Forum
Lottie je iz sirotišnice. potem jo posvojijo. odpre se ji mnogo možnosti.
21. avgust 2012
Živijo sem Charlotte. Lottie. Stara sem 14 let in imam 5 let starejšo sestro Lucy. http://www.ajfns.net/teenagers-when-teach-healthy-diet.html Luce
http://3.bp.blogspot.com/__ZS2FjNYHII/SNxZXhFmKXI/AAAAAAAACYA/zU3EbRv0Tt4/s800/homecomin4.jpg jaz
Najina starša sta umrla ko sva bili še majhni. Jaz sem bila stara 3 leta. Od takrat živim v sirotišnici. Luce je stara 19 (srečnica); zato je lahko iz sirotišnice odšla že pred enim letom. Živi pri svojem fantu Simonu. Simon je star 21 let in je kar v redu. Čeprav imam veliko prijateljic in me Lucepride obis vseeno hrepenim po nečem večjem… po ljubezni… svoji pravi ljubezni. Pri svojih 14 še nisem imela fanta. Vsi izhodi po 21h zvečer so nam prepovedani in ob 21h moramo vsi že biti doma; ob 23h pa v postelji po 23h ne smemo povzročati hrupa, drugače se nam obeta kazen. Danes je napovedan obisk dveh zakoncev. Mogoče se mi danes nasmehne sreča. Ampak dvomim. Če od svojega tretjega leta živiš v sirotišnici, je tvoje edino upanje, da bo čas hitreje minil in da boš čim hitreje lahko odšel iz tega pekla. No zakonca sta ravnokar prispela zato se oglasim pozneje.
Ne morem verjeti… se vedno preprosto ne dojamem… po vseh 11 letih tega pekla KONČNO odhajam na svobodo!!!!! KONČNO!!!! Ja izbrana sem bil! Jaz Lottie, ki že od svojega tretjega leta živim v sirotišnici sem dobila krušna starša. Posvojila sta me gospod in gospa Hill. Pravzaprav Ben in Jane, kot želita, da ju kličem. Jane ne more zanositi zaradi nevemkakšne bolezni, a sta si vseeno nadvse želela otroka. S tem se mi je odprlo ogromno novih poti. Povsem moja soba je le eden izmed njih. Moja soba je v 1.nadstropju. z balkona imam prečudovit razgled na jezero.Vse tukaj je prečudovito.
izris-pohistva.com/wp-content/uploads/2011/02/teen-bedroom-582x325.jpg moja soba
http://www.burger.si/Podpec_Barje/SlikaJezero2.jpg razgled
Ker pa je ena od možnosti tudi večerni izghod, se danes prvič odpravljam ven.
http://s3.favim.com/orig/45/clothing-flowers-girl-pretty-Favim.com-408403.jpg Moja obleka
21. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg