Forum
u89666
u89666
нєєєι!
νєм, ∂α נє žє νєℓιкσ яєνιנ.
αмραк νѕєєησ.
υραм, ∂α ναм вσ νšєč.
ηєкαנ zα zαčєтєк:

кαкσ ѕє ηαяє∂ι кιтα яιвנα кσѕт (ƒιѕнтαιℓ вяαι∂)؟1. korak:
Zajamemo pramen las z zgornjega dela glave. Ta šop las razdelimo na dva manjša pramena tako, da ga razdelimo s kazalcem desne roke.
2. korak:
Sedaj vzamemo nekaj las iz zunanje strani levega pramena in ga dodamo desnemu pramenu las na notranjo stran.
3. korak:
Zamenjamo desno roko z levo. Prameni so sedaj razdeljeni s kazalcem leve roke.
4. korak:
Sedaj pa vzamemo nekaj las iz zunanje strani desnega pramena las in jih dodamo levemu pramenu na notranjo stran.
5. korak:
Znova zamenjamo roki tako, da so prameni las sedaj razdeljeni s kazalcem desne roke. Sedaj moramo levemu pramenu las dodati nekaj novih las in nadaljevati od drugega koraka dalje.
6. korak:
Znova zamenjamo roki in desnemu pramenu las dodamo nekaj novih las, nato nadaljujemo od koraka 4.
7. korak:
Ponavljamo koraka 5 in 6, dokler ne moremo več dodati novih las. Nadaljujemo kito do konca kot v korakih 2 do 4.


01. julij 2012
u40060
u40060
Next
01. julij 2012
u89666
u89666
Leta 1913 je kemik T. L. Williams za svojo sestro Maybell ustvaril ličilo, ki bi poudarilo njene obrvi in trepalnice. Iz vazelina in premoga je zmešal pasto in tako izumil prvo maskaro.
Maybellinin brat Thomas je leta 1915 ustanovil kozmetično podjetje Maybelline (Maybell + vazelin).
Najbolj prodajana maskara naj bi bila Great lash mascara Maybelline.
O Chuck-u Norrisu je veliko šal, uredništvo pa je za najboljšo izbralo tole:


01. julij 2012
u40060
u40060
next
01. julij 2012
u89666
u89666
Naomi Watts v Opatiji snema film o Lady Di

Zvezdnica naj bi se v naslednjih dneh s snemalno ekipo mudila na Hrvaškem, kjer bo potekal del snemanja filma o princesi Diani, ki pa bi ravno na današnji dan praznovala 51. rojstni dan.Čeprav naj bi šlo za strogo varovano skrivnost, pa so informacije o gostovanju filmskih zvezdnikov hitro zaokrožile po hrvaških medijih. Tako naj bi se snemalni ekipi iz Zagreba in Londona, skupaj z glavno igralko Naomi Watts, ki bo upodobila princeso Diano, v naslednjih dneh mudili v Opatiji. Tam nameravajo posneti del filma o pokojni princesi.

V ponedeljek in torek naj bi na parkirišču za opatijskim hotelom Imperijal potekalo snemanje filma Caught in Flight, ki bo prikazal zadnji dve leti življenja velike mednarodne aktivistke in humanitarke - princese Diane.

Scenarij je nastal na podlagi knjige Diana: Closely Guarded Secret, ki jo je napisal Dianin telesni čuvaj Ken Wharfe.

Film režira Oliver Hirschbiegel, projekt pa je imenoval za velik portret valižanske princese v zadnjih dveh letih njenega življenja pred njeno tragično nesrečo v Parizu leta 1997. Zgodba se bo tako osredotočala na obdobje zakonskih težav in ločitve od princa Charlesa ter na ljubezensko afero med Diano in kirurgom Hasnatom Khanom, ki naj bi bil ljubezen njenega življenja. Sicer pa bi Diana ravno na današnji dan dopolnila 51 let.Glavna zvezda filma, Naomi Watts se je za potrebe snemanja začasno tudi preselila v Veliko Britanijo.
01. julij 2012
u40060
u40060
next.!!!
01. julij 2012
u89666
u89666
Prosojno s kratkimi hlačami

Ni bolj zapeljivega kot malce prosojna majica, pod katero sramežljivo kuka kratek top. Zraven priporočamo kombinacijo s kratkimi hlačami in živahno torbico.


01. julij 2012
u40060
u40060
next.!!!
01. julij 2012
u89666
u89666
Uradna britanska lestvica singlov

Cheryl Cole so na prvem mestu uradne britanske lestvice singlov izrinili Maroon 5 in Wiz Khalifa s skladbo Payphone, na lestvici pa so ponovno Stooshe z novim singlom Black Heart.

1. Maroon 5 Ft. Wiz Khalifa – Payphone
2. Cheryl – Call My Name
3. Flo Rida – Whistle
4. Stooshe – Black Heart
5. Coldplay & Rihanna – Princess of China
6. Rudimental Ft. John Newman – Feel The Love
7. Fun. Ft. Janelle Monae – We Are Young
8. Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
9. Usher – Scream
10. Paloma Faith – Picking Up The Pieces
01. julij 2012
u40060
u40060
next.
01. julij 2012
u89666
u89666
Billboardova lestvica singlov

Na vrhu Billboardove lestvice singlov je še vedno Carly Rae Jepsen s svojo nalezljivo uspešnico Call Me Maybe.

1. Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
2. Gotye Ft. Kimbra – Somebody That I Used To Know
3. Maroon 5 Ft. Wiz Khalifa – Payphone
4. Katy Perry – Wide Awake
5. Fun. Ft. Janelle Monae – We Are Young
6. One Direction - What Makes You Beautiful
7. Nicki Minaj – Starships
8. Rihanna – Where Have You Been
9. Flo Rida Ft. Sia – Wild Ones
10. Justin Bieber – Boyfriend
01. julij 2012
u40060
u40060
next
01. julij 2012
u89666
u89666
Umrla režiserka filmov Romanca v Seattlu in Čaka te pošta

V času svojega življenja se je Nora Ephron v svet umetnosti zapisala več kot samo režiserka in scenaristka.V torek je v dvainsedemdesetem letu zaradi posledic mieloblastne levkemije umrla režiserka Nora Ephron. V svet sedme umetnosti se je zapisala kot scenaristka filmov Ko je Harry srečal Sally, Romanca v Seattlu, Čaka te pošta, Michael in nazadnje biografske drame Julie & Julia. Vse razen prvega je tudi režirala.

Čeprav se je uvrščala med ene najbolj vidnih ameriških režiserjev, je Norah Ephron veljala tudi za izurjeno pisateljico, novinarko, blogerko, bila pa je tudi urednica časnika The Huffington Post.

Nora Ephron je odraščala v Kaliforniji – oba njena starša sta bila scenarista. Med šolanjem se seje začela zanimati za novinarstvo. Po končanem kolidžu je v času mandata Johna F. Kennedyja nekaj časa delala kot pripravnica v Beli hiši, potem pa se je preselila v New York, kjer se je zaposlila na Newsweeku. Med svojo novinarsko potjo je hkrati začela redno pisati tudi eseje, v katerih je pogosto tematizirala spolnost, hrano in New York.
https://cdn1.siol.net/sn/img/12/179/634763826794243697_whms.jpg
(When Harry meets Sally)

Svojega prvega scenarija se je lotila v sedemdesetih, ko sta jo njen prvi mož Carl Bernstein in Bob Woodward prosila, naj pomaga na novo napisati scenarij za film Vsi predsednikovi možje. Čeprav njena različica na koncu ni ugledala velikega platna, je to zanjo pomenilo prvo snidenje s tovrstnim delom.
Ko je Harry srečal Sally prinesel nominacijo za oskarja
https://cdn1.siol.net/sn/img/12/179/634763827317850851_ss.jpg
(Na snemanju Romance v Seattlu)

Svoj največji scenaristični uspeh je doživela leta 1989, ko je premiero doživel film Ko je Harry srečal Sally, romantično komedijo z Meg Ryan in Billyjem Crystalom v glavni vlogi. "Novica o njeni smrti me je zelo razžalostila," je dejal Crystal. "Bila je izjemna pisateljica. Vloga Harryja bo v mojem srcu vedno imela posebno mesto."
Na snemanju filma Romanca v Seattlu Na snemanju filma Romanca v Seattlu

Tri leta pozneje se je Norin režiserski prvenec This Is My Life izkazal za veliko razočaranje, ki ga je leta 1993 popravila z Romanco v Seattlu – v njem je v glavni vlogi postavila Meg Ryan in Toma Hanksa. "Snemanje filma z njo, je kot da bi šel k njej domov na večerjo," je nekoč povedal Hanks. "Veliko zanimivih pogovorov. Malce je seveda tudi šale, a na koncu vseeno debatiraš o tem, kaj Nora želi."

Po omenjenem filmskem hitu se je režiserka in scenaristka uveljavila kot ena najbolj prodornih hollywoodskih ustvarjalk romantičnih komedij. Medtem ko naslednji film Mixed Nuts ni doživel večjega uspeha, to ni mogoče trditi za Michaela, v katerem je angela upodobil John Travolta. Uspeh je nadaljevala z vnovično združitvijo Hanksa in Meg Ryan v Čaka te pošta.

V svojem zadnjem filmu Julie & Julia se je režiserka lotila ene svojih ljubih tem – hrane, v glavno vlogo pa je postavila svojo prijateljico Meryl Streep. "Lahko si jo poklical za karkoli," se spominja Meryl. "Za informacijo o zdravnikih, restavracijah, receptih, govorih ali preprosto šalah. Vsi smo to neprestano počeli. Bila je mojstrica na vseh področjih v življenju."
https://cdn1.siol.net/sn/img/12/179/634763827639265329_ygm.jpg
(Čaka te pošta)

Potem ko so ji zdravniki postavili diagnozo krvne bolezni, se je Nora Ephron začela zavedati svoje umrljivosti, kar je zrcalila tudi v svoji zadnji knjigi I Remember Nothing: And Other Reflections. Poročila se je trikrat, zadnjih dvajset let je uživala zakon z Nicholasom Pileggijem, scenaristom filma Dobri fantje.

"Na določeni točki v življenju se moraš začeti zavedati, da se dnevi krajšajo," je zapisala v prej omenjeni knjigi. "Reči, ki bi jih rad naredil, ne smeš odlagati, misleč, da jih boš postoril jutri. Če si nekaj res želiš, to preprosto stori. Bolezen se loti preveč ljudi in prej ali slej se bo tudi tebe. Verjamem v to, da se moramo zavedati, kaj radi počnemo, in to tudi početi."
01. julij 2012
u89666
u89666
Blake Lively: "Jem sladkarije in ne telovadim!"

Igralka Blake Lively, ki je po mnenju mnogih ena najbolj seksi igralk v Hollywoodu, je povedala, da se ne ozira na zdravo prehrano in da ne telovadi.Kakšna je skrivnost popoldne postave igralke Blake Lively? Očitno je ni, saj pravi, da obožuje hrano in se zato ne ozira na to, kaj poje. Poleg tega pa je priznala, da nikoli ne telovadi.

Na newyorški premieri njenega novega filma Savage je povedala: "Jem sladkarije, obožujem različna peciva in priznam, nikoli ne telovadim. Če me boste čez deset let vprašali enako vprašanje, sem prepričana, da mi bo žal, da zdaj ne živim bolj zdravo. Niti vode ne pijem, živim od sladkih pijač. Grozna sem!"

Čeprav je bila že večkrat nominirana za eno najbolje oblečenih zvezdnic na sceni je povedala, da temu ni bilo vedno tako. V srednji šoli naj bi imela veliko slabši okus, kot ga ima danes: "Nosila sem prekratke majice, velikokrat sem k kratkemu jeans krilu obula ugg škornje. Vse skupaj je bilo preveč preprosto in že videno. Ko pogledam stare fotografije me je kar malo sram."
01. julij 2012
u40060
u40060
next.!!!
01. julij 2012
u89666
u89666
ɴιcĸι мιɴαj oвтožυjejo, dα z ɴovιм vιdeoѕpoтoм preтιrαvα

rαperĸα ɴιcĸι мιɴαj ѕpeт ιzzιvα z vιdeoѕpoтoм zα peѕeм вeez ιɴ тнe тrαp. vιdeoѕpoт ѕι je ɴα yoυтυвυ v eɴeм dɴevυ oɢledαlo več ĸoт dvα мιlιjoɴα ljυdι, velιĸo ĸoмeɴтαтorjev pα z vιdeoѕpoтoм ɴι zαdovoljɴιн. ɴeĸαтerι celo мeɴιjo, dα je preveč porɴoɢrαғѕĸe vѕeвιɴe. preverιтe, zαĸαj.

03. julij 2012
u40060
u40060
next
03. julij 2012
u89666
u89666
Rihanna pokazala svoje popolno teloPevka se je na dopustu fotografirala na Instagramu in s sliko razveselila svoje oboževalce. Kot kaže ji na odmoru na Sardiniji ne manjka prav ničesar, saj zelo uživa v družbi svojih prijateljic.
Rihanna se je z jahto odpravila tudi na potovanje po Mediteranu, kar je še dodatno popestrilo njeno potovanje. Po dopustu, ki si ga po številnih obveznostih seveda zasluži, se bo glasbenica posvetila tudi svoji modni kolekciji.


20. julij 2012
u40060
u40060
NextNe
25. julij 2012
u40060
u40060
*next
25. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg