Forum
Heloooou ....po dolgem času sm se odločila da bom spet pisala zgodbico(: Ker me je zgodbica vampirkin dnevnik tako navdušila sem se odločila da bom vzela 3 glavne like in pisala sicer svojo zgodbo ampak pač bojo glavne vloge poimenovane isto. Upam da boste brali. Hvalaaaaa :* xoxo
---

Odprla sm oči. Kje sem bila? Zmedeno sem se ozrla po sobi. Becca je sedela zraven mene in me opazovala. Kaj? sem jo uprašala. Skočila je u mene in me močno objela. Kako se m vesela da si nazaj....bali smo se da,da,da se neboš nikoli več zbudila. Kako misliš d sem nazaj? Saj nikoli nisem odšla. Skočila si v tista prekleta vrata. V glavi se mi je izoblikovala samo ena beseda. DAMON. Kje je on? Becca me je pogledala. Nevemo. Naj vam najprej povem kaj se je zgodilo.
-----
Usepousot je bila tema. Kot da bi nekdo naš del Zemlje odrezau od sveta. Stala sem na sredini travnika in gledala v nebo. Pred menoj je stau Valtor in se mi smejal. Bila sem tako mala tako nemočna. Za njim pa je na kolenih in z zvezanimi rokami klečau Damon. Use bi naredila da bi ga lahko rešila. Ne naredila sem use da bi ga rešila in še je bilo premalo. Valtor ga je hotel zapreti v kletko večne samote in obžalovanja. Za menoj so stale Meredith in Boni. Stefan kje si ko te rabim? Na kratko Valtorju je Damona ratalo zapreti v Kletko nato pa je izginil skupaj z njim. Ničesar več se ne spomnem mislim da sem padla in zdaj sm se zbudila tukaj.
-----

KJE JE DAMON? Becca me je samo pogledala. Izginil je skupaj z...Skupaj z? Tokrat sm že skoro kričala. z Boni in Meredith. Kaaaaaaaaaj?! Becca me je samo pogledala. Ostala sva samo midva z Stefanom. Stefan je rešil mene ti pa si se nekako rešila sama. Nobeden od nas neve kaj se j zgodilo vemo samo to kar je pisalo v pismu. V kakem pismu? Stefan se je pojavil na oknu. Stekla sem v njegov objem.Vseskupaj bi bilo lažje če bi preprosto ljubila njega. Zakaj sem hotela Damona? Predstavljal je temo nekaj slabega ampak še vedno je bil tako prekleto privlačen in poseben da sem seveda hotela njega. Biti z Stefanom bib bilo za mene seveda preprosto. Zauzhidhnila sem. Si uredu me je nežno uprašal? Ja...skrbi me za Boni in Meredith...seveda mu nesmem priznati za Damona. Nihšče nesme vedeti za moja čustva do njega. Kaj pa za Damona te ne skrbi?me je previdno uprašal Stefan. Dovolj je star da zna mirkat na sebe sem mu pribila. Becca je samo prhnila.

https://go.ninemsn.com.au/img/vampirediaries/bios/stefan_240x255.jpg - Stefan

https://qameleoni.files.wordpress.com/2011/03/somerhalder.jpg - Damon *_* <3

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/b/bd/ElenaGilbet.jpg - Elena
25. oktober 2013
next
25. oktober 2013
u165758
u165758
next
11. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg