Forum
"Nikar." rečem objokano in ga prosim naj ne hodi. "Moram Mia.Le tako boš lahko izvedela kdo so tvoji pravi starši." odgovori fant pred mano. Torej,sem Mia in sem stara 17 let.Omenjala sem že nekega fanta.To je Jacob,moj prijatelj iz sirotišnice.Imava veliko skupnega.Oba sva že kot dojenčka v tej grozni stavbi.In..nimava staršev.Pravzaprav noben od naju neve kje so najini starši.Zelo rada ga imam.Tudi on me ima rad saj nimava nikogar drugega.

Je za začetek vredu?

Mia:
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=73923182[/img]

Jacob:
https://media.tumblr.com/tumblr_lmc7m9GNy41qcmo1d.jpg
26. oktober 2013
u153711
u153711
ja super, je! next!
27. oktober 2013
Zbudil me je Jacob stisnjen čisto ob mene. "Si v redu?" me vpraša ko odprem oči.
"Zakaj ne bi bila? Seveda sem." odgovorim in se obrnem,da bi še zaspala nazaj. "Veš,am..lastnica sirotišnice je rekla,da lahko jaz že grem ven po svoje." Takoj sem se dvignila. "Kaj? Kako? Zakaj? Jacob..?" bila sem vsa panična. "Ja pač ko si polnoleten lahko greš ven in jaz sem star že 19 let.Mislil sem,da te ne bi motilo,če bi šel." mirno govori.
"Si v redu? Imaš vročino? Kako me lahko kar tako zapustiš? Saj me ne bi,ne? Nisi tak." rečem ko mi po licu spolzijo solze. "Si jezna?" "Seveda sem.! Kako lahko sploh pomisliš,da te bom pustila,da greš? Si ob pamet?! Ti si edini tukaj,ki ga imam. Drugi so nesramni do mene.. Ah pozabi. Zaradi mene lahko greš. Adijo." sem žalostno rekla in odšla iz postelje.

Pride še malo bolj dolg next +slike.
27. oktober 2013
midva:

27. oktober 2013
next! bl douge -.-
27. oktober 2013
okej tale next je posvečen ●●Ssρσηgєвσв.●● ;*

"Saj ne bom šel. Vidim,da ti veliko pomenim..prav tako tudi ti meni."
"Bolje zate.." še vedno mu nisem dokončno oprostila.
"Boš cel dan kuhala mulo? Če jo boš bom za vedno odšel!" mi reče Jacob. "Ne!" sem zakričala in se mu vrgla v objem.Na svojem obrazu sem začutila toplo solzo.Ko bi vsaj vedel,da mi je všeč.Odšla sem v kopalnico,da se oblečem in uredim.Če povem po pravici mi je bilo prav fajn v sirotišnici.Bila je bolj nova.Moja starša sta vredu izbrala.Čeprav si nihče ne bi mogel predstavljati koliko sovraštva je bilo v meni.
Oblekla sem si to:

in obula:
Ko sem prišla iz kopalnice je Jacoba skoraj zadela kap."Wooow!" mi je rekel.
"Nehaj no..razmišljala sem,da bi vprašala,če lahko greva malo ven. Saj veš..kaj pojest."
"Dobra ideja.Skrbi me samo to s čim bova plačala." Nasmehnila sem se in v velikem predalu ven vzela rjavo skrinjico.Notri je bil denar. "To sem dobila,ko so me prinesli sem." zato sem bila še bolj radovedna,da ugotovim kdo so moji starši.

Next? <3
27. oktober 2013
next
28. oktober 2013
next
28. oktober 2013
hvaŁaa <3
28. oktober 2013
neext
28. oktober 2013
"Kako pa to,da mi tega nisi nikoli pokazala?" "Ni bilo časa.." odgovorim zamišljeno.
"Greva?" reče Jacob in mi pomežikne. "Seveda!" odgovorim in že odprem vrata,nato pa pred vrati zagledam majhno punčko. "Kaj pa je?" jo vprašam.Nekaj časa me gleda potem pa zbeži po stopnicah z solznimi očmi. "Kaj ji je? Sem res tako grozna,da se me vsi bojijo?"

Deklica:
"Ne pa nisi! No pojdiva že,sestradan sem." nasmehnila sem se in zaklenila vrata moje oz NAJINE velike sobe.In po sreči so nama dovolili,da greva ven ker je Jacob že polnoleten,mene pa seveda pazi.

Bila sem zelo presenečena ko sva prišla na svež zrak in v mesto polno lučk. Priznam,da še nikoli prej nisem bila zunaj.No,vsaj ne spomnem se.Mogoče pa res.RES? Ah..pozabimo to.Bilo je nepozabno! Jacob me je prijel za roko in poklical taxi.Odpeljala sva se v restavracijo.Ko smo končno prispeli,sem dala roko v žep,da bi ven potegnila nekaj denarja. Vendar ga ni bilo. "Jacob,imaš mogoče ti moj denar?" vprašam. "Jaz? Ne,nimam ga. Ne reci,da si ga pozabila. Zdaj smo predaleč,da bi šla nazaj." pokimala sem in vozniku taxija obljubila,da mu prinesem denar čimprej. Izstopila sva ven in jaz štor se spotaknem ob kamen. Še sreča,da me je Jacob pravočasno ujel.Bilo mi je tako neprijetno.

Brez denarja nisva morala iti jest. Zato sva se odločila,da greva na sprehod in potem peš do sirotišnice.Med potjo me je Jacob tesno držal za roko. "Si živčen?" ga vprašam. "Zakaj bi bil?" odgovori. "Mogoče zato,ker se potiš v roke." nasmehne se. "Veš,ti nisi navadna punca." "Ne? Kakšna pa sem?" ga nagajivo vprašam.Jacob je zelo dobro poznal moj govor zato je vedel da ga hočem pripraviti do nečesa kar še pri meni ni poskusil. Poljuba. To sem mu videla v očeh. "Drugačna." odgovori. "Kakšna?" vprašam. Jacob me pogleda in pritisne ob steno. "Kaj hočeš?" me vpraša. "Tole!" rečem in ga nežno poljubim.

https://data2.whicdn.com/images/11167060/tumblr_lm4amkwoLQ1qb31u0o1_500_thumb.png
28. oktober 2013
omgggggggggg neeeeeeeeeext takojj.! <333
29. oktober 2013
nextam zvečer<3
29. oktober 2013
u153711
u153711
Neeext!
29. oktober 2013
Ko se najini ustnici komaj odlepita se mi Jacob zazre v oči. "Kako si lahko vedela kaj si želim?" me vpraša in skoraj zajoka. "Ker..sem si tega tudi jaz želela.Zdaj vsaj vem za koga živim." odgovorim.Prime me za roko in skupaj odideva do sirotišnice. Nenadoma se ustavim.

Jacob me začudeno pogleda.Zdelo se mi je kot,da sem zaslišala nenavadne glasove.Pogledala sem nazaj,levo in desno.Nato še spet nazaj. "Kaj je narobe?" me vpraša Jacob.Pogledam ga in spet zaslišim zvoke.Iz tuljenja in tihega govorjenja sem prepoznala mamin glas.Zapomnila sem si ga,ker mi je vedno ko sem šla spat pela uspavanko,na koncu pa mi je rekla:"Lepo spi,sonček moj." Po obrazu so mi začele spolzeti solze.Nenadoma me je zmanjakalo.Omendlela sem.

Zbudila sem se v svoji sobi.Vsa zmedena in zaspana sem čakala,da kdo odpre vrata in me odpelje kam.Nato je res nekdo odprl vrata in pokukal k meni.Bil je Jacob.Prišel je do mene,me objel in me nato dvignil.Zdel se mi je potrt.Raje sem bila tiho in čakala kam me bo odpeljal.Zaprla sem oči.Nato sem čutila svež zrak.Še kar sem imela zaprte oči.Očitno je bilo,da me bo Jacob kam odpeljal,vendar ni bilo tako.Spustil me je v črn kombi in odšel.Odprla sem oči.Videla sem zamaskirane ljudi,ki so me hoteli odpeljati.Pogledala sem skozi okno in videla Jacoba.Gledal je v kombi in mislim da je jokal.Še vedno nisem razumela zakaj me je odpeljal sem. "Zakaj sem tukaj?" sem vprašala.Moški me je samo pogledal in se obrnil nazaj. "Nekaj sem vas vprašala!" sem zakričala.Še vedno je bila tišina.Nato se je kombi vžgal in odpeljali smo se.Postala sem panična. "Kam me boste odpeljali?! Kaj vam je? Spustite me ven!" Bila sem vsa iz sebe.Kmalu nisem več videla moje sirotišnice.Začela sem zelo cviliti in kričati.Kombi se je ustavil.Mislila sem,da me bodo končno izpustili.Moški je izstopil iz kombija in s seboj vzel robček.Nanj je nekaj dal.Odprl je zadnja vrata in me prijel. "Ne! Spustite me!" sem kričala.Nato mi je robček dal na nos.Potem sem omendlela.

Zbudila sem se v nekakšni koči.Bila je čisto v središču gozda.Bila sem zelo zmedena. "Kje sem? Je kdo tu?" sem spraševala in se ozirala okoli.Nič ni bilo slišati.Odhitela sem k vratom.Hotela sem odpreti vrata,vendar so bila zaklenjena.Bila sem Zaprta,ujeta.Le zakaj so me zaprli? Zakaj so me odpeljali? Začela sem jokati.Odšla sem v sobo,ki je bila najbolj lepa.Bila je zelo urejena.

Končno je nekdo vstopil.Šla sem po stopnicah,da bi videla kdo.Bil je fant,ki sem ga na pogled poznala od nekod.Vendar ne vem od kod..

Next? <3
29. oktober 2013
neeeeext<3
29. oktober 2013
Next<3
29. oktober 2013
Ajaa..pa še slika koče:29. oktober 2013
neeext
30. oktober 2013
Gledala sva se,vendar nisva nič rekla.Končno sem se opogumila in izrekla par besed.
"Kdo si?" je bilo moje prvo vprašanje.Vedela sem,da jih bom še veliko izustila.Požrl je slino in rekel: "Sem Jacob." Jacob?" vprašam začudeno.Pokima.Vsedla sem se na stopnice in razmišljala kdo je sploh on in od kod mi je znan. Še bolj me je spominjal na mojega Jacoba.Prijela sem se za glavo.Jacob je prišel bližje in mi ponudil roko.Nežno sem ga pogledala in ga prijela za roko.Dvignil me je.Čutila sem njegovo toplo sapo. "Kaj počnem tukaj?" sem vprašala in ga še vedno držala za roko.Pogledal me je in skomignil z rameni.Končno je začel bolj govoriti. "Ne vem,kaj počneš ti tukaj.Hodil sem okoli in me je zanimalo,če je kdo v tej roza hiški.Oprosti,če sem te prestrašil." "Saj nisi ti kriv. Nekdo me je ugrabil in ne vem zakaj.Moraš mi pomagati.Čakaj malo.." tedaj se mi je nekaj posvetilo. "Kako si ti prišel noter,če pa so bila vrata zaklenjena?" Začel je momljati.Takoj sem ugotovila,da ima prste vmes z mojo ugrabitvijo. "Povej že!" pokimal je in začel govoriti. "Tisti,ki te je ugrabil me je plačal,da te čuvam.Nimam denarja in jaz si tako zelo želim,da bi moja mama ozdravela.Ima raka in nimamo denarja,da bi plačali operacijo.Zato sem se ponudil.Seveda ti ne bi storil nič žalega." Za trenutek mi je odleglo. "Kdo me je ugrabil?" sem nato vprašala. "Tega ti ne smem povedati.." je odgovoril in poveznil glavo.

"Me lahko rešiš?" ga vprašam in čakam da odgovor DA. "Mi lahko pomagaš plačati operacijo?" vpraša. Pokimam in on se nasmehne.Spet mi podari roko,zaklene vrata in hitro zbeživa ven.Čeprav mi je hiška všeč nočem biti vso življenje zaprta notr.Zbežala sva nekam v gozd.Čez par sekund sva se ustavila in se nadihala.Bila sem zelo utrujena. "Kam greva sedaj?" vprašam. "Mislil sem,da veš ti." odgovori.Nasmehnem se in ga še bolj tesno primem za roko.

Po groznem teku sva se kot ubita zgrudila na tla.Zeblo me je,zato sem se tesno privila k Jacobu.Objel me je in zaspala sva. Potem sem sanjala..

MOJE SANJE:
Sanjala sem o Jacobu.Oziroma o obeh Jacobih. Zelo čudno sem se počutila,saj sta 2 Jacoba in na to nisem navajena.Vrnimo se k bistvu,torej k sanjah:Z Jacobom sva se zbudila in hitro sva odšla do sirotišnice.Jacobu sem rekla naj počaka zunaj,da grem po denar in potem bova šla plačati operacijo njegove mame.Potem sem odšla k drugemu Jacobu.Odprla sem vrata in zagledala polno krvi.Na preprogi,na rjuhi in povsod.Potem sem zagledala Jacoba,ki je visel na debeli vrvi.UBIL SE JE!

Vam je bil moj next všeč?
Kritike?
Pohvale?
Mnenje?
Next?<3
30. oktober 2013
u153711
u153711
Next
30. oktober 2013
neeext;*
30. oktober 2013
Next:*
30. oktober 2013
Next posvečam moji lubici ѕυммer.вαвy<З !!

Zbudil me je Jacob,ker je tako grozno smrčal.Pa tudi zaradi tega,ker sem spala na mokrem.Jacoba sem brcnila v rit in v paniki je vstal in gledal naokoli. "Nehaj! Sovražim to!" je rekel jaz pa sem se samo krohotala na ves glas.Čez čas se je tudi Jacob začel smejati.Čez par minut sva odšla proti sirotišnici(z mokrimi ritmi ;D ).Dogajalo se je isto kot v sanjah.Jacoba sem prosila,da naj počaka pred stavbo,jaz pa sem odhitela noter.Čez nekaj minut pridem nazaj ven.Takšna:

Ponudila sem mu roko.Nekaj časa me je gledal nato pa rekel: "Kje je pa drugi Jacob?" "Ne vem..nisem ga našla v sobi.Greva?" rečem."Kam?" vpraša. "To pa je presenečenje." in mu pomežiknem.Ovijem se mu okoli roke in pokličem taxi.Hitro se usedeva notr in odpelje naju v kino.Jacoba sem hotela malo bolje spoznati.Ko končno prispema do kina,pa se mi zlomi peta od čevljev. "Fuck!" rečem.Bili so moji najljubši čevlji in potem BUM! Bila sem tako jezna,da sem se sezula iz čevljev in jih zabrisala v nek avto.Avto se je nato ustavil.Ven je prišel moški.Začel je vpiti name,jaz pa sem se drla na njega.Moški me je hotel udariti.Še sreča,da ga je Jacob boksnil v trebuh.Moški je odšel nazaj v svoj avto.Zahvalila sem se Jacobu in ga poljubila na lice.

Jacob je bil zelo prijazen do mene.Nekako sem čutila vez med nama.Ob njem sem se počutila zelo varno.Končno sva šla v kino.Na sredini filma mi je postalo slabo.Odšla sem ven,da bi zaužila malo vode.Ko sem se obrnila sem zagledala punco.Bila mi je čisto podobna.Kot moj klon.Zraven nje je bil Jacob.Tisti,ki sva skupaj bila v sirotišnici. "Jacob!" sem zakričala.Obrnil se je k meni.Punca pa tudi. "Hej." mi je rekel.Bilo je malo čudno,da hodi s punco,ki mi je čisto podobna. "Kdo je to?" vprašam začudeno. "A tole? To je.." ni mogel izgovoriti.Vse mi je postalo sumljivo. "Maja. Maja sem." odgovori punca namesto mene.Čim bolj se mi je dozdevalo,da je ta punca mogoče moja sestra. Ampak zakaj sem jaz bila v sirotišnici,ona pa ne? V glavi sem imela milijon vprašanj,vendar niso bila odgovorjena.

Next?<3
31. oktober 2013
Wiii<3
Šuper zgodbica Maja<3
Hočem next next next<3
Kaj lahko še danes?
Next<3
Prosim hitro next!<3
Res neverjetno šuper next<
31. oktober 2013
če se mi bo dalo bom že danes napisala drugače pa jutri<3 sej boš dobila;* hwalaa<3
31. oktober 2013
Np:* Ok zmenjeno! Res je šuper zgodbica<3
31. oktober 2013
hwala še enkrat<33
31. oktober 2013
neeeeeeeeeext<3
31. oktober 2013
u154917
u154917
Neeeeeeeeeeeeeeext<33+ I'm nova
31. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg