u60555
u60555
Heeeeeej No jaz sme včeraj objavla en ff samo me hoče Tiana ubit zato morem objavit ta ff ki sem ga začela že junija prevajat.Samo je pač tista datoteka predaleč zato ja... Nexti bodo 1x na teden če me nebo šola ubijala. Torej tu je na wattpadu zato ja: https://www.wattpad.com/13063181-forgotten-a-niall-horan-love-story-chapter-1
Naslovnico je naredla Patricia. I loved so much! Trailerja pa nebo ker ga tud ni pisateljica v orginalu naredila!

Cast
Niall Horan as Himself
Danielle Campbell as Evanna Blake
Rosie Grace McClelland as Young Evanna
Liam Payne as Himself
Harry Styles as Himself
Zayn Malik as Himself
Louis Tomlinson as HimselfChapter one/ number one

Bil je mrzel in deževen dan v jeseni jaz sme pa gledala skozi okno moje sobe. Bil je prvi september in moj drugi dan v Mullingarju. Dan je bil znan po tem, da se začne šola. Danes sem se zbudila že okoli 6 zjutraj. Bila sem navdušena nad tem dnevom in seveda pripravljena za prvi dan šole. Ko sem bila v vtcu sme hodila v skupino SONČKI(omg sm edina ki se smeji?) v mestu Silgo na Irskem. Moj oči mi je rekel da se moramo preseliti iz Silga saj je dobil novo službo z več denarja in da bova zato imeli jaz in mami več lepših stvari. Na hitro smo spakirali in odšli v Mullingar. Zelo sem bila navdušen nad mojo novo šolo, v katero sta moja mami in moj očka poklicala. Mami mi je povedala, da imajo veliko in lepo šolo in da sem zdaj že veliki otrok (hahahahaha #hin). Ko sem bila stara 4 leta sem imela veliko princeskino zabavo z mamo, očkom, nano(babico), dedkom in Jillianom. Moj rojstni dan je 22. augusta.


Bila sem malo žalostna da sem zapustila babico in dedka in mojo prijateljico Jillian.Videla sem mamo hoditi v mojo sobo. Ona ima rjave lase tako kot jaz in zelene oči. Jaz pa imam modre kot moj očka. Ona dva sta moj najljubša človeka na celem svetu.

"Hey Baby." je rekla in me dvignila iz moje varne in tople postelje. Svoje roke sem ovila okoli njenega vratu.
"You excited to go to big kid school?" je vprašala. Pokimala sem. Odložila me je na tla in stopila do moje omare, katero je odprla in ven vzela mojo novo šolsko uniformo.Bila je zelene barve in bila je obleka. Pod njo sem oblekla črne legice(španarce, pajkice nwm kak to rečete) in črne čevlje. Mami me je počesala in spela moje lase z dvema lasnicama. Pod obleko sem imela oblečeno belo majčko. Oboževala sem svojo novo uniformo. Odšla sem na stranišče in si umila zobe. Ko sme končala sem odšla dol, kjer me je pričakala skleda kosmičev in mleko.

Po zajterku me je mami oblekla v plašč in mi nadela kapo. Očka je odšel že prej saj je šel delati. A mamici je pred tem naročil naj posname veliko fotografij.
Well upam da vam je všeč smao je prvi chapter tako dolg da sploh nimam časa da bi ga prevedla celega.

i hope you enjoy!

Next?
05. oktober 2014
done.
done.
neeeeeeeeext!
*-*
05. oktober 2014
neeeeeext
05. oktober 2014
Neeeeext!
05. oktober 2014
u176150
u176150
Nexxxt
05. oktober 2014
u60555
u60555
jutri bom nextala
15. oktober 2014
u60555
u60555
samo če bojo 4 bralke bom zbrisala ker se brezvee mučim
15. oktober 2014
Next
16. oktober 2014
next
16. oktober 2014
next
17. oktober 2014
next
18. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg