Forum
u60819
u60819
Odločila sem se, da bom začela pisati zgodbo. Napišite kaj si mislite o zgodbi!

Pred nekaj leti sem spoznala prijateljico Karmen. Ona je prej že imela prijateljico Keli. S Karmen sva bili še majhni. Ko sve se po pouku pogovarjale pred šolo me je vprašala: ''Kaj če bi sedaj midve bile najboljše prijateljice?'' Strinjala sem se. Naslednjidan pa ni vedela kako naj to pove Keli. Med poukom je stopila k njej in ji povedala, da ni več njena najboljša prijateljica, ampak sem zdaj njena najboljša prijateljica jaz, Meri. Karmen je mirno odreagirala in rekla samo ''Prav.'', drug dan pa je že imela drugo prijateljico.
S Karmen sva se naslednjih nekaj let dobro razumele. Vsak vikend sve skupaj hodile na sprehode, v kino, po trgovinah, na bazen... Imela sem jo najrajši na svetu.
Sčasoma pa sem se je že malo naveličala. Pa tudi ona mene. Ona si je začela iskati druge prijateljica jaz pa tudi. A, kljub temu sve ostali najboljši prijateljici.
Kmalu pa se je zgodilo tudi to, da sem jo velikokrat klicala in mi je rekla, da nima več časa za sprehode in podobno, raje je bila na računalniku. Takrat sem nekaj časa bila zelo žalostna.
Med počitnicami sem jo povabila v kino. Zelo sem bila vesela, ko je privolila v to. Ogledale sve si nek film, ki zares ni bil primeren za najino starost in sma se ves film samo smejali.
Spet sve postali nerazdružljivi. Po šoli sve se pogovarjali ure in ure.
Minilo je eno leto, minili sta dve leti, tri, štiri, pet let...
Pred enim letom sem jo klicala vsak dan, če ima kaj časa zame, a nikoli ga ni imela. Vedela sem, da je bilo najino prijateljstvo zelo dolgo in, da se me je že naveličala. A, s tem se nisem mogla sprijazniti. Kar nekajkrat sve se skregali. Vedno sve si postali spet dobri. Ko sma se nazajdnje skregali, pa najino prijateljstvo ni bilo več tako trdno kot prej. Enostavno si nisve več zaupali.
Enkrat, ko sve se po pouku pogovarjale o šolski nalogi, ki je nobena od naju ni razumela je mimo prišel lep fant in naju lepo pozdravil.
Nekaj krat sve ga že videle in obema se je zdel srčkan. Čeprav je Karmen zatrjevala, da je sploh ne zanima...

Nadaljujem naslednjič!
24. september 2011
u60375
u60375
nextej (: pa dej kake slike zraven :*
24. september 2011
u60819
u60819
Pozdravil naju je. Karmen se mu je do ušes nasmejala: ''Zdravo!'' Skoraj bi me zadela kap. Mene je mogel še posebej pozdraviti, ker ga prej nisem.
Kasneje sva se pogovarjali o njem. Ko sem prišla domov sem odšla na Facebook. Imela sem nekaj prošenj za prijateljstvo. Med njimi tudi od tega fanta. Zgleda, da mu je ime Marko. Tako sem se razveselila. Takoj sem morala poklicati Karmen in ji to povedati. Vprašala sem, če je dodal tudi njo, a rekla je, da je ni. Povedala sem ji ime in priimek od njega in dodala ga je.
S Markom sva si prek Facebook-a izmenjala telefonski številki. Zelo dolgo sva si pisala prek sms-ov.
Nekega dne sva s Karmen šli v park. Tam sme zagledali Marka. Prišel je do naju in naju pozdravil. Vsedel se je na klopco nasproti najine. Videla sem kako je Karmen postajala vedno bolj živčna. Ni si ga upala niti pogledati. Jaz pa sem ga ves čas gledala v oči.
26. september 2011
u60375
u60375
nextej pa slike (:
< 33333333333333333333333333333333
26. september 2011
u60819
u60819
Nebom več nadaljevala ker nimam idej več za tole zgodbo, pa še druge zgodbe pišem pa jih ne morem tolk vlk
11. oktober 2011
u60375
u60375
okej škoda ;(
11. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg