Forum
Hello!

Kako ste? Jaz sem dobro, malo zaspana, a bo. No kakor vidite je tole nova zgodba. To sem pričela objavljati na Wattpadu, pa sem se odločila, zakaj pa ne, pa jo bom objavila še tu...

Kar bi prosila je, da ne oglašujete po moji temi brez dovoljenja in da ne smetite. Kritike bom sprejela, ne glede če boste do dna popljuvali tole. In ne bom se predala. Garala bom.

Če vam je všeč, lahko komentirate ali napišete 'next', mi je vseeno.Prologue: Pogrešala te bom

Draga Elise!
Kako si, draga? Preprosto ne vem kaj naj napišem... Nekaj ti moram povedati. Nekaj, kar ti nikoli nisem. Nekaj, zelo pomembnega. Ker če ti ne povem, bom ta svet zapustila z obžalovanjem, kar seveda nočem. Končno želim narediti nekaj prav, nekaj kar bi v meni pustilo občutek zadovoljstva in tebi olajšalo življenje, ki te še čaka.

No, kar sem ti hotela povedati ...

Hvala. Hvala, ker si me spremenila. Hvala, ker si me nasmejala. Hvala, ker si dovolila, da se ti zjočem v težkih časih. Hvala, ker si me sprejela takšno kot sem. Hvala, za vse tvoje solze (ker se zjočeš vsako noč, ker te skrbi glede mene. Da, opazila sem tvoje rdeče oči, vse nabuhle od joka). Hvala, ker si me vsak dan obiskala. Hvala za vse spomine. Zaradi tebe imam toliko spominov , ki so polni veselja in radosti. In če bi lahko bi vse spomine zapisala nekam in jih delila s svetom. Ti ne veš, kako pomembni so mi spomini. Oklepam se jih, kot da so moja zadnja mogoča rešilna bilka. Ah, če bi me spomini res lahko rešili, bi bila ozdravljena neštetokrat.

Misliš, da se bova še videli? Glede na to, kaj vse sva že dali čez, mislim, da bi bila velika možnost, da bi se videli v poslednjem življenju, huh? Upam. Močno upam. V primeru, da se več en vidiva? Huh, verjetno te bom zelo pogrešala in se bom zagotovo pričela kujati, vreščati, se valjati po tleh, dokler me Bog ne sliši in te pripelje k meni. Seveda, ko bo tvoj čas prišel, ker ti ne bi hotela vzeti užitka v življenju, te odrezati stran od tvoje družine in novih prijateljev, ki jih boš pridobila.

Še nekaj bi ti rada povedala. No, bolj ukazala. Ne jokaj, ne žaluj za menoj, ker si ne zaslužim. Bila sem grozna! Obžalujem vse, kar sem naredila slabega. Velikokrat sem te izdala, užalila, ranila, a ti si ostala. Vedno sem bila nesramna, osorna, sarkastična oseba, ki jo nihče ni ravno oboževal, če olepšamo celotno zadevo. Skoraj nihče. Le ti si bila tam zame, kot majhna lučka v popolni temi. Hvaležna sem, da te imam ob sebi še v zadnjih trenutkih.

Želim ti življenje, polno veselja, radosti, ljubezni, veliko novih pravih prijateljev. In upam, da boš bila srečna. Ostani to kar si in se ne spreminjaj. Bodi iskrena, močna, svetla oseba kakršno poznam jaz, Alaine De La Loravsille. In prosim te, pomagaj ostalim, tako kot si pomagala meni. Pomagaj jim najti luč, ki jo iščejo.


Zelo te bom pogrešala!

Srečno!

Tvoja najboljša in najlepša prijateljica Alaine

P.S.: Svojim otrokom pripoveduj najine divje zgodbe.
01. november 2017
Lina Haskey
Lina Haskey
Next! Prolog je zelo dolg in mi je všeč.
Komaj čakam da nadaljuješ!
01. november 2017
Next začetek je zelo dobr
01. november 2017
neext
Prolog sem prebrala že na Wattu in je super *-*
07. december 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg