Forum
hejla punce torej to je spet eden ff o One Direction. ja vem, da jih je res zlo velik ampak tu bo še pa eden torej upam da vam bo ušeč

Hej moje ime je Sarah Kinsley.

Stara sem 17 let, kmalu bom 18 samo še 2 meseca.

Moj rojstni dan je 2. avgusta.

Sem edinka.

Imam samo očeta.

Najraje plešem in rišem.

Najljubša barva je modra.

Nisem majhna ampak velika tudi ne torej imam povprečno višino.

Sem kar suha ker včasih pozabim jest zaradi vseh težav.

Tukaj se začne moja zgodba!
To sem jaz Sarah.
18. januar 2013
juuj :$ še en ff ;* neeeeeeeeeeekšt <33
18. januar 2013
Prvo poglavje!

Kuhala sem pozno večerjo za mene in mojega očeta, najbrž spet pije v kakšnih klubih in pubih. Imam samo očeta, moja mama je umrla v prometni nesreči in moj oče samo pijan hodi domov odkar je umrla bili smo zelo srečna družina sedaj je pa kot da bi izgubila oba ne samo mamo pogrešam jo, njene objeme kako mi pravi, da me ima rada in njene nasvete. Od takrat sem sama doma in je kot, da bi izgubila košček sebe. Končala sem srednjo šolo prejšnji teden in najbrž bom šla na šolo za umetnost, to je bila mamina želja, da se ukvarjam z plesom in risanjem, vedela je da sem zelo dobra pri plesu in zelo rada rišem, to sta moji dve strasti, ki brez njih ne bi morala živeti. Ko sem skuhala večerjo je bila ura pol desetih. Pojedla sem moj krožnik okusnih špagetov in očetov krožnik z špageti sem dala na mizo, pospravila sem kuhinjo in se šla stuširat ter oblečt v pižamo.

Ura je bila 1O ko sem končala in šla v dnevno sobo gledat televizijo gledala sem serije na MTV ko sem bila zaspana in se odločila iti spat, ravno sem bila na stopnicah, ko sem zaslišala, da so se vrata odprla in glasno zaprla, šla sem do hodnika in videla pijanega očeta, hitro sem šla do njega, in ga prijela za roko in ga vodila po stopnicah, raje sem bila tiho, saj se hitro razjezi, hodila sva in ko sva prišla do sobe sem ga položila na posteljo, ko se je nemudoma vstal. Pogledala sem ga in tudi on me je gledal. Z vso močjo me je udaril po licu, da sem padla na tla in tiho jokala, pograbil me je za lase in me spet udaril in spet sem bila na tleh, toda zdaj me je še brcnil v trebuh. Jokala sem močneje. Kaj sem naredila da sem si zaslužila to?! Prosim naj neha. '' utihni! Ničvredna si, zato te noben ne mara. Sram me je da si moja hčerka!'' in zdaj sem še bolj zajokala. Nisem vedela zakaj me tepe. Torej zdaj imam odgovor, sem ničvredna hčerka, ki se je sramuje! Toda to me je najmanj bolelo pregnal me je v mojo sobo jokala sem kot dež. Bala sem se kaj bo naredil. Vrgel me je na posteljo, ne more narediti to kar mislim!! '' pusti me na miru!'' sem kričala, toda nič ni naredil, sklonil se je k meni in me hotel poljubiti in začel se je slačiti. ''ne prosim ne!'' sem jokala, toda v zameno me je samo udaril in nadaljeval.
18. januar 2013
nnnneeeexxxttt !!! full ušeč <3<3 bo dans nov del??
19. januar 2013
u98320
u98320
neeeeext
19. januar 2013
u117133
u117133
neeeeeeext!!
19. januar 2013
u111192
u111192
neeeeeext!!!!!
19. januar 2013
neeeeeeext
19. januar 2013
u114661
u114661
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
19. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
19. januar 2013
hvala ker berete

hope you like it
2 poglavje

Ko je končal je šel iz moje sobe. Ne morem verjeti. Mojo nedolžnost mi je vzel 'oče'! Mojo nedolžnost! Jokala sem in jokala in ni bilo konca, noge sem privila k prsim in jokala. Čez kakšne dve uri sem se pomirila šla sem v kopalnico in šla v tuš kabino, stuširala sem se in ko sem končala sem zagledala britvico. Prvi mesec po mamini smrti sem se dnevno rezala to je opazila tudi moja razredničarka in me poslala psihologinji in nekako sem se odvadila. Prijela sem britvico v desno roko in prislonila na levo zapestje. Vsi spomini od danes zvečer so se mi zavrteli v glavi in zarezala sem enkrat in dvakrat in trikrat in še večkrat ponavljala, nikoli se nisem počutila tako umirjeno in dobro čeprav vem, da bo potem bolelo. Gledala sem, ko je kri tekla iz zapestja. Občutek je neverjeten in odličen pozabila sem na nocojšnji dogodek, ker me je tako bolelo. Bila sem očkova punčka, toda kaj je danes naredil mu ne bom odpustila.

Spustila sem vodo v tušu, da je odplaknilo kri iz mene. Oblekla sem majico z dolgimi rokavi in pajkice ter tople nogavice, čeprav je poletje me je zeblo in mrazilo. Nikoli nisem mislila, da mi bo to naredil lastni oče. Šla sem ven iz kopalnice in šla na tla v kotu moje sobe in se privila v kroglo, bila sem prestrašena. Zakaj je to naredil?
Prejšnji teden, ko mi je moj 'oče' Daniel to naredil sem jokala vsaki dan in si ponoči naredila nove brazgotine, zdaj sem se že rezala po nogah in bokih. Tista noč se je ponavljala vsak dan. Gnusi se mi ne morem ga pogledat v oči in mu reči 'rada te imam.' ali ga poklicati 'oči' ne morem! Ko so brali oporoko pred 4 meseci, ko je umrla edina oseba, ki sem jo imela rada. moja mama, sem izvedela da mi je zapustila nekaj denarja, toda ne veliko, zato sem se odločila, da se preselim, daleč od Floride in Daniela. To je bila moja dokončna odločitev...
19. januar 2013
u117133
u117133
Next!!!!!
19. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
19. januar 2013
neeeeeeeeeeeeext
19. januar 2013
hope you like it
3 poglavje

5 mesecev pozneje.

Teh 5 mesecev sem delala vsak dan po dve izmeni. Daniel je mislil, da hodim na kolidž toda nisem. Delala sem vsak dan in tako zaslužila veliko vsoto denarja, če bi izvedel, da delam bi najbrž me tako pretepel, da bi umrla. Vsak dan je pijan in ko sem doma me posili, pretepe ali oboje. Denarja sem zbrala za eno stanovanje in nepovratno letalsko vozovnico za London in seveda hrano in taxi ter ostale stvari. Ja London! London sem vedno hotela iti, ampak ne zaradi takšnih razlogov. Na prenosniku sem naročila letalsko karto in pogledala stanovanja, gledala sem dva in tako, bom šla oba pogledat in se tako odločila. Torej danes je odločilni dan, danes bom šla daleč stran in se nikoli vrnila, ura je bila 10 ko sem preoblekla kavbojke, majico z kratkimi rokavi in jopico, da bi mi zakrila brazgotine, let imam ob nečloveški uri tako, da ne bo veliko ljudi. Na srečo! Svoje kovčke imam za hišo, danes je prišel Daniel prej domov tako, da spi v svoji sobi. V torbico sem dala denarnico z denarjem, telefon in prenosnik ter ostale drobnarije. Tukaj sem pustila knjige in tisto kar ne bom potrebovala, ker si bom v Londonu kupila nove stvari. Pogledala sem že za šole in ena šola mi je prišla v oko. Kolidž za umetnost tja bi rada šla za ples in risanje, pouki so dopoldan, tako da si lahka najdem službo za popoldan. Ura je bila pol enajstih. Poklicala sem taxi in pride čez deset minut. Vzela sem torbico in tiho šla iz moje sobe, zaprla sem vrata in po prstih šla do vhodnih vrat, po poti sem slišala njegovo smrčanje in smrdelo je po pijači. Končno sem bila zunaj in zadihala svež Floridski zrak. Šla sem po kovčke in taksi me je že čakal naložila sem kovčke in mu povedala do katerega letališča. Peljala sva se kakšno uro. Let imam ob pol dvanajstih. Končno sva prispela ob enajstih, plačala sem taksistu in vzela svoje stvari in se odpravila v letališče, bilo je zelo malo ljudi. Svojo prtljago sem dala skozi tekoči trak, da jo pregledajo in se usedla na klopco, ko sem zaslišala zvok za London, šla sem proti vhodu predala vozovnico in z torbico v roki sem šla na letalo. Iskala sem moj sedež, ko sem končno našla sem odpla zgornji predal za torbico, notri sem jo položila in hotela zapreti ampak sem bila premajhna, skočila sem ampak nisem dosegla, enkrat sem še hotela seči po tem ko je moško roka stegnila in zaprla predal, zelo sem se prestrašila, še posebej ko sem ga pogledala je imel sončna očala in jopico z kapucu. ''hvala.'' sem rekla in se vsedla na moj sedež vzela sem slušalke in si jih dala v uho. Videla sem tudi, da je tisti, ki mi je prej pomagal zapreti predal sedel zraven mene. Predvajala se je moja najljubša glasba Fix You od Coldplay. Zatisnila sem oči in potisnila mojo jopico nekoli nižje, da mi ne bi zlezla gor. In kot bi mignil sem zaspala, prvič je bilo, da sem zaspala brez posilstva ali pretepanja.

Prebudila sem se iz spanja, iz ušes sem vzela slušalke in videla, da sem v naročju nekega moškega, tistega, ki mi je pomagal. Imel je roke okrog mojih bokov in hitro sem se vstala in ga prebudila. Ustrašil se je. Z zaprtimi očmi je nekaj zamomljal vendar ni imel več očal imel je le še kapuco. ''pšš... vse je vredu, zaspi nazaj.'' je rekel moški in globok britanski glas, in me prijel za roko, ko sem roko odmaknila me je prijel za stegno.
'' prosim. ne. Dotikaj. se. me!!'' sem rekla jezno. Ko se me je dotaknil me je postalo strah. Sedaj je odprl oči in odmaknil roko. ''prav ne bom. Naj te ne bo strah!'' in nato sem ugotovila da ima čudovite zelene oči, pogledala sem stran. Mimo je šla stevardesa, ko sem se stegnila čez tega fanta in iztegnila tako da mi je jopca šla malo gor in pokazale so se brazgotine, videla sem kako je gledal mojo roko z izbuljenimi očmi in hitro sem potegnila rokav dol, noben ne bi smel tega videt! ''oprostite! Kdaj bomo pristali v Londonu?'' sem vprašala in stevardesa se mi je nasmehnila ''čez dve uri gospa.'' pokimala sem in se vsedla nazaj na stol in pogledala skozi okno. ''videl sem kaj imaš na zapestju.'' je rekel spet tisti, ki je sedel zraven mene. ''kaj?'' sem se delala neumno, čeprav sem vedela o čem govori o mojih brazgotinah po rezanju. '' ne igraj se neumno. Videl sem sledi po rezanju in modrice po obrazu in rokah!'', '' na razlagam tujcem svojih težav!'' sem mu zabrusila nazaj. ''zakaj to delaš? Tako lepo dekle, kot ti ne bi smela to delati.'' je rekel v mirnem in globokem glasu. ''mislim, da lahko sama poskrbim zase in mislim tudi da to ni tvoja skrb!'' in spet sem si dala v uho slušalke in zaprla oči.

Moram pomisliti na novo življenje in nov začetek, brez Daniela!
20. januar 2013
u98320
u98320
neeeeeeeeeeext
20. januar 2013
Neext.!!
20. januar 2013
neeeeext
20. januar 2013
u117133
u117133
neeeeeeeeeeeeeeext
20. januar 2013
u111192
u111192
neeeext
20. januar 2013
u114661
u114661
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!
21. januar 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeext+++nova bralka
21. januar 2013
u114661
u114661
http://www.youtube.com/watch?v=-pSUbrq84aE&NR=1!! najlepša pesem
21. januar 2013
u114661
u114661
sploh pa od 29.00 naprej
21. januar 2013
neeeeeeext
21. januar 2013
nextiii nova bralka
22. januar 2013
Neeeeeeeext. $
24. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg