Forum
Ta zgodba govori o punci Anji ter njenih prijateljicah. Anja na začetku ne mara 1D saj misli da so ljudje preveč nori nanje,ko pa pride do njih in pogleda.......?...... v oči ve da je prav zanjo.

Živjo! Ime mi je Anja in živim v Londonu. Ko sem bila majhna naju je z mamo oče zapustil tako da ga ne poznam,takrat sva se z mamo preselili iz Slovenije v Anglijo.Doma govorim slovensko saj mama noče da pozabim jezik,s prijatelji pa govorim v angleščini.Stara sem 17 let (čez 2 tedna 1 ter imam 3 najboljše prijateljice Anna,Brittney (BRITT)ter Samantha (Sam). V Londonu mi je zelo všeč čeprav je deževno edino kar sovražim so nore zabite fanice od ONE DIRECTION. Po resnici povedano te skupine še nikoli nisem videla,ne na sliki ne nikjer vendar mi gre že na bruhanje ko pomislim na nore fanice ki se vsak dan derejo po ulicah.Nanje in na to skupino sem prisiljena misliti saj jih obožujejo moje tri prijateljice.BRITT je všeč nek Liam,SAM nek Zayn,ANNA obožuje LOUISA, jaz pa sploh ne vem kdo do to.
Next?
24. junij 2012
u63958
u63958
neeext
24. junij 2012
Next
24. junij 2012
zelo kratek next
V šoli sem odlična,ne učim se veliko vendar poslušam.Po pouku smo se pogovarjali.
Britt Anna: A Sam Jst:J
B: omg,Liam is so cute
S: no Zayn is more
Kar iz nekje se pojavi ANNA
A: OK,don t scream i got VIP ticket for 1D concert
B,S,A: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J: oh come on breath, they are just guys
B:JUST GUYS,are you kidding me they are extremly gorgeous in they can sing
SMEH
J: yes yes i know
A: don t worry ANJA i got a ticket for you to.
J: I m bussy that night
A: I didn t iven tell you when is it
J: ANNA i dont like them.
B: still you got to come. You have to help us pick the dress.
J: I don t know
Sut i do!! your coming
J:fine i ll come
Vsi: hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
aja ANNA JE rjavolaska BRITT črnolaska JAZ imam svetlo rajvo rdeče lase IN SAM ima blond lase
24. junij 2012
u63958
u63958
neeext
24. junij 2012
next
24. junij 2012
ju3 dons nemorm
24. junij 2012
Odšla sem domov,bilo je samo še 6 dni do mojega rojstnega dneva. Vem da sem vam rekla da ne maram 1D vendar grem na njihov koncert morm jih vsaj po sliki videt. Ravno sem hotela pogledati sliko ko je v sobo vdrla mama
m-mama j-jst
m:hej pikica kaj bo za kosilo
j-makaroni
m-njam njam je kaj novega v šoli
j-ja dobila sem 5 pri matematiki
m-stara pesem
SMEH
Pojedle seve kosilo nato pa me je poklicala ANNA da je koncert v soboto.
A:ANNA J:JST
A: Hej the concert is on the 21 of November
J: What!!!??? On my birthday
A: Yes isn t that awesome,we can selebrate on 1D concert!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
J:jej (zdolgočaseno)
Ok
Čez pet dni smo se vse punce zbrale in odšle po nakupih kupile smo si ful cute oblekce vsaka je imela svojo zapestnico.ANNA je imela zapestnico I LOVE LOUIS,BRITT I LOVE LIAM SAM I LOVE ZAYN JAZ PA SEM IMELA 5 ZAPESTNIC OD VSEH.
No pa je prišel težko pričakovan dan.koncert je bil ob 20.00 zato sem imela še čas.vstala sem pojedla zajtrk,šla na TWITTER,nato pa me je premagala zaspanost,zbudila me je mama ob 19.30. Hitro mi je čestitala za rojstni dan ter mi podarila MOTOR. Bila sem vesela za motor(KAWASAKI) ter panična da bom zamudila,od kar sem izvedela da grem na koncert me je zanimalo kakšni so in ali mi bojo všeč.Nisem še utegnila pogledati slike. Anna pravi da se bom navdušila nad njimi takoj ko jih bom videla.Hitela sem ter si oblekla kratko oblekico ter visoke pete ki sem si jih kupila včeraj.Punce so me že čakale.Vsaka mi je čestitala za rojstni dan. Pohitele smo ter se vrinile v prvo vrsto kjer smo imele rezarviran prostor.Na oder so prišli fantje.Bila je močna svetloba,tako da jih nisem dobro videla.Punce so se začele dreti jaz pa sem zavila z očmi,videl me je nek blondinec na odru ter se začel smejati,drugi so ga vprašali kaj je on pa je pokazal name ter se spet začel smejati.Nato pa je eden izmed njih ne vem kdo saj jih zaradi svetlobe nisem videla rekel da bodo izbrali eno fanico ki bo šla z njimi na turnejo.Nato sem ga šele videla,bil je popoln,imel je lepe lase in čudovite oči.Zdi se mi da mu je bilo ime....
NEXT ?
Kateri od 1D fantov je bil?
Harry,Liam,Louis,Niall,ZAYN
25. junij 2012
Next pomojem Harry
25. junij 2012
niall je bil
25. junij 2012
aja ups blondinec je biu ne potem je to Niall itak da če bi biu rjavolas bi biu Harry
25. junij 2012
no avtorica kdo je bil
thats niall

25. junij 2012
please nadaljuj z pisanjem za mene dans mam b-day
25. junij 2012
iAmNotGeek
25. junij 2012
iAmNotGeek< 33 potem pa vse nai nai
25. junij 2012
u63958
u63958
neeext
25. junij 2012
anna

25. junij 2012
wow sploh mi noče dat čakte poskusim še enkrat
25. junij 2012


jst
25. junij 2012
MOJA DESNA OD SAMANTHE LEVAOD ANNE
OD BRITT


ONE DIRECTIONMOJ MOTOR TER ZAPESTNICEnaj naj next zate aja pa sori vidla ni nobenga ker je bla svetloba nato pa je vidla enga kergakol!!
.......Harry.OMG PERFEKTNI kodri,čudovit nasmeh.Prvi pogled in vedela sem da ni zadnji.Pomežiknil mi je,in jaz sem takoj vedela das em se zaljubila.Moj pogled pa je zmotila ANNA ko je rekla: OOO love is in the air that is Harry Styles. I KNOW YOU RE IN LOVE. no i m not sem poskušala zanikati. Don t lie to me. Pomežiknila sem ji,takrat pa so začeli peti zapeli so pesmi ki sem jih prvič slišala.Vsi so peli in krilili z rokami a jaz sem samo krilila z rokami. Nato pa so rekli da bodo izbrali fanico.Šli so na kup. Blondinec me je pogledal se nasmehnil,prav tako Harry,nato pa še črnolasec ter nek fant z naramnicami,nazadnje pa še nek rjavolasec.Vsi so se zasmejali. Bobni so začeli igrati. Nato pa mi je Harry podal roko.Stala sem kot okamenela.Britt me je potisnila na oder.Harry-jeva roka je bila zelo mehka ter je dišala.vprašal me je kako mi je ime jaz pa sm zajecljala Annja but you can call me Anchy.OK je hitro odgovoril nasmejala sem se ter pogledala moje 3 najboljše prijateljice ki so vpile da me imajo rade in da mi privoščijo. S fanti smo šli v zaoderje ter pogovor je potekal nekako tako:
H-HARRY N-NIALL Z-ZAYN LC-LOUIS CARROT L-LIAM J-JST
H-so Anja where do you live we have to go get your clotes
A:I live in ...... NE SPOMNIM SE IMENA
L:hey my name is Liam
Z: im Zayn
LC: i m Louis and this is my bird Kevin
N: I m Niall and don t worry we re not all crazy as he
H:we are worse
A: Then we are gonna be great friends. There s one problemm i got 3 really great friends and they re crazy about you so can they please meet you.
N: YES, efxorse
A:thanks
Hitro sem odšla po Anno, Britt in Sam ter jih objela:
OKRAJŠAVE ŽE VESTE
S:you are so lucky
J:YOU ARE TOO YOU CAN MEET THEM
VSE PUNCE: WHHHHHHHHHHAAAAT!!!!!!!!!!!??????????'
J:keep it down it s 22.00 your gonna wake the whole city.Tonight you can come to there s apartment and you can sleep there now come with me and don t scream.
Vse punce:thanks we love you
Odšli smo do njih in ko je BRITT zagledala LIAM-a je skoraj omedlela,Sam je že objemala ZAYNA, ANNA pa bi zakričala če ne bi dala roke na njena usta. Fantje so se ob pogledu na to začeli krohotati le ZAYN je objemal SAM. Ravno takrat je HARRY(moj princ na belem konju) rekel da moramo iti. USEDLI SMO SE V LIMUZINO sedeli smo nekako tako:
HARRY,JAZ,SAM,ZAYN(objemala sta se)LOUIS,ANNA,LIAM,BRITT pri vozniku pa je sedel NIALL ki je žalostno vzihoval
Pripli smo k njim domov in samo gledali z odprtimi usti ob pogledu na hišo.
Vstopili smo in se usedli v krog.Šli smo se resnica ali izziv.Harry je vrtel in ker je seveda sedel nasproti mene je pokazala name. Hotela sem reči izziv a sem vedela da bo nekaj takega kot poljubljanje zato sem tiho rekla »truth« HARRY pa me očitno ni slišal zato se je pomaknil bližje,bila sva le 15 centimetrov narazen nato pa je zavzdihnil in rekel »WHAT?« ob pogledu na njegove oč sem pozabila kako mi je ime,nato pa naju je zmotil NIALL ki je rekel »Harry move on she forgot to breath because of you« ko sem ga slišala sem se odmaknila ter odločno rekla »TRUTH!« »OO so who do you like the most of this group« pokazal je na fante.«I dont want to tell you« »WHAT ABOUT IF I ASK YOU« naredil je puppy dog face nisem se mogla upreti. Rekla sem« the most i like you harry« zasmejal se je se pomaknil bližje,spet sem pozabila dihati ter me...
25. junij 2012
u63958
u63958
neeext
25. junij 2012
pošprical s sprejem.omg.začel se je smejati jaz pa sem mislila da ga bom ubila,danes sem si umila lase. Od jeze sem stekla v kuhinjo in vzela probiotični jogurt in mu ga zlila na njegove perfektne kodre.Ko je to videl zayn je prijel mene okoli pasu ter me zvlekel ven in vrgel v bazen. Aja majhna podrobnost sem pozabila povedati. ne znam plavati!!! zadrla sem se vsi so se smejali razen samanthe ki se je edina poleg mene drla.ko jo je slišal harry je še on skočil ter me povlekel ven. hitro sem se posušila ter opravičila in odšla. Ker nisem vedela v kateri sobi spim sem vprašala louisa
LC:louis carrot J:jst H:harry
j:kje naj spim
LC:ja am britt with liam,sam with zaynu,anna with me,and you can sleep with niall but i have to warn you that you want sleep at all.
H: she could be with me i don t mind
J: ok i hope you don t mind talking in the night
H: efxorse not let s go to bed
J: yes let s go
Odšla sva v sobo ter se ulegla na posteljo nato pa se je začel pogovarjati
H: so you really like me or did you just say that because of my puppy dog face?
J: everything i say was truth. do you like me to?
H: aaaaaaaaa i m gonna say only one thing. do you have time tommorow!!??
J: jea why? i have time but only after eight i have to go shopping
H: we will go together. i have to buy a new jacket cause my it s ruined it s all wet cause i ve been in a water when i saved you
J: i ll helo you pick some nice thing s
H: ok good night
J: i m gonna play angry bird s if you don t mind
H: omg i play angry birds to
poljubil me je na lice in začutila sem nekaj v trebuhu nato sem še jaz poljubila njega on pa se mi je izmaknil in poljubila sem ga na usta omg takoj sem se izmaknila in zardela. Rekel je lahko noč jaz pa sem se izmaknila in zaspala zjutraj sem se zbudila in zagledala HARRY ja ko se sklanja nad mano.zasmejal se je nato pa rekel "wake up you re trnuljčica it s 12.00 o clock"«what lets go we got some shopping to do««what ever you say gorgeous« Šla sva do njegovega ferrari-ja jaz sem gledala z odprtimi usti.«what is it did you see a ghost««no i see ferrari. I love speed and cars and motorcycle««nice to hear that« vsedla sva se v avto ter odpeljala v najdražjo trgovino ter začela nakupovati on je zbiral obleke zame jaz pa jakne zanj.Ko sva končala naju je peljal nekam za avtom. Stokrat sem ga vprašala kam greva on pa je samo odgovoril«i don t tell you« bila sem jezna a sem ga poljubila na lice. Prijel me je za roko ter prišla sva....
KAM STA ŠLA??
NEXT!!!???
26. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg