Forum
Zgodba se bo na začetku dogajala v Ljubljani kjer najboljši prijateljici Aysha in Ariana živita. Delata v trgovini z oblačili (Hollister) kot stilistki. Sovražita one direction in ostale popularne zvezdnike, saj mislita,da so neumni in razvajeni. Po 1 mesecu dela v Hollister-ju dobita ponudbo,da odideta v London kjer bosta imeli novo delovno mesto, saj bosta delali kot stilistki one direction. Najprej ima ponudba ni preveč všeč, kasneje pa zaradi boljšega plačila ponudbo vendarle sprejmeta.

Kot novi stilistki odideta v London kjer morata delati kot jima ukazujejo prav 1D,ki jih tako sovražita. A Aysha in Ariana ne mislita takoj popustiti in delati kot jima ukažejo, zato se vedeta uporniško in one direction spravljata ob živce. Kasneje se jima pridružijo še 3 dekleta,ki delajo kot vizažistke. 5vs5, 5 deklet in 5 fantov. Zgodba brez meja! Kjer se prepletata sovraštvo in ljubezen07. oktober 2013
» Ariana prevzemi blagajno, jaz moram pokazati novo ponudbo. Gospa Kočevar že čaka!« sem zakričala,ko me je gospa že prigovarjala naj pohitim saj ima tudi druge opravke.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
To sem jaz:Stara sem 19 let in delam v trgovini Hollister. Tam sem bolj novinka saj delam komaj 2 tedna. Delam s mojo najnajnajboljšo prijateljico Ariano ali Ari, kot jo lahko kličem samo jaz. Živim v svojem stanovanju,ki sem ga podedovala. Nisem tista nora najstnica,ki nori za mladimi zvezdniki in ima njihove plakate povsod po stanovanju. Pred 3 dnevi sem se razšla z Janom s katerim sva bila skupaj 1 leto…
………………………………………………………………………………………………………………………….....
»Ja, ja… že grem!« je zakričala,ko je nekemu fantu podala vrečko z novimi oblačili in se mu zapeljivo nasmehnila. Zavila sem z očmi in se posvetila delu. Pritekla je v svojih visokih petkah in mi nakazala,da se sedaj lahko posvetim gospe Kočevar.
************************* ARIANA ***************************
»Ja, ja… že grem!« sem zakričala,in podala fantu vrečko z novimi oblačili ter se mu zapeljivo nasmehnila. Pritekla sem v svojih visokih petkah in ji nakazala,da se sedaj lahko posveti gospe Kočevar.
……………………………………………………………………………………………………………………………..
To sem jaz:
Stara sem 19 let. Z svojo najboljšo prijateljico Aysho delam v Hollister-ju. Tam sva zaposleni 2 tedna in delava kot stlistki. V najino trgovino ponavadi pridejo kakšni brezvezni tipi, ampak ravno sedaj je bil neki fant pravzaprav še kar sexy. Zelo rada zapeljujem zato sem morala tudi njega malo preizkusiti. Drugače pa sem pravzaprav večna zapeljivka, vedno imam zveze ampak nikoli resne, za razliko od Ayshe,ki je bila z bedakom Janom kar 1 leto, takoj sem ji povedala,da to ni pravi fant zanjo. Ampak zaljubljena je bila do ušes. Jaz pa se nisem in se niti nikoli nebom zaljubila!
…………………………………………………………………………………………………………………………
Ravno sem neki punci računala,ko je vstopila gospa Bergant,ki je šefica v Hollisterju. »Aysha in Ariana nekaj vama moram povedati!« je rekla. Odšla sem proti njej in razmišljala le kaj nama mora povedati
**********************************************************************************************************

Next?
Komentar?
Mnenje?
Kritika?
07. oktober 2013
u144414
u144414
Neeeeeeeeeeeext pefrect jeeee !!! <3333333333333
07. oktober 2013
neeeeeeeext!!! najbolša zgodba hahaha
07. oktober 2013
nexttt
07. oktober 2013
Hvala za nexte :***

Nextava ju3 :**** <33333
07. oktober 2013
u28319
u28319
Neext:33
07. oktober 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. oktober 2013
nextt
08. oktober 2013
next
08. oktober 2013
u153281
u153281
next °____°
08. oktober 2013
V trgovino je stopila najina šefica. Kar naenkrat pa ji zazvoni telefon »pomemben klic iz Londona punci« je rekla »Dobimo se ob 5h pri Ayshinem stanovanju bodita točni« je še dodala potem pa odšla skozi vrata trgovine.
PO KONCU SLUŽBE:
»joooj ne morem verjeti da je lahko tak..tak…tak …sploh ne morem najti dovolj grde živali za njega« sem že v eno 100 to rekla, ko sva hodile proti mojemu domu .Ariani pa je samo zavila z očmi in naprej lizala svoj sladoled. Sploh jo ne razumem kako je lahko tako mirna ko jo fant zapusti. No ja jaz sem bila z Janom 1 leto to je kar veliko časa in med tem časom se je veliko zgodilo ,on se med tem časom niti pisniti ni upal da nič ne čuti do mene..
*FLASHBACK*
Z Ariano sva hodile po ulici in kot ponavadi smejale vsem rečem .. kar na enkrat pa je v meni vse zamrznilo le srce mi je še vedno bilo in to vedno hitreje in hitreje dokler mi niso solze kar same od sebe začele liti po licih kot potok ki ga nič ne more ustaviti… »Aysha« je rekla Ariana a jaz sem samo strmela na klopco pred mano, zame se je svet ustavil . Pred sabo sem videla prizor ki ga nikoli v življenju nebi hotela, to bi bila zame zadnja stvar ki bi si jo želela videti. Na klopci pred mano sta sedela Sara in Jan ter se poljubljala. (Sara je BILA moja najboljša prijateljica dokler nisem zvedela da je navadna vlačuga ki se obeša po vsakemu fantu ki pride mimo ). Ko sem 3 minute tam nepremično stala ter zijala sem kar na enkrat začela teči. Ariana je za mano vpila a je nisem poslušala hotela sem biti sama. Tekla sem in tekla dokler nisem prišla do nekega parka tam sem se ustavila ter se dobesedno vrgla na klopco ter jokala!...
Kako mi je lahko naredil kaj takega …

Vstopila sem v stanovanje. Odločila sem se da bom pozabila Jana. ZAVEDNO! Zame je samo še neznanec na cesti. Ampak ko se spomnem kaj vse sva počela mi postane hudo,zelo hudo tako hudo da morem zadrževati solze.
»Pa daj no Aysha nasmej se malo, videti si taka kot bi pojedla limono!« Je rekla Ariana ter me prijateljsko udarila v ramo. Kislo sem se nasmehnila ter naprej gledala v telefon. Kar naenkrat pa ga ni bilo več v mojih rokah. Ariana se je predrzno nasmehnila ter mi namignila na telefon v njenih rokah. Začele sva se loviti po celem stanovanju ter se zraven smejale. »Poglej, poglej nekdo se smeje« mi je rekla, jaz pa sem se samo nasmehnila. »Pa daj no Aysha. Pozabi ga sej veš da ni vreden tvojih solz« je rekla »prav imaš« sem ji odvrnila, ter se zasmejala. Kar naenkrat pozvoni pri vratih …
**********************************************************************************************************NEXT?
MNENJE?
08. oktober 2013
Pa že zj se upravičujem za use napake ahahha
08. oktober 2013
u153281
u153281
neeeeeext !!! ˇ__ˇ
08. oktober 2013
next
08. oktober 2013
u28319
u28319
Neekštt:33 A lahk mau dalši next drugič, pliss?
08. oktober 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
08. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. oktober 2013
Hvala za vse nexte. Bova probale pisat dalše nexte.
Ariana
Kar naenkrat pozvoni pri vratih. »Aysha pojdi odpret!« sem zakričala ter si popravila obleko, nikoli se ne ve kdo je pred vrati. »Že grem!« je rekla,ko je v svojih petkah počasi stopala do vrat. »Kaj delaš tukaj? Kako si drzneš sploh priti?!« je nekoga nadrla. Le kdo je pred vrati sem se spraševala in odšla preverit »Se mi je kar zdelo!« sem naveličano rekla,ko sem pred vrati zagledala Jana. Kako si drzne priti? Moji najboljši prijateljici uniči življenje nato pa se drzne pojaviti pred vrati?! Aysha je samo žalostno pogledala v drugo stran ter stekla v sobo. »Aysha?!« je rekel ter skušal vstopiti. »Kam pa kam?! Zate je vstop v najino stanovanje prepovedan? Jasno?! Nikoli več si ne drzni priti. Vse si uničil! Misliš,da sem se zastonj trudila,da bi Aysha vsaj malo pozabila nato kar si ji storil?! Kreten! Sedaj pa prideš in vsi spomini se vrnejo… Ali imaš sploh kaj sočutnosti?! Izgini preden ji dokončno uničiš življenje!« sem jezno rekla ter skušala zapreti vrata, ampak prasec je nastavil svojo nogo med vrata. Au?! To je pa moralo boleti? »Ali nerazumeš slovensko? Ali naj ti povem v kretenščini,da boš razumel?!« sem jezno rekla. »Ariana, čakaj!« je rekel ter umaknil nogo. »Vse je bila tako velika…« zavila sem z očmi, jasno fantje, vsi njihovi izgovori, tako isti.. »Ja,ja,ja… Jasno, poljubila te je kar tako in ti si ji iz vljudnosti poljub vrnil?« sem naveličano rekla ter ga ostro pogledala. »Ne… jaz…« Se res ne utrudi z izgovori?! »Ja… že razumem… Mislil si,da je Aysha in zato si jo poljubil kasneje pa si videl,da ni ona, ampak bilo je PREPOZNO?!« Odkimal je in skušal nekaj reči a sem ga spet prekinila »Ali pa si samo poskušal ugotoviti kakšen gloss je najboljši za poljubljanje, da bi ga kasneje priporočil Ayshi?« sem se v mislih zasmejala a na ven bila videti resna. »Jaz…« je spet poskušal. »Ti? Ti boš sedaj odšel,ker nimaš več izgovorov?!« Sem rekla ter zaprla vrata. Oh, Aysha… Stekla sem do vrat, kot se mi je zdelo, zaklenjeno… »Aysh odpri! Jaz sem Ari…« Sem rekla ter trkala na vrata. Slišala sem samo jok. Prasec bo plačal zato,da je ponovno uničil življenje moji najboljši prijateljici! »Kje je?!« je tiho v joku vprašala. »Oh, on… Odšel je. Ne srbi ne bo se vrnil…« dokler ne bo spet imel kakšen izgovor,ki ga še ne poznam… sem si mislila. Vrata so se počasi odprla. »Ari?!« je žalostno rekla in mi padla v objem.**********************************************************************************************************next?
komentar?
kritika?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------še en next pride zvečer da se oddolživa za prjšnga k je bil kratk ahah :$
09. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
super godbica
ni kritike
09. oktober 2013
u153281
u153281
Neeeeeeeeeeeeeeeext!!! <333333
09. oktober 2013
u144414
u144414
Neeeeeeeeeeeext
09. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
09. oktober 2013
next
09. oktober 2013
Hvala za vse nexte! Pa za komentar! Evo se en nextk k prj sm mela trening pa nism mogla naprj pisat…
Evooo !!!
*************************************************************Aysha
Kar naenkrat je nekdo potrkal na vrata. »Aysha pojdi odpret!« je zaklicala Ariana. Prav počasi sem se odpravila do vrat. Ko sem odprla vrata sem čisto otrpnila in nisem se mogla premakniti. »Aysha …jaz..« je rekel »Kaj delaš tukaj? Kako si drzneš sploh priti?!« sem zavpila. Moja roka se je dvignila ter ga udarila po licu. Odprl je usta a iz njegovih ust se je zaslišal samo tihi »au!«
Ari se je že stala za mano. »se mi je kr zdelo« je rekla naveličano,ko ga je zagledala pred vrati. Jaz pa sem se samo obrnila v drugo stran,kajti uči sem imela že čisto solzne, stekla sem v sobo. Za sabo sem slišala kako me je Jan klical,jaz pa se nisem ozirala nazaj. Zaklenila sem se v sobo,hotela sem biti sama.
Iz hodnika se je slišalo samo nek hrup. Nisem se sploh poglabljala v ta hrup jokala sem in jokala,solze so mi tekle v potokih, glavo sem zakopala v blazino,ko je bila že čisto mokra sem jo ubrnila in naprej jokala. Ko sem se malo pomirila sem se spomnila vseh lepih trenutkov z Ari ,in sama pri sebi sem se začela po tiho smejati
*FLASHBACK*
Z Ari sva prisluškovale pred vratom fantovske garderobe. Ari je gledala skozi ključavnico ter se naslanjala na vrata. Kar na enkrat pa se vrata odprejo in Ari je poletela v garderobo, jaz pa sem si dala kapuco na glavo ter stekla skozi vrata na katerih je pisalo EXIT! Kmalu je prišla tudi Ari, v glavo je bila videti kot kuhan rak haha.
Začela sem se smejati ona pa me je grdo pogledala. Čez par sekund pa se začela na ves glas krohotati. »OMG Aysha a veš koko so imeli hude six-packe«. Začela sem se še bolj smejati ona pa: »kaj to je resnica«. Ko sva se končno malo pomirili, sva si rekle da greva nekaj popit. Stopili sva v najbližji bar. In verjetno je bila to napaka kajti tam sem spoznala Jana. »Kaj bosta?« je rekel ter se mi prijazno nasmehnil. Vrnila sem mu nasmeh. Ari je naročila, jaz pa sem se samo smehljala . Ari me je ruknila ter me zbudila in sanj ter me postavila na realna tla. Naročila sem limonado;ko sva popili in naročili račun je prišel Jan »Hiša plača« je rekel ,se mi še enkrat predrzno nasmehnil ter mi v roko dal njegovo telefonsko številko. Zahvalile sva se ter po hitrem postopku zapustile bar. »OMGGG, ko je huuud« sem rekla,Ari pa se je smo smejala…
*AND FLASHBACK*
Slišala sem trkanje na vrata. Saj res Ari skoraj sem pozabila nanjo. »Aysh odpri, jaz sem Ari..« je rekla. Še vedno sem imela solzne uči, ubrisala sem si solze in parkrat smrknila. »kje je« sem vprašala spet sem zajokala ko sem se spomnila na njega. »Oh, on… Odšel je. Ne srbi ne bo se vrnil…« je rekla ,jaz pa sem počasi odprla vrata ter se ji vrgla v objem. »vse bo vredu« je rekla »nebo se več vrnil« je še dodala, jaz pa sem jo še bolj stisnila k sebi!!!
»hej Aysh..« je rekla »kaj« sem ji odvrnila, ko se nisva več objemali. »LAČNA SEM KOT VOLK« je rekla jaz pa sem se zasmejala.
Ko sva pojedle sem jo vprašala: » Ari kje misliš da je g. Bergant« sem rekla ona pa me je samo začudeno pogledala.
http://data1.whicdn.com/images/81141311/thumb.jpg
************************************************************ evo to je to mogoče lea še dons nexta nism pa zih…
NEXT?
KOMENTAR?
09. oktober 2013
pa upravičujem se za vse slovnične napake haha :$
09. oktober 2013
u144414
u144414
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext takooooooooooooooooj ko je možno <333333333333333
09. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!
09. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg