Forum
Heeeeelo ljudje! c: in ja spet je pršla (no nom štela haha) še ena zgodbica. Ampak nom zdej nakladala. X'D

Melody Thompson†
Bližal se mi je. Dvignil je sekiro visoko v zrak in z njo udarjal po meni...
Sunkovito sem se dvignila in pogledala v temo, ki se je sklanjala nad posteljo kot kakšna megla. Gledala sem po prostoru v katerem sem bila. Vsako noč je bilo enako. Vedno sem imela iste sanje.
Počasi sem se odvlekla iz tople postelje, se sprehodila k vratom in prižgala luč. Nekaj časa sem potrebovala, da sem se privadila na svetlobo v sobi. Z roko sem si zakrila oči in čakala. Zamislila sem se. Zakaj preprosto še vedno živim? Zakaj? Zakaj me tisti človek ni pokončal in nebi prestajala vseh teh muk. Ampak čakaj malo. Joooj, kako sem nevljudna! :x Še predstavim se ne!

Sem Melody Thompson. Stara sem 18 let yaay! Živim z mačeho Angeles in očetom Tonny-jem.
Js:

Živimo v Los Angelesu. Tukaj ne živim od nekdaj. Preselili smo se iz Ria, ampak sem se že naučila dobro angleško.

V šoli smo naš razred izjema. Vsi, vsi ampak res vsi se med sabo razumemo. Že od nekdaj. V našem razredu je le ena izjema. Ashley. Asley Matthews. Ona je res nekaj posebnega. Z mano se je takoj ko sem prišla v LA ujela. In od takrat sva res BFF. Mislim, da se to nebo nikoli spremenilo.
No, to je ona, moja pg (prfect girl):

Zdaj pa dovolj o meni. Naj vam raje povem kaj se je zgodilo da boste lažje razumeli.

*Bila sem sama doma. Angie (tako kličem mačeho) in oče sta šla na neko zabavo. Ležala sem na postelji z računalnikom v rokah. Preko Skypa sm chatala z Ash (Ashley). Zunaj pred našo hišo je nekdo parkirau auto. Ash sm rekla, da pridem takoj. Odložla m računalnik sem se pretegnila, zamljaskala in šla do okna, ki je gledalo na sprednji del hiše. Vn iz kombija je stopil nek človek in se lepo in počasi sprehodil do vrat. Vem, da je nekaj imel v roki. Ravno je izginil ko je nekaj začelo udarjat po vratih. Pogontnila sem cmok. Bilo me je prekleto strah. Hiro sem zaprla računalnik, ugasnila luč, in se brez premisleka skrila v omaro ter se zakopala pod oblačila.

Slišala sem močno udarjanje po zaklenjenih vratih. Mislim, da so še next moment padla po tleh. Tisti nekdo je vstopil v hišo. Srce mi je hitreje bilo. Slišala sem korake po stopnicah. Teški čevlji so udarjali ob tla. Od sile sem se začela potiti in si pokati prste. Prestrašeno sem gledala po omari. Zmotilo me je škripanje vrat. Čevlji so z vso silo udarjali v tla. Sprehajali so se po sobi in tisti človek je dvignil posteljo in jo sunkovito spustil na tla. Še bolj se e poskušala zakopati v oblačila, ampak bilo je prepozno. Vrata od omare so se odprla, jaz pa sem samo zaprla oči in se pripravila na smrt v omari (haha drgač je to smešno smrt v omari haha). Odprla sem oči, v tem trenutki me je zajela tema.

Spet sem se zbudila v nekem temnem 'placu'. V prostoru je smrdelo po mrhovini in bilo je zelo vlažno. Komaj čez nekaj trenutkov sem se lahko zavedala, da sem privezana na stolu. Sicer je bil malo čuden, saj sta bila vanj napeljana dva kabla. Rdeči in modri. Čakaj malo... KABLA? Poskušala sem se rešiti, se nekako odvezati, ampak sem bila prešibka da bi sploh poskusila.

V prostor je vstopila čudna postava. Nisem videla točno, saj sem videla malo zamegljeno. V levi roki je držala (postava) nek gumb v drugi pa sekiro. Kaaaaj? SEKIRO IN GUMB!!? Vedno bolj se bi je pribljiževala. Kmalu sem začutila samo za mojim ovratnikom. Slišala sem samo besede: ''Skrbi------bo-------bolelo.'' Vem, da je bilo nekaj vmes.

Oseba se je malo oddaljila in pri priči stisnila na gumb. Komaj takrat sem se zavedala, to je bi l električni stol. Po vsem telesu sem čutila-no saj nevem kaj. Vem pa le, da je neznosno bolelo. Nikoli še nisem občutila takšne bolečine. Skoraj me je zajela tema, ko je oseba dvignila sekiro in z njo začela udarjati po meni. Še bolj me je bolelo. Po obrazu so se mi spustile solze.

Človek je čez nekaj časa končal, me odvezal, dvignil in zabrisal na ulico. Bila sem sama krvavela sem. Bolečine so bile neznosne. Samo ležala sem in pustila da dežne kaplje padajo name. Spet me je zajela tema.*
§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§○§
No kako se vam zdi začetek? Full bi bla vesela za kakšn komantarčk-naj bo dober ali slab in vsaj en next prosim.
10. maj 2014
u170715
u170715
Uuuu zgleda zanimiv. Use zate Zalči. xoxo
10. maj 2014
u170715
u170715
Aja opala. Neext <33
10. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg