Forum
Heej sem Hanna in bom napisala neresnicno zgodbo.
Hej sem Heyle in imam najslabso druzino.No zdaj si sigurno mislite,da pretiravam vendar ne.Povedala vam bom celo zgodbo od A do Ž.
Sem Heyle in imam tecno sestrico Lejlo in starsa imata samo njo rada.Nekega jutra sem se zbudila in zaslisala mamino dretje zakaj nisem ob 06.00 naredila zajtrka.No povejte komu pa se,da ob šestih delati zajtrk?
Sam res ne se zadrla Lejla vstopila v mojo sobo ter se mi zlobno nasmehnila.Prisla je mami in me nadrla sla sem dol ter skuhala kavo ter pripravila zajtrk a jaz sem lahko jedla samo prepecenec ter mrzel caj.Ura je bila 07.45 in sla sem se obleci in odsla pes v solo medtem,ko je Lejlo peljala mami.A ni to krivicno? sem se zamislila in zagledala mojo BFF Emmo stekla mi je v objem.Povedala sem ji zgodbo in rekla,da bom kmalu koncala 4 letnik in bom lahko zivela svojo zivljenje in imela je prav cez 9 mesecov bom polnoletna.Lejla je sele 9 razred in celo vecnost cparam denar za majhno stanovanje.z Emmo boma skupaj stanovala in vsaka bo dala 2 miljona z pohistvom vred.
Jaz:


Mami:


Lejla:

Vem lepa je usi mislijo kako je lepa ampak,ko jo res spoznas...
Emma:


Ko sma prispeli v solo...
3 nexta
29. junij 2012
u96128
u96128
next next next
29. junij 2012
Okej pr men to vela;*
Ko sma prispeli v solo so me zaceli obmetavati z storzi nisem bila najbolj popularna na soli ampak Emma se je postavila za mene rekla jim je:A nimate nic bolsega za delati in odsli so zahvalila sem se ji in se jo objela:


Skupaj sma odkorakali v solo.Imeli sma kemijo moj najljupsi predmet bila sem uprasana in dobila 5.Bila je uprasana tudi Ella zacela se je jokati saj se ni ucila.Mirila sem jo,da bo use okej in dobila 4!
Prispela sem domov in mamici povedala za petko ampak ona me je udarila spleh me ni poslusal.Rekla mi je,da se moram odseliti!!
Kaj odseliti pa saj se nisem polnoletna sem ji rekla in odgovorila mi je,da sem udarila Lejlo in me noce imeti vec pod streho.Udarila Lejlo gdaj se je pa to zgodil?
Videla sem jo kako se smeji,spakirala sem uzela 2 miljona saj mi je mami dala samo 10evrov in se pozanimala u majhinih hiskah.Poklicala sem Emmo ampak telefonska stevilka ni obstajal! Nekdo mi je napisala SMS:
Tukaj Emma od zdaj naprej sem prijateljica s Lejlo!
Adijo krava.
Mi je napisala jaz sem samo jokala in jokala[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWgFIL0DgzE-ZPVBLJZvirfkozC_YZxEmlw9T59thWIpix_4cJ6U-5JsZj[/img]
Dokler ni do mene prisel...
2 nexta;*
29. junij 2012
u96128
u96128
next next
ful dobr pišeš
29. junij 2012
Hvala*.*
Dokler ni do mene prisel luskan fant mi punudil roko in me uprasal ce je ose ok.Povedala sem mu celo zgodbo in rekel je,da boma skupaj odsle do te neprave bff in ji povedali tasfoje.Tolazil me je in potem sma skupaj odsla do nje.Ko sma prispeli sem zaslisala jok.Hitro sem z fantom z imenom Jimy stekla notri in videla Emmo kako joka in ob njej njena muca,ki jo je imela res rada.Sla sem do nje in povedala mi je celo zgodbo.Kako je prisla Lejla in ji grozila,da bo ubila njeno muco tacko ce ne ji ne da telefona in jo je potem useeno ubila...Mjau sem zaslisala glas iz ne mocna mucke!
Na sreco je bil Jimy veterinar in jo je takoj postavil na nogo.Zahvalie sma se mu in uprasal je,ce bi z njim in nekim Jacobom zivele v njehovi hiski seveda sva pristali...
Kako me je Jimy tolazil:


Kako je Emma jokala:

...
next?
12. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg