Forum
Lisa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Let`s go crazy, crazy, crazy … in sm razmišlala o njih… Oprostite. Ime mi je Lisa Novak in živim v Sloveniji, blizu Terme Čatež. Po teh poletnih počitnicah grem v 4. letnik sr.š. vzgojiteljske v LJ. Februarja pa bom stara 18. Končno se bom lahk preselila od staršev. Nism ravno v najboljših odnosih z njima, ker se mi zdi, da me sovražita mojega brata Filipa pa obožujeta.Imam tudi svoje 3 BFF: Lucija ( Lucy), Petra (Pete) in Klara (Kaych) Pa še nekaj... Nora sm na ONE DIRECTION!!! Najlepši mi je pa itak Harry!!!In, ko sm sanjala o njih pa mi je mami začela težit: »Pa Lisa, a ti mislš kej mene posušat al ne? Sprav se pospravlat hišo kr gremo v trgovino.OK? OK!« Jp moja mami me vedno zadolži, Filipa pa pusti pr mir na kompu.GR...Čez dve sm končala.

Bila je sobota zvečer in smo bile z mojimi BFF zmenjene, da se dobimo v Bolero v Brežicah (resnično). Kot vedno sm bla zadna.»Oi!« sm pozdravla . »Pa kje si ti blat uk dolgo? 15 min zamujaš!« Je rekla Kaych. »Ma sj veš, matka,« sm odgovorila. »Ka pa mata tuk proti teb?« so vprašale vse 3. »Nwm.« Potem smo se pogovarjale o ljubezni in jst sm navlekla temo na 1D in one takoj, da so glupi in kaj vidim na Harryu. Potem sm zamenjala temo. Okol 10-ih pa mi je mami začela težit, da morm domu. Potem sm se zrihtala in šla spat.

ti je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. september 2012
pa še slikce:

Lisa:
s4.favim.com/mini/50/blue-eyes-brown-hair-girl-green-nature-460268.jpg
Pete:
s2.favim.com/orig/37/brown-brunette-cute-dacey-loxx-eyes-Favim.com-298996.jpg
Kaych:
24.media.tumblr.com/tumblr_massp1TDho1rdiyvwo1_500.jpg
Lucy:https://www.google.si/imgres?hl=sl&safe=off&sa=X&biw=1440&bih=783&tbs=iscrown,ic:color&tbm=isch&tbnid=yJ0FjMnx-fb8FM:&imgrefurl=https://www.beautyriot.com/celebrities/vanessa-hudgens/photo-vanessa-hudgens-sexy-tousled-hairstyle-pid3351&docid=nd34VtruQ4L95M&imgurl=https://images.beautyriot.com/photos/vanessa-hudgens-tousled-sexy.jpg&w=400&h=544&ei=1aBhUKqBBM33sgbV_YHoDA&zoom=1&iact=hc&vpx=1150&vpy=296&dur=785&hovh=262&hovw=192&tx=125&ty=164&sig=105185803263361649785&page=1&tbnh=124&tbnw=88&start=0&ndsp=44&ved=1t:429,r:42,s:0,i:197
25. september 2012
Neeeeext
25. september 2012
neeeeeeeeeeeeeext
25. september 2012
neext!!
25. september 2012
Hvala to mi fuuuuuuul pomen da nekdo bere moj ff. a mislta da je dobra?
pa mal da vam ne bo dc
25. september 2012
u34085
u34085
neext
25. september 2012
jaaaaaaaaa
25. september 2012
sj bom kmal objavla next sam še napišem ga, ok?
25. september 2012
Lisa: (v ponedeljek bol na začetku avgusta)

Ja , pondelk zjutraj je in že avgust, sploh nemorm vrjet. Še vedno me je bolela roka od pregleda, ki sem ga imela v četrtek. Dala sm kri. » Lisa dej prid pošta!« me je stara mama poklicala. A je že prek 14-e ura? Šla sm dol in s pošto hitr gor (stara mama živi v spodnjem nadstopju mi pa v zgornjem). Reklama, reklama, reklama, položnica… Čaki mal! Potem pa kuverta z mojim imenom… Iz Londina?!? WTF se zdej dogaja?!? Hitro sm odprla in začela brat ( pismo je v angleščini) : »Draga Judita! Vem, da se sprašuješ od kod mi tvoj naslov in tudi pričakujem, da te bo naslednje kar boš prebrala šokiralo. Moram ti nekaj nujnega povedati… Posvojena si in jaz, ki ti pišem sem tvoj brat. Oprosti, da smo ti v četrtek vzeli malo krvi od pregleda a sem se moral prepričati. LP tvoj brat =D« To me je tako šokiralo, da sm takoj poklicala svojo sestrično Tino in hlipala. Šokiralo pa me je to, da je natipkal na računalnik tako grozno pismo pa še povedal mi ni kako mi je ime. Seveda Tini nism povedala kaj je prišlo s pošto ampak rabla sm jo , da me je potolažila. Ko sm se pomirila, sm si pismo dala v kot , ki ga bom hitro pozabla pa še noben ga ne bo mogu odkrit. Hitro sm pozabla na to.

Pred parimi dnevi prej
Harry: (pišem kot on)
Malo sm bil na twitterju in malo gledal po twittih, ki so bili od fanov oz. directionerjev. In takrat sm zagledal twitt od ene punce, ki ga je napisala za moj rojstni dan in pisalo je: »Dragi Harry! Vse najnajboljše ti želim za tvoj rojstni dan, da bil bil še tako uspešen in rada te imam, sm TVOJA NAJVEČJA št.1 fan na celem svetu!!! Love u Lisa « Takoj sm poklicu Louisa: » Lou prid sm, lej to!« Pridirkau je kot en norc in sm mu pokazu twitt. » Aw kak lušno, aw!« je bil njegov odgovor. Odločla sva se, da bova pogledala njen profil, kr je mela za profilno mene. Pogledala sva njene slike in ena je bila z njenega rd-ja (bom kr skrajšala, kr se mi ne da kr naprej rojstni dan) in držala je dojenčka. »Aww!!!« sva skupi z Loujem rekla. Kr naenkrat pa Lou obsrtmi v ekran in začne bult v njo. » Sam tuk da veš da je ona zasedena« sm se pošalil, čeprav sm mislil resno,on pa še kako min-o (minuta) bulil, pol je pa hitro vzel denarnico iz žepa in potegne vn slikco dojenčka. » Kdo pa je to?« ga vpr.( pomen besede bo al vprašanje al vprašam, vprašal) on pa mi odgovori: »Ona!« in mi pokaže sliko Lise na twitterju. Jst sm čudn gledam in pogledam obe slikci. Kr naenkrat pa Lou vzklikne: »Morm se prepričat. Grem v SLO in jo poiščem in poslal ji bom pismo, ko bom prepričan!« jst sm še vedno bil zmeden, zato sm šou se zrihtat in spat.

Pa še vpr.:
1. kaj je naredil Lou, da se je prepričau
2.ali bo res lahko Lisa pozabla na pismo
3. kak se vam zdi( komentarje plis, da vem če vam je všeč)
4. Next ( pa če bo, bo jutr)
25. september 2012
oprostite da sm tam v pismu napisala Judita namest Lisa
25. september 2012
NEXT
P.S nova bralka
25. september 2012
neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
25. september 2012
next
25. september 2012
Neeeext in zgodbica je fenomenalna
25. september 2012
najlepši tnx vsem bom nextala dans ko pridem iz šole LP
26. september 2012
Louis:
---------------------------------------------------------------
Ne morm vrjet. Končno sm jo našel mojo malo sestrico. No, da vam bo jasno za kaj se gre…Ko sm bil star 5 let in mal več kot 1 mesec je moja mama rodila 1.2.1999 mojo malo sestrico-Lisa Lora- bila je najlepši dojenček, kar sm jih kdaj videl. Mal sm jo imel v naročju pol je pa kr nehala dihat in sm jo dal medicinski sestri in od takrat je nism več vidu… Imela je neki s pljuči narobe in so jo zadržali. Mami pa je rekla, da če bo umrla, da je noče več vidt. Po enem tednu pa je vprašala kako je z njo a ji zdravniki niso odgovorili. Z mamo sva bila zelo žalostena. Tudi Mark je žaloval z nama čeprav Lisa ni bila njegova hčerka, ker mi je mama zaupala, da jo je oči posilil. Lottie pa sploh ni vedela za to, ker je bila komaj 1 leto stara, pa tut pol ji nismo nč povedal… In končno sm jo našel! no se bom še prepričal!

Naslednji dan (četrtek), zvečer:
Že včeraj zvečer sm odletel v SLO in se vse pozanimal o njej. Izvedel sm, da ima dans tudi pregled in, da ji bojo vzeli kri. Zato sm v zdravstvenem domu prosil za malo njene krvi, drgač,da bom lahk preveru pa sm že pred leti vzel kri od mami in očija in notr dal snov proti strjevamju. Dal sm še dans za preverit materinstvi in očetovstvo. Kr sm ekstra plaču sm že dans dobil izvide. In res je bila… MOJA mala LISA. Takoj sm ji natipkal pismoin se odločil, da bom jutri poslal po hitri pošti.

kak se vam zdi? komentirajte pa če bojo kake napake mi oprostite
26. september 2012
Kakooooon!!!!!! Res svetovno in seveda neeeeext
26. september 2012
next
26. september 2012
Mily Tomlinson si mislna morda zakon? kr če si umiram od SREČE NAJLEPŠI TNX!!!
26. september 2012
next
26. september 2012
Ja sori zakon haha next
26. september 2012
Eto en mal dalši next:
Harry: (1. februar (njegov in Lisin rd))
Še vedno jo gledam (njeno slikoz twitterja, ko drži dojenčka), vsak dan,vsako noč, all day, all night. Še pri in itervjujih nism več zbran in vsi se čudijo in sprašujejo zakaj. Seveda ni noben vedu za Liso razen mene in Louja. On pa je bil čist potrt, kr še ni prišla v London al pa, da bi jo vidu na našem koncertu v LJ. Samo o njej sm razmišlau kak je lepa, kak lepo poje (na twitterju je objavla video, ki ga je tudi objavla na Youtubu in… zdej mam njen kanal!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! In ona tko najlepš poje kot angelček, ki ga še nikol nism ne slišal ne videl in ima tako najlepše oči. So kot morje v katerem, bi se koj potopil in bil v njih do konca življenja. Joj kaj vse bi dal, da bi jo zdej vidu in ji vošču za rd in ona bi meni! Še enkrat… JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Upam da bo kmal pršla v London. Takrat pa zagledam njen twitt, ki pravi…

Lisa:
Bil je 1. februar in lahk sm ostala doma in sm dobila prosto in nwm zaka. Ali pač? Mami in ati sta bla doma. Vstala sm se in šla na zajtrk takrat pa prideta mami in ati: »Lisa, neki se mormo poment.« Sam čudla sm se in vpr.: »Kaj pa je narobe?« Samo spogledala sta se, vrjetno se odločata kjer bo povedal. »Lej Lisa…« je začela mami: » Ne pišeš se Novak. Tvoje polno ime je Lisa Lora, neveva pa kako se pišeš. Midva sva te ilegalno posvojila. V resnici si Angležinja in tvoj brat je zelo slaven in ga boš takoj našla. Nama je žal ampak nisva mogla met otrok in sva te posvojila. Ravno takrat sva bila v Londonu in zdravniki so te ponujali pred bolnišnico. Res nama je žal. Kupila sva ti stanovanje v LJ in ti ga bova midva plačevala. Tvoj brat živi v Londonu s svojimi 4-mi prijatli. Spakiraj se in pojdi!« mi je rekla in se šla zjokat v spalnico. Ko me je šok minil sm zavpila: »YEEEEEEEEES!!! TO, TO, TO!!!« Tako sm bla vesela, da nism njuna. Hitro sm se spakirala in šla na vlak do LJ. Naslov stanovanja pa mi je ati oz. Jože pustil na mizi. JEJ!!! Sam kdo pa je moj brat? In, daje slaven? Živi v Londonu? Mislm, da bom se po končani šoli odpravila v domovino zavedno. Nato pa sm šla na komp (že v stanovanju) in na twitter in objavla(v angleščini): »YAY dans so mi starši povedal, da sm posvojena in, da sm Angležinja. Komi čakam, da po končani šoli grem nazaj v domovino in poiščem svojega brata. A mi bo kdo pomagal. Baje, da je zelo slaven. In HAPPY BIRTHDAY HARRY, obilo ljubezni in vse kar si sam želiš! :*« in pol vidim odgovor od…

Harry:
Objavla je, da je posvojena. Pol je meu Lou prav. In voščla mi je za rd in napisala je,da rabi pomoč pr iskanju brata, zato sm se odloču, da ji bom odgovoril z: »Draga Lisa! Najlepša ti hvala za voščilo.jst poznam tvojga brata.a je zelo zaposlen in rad bi vpr. Če lahk bi pršu k teb v LJ. Prosim Lisa ( puppy eyes)?« Ene 5 min je trajal,da je odgovorila: »Dragi Harry a je to Parody? Če ni, ti napišem sporočilo z naslovom !« Bil sm tako vesel, da sm poskočil v zrak in hitro odpisal: »Ne jst sm pravi Harry Styles. Kr napiš mi :* «

Lisa:
Bila sm tok presenečena,da sm mislna,da je parody, a je bil resničn! »AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisal mi je :* AAAAAAAA!!« sm zakričala in sm verjetno sm zbudila sosede. Ups. Pol pa sm mu na sporočila naslov in reku jeda pride jutri. Lahko noč.
a je vredu?
27. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. september 2012
Jej zakon neeeeeeeeext prosim se en next puppy eyes
27. september 2012
next
27. september 2012
Mily Tomlinson sori sam mami mi ne dovoli na racunalnik jst pa sm na tablicnem pa nemorm pisat bom takoj ko bom lahk castna skavtska
27. september 2012
u90468
u90468
nexxxxxxxxxxxt nova bralka
27. september 2012
next
27. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg