Forum
heila.
rada napišem kdaj kakšno zgodbo in tut tuki bom eno. lahka oglašujete, delite, komentirajte... (grde komente to pa raj za sebe obdržte)
upam da vam bo všeč.
HAVE FUN < 3

1. del
Oče in mama se želita preseliti v Cornwall in tam odpreti svoj penzion.
''Penzion?!'' reče Sally. ''Mislim resno, penzion??! Pa to ne mora bit res, zakaj glih zdaj..''
''Meni je pa prav kul, da gremo nekam že enkrat iz tega Londona.'' reče mlajša sestrica Debbie.
''Saj ni tako hudo, oči je dobil denar in bomo lahko še prodali hišo, ter v novem mestu kupili novo hišo.'' reče umirjeno mama.
''Jutri gremo že pogledati dve novi hiši. Če nam bo katera ugajala se bomo kar kmalu preselili.'' reče oče.
Ponoči Sally sploh ni mogla spati, zaradi vsega tega. V mislih pa si je venomer govorila:
''Mislim kako se lahko kar tako preselimo? Ali jih sploh ne zanima MOJE mnenje? Kaj če ne bom tam zadovoljna? Jaz hočem ostati v Londonu!'' ...
Ko se je zjutraj zbudila so že čez nekaj časa odšli pogledat hiše. Prva je bila nekako čudna. Imela je mračne, hladne prostore. Še vrtni hišici je delček stekla manjkal na okencu. Bilo je vse tako polno prahu. Niso bili zadovoljni. Ko so prišli k drugi hiši se jim je zdela ta prečudovita! Imela je dosti sob, ogrevanje, lep vrt in razgled na morje. Strinjali so se, da se bodo preselili kaj kmalu sem. Ampak spet si je Sally mislila: ''Kaj pa jaz in MOJE mnenje? Sploh nisem nič potrdila pa se že bomo preselili sem ali kaj? Joj..''
Popoldne je šla z svojo najboljšo prijateljico Joenne v disko in tam ...
next?
03. januar 2013
omgg nextt *o*
04. januar 2013
še vsaj dva nextaaaa
p.s.: hvala k bereš:*
04. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. januar 2013
next
04. januar 2013
next..pa lahko še kake slike
04. januar 2013
hvala k tak zvesto berete
twilight fan <3 : bom probala ja, ok
04. januar 2013
2. del:
In tam so srečale Sallyno prvo ljubezen. Ben! Skupaj z Sally sta zaplesala. Povedala mu je za selitev, za Cornwall, kako nihče ne posluša njeno mnenje..Ben je nekako na svoj način sočustoval z njo. Ko sta odplesala jo je Ben pospremil domov, jo parkrat poljubil ter odšel.
Sally se je žalostna vlekla v hišo, njena mlajša nadležna sestrica Debbie pa jo je gledala čez okno. Minilo je nekaj časa, nekaj dni, tednov in Sally se je morala žal posloviti..Njeni londonski prijatelji so ji pripravili poslovilno zabavo. Ben se nekako sploh ni zmenil zanjo zato je bila Sally malo potrta.
Ko so se končno preselili v Cornwall je bil tudi tam ...
next?
obljubljene slike:
SallyDebbieJoenneBen


04. januar 2013
neeeeeeeeeeeeextttt *.*
odlično šišešš ;**
04. januar 2013
hvala, hvala k mam tok dobre zveste brauce:**
04. januar 2013
next
hvala za slike
04. januar 2013
še vsaj en next
pa ni zakaj
04. januar 2013
neeeext ful je dobro<3
05. januar 2013
hvala k mam zveste brauce<3
3. del:
In tam je bil tisti neki fant, njihov nov sosed. Sally je že mahal pa se ji nasmejal. Vse te prve dni, ampak se sploh ni zmenila za njega ter mislila, da je pravi cepec. Kako so bili spet vsi veseli razen Sally. Spet ji je šlo po mislih kaj ona tukaj dela? Zakaj so se mogli preseliti? Zakaj ni mogla ostati pri Joenne? ... Prvi teden je kar protestirala, da bi odšla nazaj v London tudi ni jedla niti nič.. ampak pač nič se ni spremenilo. Za vedno bo ostala tam v Cornwallu. Z Debbie sta si mogle deliti sobo in to je bil prav napor. Z mamo sta odšle tudi po nakupih za šolo in tudi še nekaj za pezion. Šolsko uniformo bo mogla nositi v Londonu pa je lahko oblekla karkoli je hotela. Minil je že en teden in Sally se je že mogoče malo privadila na življenje v Cornwallu. Ko se je enkrat odpravila v trgovine je v eni trgovini srečala eno prijazno punco Lorreine. Zdela se ji je zelo prijazna in tako so se že spoprijateljile. Ko je prišla domov je poklicala sprva Bena potem pa še Joenne. Po pogovoru se je odpravila na plažo in tam jo je opazil tisti fant po imenu Danny medtem, ko se je sprehajal z Lorreine. Ni vedel, da se je predkratkim pogovarjala z Benom in Joenne. Oba pa sta bila zelo prijazna do nje.
next?

Lorreine
Danny


05. januar 2013
next
06. januar 2013
neeeeeext:*
06. januar 2013
še vsaj en next<3
06. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg