Forum
Razčesala sem si goste lase. Namesto da bi se poravnali, so se naelektrili in se postavili pokonci. Jezno sem bolščala v ogledalo na steni. „I. Hate. You.” sem zasikala v podobo, ki me je gledala enako razjarjeno. „Emma? Si pripravljena?” se je zaslišalo iz spodnjega nadstropja. „Afkors.” Zavila sem z očmi. „Potem pa greva.” je priplavalo v odgovor. Zavzdihnila sem in pograbila kovčke. Odtopotala sem v kuhinjo. „Emma, si?” „Pa ja no!” sem se jezno zadrla v odgovor. Smuknila sem skozi vrata in se pridružila družini v avtu.
+++++++++++++
Slikce kdr bom na compu. :*
27. marec 2012
Emma
+++++++++++++
„No, kako se počutiš Ems?'' me je uprašal oči. „Like an angel.'' sem zasikala. Nasmehnila se je, mami pa je zavila z očmi. Bratec je poleg mene štrkal z elastiko. „Jason, honey, a lahko nehaš?'' sem se sladko pozanimala. Pogledal me je. „Jason igjaca. Jason igjati se.'' „Jason? Prosim?'' sem ga lepo pogledala. Potem sem dobila idejo. „Want a lollipop?'' sem se nasmehnila. Planil je po njej in se nehal igrat z elastiko. Zadovoljno sem se nasmehnila sama sebi in segla po iPodu. Preiskala sem use pesmi in na koncu izbrala najpopolnejšo. Jessie J - Domino < 333.

brateec < 33

mama. c':

fotr. *bolšga nism najdla*

Predvajala sem jo usaj milijonkrat. In potem še milijonkrat. Iiiin se je po trimiljontih predvajanjih naveličala. „Emma, tu smo.'' Odprla sem oči in se razgledala naokoli. Moderne zgradbe. Letala, ki poletajo in pristajajo. Vzdihnila sem. To je to.
28. marec 2012
u84980
u84980
Next
28. marec 2012
neext
28. marec 2012
Objela sem starša in v naročje vzdignila Jasona. ,,Em ne papa.'' je zaihtel. Pobožala sem ga po laseh in se postavila v vrsto za varnostni pregled. Nisem se ozirala, da slovesa ne bi oteževala. Solze so mi zameglile oči in kmalu sem jokala. ,Aaa, kaj delam? Pri 17 grem v London SAMA?!' sem pomislila med jokom. Mojih ramen se je dotaknila nežna roka. ,,Hoj. A je use okej?'' me je vprašal nežen glas. Obrnila sem se in zagledala prelepo dekle, ki me je zaskrbljeno gledalo.

,,Jah. Dejmo reč.'' sem zasmrkala. ,,Jas sem Arielle. Ti?'' mi je z nasmehom rekla. ,,Emma. Kliči me Em. A greš tudi ti na neko izmenjavo srednejšolcev za eno leto?'' Prikimala je. ,,Jop. Kje živiš?'' ,,U Londonu, Applecrumble street 21. Ti?'' Zasmejala se je. ,,Sej to je fantastično! JAS TUDI!'' Zasmejala sem se, saj je bila njena dobra volja nalezljiva. Začeli sva se pogovarjati in s tem preganjali dolgčas. Kmalu je prišel čas za polet.Želela sem se usesti zraven Arielle, a me je neka punca odrinila.

Grdo sem jo pogledala, nato pa se usedla drugam. Izbrala sem si sedež ob oknu in zamišljeno zrla ven. K meni je kmalu prisedel/a _______________?
+++++++++++++
gdo se je usedu zraven Emme? :'o
use u naslednjemu nextuu. n_n'
30. marec 2012
to sm jaas. :*
suppa. :3 -------> °dyɴαмιтe.
remembah? :3
30. marec 2012
u84980
u84980
next
30. marec 2012
Grdo sem jo pogledala, nato pa se usedla drugam. Izbrala sem si sedež ob oknu in zamišljeno zrla ven. K meni je kmalu prisedel/a _______________?
_______________
K meni je kmalu prisedel čeden fant. Pogledala sem ga pobližje in ugotovila, da je prav simpatičen. Veselo se mi je nasmihal in mežikal je nekoliko prestrašeno. Zasmejala sem se. ,,Žijo, sm Emma. Ti?'' Radovedno me je pogledal. ,,Thomas.'' Aaah. Ja no, verjetno je malo mlajši od mene ampak WHO CARES? Oh. Modre oči ima. Anjnajsncikabvjkabskjvbas.

Sramežljivo sva se obrnila vsak v svojo stran. Najina komolca pa sta spletla posebno prijateljstvo, saj je bilo letalo zelo majhno. V trenutku, ko sem se premaknila, je on obrnil glavo in najin obraz je bil odmaknjen le nekaj centimetrov. ,,Hoj, Thomas.'' se je oglasila tista črnolasa kura od prej in pokukala izza Thomasa. Ni se oziral nanjo in mmi še naprej zrl v oči. ,,Thomas?'' je ponovila. ,,Mhm. Lia, ne teži.'' je zavzdihnil. Obrnil se je naprej in Lia me je ljubosumno pogledala. Wait a minute... To je Lia! Moja najhujša sovražnica iz osnoune šole. Oh my fucking god, I hate you so much. Na svojo nesrečo od devetega razreda nisem menjala telefonske številke in Lia jo je očitno še imela.

Od-Lia
Za-Emma
Stay away! :@

Od-Emma
Za-Lia
jealous, ha? :|

Začutila sem Liin jezni pogled in zlobno sem se nasmehnila. Pogledala sem proti Arielle, ta pa se mi je prismuknjeno režala. Hoho, občutek imam, da bo u Londonu prau OK... :'3
_____________________
nextam? :*
30. marec 2012
neextaj :* !
31. marec 2012
Neext:* !
31. marec 2012
next
31. marec 2012
NEXT
02. april 2012
evo oops. :3
------------
Vozili smo se po bogati četrti. Strmela sem skozi okno taxija in pomislila, kako bi bilo lepo, če bi tudi mi živeli tukaj. In sem zagledala napis. ,Applecrumble Street 21' ,,OMOJBOG!'' sem zacvilila. Sedela sem pri vratih, zato sem prva stekla v hišo. Nisem se obirala z ogledovanjem prekrasne dnevne sobe. Želela sem samo najlepšo in najudobnejšo sobo zase in za Arielle. < 33

Stekla sem po stopnišču in zagledala najlepšo sobo na svetu.
02. april 2012
*ni primlo celo-.-''*

Ogledala sem si še sobo, ki je stala poleg in takoj se mi je zdela perfect za Arielle.

Lia bo sigurno jealous, haha :$ Veselo sem si požvižgavala in pospravljala obleke v omaro. ,,Lahko vstopim?'' sem zaslišala fantovski glas. Bil je Harry, eden izmed fantov, ki so živeli skupaj z mano in Arielle v hiši. Drugemu je bilo ime Lucas, njegovi punci pa May.

Njegovemu prijatelju je bilo ime Aaron. Zdel se mi je najlepši od useh. *_*02. april 2012
Next
02. april 2012
„Kaj delaš?” je uprašal. „Um. Posprauljam?” Zavil je z očmi. „Arielle bi rada govorila s tabo. Čaau” je še rekel in izginil iz sobe. Oddahnila sem si. Ta Harry je TEčEN. Odšla sem k Arielle v sobo. Tam sta že bili Lia in May. „No, da bo brez kreganja, bi vas rada uprašala, kateri fant vam je ušeč...” je začela. Lia je dvignila roko. „Thomaaas.” je rekla in me pogledala. May je rekla da Lucas, Arielle pa Harry. Jaz sem prišla na vrsto. „Aaron je pikeej.”
03. april 2012
Neext
03. april 2012
next
03. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg