa sva se poslikala, tako.. drug drugega. On je imel ves rdeč nos. Jaz pa belo modrega. Ko sva to torila, sva se začela nekaj loviti na okoli. Večkrat sva pogrnila po tleh kakor deki in se smejala kakor medveda. Kasneje sva šla jahati, ko zakliče oče. "Siiy!" Dvignila sme glavo. "Kaj?" Oče je prišel do mene in rekel. "Torej, mama je rekla da hočeš v Anglijo..zato..." Še povedal ni do konca sem skočila z konja in ga objela. "A gremo?" Oče je pokimal. Bila sem vesela in ga še enkrat objela. Proti večeru sem se poslovila od ostalih in odšla domov. Začela sem pakirati in pdoobno, ker jutri že gremo! Šla sem bolj zgodaj spati, ker zjutraj bo treba ob 5h se zbudit. Zjutraj sem komaj ustala. Odpravila sme se na letalo. Ko je minilo kar nekaj ur letenja. Ko smo prispeli. NI bilo zanimivo. Ker sem bila zaspana. Drugi dan ko sem se zbudila sem nase dala majico in hlače ter tisto torbo. Počesala sem si dolge lase in vanje dala trak. Odšla sem malo po ulici naprej in potrkala na vrata. Odprla so se in takooj za tem je bilo vriskanje in objemane. "Raine!"
Zakričim in jo objamem. "Siiy!" Zakriči. Tako sva se obe objemale in donesedno jokale. "Kako kaj Lou?" Jo vprašam. "Hahaha.. zelo duhovoto.. ta tedn ga bom spoznala!" Vsa vesela zanjo sem se nasmejala. "Srečka teb.." Raine samo pogleda in reče. "In ti greš z mano!" Kakor da me je kap zaldela sem samo bulila. Ko sva se obe zmenile vse podrobno in to sem odšla nazaj 'domov'. Palčinke!..

Next?
26. april 2013
next
26. april 2013
neeeeext!!
26. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
26. april 2013
next
27. april 2013
u70306
u70306
Njamma!! Oči je spekel palačinke! Na debelo sem namazala palačinko in jo začela jesti in pripovedaovati da bom šla z Raine na koncert. Ko.. "Ne, ne ne ne! Siiy, nikamor ne boš šla!" Je rekla mama. "Zakaj ne?!" Sem vsa vžaljena vprašala. "Ker, bomo takrat že nazaj v Ameriki, zato! Letalske karte so pa drage!" Spett.. dolgotvezi.. "Ampak mami... saj lahko malce dlje ostanemo..!" Mama je samo pokazala vrata iz kuhinje. Zagrabila sem krožnik in odšla v sobo. Sedela sem na okenjski polici in jedla palačinke ter gledala kako pada dež.

Krožnik sem odložila na mizico zraven in poklicala Raine. Povedala sem ji kaj se je zgodilo. Obe sva bile žalostne, nato pa sem morala končati. Popoldan ni bil prav nič zanimiv. Pa tudi, anglija mi ni več ušeč. Zaradi mame, ne bom spet videla Zayna ne nobenega iz skupine. Spet bom tista ki ni šla na koncert. Sedela sem spet tam in gledala ven in k sebi stiskala plišastega volka.

Gledala sem kako tiste džne kaplje polzijo po oknu, kakor solze po mojih licih. Obrisala sem si jih in le naprej opazovala..

Po 2 tednih, sicer 3 dni pred koncertom sem sedla nazaj na letalo in odšla nazaj v Ameriko. Vso pot sem bila žalostna. Ko pa smo prišli nazaj, je bilo vse isto kakor prej. Očitno, res ne bom nikoli videla fantov. O tem lahko samo sanjam očitno.

ČEZ 2 MESECA...

Ne vem kaj naj storim, mama mi nikakor ne pusti nikamor. Takrat ko so bile spomladne počitnice smo bili v Londonu. Sedaj pa so poletne. Hodimo na okoli in delamo nič kaj pametnega. Slučajno sem slišala da bo Raine prišla jutri sem. Jeej! Zjutraj me je pričakalo presenečenje. RAINE JE PRIŠLA! Toliko sva se pogovarjale da nismo imele časa opaziti da se vse nekako spreminja. In celo to.. da bodo One Direction prišli na oddih sem! Ooohh..kaj vsee bi dala da bi jih srečala! Torej, ker sem tukaj smem biti oblečena kakor hočem. V laseh imam par peres, moj ded jih je nekje dobil od orla. Na sebi imam rjave raztrgane hlače in superge. Okoli vratu veliko ogrlic z obeski izrezanih iz lesa. Pa zapestnice. In rjavkasto kanaterico z mnogimi porisavami.

Konec tedna je. Z Raine sva odšle do potoka. Obe sva začele igrati na flavte. Njej ne gre ravno dobro od rok, ampak vaja dela mojstra. Tako sva se kmalu začele škropiti. Connor je prišel in naju obe kmalu zalučal v vodo. Kmalu je prišel še njegov prijatelj Desmond in Joshua. Oz. Josh. Ker Joshua(izgovori se đošwa) je Indijansko ime in so kasneje Američani oz. 'belci' vzeli to ime kakor za Josh. Podili smo se na okoli in podobno, ko sta Josh in Connor rekla da gresta loviti zajce. Mislim, kako sta kruta! Pustila sva jih da sta šla delati kar sta hotela, prej sta naju pa še porinila v vodo. Mokre sva na Shurikanu jahale proti domu. Počasi se so amjice in hlače začele sušiti na naju. Po poti pa sva naletele na... OMG..!

1) Na koga sta naletele?
Next?
29. april 2013
Na 1D!!
next...
29. april 2013
next
naletele so na 1d
30. april 2013
neeeeext
01. maj 2013
neeeeext
01. maj 2013
u70306
u70306
Po poti pa sva naletele na... OMG..! Ruknila sem v Raine in jo vprašala "Kako zgledam?" Raine je le rekla "Obupno, pa jaz?" Nazaj sem ji rekla le "Groznoo!" Obe na enkrat sva začele kričati kakor da se je cel svet porušil ko sva pač zagledale 2 lepotca hoditi po cesti. Nista pa iz 1D, če prav bi raje da bi bila iz 1D kakor pa ena tam. Konja sem pognala proč. Ko sva se prej po nekaj kilometrih kakor metrih končno oddahnile sva si rekle "Saj sta bila samo dva hot fanta no!" Zasmejale sva se in se začele nekaj porivati. "Ej, tista k bo zadna pr onemu potoku ob cesti, bo morala..hm... bo morala poljubiti Connorja ali pa Joshua." Segli sva si v roke in začele teči proti potoku. Vsaka je ubrala svojo pot. Jaz sem slučajno padla v blato. Ona pa v nič boljše, v kupec sena. Ko sva pritekli do potoka se je zgodil največji karambol na svetu. Skupaj sva se zaletele in zgrmele v potok. slišen je bil le viharni pljusk. "Ahahaa...tole ne velja!" Je 'zakašljala' Rai in me poskušala zavesti. "Aja? Ti si prva priletela vame!" Tako sva se začele kregati. "No, če že drugo ne, vsaj od blata nisem več!" Sem ji rekla. "Enako, le da jaz nisem več od sena." Obe sva se zasmejali in se začeli špricati. Na enkrat pa sva zaslišale. "Ej, Lou a's prepričan da se nisva zgubila?" "Popolnoma, točno vem kje sva." "Ne izgleda, ko bi bil vsaj kdo tukaj da bi ga lahko vprašala kje sva." Z Raine sva obe počasi šle na pobočje od potoka in gledala iz grmičevja. Zagledali sva pa, ne vem ali j tole usoda ali naključje, ampak videla sem Zayna in louisa. "Kaj za?!" Zakriči Raine. Jaz pa ji le zaprem usta. "Šššt!" Ji rečem potiho. "Zayn si slišal?" Reče Lou. "Ja, sem ja Lou." Mu reče Zayn nazaj. "We are in deep shit!" Sem potiho rekla Raine. Odšla sem proč in splezala na obcestno drevo. "Kam za vraga si šla?" Je rekla Raine spet v preglasnem tonu. Zavila sem z očmi ko se mi na enkrat skoraj udere veja. "Pridi že dol!" Zakriči Raine, par zanalašč da bi me odkrinkala. "Kaj se dogaja?" Reče Lou in stopi v tisto grmičevje ko zagleda Raine. "Torej, moja frendica vaju je vidla, zlo je zatrepana v Zayna pa se je skrila na drevo!" "Čakaj, malo sej si ti Raine ane?" Vpraša Lou. "Jaa, jest sm ti na koncertu težila.." Lou se je samo zasmejal. "Torej, na drevesu ni nikogar.." Reče Zayn ko začne buliti v drevesno krošnjo. Odrinila sem se z veje prej pa še zažvižgala in padla v globok del potoka. "Krasno, tako je nora." Je rekla Raine in se zasmejala ko me je videla čisto mokro v potoku. "Zelo smešno Raine, zelo, boš videla doma kako te bom zribala z kredo!" Raine je samo pobulila in se naprej smejala, Lou se ji je pridružil, tako sta se oba smejala kakor da je to nekaj tako smešnega. Zagledala sem se v eno točko in bulila. Zayn..kdo pa drug. "Siiy a bi že šla iz potoka?" Reče Raine in pride počasi do mene. "Bom šla ko bo to mogoče, noga se mi je zaštopala med dva kamna." Lou je zamižal na eno oko. "Torej, pomagala bova ane Zayn?" Reče Lou in v ramo dregne vsega zasanjanega Zayna. "Ahham...ja ja.. bova seveda." Počasi sta prišla do mene in me vsak posebaj prijel pod ramami. Raine je nekaj delala pri nogi, tako so me potegnili ven. "Aww.." Sem zacvilila ko se je noga izdrsnila iz zapora. "A bo?" Vpraša Louis ko me je držal za ramo. "Ja, hvala.." Rečem in odskakljam do ceste. "Grda rana..nikoli več, ne bom skakala iz drevesa v potok.." Rečem in se vsedem na tla. "Zelo krvavi, Lou, a maš ti kako ruto?" Lou je Zayu samo odkimal. "Čakaj..vem kaj bom." Reče Zayn in si sleče majico ter jo raztrže preko. "Izvoli.." Reče ko mi da v roke del majice. "Čakaj, a si zmešan, ni to tvoja najljubša majica?" Zayn je le pokimal proč in rekel "Torej, velik jih še mam." Pokimala sem in si začela obvivati 'prerezan, zarezan' gleženj. Ker pa konj ni slišal enega žvižga sem zažvižgala še enkrat. "Zakaj tako žvižga?" Vpraša Lou in se popraska po glavi. "Butec si veš, konje se kliče z žvižgom.!" Reče Zayn in ga butne z pestjo v ramo. Lou se je samo nasmejal in odšle više ter si obrisal kolena. "Torej, ne bi rad rekel vendar sva se izgubila." Reče Zayn in malce bolj pazljivo pogleda. "Torej, če sta se izgubila, kam sta sploh namenjena?" Vprašam in vstanem ko vidim da konj počasi prihaja do mene. "Torej, do nekega naselja, kjer prodajajo neka zelišča." Reče Lou. "Torej, če bosta šla po tej cesti naprej mimo enega križišča kjer je velika skala zavita levo, potem pa hodita naprej dokler ne zagledata naselja." Reče Raine ko vidi da sem čisto opita. Lou je ruknil Zayna ker se je očitno zagledal vame. Jaz sem se v njega ker sicer me Raine ne bi ruknila. "Am.hah.." Rečem ko vidim da konj je travo. "Oh..Shurikan!" Rečem ko konj le dvigne glavo in je naprej. "Peš bo treba." Rečem in ustanem. "Z to nogo?" Reče Zayn. "Ja...z to nogo." Rečem. Ker pa se mi res ni dalo peš sem počasi odšla do travnika in konja pobožala po vratu. "Daj no Shurikan.. ne me sedaj pustiti na cedilu!" Rečem in ga malce kakor porinem. "Daj no.." Rečem in se naslonim nanj. "Mama me bo ubila.." Rečem ko vidim da sonce skoraj zahaja. Začela sem nekaj po indijansko kleti in konja nekako pripravila da me posluša. "Jo sploh razumeš kaj reče?" Je Lou vprašal Raine. "Ja no, ne vem kaj ravno govori, vem pa da ni ravno vesela." Lou je samo pokimal. Ko se je konj končno skoncentriral je počasi odšel do Zayna. "Shurikan...kam sedaj greeš." Ko je prišel do Zayna je on le malce prestopil, konj je sicer kar velik. "Torej.. a grize?" Vpraša Zayn. "Ne.. razen če je lačen." Rečem in počasi pridem do tja. "Aha..lep je." Reče in ga malce poboža po gobcu. "Ja.." Rečem in pridem počasi do tja. "Torej, konj je samo en, kako se bomo sedaj zmenili?" Reče Raine. "Ja, če bosta vidva dva nadljevala pot bosta ravno do večera v naselju." Zayn je konja pobožal in rekel "Torej, res ne vem." Na enkrat pa zaslišim konje. In Connorja ter Joshua. "Connoor!" Zakričim. "Kaj je?" Reče ko prideta do nas. "Torej, naj da en enga konja, ker vidiš, če bosta fanta nadljevala pot v nasleje ju bo vjela noč, ponoči je nevarno, z dvema konjema pa lahko jezidmo pa dva. Vidva dva pa jahata lahko na enem konju domov." Ko je Connor to slišal je prikimal in skočil z konja. "Izvoli..Joshua..prdem k tebi." Reče in mi da v roke vajeti njegovega konja, sam pa zajaha za Joshom. Tako sta šla. "Torej, zna kdo od vaju jahati konje?" Lou in Zayn sta bila le tiho. "Torej, Raine ti boš imela tega konja jaz pa svojega no." Raine je prikimala in zajahala konja. "Torej, kdo bo bil pri kateri. Raine je hitro zinila. "Lou nej bo pr meni, Zayn pa pri tebi." Oba sta pokimala. Lou je zajahal konja pri Raine. "Am..okay.." Rečem in primem Shurikana za grivo ter se povzpnem nanj. Stegnila sem roko k Zaynu, on jo je prijel in se povlekel na konja. "Tako, gremo sedaj domov, jutri bosta šla k zeliščom tja." Rečem in pobožam Shurikana. "Ahham.. kako sedaj..?" Reče Zayn ko res ne ve kaj naj stori. "Torej, primi se me okoli pasu da ne padeš." Zayn to stori, Lou pa ravno tako pri Raine. Tako smo odrinili, šli smo nekaj časa v kasu nekaj časa v počasnem drcu ali počasnem galopu. Počasi se jke že temnilo in nebo je dobijalo rožnato barvo. Prišli smo v manjše prikupno mestece. Z pošto, kavarno, manjšo trgovino in par hišami ter z šolo in vrtcom. Tam je tudi manjši hotel in ranč. Ne vem, ampak ko me je Zayn držal okoli pasu, se je ves čas naslanjal na moj hrbet. Ali je zaspan? Konec koncev,. ves čas sem bila trda kakor kamen, ker so me živci čisto pustili na cedilu. Konec koncev, sem v Zayna zatrepana od kar sem ga prvič videla in gledala tiste Video dnevnike. Tako dobro srce ima. Pa še kar se da podoben mi je. Ko smo prišli tja je Zayn skočil z konja jaz pa sem počasi zlezla dol. "Torej.." Rečem in sva zaspana zazeham. "Ja, hvala za nekakšen prevoz." Reče Lou in se nasmeje. "Ja, ni zakaj." Reče Raine in se mu nasmeje nazaj. Lou je pobožal konja in počasi odšel proč. "Hvala.." Reče Zayn in pokima ter gre on tudi počasi proti hotelu. "Ni zakaj.." Rečem za njim in pogledam v nebo. Pobožala sem Shurikana in ga objela okoli vratu. Konj pa je položil glavo na mojo ramo. Počasi sva odšle do moje hiše in dale konje na travnik poleg, saj tako ali tako spijo na njem ali pa gredo sami v štalo. Ko sem prišla v hišo sem se na hitro preoblekla in odšla ven. Povila sem si rano in tisti del majice dala čez. Z Raine sva odšle ven sedeti. Ko sem prejle rekla da je mestece, ni. Ker je kakor neka malce večja vasica z podobnimi rečmi in zelo majhnim prometom. Saj samo kdaj pa kdaj gre mimo kak traktor ali pa džip. Sedela sem na travniku tam ćez in risala nekaj. Konj je prišel do mene in se vlegel na tla. Jaz pa sem se naslonila nanj in risala. Kar na enkrat pa zaslišim da nekdo hodi proti meni. Obrnila sem se nazaj in videla Zayna. "Zayn?" Rečem ko ga zagledam. "O.." Reče Zayn in pride počasi do mene. "Kako noga?" Me vpraša. "Torej, bolje." Rečem in se malce nasmejem. "Smem?" Reče. "Ja, ja." Mu odgovorim. Zayn pa se je vsedel poleg mene. "Torej, uglavnem, ne vem še tvojega imena." Nasmejala sem se in rekla. "Moje indijansko ime je Kazzizziio. Ampak me vsi kličejo Ziio. Moje pravo ime je Siiyena, ampak me kličejo Siiy." Zayn je malce začudeno pogledal. "Kako si rekla kazzazzip?" Zasmejala sem se in rekla "Nee... Kazzizziio." malce se je z roko po glavi in se nasmejal. "Torej, Kazzizziio mi je bolj všeč kakor Siiyena." Zasmejala sem se in rekla. "Kliči me kakor ti je volja." Nasmehnil se je in rekel. "Hehe, torej Ziio, rada rišeš?" Nasmehnila sem se in pokimala. "Ti?" Zayn je prav tako pokimal. "Smem videt?" Je vprašal Zayn in se malce naslonil na konja. "Ja, lahko." Rečem in mu dam svoj blok. Gledal je po njemu in gledal. "Wooow..res lepo rišeš!" "Torej hvala." Ko pa vidim da bo obrnil list do rizbe na kateri je on sem samo zamižala na eno oko. "Woohhoow... kok sm lep kle!" Se zasmeje Zayn in pokaže sliko. "Ohh.. tole sm risala en dan k sm bla žalostna..." Zayn je kakor zanalašč pogledal z tistimi očmi in se malce nasmejal. "Ahha..čemu tak pogled?" Rečem ko sem čisto padla v njegov pogled. "Torej, samo preverjam, tako me je gledala moja bivša, no sej zdle si je pa druzga najdla. "Pokimala sem in pobožala Shurikana. "Kako je tuki lepo, sediš na travniku, božaš konja in pri njemu čežiš pod nebom, kaj še hočeš lepšega?" Reče Zayn in da roko za menoj ter boža Shurikana. "Ja, življenje je lepo, zdravo kdaj pa kdaj nevarno." Zayn je pokimal. Tako sva se še dolgo pogovarjala da sva se bolje spoznavala. Toliko sva se imela za pogovoriti da sva tam kar zaspala...

Neext?
1) Mnenje kaj se bo zgodilo med njima?
02. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. maj 2013
nwm,zaljubila se bosta
neeeeeeext
02. maj 2013
neeeeeeext
02. maj 2013
Neeeeeeeeext
02. maj 2013
next
zaljubila se bosta
03. maj 2013
u66509
u66509
neeeeeeeext
you will fall in love
03. maj 2013
u70306
u70306
"Zaspaneta?!" Je bilo prvo kar sem zaslišala. Pod mano pa je bilo nekaj mehkega in toplega, če smem reči se je na trenutke premaknilo. "Halloo??!" Se je še enkrat oglasilo, ko sem le odprla oči in zagledala vseh 4 fanotv z Raine v red. "Aaa?" Le rečem in zaspano zacmokljam in zagodrnjam. "Torej.. je blo fajn?" Reče Harry. Moje oči so postajale čedalje bolj odptre in začudene. "Amm.." Je bil moj hripav odgovor. "Po mojem, sta se mela fajn." Reče Niall in že zagrize v popolnoma sveže jabolko. Nekaj krat sem odprla in zaprla oči na hitro, ko mi je kapnilo. Pogledala sem pod seboj ko vidim, zaspan obraz ko gleda vame in reče "Vas Happenin?" Debelo sem pogledala in skoraj zletela iz njega. "Nič ne razumem?" Sem rekla in bulila nekaj časa v ostale nekaj časa v Zayna kateri je še zaspano godrnjal. Vsi so se začeli smejati. Hitro sem pobrala torbo in ustala. "Lačna sem.." Rečem in se potrgnem po trebuhu. "Mee to!" Reče Zayn in komaj ustane. "Samo eno vprašanje imam, kako sem se znašla na tebi Zayn?" Vprašam in ga pogledam. "Torej, naslonila si se name in zaspala.. potem pa sem se vlegel na tla in si avtomatsko 'padla' name." Malce sem otresla glavo in rekla. "Kdo bi palačinke?" Vsi so začeli skakati in kimati, Niall pa je kmalu vse sklestiv po tleh. Tako smo se odpravili k meni domov, naredili maso in spekli palačinke. Mame in očeta ni bilo ker sta šla po nakupih. Med pečenjem in kasnejšim hranjenjem z palačinkami smo se veliko pogovorili in podobno. Postali smoo res dobri prijatelji. Ko smo se dobesedno nažrli palačink smo se vsi počili na kavč in skoraj spali. Čisto so me stinili k Zaynu. Ko so vsi od sitosti zaspali, sem se počasi 'iztlačila' iz tega kupčka. Raine je bila stisnjena čisto k Louisu. Tako Cute! Odšla sem počasi v kopalnico in se stuširala. Ko sem se stuširala pa... "Aaaa!" Sem zavriskala in skočila nazaj v tuš kabino. "Kaj za vraga delaš tukaj?!" Sem zavpila na Zayna ko ga zagledam kako stoji pred mano. "Torej, umit sem si prišel roke." Malce sem zavila z očmi in le rekla. "Podaj mi brisačo." Zayn je prijel eno brisačo in jo pomolil v kabino. Hitro sem se ovila in prišla iz tuš kabine. "Sorii, še enkrat" Reče Zayn in gre počasi ven iz kopalnice. Hitro sem se obrisala in oblekla ter mokre lase počesala in zavila v brisačo.

Oblekla sem (modrc je spodi):

Odšla sem na verando in si česala lase. Dolgi so se vili po hrbtu ko sem jih razčesavala. Začela sem peti neko pesem in si jo momljala ko je sonce počasi gledalo skozi krošnje košatih dreves. Veter je nežno pihal in me božal po ramenih. "Tok tok, a motim?" Se oglasi glas ko pride izza vrat na verando. "O..am.. ne ne ne motiš, sej sem samo.. lase urejala." Rečem Zaynu ko me lepo pogleda z tistimi magičnimi očmi. "Moram reči, da imaš res lepe lase." Se mi nasmehne Zayn in prisede. "Hvala.." Mu odgovorim in malce zardim. "Ahhh..ja kok je tuki lepo." Reče Zayn in globoko udihne. "Ja je, zakaj pa misliš da živim tukaj?" Zayn se je nasmehnil in rekel "Torej, ne vem razloga.." Nasmehnila sem se in dala glavnik na mizo ter se stisnila k sebi. "Ne vem, kaj je na tebi tako lepega.. ampak.. ves čas bi te gledal." reče Zayn. "Ehhe..." Sem se malce zasmejala in dobila še bolj rožnata lica. Vstala sem in rekla "Grem malce, jahati." Odšla sem noter in skozi drga vrata ven. Prišla sem do travnika in se naslonila na ograjo ter zažvižgala. Konj je počasi prišel do mene. Jaz pa sem se zavihtela čez pgrajo in vsedla na konja. Malce sem dirjala na okoli ter z njim preskočila ogrado. Brez sedla in uzde.

**** Zayn speaking****

Ne vem, ampak, tiste njene oči so me tako očarale. Sploh pa, že zdaj vidim da je zelo prijetna oseba. Ko se nasmehne, se cel svet ustavi za sekundo in vidim le njen nasmeh.

Kasneje ko je rekla da gre jahati sem še sedel na stolu. Kasneje pa sem ustal in lepo odšel malce do travnika. Videl sem kako je z konjem preskočila ograjo in odjahala naprej po cesti. Ampak? Brez sedla in uzde? Tako sem se čudil da še sam ne morem vrjeti kako ji vspe. Ko je prišla nazaj sem odšel do nje in gledal kje je sedlo.

*** back to me ***
Hehehe... Zayn gleda kje imam sedlo. "Zayn, če si od 3 jega leta na konju ne potrebuješ sedla, ampak samo pamet." Zayn je malce prikimal in se le na široko nasmehnil. Nasmehnila sem se mu nazaj in konja dala nazaj v ogrado. Počasi sem odšla nazaj gor, Zayn pa za menoj. Ko sva prišla noter v sobo. Sama sebi nisem morala vrjeti da vidim to kar vidim. Lou in Raine se poljubljata? Kje so pa ostali mi je takoj po tem padlo na pamet. Hitro sem odšla pogledati, videla pa sem jih kako sedijo zadaj hiše in gledajo v ribnik. Oddahnila sem si in odšla nazaj v hišo. Vsedla sem se za mizo in risala. Lou in Raine pa sta po mojem odšla ven. Zayn se je vsedel poleg mene in opazoval kaj rišem. Vsake toliko je pogled usmiril vame in potem nazaj v list na katerem je nastajala slika...

Neext?

New Me:03. maj 2013
u70306
u70306
http://www.igre123.com/forum/tema/meet-them-is-easy-peasy-(-1d-je-noter-)/54610/2

Moja frendica piše zgodbico!

Pogleda katera?
03. maj 2013
next
03. maj 2013
next itak da
+NOVA BRALKA
04. maj 2013
Bi kdo bral?? Glih sem začela pisat in RABIM bralce )
https://www.igre123.com/forum/tema/~give-me-love!-one-direction-fanfic~/54721/
Neeeext drugače
04. maj 2013
nnnnneeeeexxxxxttttt!!! edin mam 1 vprašanje: koko to misliš new me??????
04. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg