Forum
Najprej izpolni anketo in začnem obljubim da bom zgodbo dokončala in mogoče če vam no ušeč naredila še 2. del..Hvala

ß♡š ßŔΛĿΛ ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. julij 2013
u141713
u141713
boom!!!!
07. julij 2013
Ok zdle delam upam da bom kmal nardila pa da vm bo ušeč
07. julij 2013
Ni neki dobr next ampak pač nova sem na tem in ja uglavnem upam da ti je ušeč
***************************************************************************************************************
¤Marjetka¤
Helouu ! Moje uradno ime je Marjeta Štiber . Ampak malo za hec pa za zabavo in zato ker sem najmlajša v razredu in v družini me kličejo Marjetka. Rodila sem se 30 junija ob sedmih zjutraj.Ja vem to sploh ni pomembno ampak rada se zatikam v podrobnosti.Uglavnem stara sem 14 let in Treniram gimnastiko. Rada imam živali najbolj pa pse.Doma imamo enega . Sem samsko dekle, ki umira, da bi imela fanta tako kot usaka najstnica. In seveda imam tudi najbolšo prijateljico Lariso . Najraje jo imam . Use ji povem. No mi z družino nismo nekaj revni, neki ful bogati pa tut ne. Imam enega brata -.- Uff nebi bili radi na mojem mestu vrjemite. Imam tudi prijatelje nimam samo prijateljice. Nisem čiz neki ''pridna punčka'' ok prznam sen ''bad girl'' tko po domače povedano V šoli nisem najraje...in zganjam norčije s prijatelji Larisa ni neki ''IN''
Ravnatelj pa je moj BFF Uff ja zmeraj govoriva o mojih problemih in mu ''zaupam'' kaj sem naredila še mnogim drugim učiteljem ..Pustimo to. Nekaj ste zvedeli o meni use drugo pa v drugih nextih.
¤Larisa¤
Žiujo. Moje uradno ime je Larisa Floser.Stara sem 14 let.Sem bolj sramežljivo dekle ampk ko sem z mojo bestico nisem Larisa ampak sem ''crazy'' Larisa.Da moja edina prijateljica je nimam nobene druge razen enega prijatelja in to je seveda moj brat.Moja družina šteje 4 člane oz. 3 mojega očeta ne vidim pogosto samo 5x na mesec.Grozno saj vem ampak kaj naj pomagam če je zmeraj na službeni poti.Neki zapleten poklic opravlja. Če se že sprašujete če sen kaj ljubosumna na mojo bestico..sen ja ker ima na pune prijateljov in prijateljic in ker je lepa jas pa sem en grdavž tam zraven je.saj je useeno.Moja družina je bogata zelo.Imamo vilo z bazenom in use druge reči.Za razliko od moje bestice imam same 5-ke u šoli kaj ste mislili da smo bogati otroci zabiti a ?
Jaz treniram Jazz balet. Obožujem ples.zelo zelo zelo zelo zelo in baje lepo pojem. To bo zaenkrat use moje use druge skrivnosti boste izvedeli v nextih


¤David¤
Žiooo.Muje imej je David ne ? kaku ste kej ? Ah ne sej se samo hecam haha . Uglavnem ja js sm Korjut, David Korjut . Fan Jamesa Bonda ne sej ne hec . Ja str sm 15 let wiiii . Rad imam punce in seveda punce v postelji hecam se . Nisem tak pokvarjenec ubistvu sen tak en priden dečko in prijeten dečko kakor meni govorijo . Rad delam videe oz. snemam in potem nardim videe sej veste kok poteka ta shit ja no.Pa moj hobi je kolesarjene z mojim bmx-om . Imam prjatle pa tut prjatlce.Sm samski,sen tip za resne zveze pa to V družini nismo bogati pa tut ful revni ne, ena sredina uglavnem čiz dovol dnarja . Več o men zveste po dougih nextihAja pa moj best frend je moj prjatu Nejc-k ga kličemo Muc k ma douge lase

¤Kristjan¤
Oi.Js sm Kristjan Koslič.Star sem 14 let. Treniram nogomet.V družini smo bogati .Za šolo sem preveč neumen in podkupujem sošolce da mi naredijo nalogo sam za 5€.Budale vem pa kaj čem.Zaljubljen sm v mojo sošolko Marjetko.Sama popounost jo je . Jas lahko imam katero punco hočem ampak sam nje ne in ta ljubezenska zgodba se nadaljuje v nextih.Uglavnem nimam kej preveč best frendov k se mi to zdi stupid in ja.Mam lahko žiulenje use nardijo namest mene in kar hočem to dobim .Imam pa preveč živali kr sm ljubitelj no in imam:2 bela dihurja,3 papige,5 morskih prašičkov,2 zajca,1psa, 2 mucka,1 kozo in eno ovco . priakujem še ponija in konja.saj to ni preveč kajne ? več o meni izveste v nextih .
¤Martin¤
Heeeeeeeeeeeeeeelo . Moje ime je Martin Štiber .Majetkin brat. Ahh ja ta tamala men use vrjame pa fanj jo je hecat vrjemte .No star sm 16 . Da da sam 2 let razlike sva . Uglavnem treniram nogomet in sem zaposlen v športni tgovini Adidas .Ljubim šport in da kej zalužim sem se tu zaposlil pa se edino delo je bilo na voljo.Mam best frenda Žigija.Legenda majkemi V šoli mi gre kr dobr .Več o men v drugih nextih .
¤Mark¤
O Živjo ! Moje ime je Mark Smogavec . Star sem 15 let . Treniram Kickbox,nogometin karate . V družini nas je samo 3 jaz,mama in oče . nismo revni in ne bogati.Flirtam z usako punco v razredu in to samo zato da bi naredil lubosumno mojo simpatijo eno in edino Lariso ..Prelepa je..A kaj ko me tut pogleda ne na Žalost . ah pustmo to več v nextih...Moj best frend je Dimitrij . in use drugo o meni izveste v nextih.

****************************************************************************************************************
Druge osebe se pojavijo v drugih nextih
****************************************************************************************************************
Rabim usaj 3 nexte al pa 4 uglavnem čim več čim bolš .... Hvala in fuul upam da vm je ušeč in tut če vm ni razumte da se bom probala pobolšat sam povejte ka je narobe pa bom uredila pa nova sm na tem tk da ja.Slike pridejo potem k je bla ena naapaka ..
07. julij 2013
pomota
07. julij 2013
¤Larisa¤


07. julij 2013
¤Marjetka¤


07. julij 2013
¤Martin¤


07. julij 2013
¤Kristjan¤


07. julij 2013
¤Larisina vila¤


07. julij 2013
¤Nejc¤
¤Žigi¤¤Dimitrij¤


07. julij 2013
nexxt !!
08. julij 2013
Next!
08. julij 2013
u122303
u122303
neeextt! zakon zgodba!
08. julij 2013
Še en next usaj rabiim
08. julij 2013
u142176
u142176
next+nov bralka
08. julij 2013
neeeeeext.!!!!!
08. julij 2013
*******************************************************************************************************************Ta zgodba se gre bolj o Marjetki in njenem življenju
Ta je nou next upam da vm bo ušeč
****************************************************************************************************************

Ponedeljek :
Uff ja vroče je na ta ponedeljski dan.V šoli sem in je neznansko dougčaas.Učitelji usak dan nakladajo eno in isto snov js pa še zmerej nč ne razumem pa prav zaradi mene imamo to snov že 2 tedna haha.Mal mi je dougočasno bom nardila avijončk pa ga vrgla Prof. Kosovi u glavo :
Prof. K : Kdo je to vrgeel ?!?!?!?!?!?!?!?!
M: Js ne...
Razred : (u smeh)
Prof. K: Marjeta, Ali se zavedaš da si v šoli in da ima vsaka šola pravila in tako jo ima tudi naša ?
M: Ja Učiteljica Razumem !(vojaško )
Prof. K :In potem zakaj je ta prelepi papinat avijonček z imenom Nakladanje, priletel meni v glavo ko sem razlagala učencem ?
M: Nevem, mogoče zato ker ste vi magnet za nakladanje ( v smehu )
Prof. K : Dobro to pa je že prestopilo mejo ! K ravnatelju takoj, da te nevidim več pri mojem današnjem pouku !!!
M : Jasno in Glasno ! (čez ceu razred)
* Larisa me pocuka za rokav in mi prišepne *
L: A ne misliš, da malo pretiravaš ? Lej v tem letu greš že 26x k ravnatelju in imaš 1 ukor.
M :Ah ne saj je on že moj prijatelj. Ne skrbi bom nekako uredila da bom že pri nasledni uri.
L: Ok !
Prof. K : Kaj zdaj ali rabiš kakšno pomoč pri hoji do ravnateljeve pisarne ali mogoče kako spremstvo ?
M: Ne, ampak vseeno hvala za pomoč Profesorica (momlanje) Nakladačica.
*Pri Ravnateljevi pisarni* Potrkam
R: Vstopi Marjeta !
M : ( v mislih ) Kok ve da sm js ?
R : Kaj si spet storila ?
M : Ah nič , samo pilotirat sm se mal učila. A je kaj narobe s tem ?
R : Ne, ne prav nič samo da se usako uro učiš ali pilotirati ali trgati ali motiti ne pa tisto kar se moraš !
M : Aha...
R : Da in ti gre pilotiranje ?
M : Ja odlično !
R: In kje je bilo postajališče ?
M : Nekje...
R: Ne imej me za hece kam si ga vrgla ?
M : V glavo Profesorice Kosove.
R: Ojooj ! Marjeta tedaj si pa res prestopila mejo naše šole in šolskih pravil !
M: Sm jih že večkrat ampak vi za njih ne veste ( hihitavo )
R: In nočem sploh vedeti ! Jaz sem v službi ampak to ni nikakršna služba če ne morem delati in se moram zmeraj ukvarjati s tabo in s tvojimi problemi !
M : Aaaaaaa..Razumem in kaj je moja kazen ?
R : Po končanem pouku boš po useh učilnicah pomila use mize in dol spraskala use čigume..Jasno ?
M : Jasno..(naveličano)
*zvonec*
R: Dobro zdaj pa pojdi, pa prosim da dones ne prideš več k meni na obisk.
M : Ok !
*Ko sem prišla do učilnice je seveda Larisa pritekla vsa prestrašena do mene in me uprašala če sem dobila ukor ali kakšno kazen.In sem ji use povedala tudi za kazen.Rekla je da mi bo pomagala pa tudi če bo imel ravnatelj kaj proti. Meni je bilo prav.In potem tako kot vedno je k meni pristopil tisti bogataš Kristjan.Joii kako mi gre na živce ampak luškan je pa res bil.No mogoče malček sem bila pa res zaljubljena vanj ampak pa kaj pustila sem ga malo trpeti.Spet je zazvonil zvonec in odšli smo k pouku in tako naprej še 3 ure... Po končanem pouku pa opravljanje kazni z Lariso.Kako nagnusno je bilo dajati dol tiste vse prežvakljive in slinaste čigume.Fuuj. Take obraze sm delala da sva se z Lariso samo smejale. Ko sva to naredile je bila ura 5 popoudne. Prišla sem domov in pri vratih zagledala Martina, ki se je poljubljal z mojo največjo sovražnico in mojo sošolko Barbaro.Grrrrrrr hotela sen jo preti za tiste dolge črne lase in jo zlasati da jih nebi imela prav nič na glavi.Skrila sem ze za grm in ju opazovalo.Joii ta auša kok mu je oni jezik ftikala u njegova usta.Še zdaj nemorem vrjeeti da mi je lastni brat to naredil ! Po 5-ih minutak poljubljanja sta nehaa. Končno ! Se poslovila in ta auša je odšla domou Martin pa v svojo sobo. Jaz sem skočila iz grma in odšla v hišo. Samo 2 koraka sem nardila in iz kuhinje se je oglasil jezen mamin glas.
****************************************************************************************************************Kaj mislite kaj je Marjetki njena mami rekla ?
Oprostite manjši next obljubim da bo nasledni večji in daljši.
Rabim usaj 4 nexte. Upam da vam je ta ušeč.
Slike pridejo takoj...
08. julij 2013
u142176
u142176
nwm..
neext
08. julij 2013
neext
(:
08. julij 2013
next
08. julij 2013
u141713
u141713
neext
08. julij 2013
Slike:

¤Ravnatelj¤¤Prof. Kosova¤
¤Barbara¤


08. julij 2013
****************************************************************************************************************
jas bom probala največ 3 nexte dajat na dan. ok? Upam da vm je ušeč zgodba..
****************************************************************************************************************

Samo 2 koraka sem nardila in iz kuhinje se je oglasil jezen mamin glas.
Ma:Kje si bila ?!?!?!?! Doma bi morala biti že ob dveh !
M: Pr Larisu sm bla mal.
Ma: Prepričana ?
M: Da
Ma: Ali si imela samo kakšno kazen po končanem pouku u šoli ?
M: Ne. Mami zakaj meni nič ne verjameš ?
Ma: Zato, ker se mi vedno neprestano lažeš !
*Zazvoni domači telefon*
Ma: Hmm neki znana številka je..Aja šolska je.Upam da je kaj dobrega ne pa slabega kot vedno ! Kam pa kam..Tukaj ostani !
M: Ok...
*med pogovorom me grdo gleda jaz pa se ji slatko smejim za mizo.Prekine*
Ma: Kaj misliš zakaj so me klicali ?
M: Ej mami nimam pojma.
Ma:Nimaš pojma kaj pa imaš kaj pojma kaj si delala pri pouku Profesorice Kosove ? In kaj si delala po končanem pouku?
M: Ah mami samo kazen je bila ni bil ukor
Ma: Enega že imaš ! Pa še to bi me skoraj kap. Kaj ti misliš, da si ? Zakaj nemoreš biti taka punca kot Larisa ? Zgledovati bi se morala po njej.
M: Nemorem ! Nehaj me že primerjati z drugimi puncami ! Jaz sem jaz in ona je ona ! Nemorem nič pomagati ! Dovolj te že imam !!!!
Ma: Saj te nič ne primerjam ! Tudi jaz te že imam počasi dovolj ! Tako dovolj,da do petka nesmeš ven !!! Nikamor!!!!
M: Kot da kazen v šoli ni bila dovolj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*Pogovor se konča z vpitjem*
Stekla sem gor po stopnicah mimo očeta in skoraj mimo Martina ali Martin se mi nastavi.Jaz ga odrinem ampak on se mi nastavi nazaj.
M:Umakni se že bik neumni !
MR:Najprej mi povej zakaj nemaraš Barbare ?
M: Zato ker jo poljubljaš pred našo hišo in sramotiš našo družiino ! Ona je sramota za nas !
MRbičajno dekle je in ni nikakršna sramota ok ?
M : Aja ? Čez 5 dni te bo pustila !
MR: Nebo me..
M: Bo že use fante v našem razredu je in tudi tebe bo. A misliš da si ti kaj drugačen od njih ? Ne isti si ! Ona usaki punci spelje fanta pred očmi v 1 minuti !
MR: Boš ti vidla čez 5 dni ko bova še zmeraj skupaj !
M: V tvojih sanjah bratec.
* Odmaknil se je in stekla sem v svojo sobo, zaloputnila vrata in se zaklenila. Čez 5 minut je zazvonil moj telefon. Pogledala sem in klicala me je Larisa. Javila sem se in ji use povedala o moji mami in o Martinu ter Barbari. Kako sta se poljubljala pred vrato ko sen prišla domou. Nekaj časa je bila tiho potem pa zamoljala čisto potiho ''prasica''. Jaz sem zaustavila dih in debelo gledala v zrak ter premišlevala ali je to res prišlo iz Larisinih ust.Čez nekaj časa sem debelo pogledala ali se res pogovarjam z Lariso. Res je ! Larisa je pred mano prvič rekla grdo besedo. Nisem mogla verjeti. Čez nekaj časa se je na telefonu oglasil nežen glasek ki me je spraševal če sem še tu. Zamoljala sem da sem. Ko pa je rekla da naj kar vrjamem da je ona to rekla. Vrjela sem ji. Čez nekaj časa je mami po stopnicah zavpila da je večerja. poslovila sem se od Larise in prekinila 3 urni najin pogovor. Stekla sem dol po stopnicah v jedilnico. Za večerjo je bila pica vzela sem krožnik ter ga odnesla v svojo sobo tam se pred računalnikom jedla pico.Brskala sem po tumblr-ju in iskala primerne slike za barbaro. Veliko sem jih najdla . Ko sem pojedla pico sem šla malo pogledat na Facebook če je kaj novega. Nič ni bilo samo da so tri punce iz našega razreda v razmerju s fanti ki so stari 18 let. Tut jaz bi imela fanta. Sem sanjarila enih 15 minut ter se zbudila iz svojega sanjarjenja ter se preoblekla v pižamo ter odšla naravnost v posteljo.
****************************************************************************************************************
Upam da vam je ušeč. Rabim usaj 5 nextou za nadaljevanje zgodbe . Če jih dobim še danes do 22-ih bom nekje do polnoči že objavila nov next. Hvala. Slike pridejo čez 5 min
08. julij 2013
u43225
u43225
* ʀᴀʙɪš sʟɪᴋᴄᴇ ᴢᴀ ᴘʀᴏғɪʟ?
* ᴠsᴇ ᴊᴇ sᴀᴍᴏ ᴇɴ ᴋʟɪᴋ sᴛʀᴀɴ!
* ᴏᴘʀᴏsᴛɪ ᴢᴀ ᴏɢʟᴀšᴇᴠᴀɴᴊᴇ
* http://www.igre123.com/forum/tema/s-n-f-f-.*/58142/
08. julij 2013
Slike:

¤Moja soba¤
¤Moj telefon¤¤Računalnik¤


08. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg