Forum
u146543
u146543
ᴛʜɪs sᴛᴏʀʏ ωɪʟʟ ʙᴇ ғᴜʟʟ ᴏғ ʜᴀᴛᴇ, ʜᴜɴɢᴇʀ, ʟᴏᴠᴇ, ʟɪᴇs, sᴜʀᴘʀɪsᴇ, ᴅʀᴀᴍᴀ

START:
Danes je mrzel decemberski dan če smo natančni je danes 25.12. Ura je osem zvečer in jaz se odpravljam na sprehod. oblekla sem si bundo in nadela kapo ter vzela ključe od stanovanji. odprla sem vrata šla na hodnik in vrata zaklenila. ključe sem pospravla v torbico in se odpravla po stopnicah navzdol do pritličja. odšla sem iz bloka in preverila če imam še ta ključ, telefon in podobno. hodila sem po ulici in si ogledovala vesele ljudi z družinami. ko bi jo še jaz imela… no saj jo imam ampak… ah pozabi.sem Nataly Ammanda Styles. stara sem 19 let. živim v Londonu. rada rišem in pišem pesmi. kot sem že omenila nimam družine. starši so me zapustili pred 7 leti. saj so se preselili na drug konec Britanije. imam tudi tri brate dvojčke. vendar ne vem kako je ime dvema za evega vem da je Marcel , kako izgledajo pa nevem… imam dolge rjave rahlo skodrane lase in zelene oči. moji hobiji so petje in pisanje pesmi. imam tudi mačko po imenu Roller coaster. pač vem da ima čudno ime ampak ima po telesu tako belo liso. no vrnimo se v resničnost. iz razmišlanja me je prebudil šum za menoj. imam občutek da je nekdo za menoj in me zasleduje. pogledam nazaj in ne vidim žive duše. sumljivo. hodil naprej in za mano spet zaslišim korake. spet se obrnem a ni žive duše nikjer. hodim dalje a ignoriram korake za mano. kmalu pridem do klopce in se vsedem. ko se naenkrat sredi nič pokaže oseba z kodrastimi rjavimi lasmi in zelenimi očmi ter prisede k meni na klopco. »živjo!« me pozdravi »Am živjo?« mu odgovorim »kako ti je ime??« me vpraša »sem Nataly. pa ti??« znotraj sebe sem začutila da mu je zastal dih. joj spet moje oči… vsake toliko časa ko pridem z določeno osebo v pogovor ali v stik se obarvajo drugače kot ponavadi mislim da so postale iz zelenih v vijolične. hitro sem si nadela sončna očala. »no..am ..jaz sem Harry!« mi je odgovoril. šit!!! zobi! spet so se mi podalšali. ampak videla sem da je tudi on prej imel zelene oči zdaj pa ima vijolične. na listek sem mu napisala telefonsko in mu nakazala naj me pokliče. telefonsko sem mu pomolila v roke in odšla.

naj nextam??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. julij 2013
u123401
u123401
next
29. julij 2013
u146543
u146543
dokler se nisem prepričala da sem dovolj daleč od njega sem se pognala v tek. nimam rada da kdo opazi kako hitro tekam saj me ne mora videti tako kot hitro tekam. no se vam kaj svita(spreminjanje barve oči, zobje, hiter tek)?? ja jaz sem že od rojstva vampirka zato me tudi starši niso želeli imeti. in so me pustili tukaj kjer sem sedaj. ko sem prišla pred vhod se mi je k sreči uspelo ne zaleteti v vrata. ja ja. čeprav sem stara 19 let še vedno nisem tako zelo spretna. teleportirala sem se v stanovanje in nahranila Roller coaster. in takrat mi je zazvonil telefon. »prosim?« sem se javila »jaz sem Harry!« in začel se je najin pogovor: H: harry J:jaz
J: » a ti si! na telefonu imaš čisto drug glas.«
H: » vem! A bi se mi lahko predstavila še enkrat ker mi je ime znano ter barva las in oči je ista kakor moja« o fak!!!!!!
J: » prav! No jaz sem Nataly Ammanda Styles. fak!!!«
H: » je kaj narobe??«
J: » ja v bistvu je ja.«
H: » kaj pa??« zakaj ga mora vse zanimati?? pač sem zamenjala hrano in sem začela jest mačjo ne pa demosko.
J: » no pač imam mačko in sem po pomoti začela jest njeno hrano… no grem nazaj k predstavitvi sebe. ime in priimek že poznaš. stara sem 19 let, živim v Londonu, naj bi imela dva brata dvojčka vendar se ju ne spomnim, nimam staršev, živim v bloku to pa je tudi vse.«
H: » kaj pa je bilo tisto ko se ti je barva oči spremenila??«
J: » kaj tisto si videl??« šit zaj sem se pa razkrinkala!
H: » ja?!«
J: » no pač sem posebna vrsta človeka! ampak tebi so se tudi!«
H: »ah saj vem ......Styles pridi sem!!!!!!« ok to je čudno
H: » pol te pokličem!«
J: » ok byby!«
»Gdč. Styles!!!! kdo si misliš da si da nama zamenjaš hrano????!!!!« in izza ovinka je prišla Roller coaster »mjaw??« (je z MJAW mislila da bo dobila hrano nazaj) » ne neboš je več dobila!« sem se ji nazaj zadrla. ker je bila ura že nekaj čez polnoč sem se odpravila spat.
09. avgust 2013
nxt
09. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg