Forum
Hej, ker rada fotografiram, sem se odločila, da bom naredila novo temo. Če se želite tega udeležiti, se prijavite na spodnjo prijavnico. Da bodo slike res vaše in ne iz interneta, lahko to naredite s pomočjo spletne strani Shrani.si - povezava bo objavljena pod prijavnico. Vsak teden bo eno tekmovanje in za vsak teden se je treba prijaviti. Pravila tekmovanja so sledeča. Možnost za prijavo je lahko le ob nedeljah, ker na ponedeljek se tekmovanje že prične, tako, da danes se že lahko prijavite. Število tekmovalcev je lahko od 5 - 10. Tekmovanje dvakrat zaporedoma ni dovoljena, razen, če do sedme ure zvečer ni dovolj tekmovalcev, torej manj kot pet. Fotografije lahko objavljate od ponedeljka do sobote, samo jaz jih pa ocenjujem od 1 do 5 ob nedeljah. Kdor je prijavljen in, da do nedelje zjutraj ni objavil nobene fotografije, je tekmovanje odpadlo. Tako, da bodite vestni, saj lahko vsem drugim uničite tekmovanje. Kdor pa to dela za nalašč, ga blokiram. Blokiram tudi tiste, ki objavljajo slike z interneta - bom takoj ugotovila, katere so z interneta, katere ne. Vsak konec meseca naredim seznam, koliko točk ste pridobili s svojimi slikami. Tisti, ki ima največ točk je zmagovalec. Nagrade ni, ker je ta igra kar tako hehe. Mogoče je nagrada to, da uresničim zmagovalcu kakšno željo (npr. da na svoj profil napišem *ime zmagovalca* je car in take finte ...). Upam, da navodila razumete, če pa česarkoli ne veste, vprašajte!

Prijavnica:
Ime:
Starost:
Spol:
Vrsta slikanja: fotoaparat/telefon
Najljubša posneta slika:

Povezava, s katero boste lahko objavili svoje slike: http://shrani.najdi.si/ Samo s to spletno stranjo objavljajte fotografije!
12. februar 2017
IME: Kuža (a je loh a morm dat pravo ime )
STAROST: 16
SPOL: nevem hec moški
VRSTA SLIKANJA: telefon
NAJLJUBŠA POSNETA SLIKA:

Moj Ušesko, sej ga is FBja posnaš
12. februar 2017
Sprejet, ja ga poznam, pa ja, lahko imaš izmišljeno ime.
---------------------------------------------------------------------------------
Tekmovalci v tednu 13.2. - 19.2. :
》 Kužaaaaaa
---------------------------------------------------------------------------------
Vsaj štirje tekmovalci se morajo prijavit, da lahko že tekmujemo.
12. februar 2017
Pozdravljeni, sporočam vam, da se danes spet lahko prijavite na to tekmovanje. Če se vas prijavi vsaj 5, lahko začnemo. Ta teden pa naj bi slikali naravo (gozd, razgled na naravo, jezera ... v glavnem vse kar je v vezi z naravo brez kakšne umetne stvari še na sliki.) V tem primeru, se Kužaaaaaa lahko prijavi še enkrat, ker tekmovanja ni bilo.
Lep pozdrav!
zali..
19. februar 2017
Zdravoo, ker včeraj nisem mogla obvestiti, da so bile možnosti za prijave, ker pač nisem imela časa, se lahko prijavite danes in če vas bo vsaj 5, lahko že danes pošljete sliko v zvezi z živalmi (domače živali, žuželke, ptice ...)
Lep ponedeljkov in mogoče počitniški pozdrav!
zali..
27. februar 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg